Autoarea blogului

Living in RO Colors - autoarea blogului cu reviste“Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true.”

Buna! :rose:
Ma bucur ca-mi vizitezi / citesti blogul si-ti multumesc pentru asta. Sper ca ai gasit ce cautai si ti-a placut ce ai citit destul de mult cat sa lasi un comentariu.

Numele meu este Mihaela Daniela. Sunt nascuta in Bacau dar locuiesc in Bucuresti de multi ani. Imi serbez ziua de nastere pe 15 Martie, ceea ce ma face Peste, Mac, Tei si Cal. Probabil sunt un Cal care bea ceai de Tei si-si prinde flori de Mac in coama cand merge sa se intalneasca cu dl. Peste la o sueta.

Scriu pe acest blog din placere. In Ianuarie 2008, cand l-am inceput, mi s-a parut o oportunitate prea buna pentru a trece peste ea; chiar m-am intrebat cum de nu l-am inceput mai devreme. Subiectele sunt cat se poate de diverse pentru ca si viata mea este diversa si multe lucruri imi atrag atentia.

Blogul cu reviste este scris de o femeie-pesteImi plac vacantele si cadourile, provocarile si plimbarile cu masina. Imi place sa reciclez si sa fac aerobic. Iubesc Craciunul si petrecerile la care se strange toata familia.

Imi plac fructele si ceaiurile, laptele cald cu miere & scortisoara si salatele pe care mi le pregatesc singura.

Principiile in care cred se regasesc in articolele de pe blog. Imi trag energia din frumusetea oamenilor, a naturii si a lucrurilor care ma inconjoara.

Daca vrei sa mai stii ceva despre mine sau sa-mi spui ceva, lasa un comentariu la orice articol sau trimite-mi un e-mail la glossy [arond] lirc [punct] ro.

Pot sa tin legatura cu tine pe Facebook: facebook.com/mihaeladignat
sau prin Twitter: twitter.com/livingROcolors.
Poti urmari articolele mele prin fluxurile RSS: feeds.feedburner.com/LivingInRoColors sau doar comentariile: feeds.feedburner.com/LivingInRoColors-Comments.

Ma bucur ca esti aici si mi-ar placea sa discutam mai multe!
Mihaela Daniela :)>-

P.S. Daca esti prieten(a) cu Google, tinem legatura si prin My Profile.