INTREBARI COLORATE

Ce faci cu revistele dupa ce le citesti?

Ce faci cu revistele dupa ce le citesti? Majoritatea dintre noi aduna, cu sau fara intentie, un teanc serios de reviste. Unele sunt citite, altele isi asteapta randul cuminti.
Vreau sa te intreb ce se intampla cu revistele tale dupa ce le termini de citit. Ce reprezinta ele pentru tine: bani cheltuiti, sursa de informatii sau inspiratie? Raspunde in chestionarul de mai jos:

Ce faci cu revistele dupa ce le termini de citit?

[View Results]

Loading ... Loading ...

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 10 comentarii aprobate până acum.
Gabriela, Bucuresti

Le colectionez, pot spune chiar ca am toate numerele Psychologies asezate in ordinea aparitiilor. Dar alte reviste le impart si cu prietenele (mi-ar ocupa prea mult spaiu de depozitare)

Sunshine

Pastrezi revista mea preferata, si daca se intampla sa iau si alta revista, le dau colegilor sa citeasca, apoi donezi stomatologului meu.

O parte din ele le patrez cele care au articole interesante sau poze superbe, iar celelalte de cele mai multe ori le arunc. As vrea sa le duc la reciclat daca se poate, dar chiar nu stiu unde.

Ada, Sibiu

La dau mai departe prietenelor. Le las in sala de asteptare la dentist, prin cafenele… de aruncat nu imi vine. :-s

Le pastrez/ colectionez, chiar si dublurile. Nu ma lasa inima sa le arunc dar atunci cand ma mut din pacate nu scapa. Cand am plecat din Spania am pierdut foarte multe reviste.Speram ca le voi primi cand ajung acasa, insa cineva a avut grija sa nu fie asa. Am ramas doar cu o revista Vogue si asta a fost tot.

Buna,

interesanta intrebarea. As propune sa facem schimb de magazine intre noi. Odata citite nu le aruncam ci le dam mai departe. ;)

morphine, BV

Am cumparat revista acasa magazin timp de nu stiu cati ani, si am aruncat acum vreo 2-3 ani toata colectia. Erau 3 saci cu reviste a.m.+bravo,popcorn,si cam toata adolescenta mea era acolo:P
ce amintiri… |cocheta|

Roxana, Bucuresti

Eu duc revistele la reciclat. Insa nu m-am putut desparti (inca) de colectia de reviste 20ANI (cine isi mai aminteste de ele…). Mi-a fost greu sa dau colectia de reviste (unele le aveam de la primul numar (Bolero, Glamour, Harper’s Bazaar), dar nu mai aveam unde sa le depozitez si imi era din ce in ce mai greu sa le mut de colo colo cand faceam curat.

@ Milena: Gasesti pe blog un chestionar pe aceasta tema: Ce faci cu revistele dupa ce le citesti?. Decizia este a ta.

Eu am ales sa alcatuiesc un Look Book cu combinatiile vestimentare care-mi plac, restul revistei il duc la reciclat.

Milena

Fetelor, stiu ca toate cumparam reviste, doua-trei intr-o luna, poate si mai multe. Am vrut să va intreb ce faceti apoi cu ele, cand vi se aduna multe-multe? Le aruncati? Eu am sute de reviste, sunt frumoase, nu ma indura inima nici sa le arunc, nici sa ma despart de ele, am dat si atatia bani pe ele, stiti cum e…Mai imi face cu ochiul cate o revista/doua in fiecare luna…dar numai cand ma gandesc ca ”ingroasa” randul celor de acasa, nu-mi vine sa mai cumpar niciuna!Nu stiu daca ma intelegeti….