REVISTELE LUI 2024

Revistele lunii Aprilie 2024

Dragele mele, după o lună și ceva de absență de pe blog, am revenit și sper că am reușit să pun la punct toate detaliile astfel încât să nu mai pice hostingul blogului (sunt lucruri la care nu mă pricep și depind de alte persoane să le rezolve).

Voi include în revistele lunii Aprilie și edițiile lunii trecute care se mai găsesc acum la chioșcurile de presă. Dacă în alți ani îmi cumpăram multe ediții de Martie, pentru că este luna zilei mele de naștere, anul ăsta abia dacă am reușit să fiu la curent cu noutățile căci de citit nu am apucat să citesc nimic. Se mai întâmplă și perioade din astea, nu?

Așadar, iată că a venit primăvara în forță maximă. Nici iarna nu a fost prea grea în zona Bucureștiului, așa că mă aștept la o primăvară destul de călduroasă și relaxată. Faptul că trecerea la ora de vară a coincis cu o vreme atât de caldă (peste 20 de grade) și sărbătorirea Paștelui Catolic mi-a dat impresia că am intrat în primăvară cu mare fast și bucurie.

Asta m-a inspirat să caut o poză pentru acest articol care să vorbească despre diverse feluri de a adăuga bucurie la programul fiecărei zile: ascultă cântece nostalgice, observă natura (și aici chiar e abundență), organizează spațiul tău personal, dansează sau creează ceva drăguț și colorat.

Sper să voi sunteți bine cu sănătatea & energia și pregătite de o primăvară explozivă (la figurat), cu multe evenimente pozitive în viața voastră. Prea multe nu am de spus acum, căci în ultima perioadă am lucrat mai mult în laboratorul ființei mele, mental și sufletesc. Îmi doresc ca rezultatele acestei munci să se vadă cât mai curând și să fie potențate de oamenii potriviți. Ceea ce vă doresc și vouă!

Haideți să vedem împreună ce surprize ne aduc revistele lunii Aprilie:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de Aprilie 2024 Prețul & data apariției
Psychologies Magazine România
[Împlinește-ți viața!]
Atelierele eu-lui: fa pace cu criticul interior
[Copertă: Connie Larkin]
30 de lei
8 Apr
Burda Style UK Poți comanda revista în limba engleză pe site-ul tiparedecroitorie.ro, cu transport prin curier. Tot pe site se găsesc instrucțiuni de coasere în limba română. 37 lei
2 Apr
Avantaje
[Ghidul complet al femeii moderne]
Gerovital Stop Acnee gel ultra activ pentru corp + Sanohepatic (40 capsule supliment alimentar)
[Copertă: Roxana Gureanu]
23 lei
1 Apr
#FEMEIA.
[Revista femeilor care își doresc mai mult]

[Copertă: Ramona Strugariu]

25 lei
1 Apr
ForbesLife România
[Live a Rich Life]

Cover story: Nuanțele Frumuseții
11 lei
29 Mar
VIVA!
[O lume întreagă în VIVA!]
Essence Hydra Matte nr 406 + Ediție veche a revistei VIVA!

[Copertă: Pepe si familia]

24 lei (14 lei)
29 Mar
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]
Gerovital Plant cremă hidratantă pentru ten normal și mixt (full size)
[Copertă: Paula Cioltean (One Models)]
30 lei
25 Mar

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal. Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele. Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp. Abonează-te la newsletter ca să primești e-mail cu revistele lunii imediat ce apar pe blog.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Aprilie 2024:

1
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 5 comentarii aprobate până acum.

Aprilie – conectare și evoluție

Nu îi uităm niciodată pe cei care ne-au fost dragi, după ce ei pleacă. Doar învățăm să trăim fără ei. În aprilie 2022, pleca Connie Larkin, mentor pentru mii de români și lider în educație ontologică. O minte limpede și un suflet plin de iubire pentru umanitate.

Luna aceasta îi aducem un omagiu prin coperta la Psychologies. M-am întrebat lucrând la această ediție de ce nu i-am propus să fie pe copertă atunci când era în viață. Probabil s-ar fi bucurat, dar nu am făcut-o pentru că niciodată nu am perceput-o pe Connie ca trăind pentru ea. Trăia cu poftă de viață, cu bucurie, cu intensitate și trăia pentru TRANSFORMARE. Visul ei era ca fiecare ființă să aibă acces la conversația care dă acces la FIINȚĂ!

Munca ei de transformare este continuată de câteva sute de oameni în România și o misiune de suflet și-a asumat și Sharon, fiica lui Connie în continuarea formărilor în Photoreading. Am lucrat cu emoție, cu lacrimi, cu multe amintiri, mai multe decât ar putea să încapă într-o revistă. Vă invit să citiți interviul realizat de Irina de HIllerin în 2021 – Aventura interioară și Distincția: Așteptări – o mostră de lucru practic cu Connie într-o ședință de coaching. Dacă auziți ceva pentru voi, pe youtube există zeci de înregistrări și sunt bucuroasă că am contribuit și eu la ele.

Continuăm munca interioară de a descoperi cine suntem și în Atelierele Eu-lui facem pace cu criticul interior. Este o lună bună de introspecție, o lună bună de semănat noi obiceiuri și o lună a conectării.

sursa: psychologies.ro

Plină de inspirație, profunzime și eleganță, Revista Forbes Life de aprilie este una dintre cele mai „prețioase” ediții de până acum…
Oamenii
Fără paiete sau alte artificii, cele șase doamne care strălucesc pe coperta noastră inspiră prin creativitate, originalitate și eleganță. Sunt femei care schimbă lumea prin frumusețe, în toate formele acesteia, adevărate modele de dârzenie și forță.
Ce-am fi noi fără femeile din viața noastră, cele care ne-au dat viață și ne-au format, aflăm de la femei de succes precum Fulga Dinu, Ioana Filipescu Stamboli sau Raluca Michailov, care datorează enorm bunicilor lor și au încuviințat să aștearnă pe hârtie cele mai profunde gânduri și sentimente.
Un pictorial de excepție, având-o drept protagonistă pe Caroline Damour, ne oferă inspirație pentru ținutele de primăvară și nu numai, îmbinând elemente împrumutate din stilul masculin cu cele din estetica feminină, într-o armonie perfectă.
Locurile
Grecia, una dintre destinațiile favorite ale românilor, se mândrește cu primul Spa Guerlain în cadrul resortului One&Only Aesthesis de pe faleza din Glyfada, Atena, care surprinde esența Rivierei Egee întocmai, în armonie cu cultura și istoria destinației.
Când ajungi într-o destinație atât de fascinantă cu este Edinburgh, vântul și ploaia sunt aproape… detalii, care nu reușesc să știrbească din farmecul locului înțesat de obiective istorice și atracții unice.
Ne era dor de Singapore, și cum lucrurile se schimbă mereu în acest oraș fascinant, ne punem la curent cu toate noutățile, inclusiv în materie de cazare, explorând 21 Carpenter, deschis la finalul lui 2023, hotelul care poate fi văzut ca „un soi de verigă între trecutul și viitorul urbei”.
Plăcerile
Nu mai este de mult un secret faptul că ne plac la nebunie ceasurile și bijuteriile, așa că am făcut o incursiune în lumea ceasurilor arhitecturale, am descifrat simbolurile pe care marca Dior le-a strecurate în cele mai recente creații orologere, dar mai ales, ne-am delectat cu piesele prețioase ale mărcii Piaget.
Și mașinile sunt pe lista noastră de preferințe, iar luna aceasta am avut onoarea să apăsăm pedala unora dintre cele mai râvnite automobile marca Rolls Royce. Ne-au plăcut toate, normal!
A treia… deși cred că este cea mai mare plăcere a multora dintre noi, trece prin stomac! Mâncarea, desigur, genul acela de preparate care te fac să vezi inclusiv „stele verzi”. Este vorba de distincția pe care renumitul Ghid Michelin o acordă restaurantelor cu practici sustenabile.

sursa: pagina de Facebook a revistei

A apărut revista Avantaje ediția de aprilie. Vă supunem atenției un fapt îngrijorător: peste 70% dintre cuplurile din România sunt toxice. Chiar dacă este un aspect îngrijorător și greu de digerat, acest procent reprezintă o realitate a zilelor noastre. De aceea este bine să ne uităm un pic la motivele pentru care se poate ajunge în această situație și ce putem face pentru a o preîntâmpina sau remedia dacă a apărut deja toxicitatea în cuplu.

Dar avem și o veste bună: începe să-și facă simțită prezența un nou fenomen. Joy of missing out sau bucuria de a rata ceea ce se întâmplă pe rețelele de socializare în favoarea experienței personale, a întâlnirilor față în față, a călătoriilor lente, în care fiecare vrea să se descopere pe sine și să cunoască oameni reali din culturi diverse. Este atunci când, în locul celor 2h petrecute în fața unui dispozitiv digital, îmbraci o ținută sport și faci o plimbare în parc, conectându-te cu natura, cu oamenii din jur, întâlnind un prieten drag, savurând o cafea într-o companie plăcută. Păi dacă nici asta nu e o veste bună… atunci doar venirea cometei ne mai emoționează.

PSIHO: Ești genul care se autosabotează? Este un set de comportamente autodistructive sau autolimitative care te împiedică să-ți atingi obiectivele sau să-ți atingi potențialul maxim. Autosabotarea poate avea rădăcini adânci în psihologia noastră, fiind adesea alimentată de frici inconștiente, convingeri limitative și autopercepții distorsionate.

Dosarul Special este dedicat cometei. Da, ai auzit bine: Cometa 12P/Pons-Brooks a suferit o serie de explozii majore anul trecut mărindu-și volumul și astfel pe 2 iunie o vom vedea în toată splendoarea dacă cerul este senin… În prezent, cometa se află în constelația Berbec la o distanță de aproximativ 243.093.213 kilometri de Pământ.

TURISM: Dacă ai plănuit o vacanță în Dubai și vrei să lași copiii acasă, faci o mare greșeală! Îți garantăm că vor avea parte de o experiență mai mult decât memorabilă, mai presus de așteptările lor și dincolo de orice închipuire. Există în Dubai, ca în niciun alt loc din lume, un filon-concept gândit special pentru cei mici. Atenție, în materialul din Avantaje există spoilere!

Relații: Sunt banii un subiect delicat și atunci când vine vorba de dragoste sau de relații de prietenie? Dacă da, află cum poți să rezolvi această problemă spinoasă.

Star Interviu: Bianca Brad a fost îndelung admirată atunci când o țară întreagă a urmărit-o și susținut-o la concursul Miss România, în 1990. O fată extrem de frumoasă, sinceră și charismatică ne-a cucerit iremediabil, inimile, dar viața ei a fost un basm nu lipsit de încercări. A cunoscut boala și pierderea, dar din toate aceste dureri, la fel ca în basm, a răzbit mai puternică, cu o inimă și mai mare. Acum, Bianca Brad și-a găsit împlinirea și echilibrul ajutându-i pe cei din jurul ei, fie că o face prin intermediul asociației E.M.M.A., ca instructor de pilates sau, cel mai recent, din perspectiva de consilier de dezvoltare personală.

sursa: avantaje.ro

Îndrăgitul Pepe, pictorial de colecție alături de soția lui Yasmine, și toți cei trei copii: Pepe Jr, Rosa și Maria. În paginile publicației, artistul ne-a vorbit deschis despre cum reușește să păstreze echilibrul în cele două aspecte importante din viața lui: famila și cariera. Familist convins, tată dedicat și soț iubitor, Pepe ne-a vorbit și despre relația cu fosta soție, Raluca Pastramă și acordul la care au ajuns în privința celor două fiice ale lor, care locuiesc cu artistul.

CE MAI POȚI CITI ÎN VIVA! DE APRILIE:
– DAIANA ANGHEL ȘI SORIN GONȚEA, câștigătorii Power Couple, au răspuns criticilor după competiție și ne-au spus totul despre căsnicia lor și viața de cuplu: „Într-o lume guvernată de aparențe și false standarde, noi am ales să fim reali și autentici fără să ne fie frică să fim vulnerabili în fața publicului
– ERIKA ISAC, după succesul „Macarena” și „Femei în Parlament”: „E important să nu închidem ochii la necazul altor persoane doar pentru că nouă nu ni s-a întâmplat
– JORGE, după ce a părăsit Survivor All Stars, din motive medicale: „Mereu am reușit când mi-a fost frică de ceva. Depășirea acelor emoții, tremuratul, transpiratul din palme și gâtuirea vocii m-au ajutat să vreau
să reușesc
– LAURA COSOI, totul despre a patra sarcină: „Singurele momente care îmi dau liniște sunt cele în care sunt alături de copii și de Cosmin
– ANDREEA BĂDALĂ – „Fiecare femeie merită să se îmbrace într-un mod care o face să se simtă bine și încrezătoare, indiferent de conformația corporală
– DOREL VIȘAN: „Doamne, numai arată-mi cărarea, că pe urmă o să te minunezi cum mă duc eu singur pe ea
– ALEXANDRA STAN, totul despre carieră și viața personală: „Sunt o femeie uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină
– COSMIN SELEȘI: „Nu trăiesc cu regrete și este un lucru pe care încerc să-l dau mai departe și copiilor mei
– MODĂ: pictorrial senzațional cu Bianca Drăgușanu
– TRAVEL: Santorini – Explorând frumusețea și răsfățul – o călătorie către necunoscut
– 24 de ÎNTREBĂRI: Nicole Cherry

sursa: viva.ro

ELLE a dedicat acest număr celor foarte tineri… sau celor care îi cresc. De la mărturisiri oneste despre experiența maternității, la o conversație cu o fotografă ce a surprins în imagini candoarea fetelor din lumea întreagă… și până la fenomenul bizar al fetițelor excesiv pasionate de industria de beauty, ai de citit despre cum se simte să fii părinte azi. Plus: tot ce e nou & notabil în modă, frumusețe și cultură.

ELLE FASHION – Roșu pur. Roșul este intens, emană pasiune, energie și, în plus, nu iese niciodată din modă. Află de la Domnica Mărgescu cum să-l stilizezi astfel încât să arate mereu actual și fresh.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Creatoarea de conținut Sefora Sulea are un stil elegant, clasic, dar și vampy sau chiar ușor alternativ uneori. Aruncă o privire și inspiră-te din garderoba ei.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Iulia Alexandra Brăslașu a vorbit cu Erika Isac, tânăra artistă care are zvâc, tupeu, o carieră muzicală în plină ascensiune și o mulțime de mesaje importante de transmis prin piesele ei.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele, serialele și cărțile despre care să știi, ca să fii la curent cu tot ce mai mișcă pe scena culturală de la noi.

ELLE ARTĂ – Atelierele din Pangratti, o expoziție ca un caleidoscop. O nouă ediție Art Safari, cu numele Taine și comori, ne aduce încă o serie de expoziții la Palatul Dacia-România din București până în iulie. Una dintre ele este dedicată atelierelor UAP din strada Ermil Pangratii și practicilor artiștilor care au creat aici, așa cum reies din colecția Ruxandrei Garofeanu. Ioana Ulmeanu a fost ghidată într-un tur, chiar înainte de vernisaj, de curatoarea Simona Vilău.

ELLE INTERVIU – Lumea fetelor, prin obiectivul fotografei Mihaela Noroc. După succesul internațional al bestseller-ului Atlasul frumuseții: Femeile lumii în 500 de portrete, o colecție impresionantă de fotografii care prezintă diversitatea feminină dintr-o perspectivă firească, Mihaela Noroc vrea să-și inspire fiica și fetele de pretutindeni să aibă încredere în ceea ce simt și să-și urmeze pasiunile. Denisa Coman a stat de vorbă cu ea.

ELLE FENOMEN – Millennials, generația forever young? În opinia multora, generația millennials a eșuat la examenul maturității. Nu își dorește să-și asume responsabilități și prelungește cât mai mult traiul comod și lipsit de griji al adolescenței. Dar oare incapacitatea de a se purta pe deplin ca niște adulți se datorează unei mentalități egoiste sau este o reflexie a vremurilor pe care le trăim?, se întreabă Gabriela Calițoiu.

ELLE ARTĂ – Tudor și Geanina Grecu: „Arta este făcută de artiști și există exclusiv datorită lor“. Cei doi au construit în aproape două decenii o colecție importantă de artă contemporană (și nu numai). Despre aceasta i-au vorbit artistei Daniela Pălimariu, în cadrul celui de-al patrulea interviu al unei serii în parteneriat cu RAD Art Fair, dar și despre primele lor achiziții, lecțiile învățate despre artă și artiști, galerii, precum și rolul și responsabilitățile colecționarilor în și față de scena artistică.

ELLE HEALTH – Despre maternitate, sănătate și echilibru: perspectivele oneste a trei femei. Echilibrul între maternitate și grija pentru propria persoană poate fi greu de atins, ne arată trei proaspete mame active în spațiul online, care i-au împărtășit Ancăi Stratulat poveștile lor sincere, alături de sfaturi și experiențe proprii.

ELLE COVER STORY: MADE IN RO. Descoperă creațiile celor mai relevanți designeri și ale celor mai căutate brand-uri românești, care demonstrează, ca în fiecare an, măiestrie, meșteșug și creativitate fără limite.

ELLE FASHION: Lost shores. Siluete definite, contraste puternice și o paletă neutră de culori. Redescoperă piesele statement din acest sezon, care te vor face să adori stilul quiet luxury.

ELLE BEAUTY – Mini beauty influencers. Gel de curățare, loțiune tonică, serum, mască bogată în acizi, cremă cu retinol, eye patch-uri. Nu, nu e rutina de îngrijire pe care ți-o propun ție, ci pașii pe care fetițele de 10 ani îi urmează în fiecare seară cu sfințenie pentru a încetini procesul de îmbătrânire a pielii. Ce e de făcut?

ELLE BEAUTY – Beauty secrets: Află cum are grijă modelul Mara Mararu de tenul său atunci când călătorește, ce produs nu îi lipsește din trusa de machiaj, dar și care este trucul de frumusețe la care apelează pentru a avea o piele sănătoasă.

sursa: elle.ro