PAREREA MEA

Febra educationala de sezon

Scaun ergonomic de birou penru copiiA inceput febra cu inceputul anului scolar. Se pare ca e o adevarata nebunie pentru parinti. O gramada de pregatiri, de calcule, de cheltuieli. Nu e si cazul nostru, suntem inca cu gradinita. Dar nu pot sa fiu indiferenta la toate campaniile din jurul meu.

Mai sunt 2 saptamani pana la inceperea noului an scolar si forfoteala a inceput. Nu stiu cum o sa fim noi cand va veni momentul ca Ruxi sa mearga la scoala, dar sper sa nu o luam razna cu pregatirile si cheltuielile.

Ma gandesc ca inceputul clasei I e cel mai stresant dintre toate. Atunci e trecerea cea mai mare, de la joaca de la gradi, la lucrurile serioase si temele de la scoala. E o schimbare radicala in atitudine si program.

Va trebui sa luam birou si sa colindam printre scaune ergonomice pentru copii pentru a alege ceva pe masura ei. Ma gandesc de pe acum ca daca nu gasim ceva cu printese sau zane sau Hello Kitty sau roz sau orice o sa vrea Ruxi, va fi greu. Va fi ca si cum ne-am alege mobila noua pentru o camera. Si-mi aduc aminte de acele vremuri. Mult stres si alergatura. Dar acum va fi pentru un scop educational in care merita investit.

Dar inafara de birou si scaun pentru copii, mai sunt multe alte detalii de pus la punct. Detalii pentru care trebuie sa asteptam sa vina vremea, pentru ca nu merita sa ne gandim la ele de pe acum. Mai ales ca unele lucruri s-au schimbat de cand am fost eu eleva.

Tu ce parere ai despre inceputul anului scolar? Prea multa agitatie pentru nimic?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.