PAREREA MEA

Povestea unei etichete

Haine Outlet MilitariRochia a fost creata la ea acasa, in Spania, pentru colectia Toamna 2007.  Pe eticheta scrie pretul de 50 €, cam 192 lei la cursul euro din ziua cand s-a deschis Fashion House Outlet Centre Militari. Nu s-a vandut la ea acasa, asa ca e trimisa in alt magazin.

Alta eticheta, alt pret: 1.833 ruble din 17.01.2008, redus apoi la 916 ruble din 19.02.2008 (datele erau trecute pe etichete). Asta insemna 205 lei, respectiv 100 lei, la cursul din decembrie. Insa nu se vinde nici in Rusia, si astfel ajunge la noi in tara, in outlet-ul din Militari.

Pretul intreg este de 223 lei, iar pretul de outlet este 139 lei. Insa si reducerile sunt reduse (reducerile de sfarsit de iarna), si astfel se ajunge la un pret real al rochiei, cat face o rochie draguta: 69 lei (18 € la cursul din decembrie sau 16 € la cursul de azi).

Este vorba despre o rochie de la Mango iar aceasta este povestea pretului ei dedus din multitudinea de etichete suprapuse peste cea initiala.

Preturi haine in Outlet MilitariNelamurirea: de ce ne iau firmele de fraieri si ne dau niste preturi care nu sunt deloc pentru buzunarul nostru si nici pentru valoarea produsului?

Presupunerea: pentru ca romanul a dovedit ca are cu ce sa cumpere, indiferent de calitatea produsului sau starea economica.

Concluzia: le dau dreptate celor care tin la banii lor si merg in strainatate sa-si faca cumparaturi frumoase. Se merita sa pui ceva bani deoparte si sa imbini frumosul cu utilul: vizitezi o tara straina si faci cumparaturi. Nu e nimic rau in asta!

Intrebarea: de ce pe etichete nu e trecuta colectia din care face parte produsul? Ca sa nu stim cat de vechi e?

Propunerea: uita-te si tu cu atentie la etichetele hainelor pe care le cumperi. Poate vei afla lucruri interesante despre ceea ce cumperi …

Spor la cumparaturi!  |shopping|

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.