REVISTELE LUI 2023

Revistele lunii Martie 2023

revistele lunii martie 2023

Bine v-am regăsit, dragi iubitoare de reviste glossy! Puține lucruri sunt mai frumoase decât primăvara. Parcă abia acum începe anul, acum ieșim din hibernare și ne putem face acel vision board pentru 2023 sau lista cu rezoluții. Eu așa simt luna Martie. Nu pentru că este luna zilei mele de naștere :) .

Indiferent cum va fi 2023, important este să nu stagnăm, să nu ne blocăm. Precum apa care băltește, nici nouă nu ne merge bine dacă nu ne mișcăm, dacă nu luăm decizii și tot amânăm diverse acțiuni. Întotdeauna, 10% este mai bine decât 0%. Adică chiar și pașii mici au efectele lor în timp. Eu am pus Perfecțiunea și Scopurile Mărețe în cufăr, la păstrare, și acționez zilnic atât cât pot și cum pot. Nu dau socoteală nimănui decât mie, seara când pun capul pe pernă.

Nu știu cum va fi 2023, însă sper ca acestă primăvară să aducă un suflu nou bun și folositor în viețile noastre. Chiar dacă totul pare mai greu și mai complicat acum, sunt convinsă că mai greu le-a fost strămoșilor noștri. Și datorită lor suntem noi aici.

Vă doresc o primăvară senină, cu mult soare pe cer și raze de bucurie pe cerul personal. Îmi doresc ca fiecare cititoare a blogului să fie sănătoasă și să se bucure de primăvară așa cum știe ea că-o face cel mai bine.

Haideți să vedem împreună revistele lunii Martie 2023, cât de frumoase și interesante sunt:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de MARTIE 2023 Prețul, numărul de pagini & data apariției
Psychologies Magazine România
[Împlinește-ți viața!]
Dosar: Timpul Femeilor. Relația cu mama
Cetaphil Gentle Skin Cleanser (30ml) + loțiune hidratantă Cetaphil (30ml)
Ediție dublă Martie-Aprilie 2023
[Copertă: dr. Iulia Roșu Panțuri]
29 de lei
13 Mar
Forbes Kids România Cover story: Acceptare și conectare în relația adult copil
[Coperta: Dan Cruceru]
14,90 lei
10 Mar
BBC Good Food România Cover story: Bun-venit, primăvară! 25 lei
9 Mar
ForbesLife România
[Live a Rich Life]
Cover story: Ciocnire spectaculoasă la Cartier 11 lei
6 Mar
După Afaceri Premium
[supliment editat de Ziarul Financiar]
Cover story: Povești care merită împărtășite 50 lei
2 Mar
Burda Style UK Poți comanda revista în limba engleză pe site-ul tiparedecroitorie.ro, cu transport prin curier. Tot pe site se găsesc instrucțiuni de coasere în limba română. 35 lei
28 Febr
VIVA!
[O lume întreagă în VIVA!]
Șampon Farmec cu multivitamine (format mare)

[Copertă: Andra și Eva]

20 lei
28 Febr
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Diverse inserturi, la alegere: Almanahul Povestea mea (ediția de Vară 2021) + Mărțișor brățară din ață roșie cu o pietricică strălucitoare
[Copertă: Dana Bratu]
20 lei
24 Febr
FEMEIA.
[Revista femeilor care își doresc mai mult]
Ediție dublă Martie-Aprilie 2023

[Copertă: Raluca Mohora]

20 lei
24 Febr
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Copertă: ]
20 lei
23 Febr
Luxury Magazine România
[Rich & Famous]

[Coperta: Anca Cobzariu]
25 lei
21 Feb
6 REVISTE ROMÂNEȘTI GRATUITE PE CARE SĂ LE RĂSFOIEȘTI ONLINE:
STYLER by Băneasa Shopping City București, ediția de Iarnă 2022-2023
OrDeLi – Organizare. Design. Living , ediția nr 8
Drive by MOL , ediția de Martie-Aprilie 2023
Douglas Magazine
Mega Image Catalogul Lunii cu Rețete
A-LIST Magazine, nr 25 iarnă 2022-2023

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal. Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele. Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp. Abonează-te la newsletter ca să primești e-mail cu revistele lunii imediat ce apar pe blog.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Martie 2023:

P.S. Poza de începutul articolului este de la Hello Savvy Mom via Pinterest. Îmi place mult mesajul ”Don’t call it a Dream, call it a Plan”. Gata cu visele, e cazul să trecem la acțiune.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 10 comentarii aprobate până acum.

A apărut Forbes KIDS România – ediția de primăvară 2023! 🌸
O găsiți în principalele puncte de vânzare #Inmedio din toată țara și în aplicația Forbes Romania Magazine!
Din sumarul ediției:
🌸 Cover Story: DAN CRUCERU – Despre Taticool și viața cu doi copii
🌷 Q&A Adevăr sau adevăr – interviu-provocare pentru părinte și copil: Irina Fodor, prezentator Antena 1, și fiica ei Diana
🌸 Dosar: FAMILIE. Afaceri. PASIUNI.
🌷 Acceptare și conectare în relația adult-copil
🌸 Motivația – între TREBUIE și VREAU
🌷 Pianul în viața copiilor
🌸 Când copilul devine om mare

sursa: pagina de Facebook a revistei

Poate că realizarea unei bijuterii nu este artă. Nici fabricarea unui automobil sau redecorarea unui hotel. Și totuși, în toate aceste domenii există reușite despre care nu poți spune altfel decât că sunt vecine cu arta. Câteva dintre ele se regăsesc în ediția de primăvară a revistei Forbes Life, împreună cu obișnuita doză de normalitate, de optimism și încredere în triumful binelui.
Oamenii & Locurile
Nu poți vorbi despre Cartier fără să te gândești la „epoca de aur” a venerabilului brand francez, petrecută sub conducerea lui Louis Cartier și a lui Jeanne Toussaint. De câțiva ani Cartier pare să retrăiască acele vremuri, aflându-se într-o continuă și consecventă efervescență creativă – așa cum o dovedesc noile ceasuri Clash și Tank Française.
Și fiindcă tot am ajuns la Paris, vă invităm să apreciați stăpânirea de sine de care a dat dovadă Raluca Michailov, aflată, în luna iubirii și în orașul iubirii, față în față cu cele mai noi și mai spectaculoase colecții de bijuterii.
Traversăm Canalul Mânecii și ne oprim la Crewe, „casa” producătorului auto Bentley, pe care revista Forbes Life a fost invitată s-o viziteze în exclusivitate pentru România. O ocazie unică de a-i întâlni pe oamenii a căror muncă o admirăm de ani de zile.
Mai facem un popas la Londra, unde venerabilul hotel The Dorchester, proaspăt renovat, își ispitește oaspeții cu preparatele culinare ale faimosului chef Alain Ducasse, muzică interpretată la pianul lui Liberace și un bar inspirat de filmele cu James Bond.
Următoarea escală este acasă la Jim Carrey, în Los Angeles. Actorul a scos la vânzare vila care i-a fost, în ultimii 30 de ani, refugiul idilic, plin cu obiecte de artă, unde își încărca bateriile pentru a face față următorului asalt emoțional al Hollywoodului.
Plăcerile
BMW ne-a impresionat în această ediție cu două automobile, BMW i7 și BMW M3 CS, care îi ilustrează deopotrivă apetitul pentru noile tehnologii și tradiția & expertiza în ceea ce privește plăcerea de a conduce o mașină sport cu motor convențional.
Încheiem făcând tranziția de la tehnologie la frumusețe – de fapt, evidențiind legătura, poate deloc neobișnuită astăzi, care există între efectul Coandă și aranjarea părului. Bref, uscătorul de păr al unui brand britanic folosește efectul Coandă. Și se numește Supersonic.
Să trăim frumos!

sursa: pagina de Facebook a revistei

Revista PSYCHOLOGIES de martie te surprinde cu un interviu inspirațional alături de Dr. Iulia Roșu Panțuru, despre frumusețe, alegeri conștiente și libertate, cu aventura interioară a Laurei Călin și călătoria sa de la de la fashion la spiritualitate și cultivarea feminității prin yoga, dar și cu un material de excepție despre lupta cu sine a inegalabilei Ana Maria Brânză (Popescu) cea care ne-a încredinţat o istorie de viaţă de neuitat. Timpul femeilor este abordat în dosarul ediției, unde Roxana Melnicu v-a pregătit o incursiune în statuturile femeilor în timpurile noastre, precum și câteva istorii cu tâlc despre felul în care se schimbă în timpurile noastre viziunea despre ce se cuvine femeii și ce se cuvine bărbatului. Andra Pascu ne povestește despre Romantische Strasse, Drumul Romantic pe care să-l parcurgi o dată în viață, Clementina Anghelache te invită la următorul curs din programul Atelierele EU-lui, Relația cu mama, iar nu în ultimul rând, descoperim de la Mihai Dobrovolschi cum se împacă radio-ul și psihologia.

sursa: psychologies.ro

Cunoscută pentru masca de aur de 24 de carate pe care a adus-o în premieră în România, dr. Anca Cobzariu este medic specialist dermatolog și doctor în științe medicale. A predat anatomie și a pregătit numeroase generații de studenți ai Facultății de Medicină, având titlul de asistent universitar doctor. Este owner-ul clinicii AClinique și medic colaborator la Spitalul Ponderas, iar prin tot ceea ce face, dr. Anca Cobzariu își afirmă ambiția de a aduce împreună frumusețea și sănătatea de lungă durată. Pentru a-și împlini viziunea, și-a deschis una dintre cele mai luxoase clinici de specialitate din București, venind în sprijinul celor care optează pentru „dreapta măsură” atunci când visează la tinerețea fără bătrânețe.

sursa: luxury.ro

Recent am terminat de citit „Anna“, probabil cea mai nouă biografie a Annei Wintour, celebrul redactor-şef al Vogue SUA. Zic cea mai nouă pentru că de-a lungul anilor s-au scris multe cărţi despre ea, deşi niciuna – nici cea actuală – nu include şi punctul de vedere al personajului principal, o prezenţă atât de discretă şi totuşi atât de puternică.

Dincolo de povestea vieţii ei, pe care am descoperit-o cu ocazia operei scrise de Amy Odell, am aflat şi câte ceva despre stilul său de management. Anna Wintour este manager şi un dictator al gustului (dictator of taste – trad.). Prea puţin e jurnalist. Dar revenind, ce mi-a rămas în minte din această carte este că Vogue SUA publică doar articole sau subiecte ce merită celebrate, mai degrabă decât teme complexe, în jurul cărora se pot isca polemici ori controverse.

Mi s-a părut iniţial o abordare superficială, dar stând apoi să mă gândesc, am realizat că într-o lume unde informaţiile negative ne lovesc constant din toate părţile, mai ales din social media, e nevoie de o sursă de inspiraţ ie, mai degrabă decât „transpiraţie“ şi stres.

Şi tot gândindu-mă eu aşa, mi-am dat seama că şi După Afaceri Premium a avut şi are în continuare aceeaşi politică editorială. Ediţie de ediţie, vă aducem în prim-plan poveşti ale unor personaje care ne-au atras atenţia în sensul bun.

Iar uitându-mă la chiar acest număr al revistei, realizez că avem multe astfel de exemple sau de iniţiative ce merită celebrate. Unele idei au schimbat faţa Bucureştiului – Pizza Mania fiind doar un caz. Altele sunt pe cale să o facă. Şi aici amintesc Pâinea lui Dumnezeu, Moos Studio sau Moon+Chapel, deşi în realitate lista e mult mai lungă.

Poveştile de acest fel, care vin cu ceva nou în peisajul local de business, nu au graniţe, aşa că număr de număr căutăm să vă aducem în atenţie şi alte locuri ce merită descoperite, chiar dacă sunt ceva mai departe de Capitală. Centrul Constantin Brâncuşi din Craiova, Cervus Măgura din Buzău şi Kontainer Loft din Alba sunt câteva poveşti din această ediţie a revistei.

Dar, tot acum, vă împărtăşim şi despre businessurile din domeniul caligrafiei – care traversează o perioadă înfloritoare -, despre cele mai în vogă băuturi ale momentului, despre cel mai nou brand de parfumuri de nişă de pe plan local şi despre motivul pentru care sudul Franţei este un loc de pelerinaj.

Nu în ultimul rând, la început de primăvară, am ales patru reprezentante ale mediului local de business de la care am vrut să aflăm ce se întâmplă dincolo de job, ce le pasionează, ce le încântă şi ce le face viaţa mai frumoasă.

Astfel, într-o lună martie dedicată în mod tradiţional reprezentantelor sexului frumos (nu slab), le-am luat la întrebări. Pur întâmplător, majoritatea interlocutorilor noştri din această ediţie sunt femei. De-a lungul timpului însă, am celebrat în egală măsură doamne şi domni, tineri şi mai puţin tineri, executivi, antreprenori şi artişti, oameni care au intrat pe radarele noastre şi a căror istorie am simţit că merită împărtăşită.

Vom continua să facem la fel şi pe viitor, dar până atunci, vă invit să vă bucuraţi de poveştile din acest număr.

Cristina Roşca,
Editor-şef După Afaceri Premium.

sursa: zf.ro

Andra și Eva apar într-un pictorial mamă-fiică emoționant, pe coperta VIVA! de Martie. Revista VIVA! de Martie este deja pe piață și o puteți achiziționa de la toate punctele de difuzare a presei! În paginile revistei, cântăreața ne vorbește cu sinceritate despre cariera muzicală, dar și despre viața de familie. Copiii sunt viața și sufletul ei! Artista apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața Evei și a lui David, însă acum a făcut public un detaliu și despre un moment când îi e foarte greu. Iată ce ne-a spus soția lui Cătălin Măruță despre cel de-al treilea copil, după ce ani la rând a fost întrebată!

O cunosc pe Andra de mai bine de 15 ani și mereu mă uimește cu ceva: cu faptul că rămâne aceeași femeie modestă și același om cu suflet curat, indiferent de succesul de care se bucură, pe toate planurile. Și cel mai probabil acesta este motivul pentru care Andra este cea mai iubită artistă din România, cuvinte pe care mi le asum cu toată responsabilitatea. Citește ce ne-a dezvăluit în noul număr al revistei VIVA!

CE MAI POȚI CITI ÎN VIVA! DE MARTIE:
– ANDREEA MARIN – „Nu sunt femeia care să stea toată ziua în oglindă, prefer să îmi pun mintea la treabă”
– ANAMARIA & TUDOR IONESCU – „Suntem temperamentali, ne certăm, ne împăcăm, nu ne vedem viața altfel”
– SANDA LADOȘI – „Fără suișurile și coborâșurile pe care le-am avut, nu aș fi fost persoana de azi”
– ȘTEFAN FLOROAICA – „Încă de mic copil am fost foarte timid”
– MEDEEA MARINESCU – „Nu este important să joci mult, este important să joci roluri care și rămân”
– MIHAI MORAR – „Sunt lucruri cărora în viața asta trebuie să înveți să le dai drumul”
– IRINA FODOR – „Sunt un om fericit, găsesc mai repede motive să zâmbesc decât să plâng”
– VLADIMIR DRĂGHIA – „Am avut mult de câștigat datorită aspectului fizic”
– ANTONIA – „De mai multe ori pe zi ne spunem «te iubesc» și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri”
– MIHAI GHIȚĂ – „Dacă cineva îmi spunea la 15 ani că va fi și bine, m-ar fi ajutat”
– MIHAELA BILIC – „Sunt împlinită, chiar dacă sunt singură”
– 24 ÎNTREBĂRI – Maria Constantin dezvăluie secrete nebănuite din viața ei

sursa: viva.ro

Din aceasta saptamana veți găsi noul număr din martie 2023 al revistei Burda Style pe websitul nostru.
Revista continue look-uri blânde cu sclipici de neon la modă, si trece la o colecție de stiluri bucolice de vis, cu detalii utilitare. În cele din urmă, se termină cu tăieturi futuriste ascuțite, care sunt totuși geniale! Și nu uitați de paginile noastre de bricolaj, interviuri, colț de frumusețe și multe altele!

A Utilitarian Style With a Romantic Touch
Aruncă o privire la acești pantaloni practici din bumbac 105: se juxtapun frumos cu un top de vis din dantelă neagră. În ceea ce privește geaca 104 dintr-un amestec de bumbac, croiala și stilul său sunt de natură minimalistă, făcând din această piesă un exemplu de linii superbe și pure. În plus, plinătatea modelului îl face ideal de purtat peste o rochie drăguță, romantică.

Shades of Joy
Jacheta softshell 124 face o declarație îndrăzneață atunci când vă plimbați pe stradă în timpul cumpărăturilor datorită culorii sale fucsia. Rochia 120 din amestec de bumbac radiază în culorile sale pastelate, în timp ce panglica textilă roz neon din talie îți evidențiază și mai mult forma.

Futuristic Aesthetics
Ai văzut haina asta 114? Fabricata din nailon metalic, are un aspect high-tech. Iar blended top 121 emană o estetică futuristă care te pot însoți toate serile tale pline de farmec.

The Tux
Blazerul smoking 129 dintr-un amestec de lână vă va pune cu siguranță pe drumul spre succes, cu reverele din satin și nasturii decorativi la manșete. Aici, croiala sa supradimensionată joacă pe contrastul la modă dintre stilurile masculine și feminine.

DIY
Atenție la toate aricolele DYI: brățara cu pernă de ace este un accesoriu adorabil și practic pe care îl poți strecura pe încheietura mâinii în timp ce faci următoarea creație. Nu te vei mai întreba unde sunt acele! Țesătura din satin cu buline și brățară verde neon fac această piesă distractivă, proaspătă și plină de entuziasm! Suportul pentru pahare din imitatie de piele argintie iti permite sa iei cafeaua sau o alta bautura cu tine datorita lantului la indemana de care atarna. Atât de practic și la modă, acest accesoriu este adaptat cotidianului nostru ocupat!

sursa: tiparedecroitorie.ro

Revista Femeia., ediția de martie-aprilie 2023, este acum la chioșcuri

Cum este femeia modernă? Cum e ea percepută? Mai sunt idei preconcepute legate de femei? Există egalitate de șanse în societate? Revista Femeia lansează cititoarelor câteva întrebări deschise și încearcă să ofere câteva răspunsuri în cadrul noului număr tipărit, pe care îl puteți găsi la chioșcuri începând de astăzi.

Ediția de martie-aprilie 2023 te așteaptă cu subiecte fresh de frumusețe, modă și carieră, interviuri emoționante cu femei puternice și povești de viață care merită citite. Mihaela Rada, redactor-șef al revistei, ne povestește mai multe despre subiectele ediției:

„La orice epocă ne-am raporta, ne-am dorit să fim puternice, mai mult sau mai puțin vizibile, în funcție de context, dar cu siguranță sintagma „o femeie puternică” a fost și este dominantă. Dar ce înseamnă în realitate o femeie puternică? Este o femeie care își deține puterea și o folosește pentru a-și urmări scopurile și visele, dar nu cu orice preț, ci cu eleganță și tact. Ea este încrezătoare în sine și în abilitățile sale, dar nu ezită să ceară ajutorul și să colaboreze cu alții atunci când este nevoie. Nu îi este teamă să-și arate sensibilitatea și vulnerabilitățile. Este o lideră naturală și își asumă responsabilitatea pentru propriile decizii și acțiuni. O femeie puternică poate fi și empatică și grijulie. Ea se confruntă cu provocări, cu reziliență și perseverență, și învață din eșecuri și greșeli.

De asemenea, o femeie puternică susține și încurajează și alte femei să-și găsească vocea și puterea interioară: simte nevoia să se dezvolte alături de un grup cu idei similare, nu ca un lup singuratic. Puterea femeii poate sta în răbdare, tenacitate, frumusețe, delicatețe și perseverență. Descoperă astfel de femei remarcabile, cărora nu le este teamă să se expună, citindu‑le, ediție de ediție, poveștile de viață din revista Femeia. Iar pentru a sublinia această idee, am răsturnat revista la final, pentru a aduce în prim‑plan forța cu care Uniunea Europeană implică femeile la nivel înalt în a schimba paradigmele. O oportunitate care s-a lansat de mult și pentru noi, dacă avem inima deschisă să primim modernitatea.”

sursa: femeia.ro

A apărut revista AVANTAJE ediția de martie 2023!
Primăvara aceasta vine cu vești bune! S-au încheiat ghinioanele, nenoricirile, dezastrele, s-au potolit stihiile naturii, s-au liniștit bolile. Vin veștile bune, aducătoare de speranțe, ne împăcăm cu cei cu care n-am mai vorbit, îi iertăm pe cei care ne-au greșit. Este luna femeilor iar DOSARUL special este dedicat FRUMOASELOR ROMÂNIEI. Fascinante, cultivate, emancipate și libertine, femeile fatale ale României, și-au trăit viața la pulsul cel mai intens, netemătoare de vorbele lumii și de cum le va judeca ea și au scris povești de neșters în istorie, conștiente de frumusețea și de puterea lor de seducție. Dominatoare și capricioase, au fost iubite, admirate, invidiate, bârfite de femei și bărbați deopotrivă însă, toate și-au plătit scump frumusețea fatală, trăindu-și în tăceri și singurătate propriile nefericiri și iscând deseori, scandaluri, drame și pasiuni fără leac, multe sfârșite cu lacrimi și sânge.
Astăzi, acum, nu frumusețea nepământeană a Adelinei Pestrițu te izbește, ci liniștea bizară cu care se înconjoară. Depun mărturie pentru asta… Calcă ușor, neapăsat, vorbește cu grijă, ca și cum n-ar vrea să zdrobească cu stridențe, cuvintele, zâmbește fin, ca o părere, stă cu capul în jos, apoi îl ridică brusc, și te învăluie în cel mai fermecător smarald de pe planetă.
A cântat într-o pădure – pentru a milita împotriva exploatării iresponsabile a domeniului forestier, a interpretat în faţa unei case în ruine – pentru a opri distrugerea Patri­mo­niului Naţional, a cântat în stația de metrou „Piața Victoriei’ pentru a lărgi percepția publicului asupra muzicii clasice. Numele său este foarte adesea asociat viorii de patri­moniu Stradivarius Elder-Voicu, pe care interpretează începând din anul 2007. Violonistul ALEXANDRU TOMESCU este artistul român apreciat pe toate scenele din România, dar și în multe dintre cele mai importante săli de concerte din lume.

SĂNĂTATE
Problemele din interior se oglindesc pe față. Câteodată sau de cele mai multe ori, fața noastră este mai mult decât o oglindă a întregului organism: în ea se oglindesc toate problemele interne. Fața ne trădează dacă suntem bine sau nu…
O deficiență acută de vitamine nu rămâne mult timp ignorată de organism. Mai devreme sau mai târziu acesta va găsi o cale să anunțe că ceva lipsește. Câteva vitamine și minerale sunt totuși mai problematice…
Există un mit în ceea ce privește fertilitatea, cum că în timpul menstruației femeile nu rămân însărcinate. Este adevărată această afirmație sau există șanse de a concepe un copil în aceste zile delicate ale lunii? La această întrebare ne va răspunde dr. Silviu Iștoc, șef de secție obstetrică-ginecologie în cadrul Medicover Hospital.

PSIHO
Infidelitatea. Descoperirea unei aventuri extraconjugale declanșează de obicei emoții puternice pentru ambii parteneri, precum și un sentiment de pierdere. Partenerul care a fost înșelat s-ar putea simți traumatizat de trădarea încrederii și se poate gândi obsesiv la detaliile aventurii. Partenerul care a comis infidelitatea se teme că va fi pedepsit pentru totdeauna.
Oare sunt căsătorită cu un gay? De multe ori am auzit în cadrul ședințelor de cuplu o astfel de întrebare. Este o întrebare legitimă, ce vine, de cele mai multe ori de la o persoană care nu mai înțelege nimic din viața de familie…
În ce constă esența feminității? Draga mea Femeie, martie este luna în care ești onorată pentru ceea ce ești tu. Aș vrea, însă, să faci un exercițiu pe măsură ce citești acest articol. Așază-te, relaxează-te (chiar dacă e posibil să îți fie greu la început, nu renunța) și întreabă-te: cum ești tu ca femeie? Ești conectată cu esența feminității tale sau te-ai îndepărtat de ea?

sursa: avantaje.ro

Moda momentului este mai îndrăzneață, mai diversă și mai imprevizibilă ca oricând. Dovadă stă și coperta noastră din această lună. Găsește inspirație fashion & beauty în noul nostru număr ELLE ROMÂNIA, alături de o serie de interviuri despre dezbaterile culturale ale zilei.

ELLE FASHION – FOCUS: DENIM LOVER. Denimul este prezent pe toate podiumurile de modă ale acestui sezon. Învață, deci, cum să îl reimaginezi și află ce piese merită o investiție pentru un refresh primăvăratic al garderobei.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Află secretele de stil ale cântăreței Nicole Cherry. Am văzut-o crescând sub ochii noștri și am văzut cum stilul ei a evoluat până la cel de acum: un stil casual, la care artista adaugă mereu o notă glamour și accente statement.

ELLE SHOPPING – Anna Piaggi, Franca Sozzani, Carine Roitfeld și Emmanuelle Alt nu sunt doar unele dintre cele mai puternice editoare de modă ale lumii, ci și fashion icons în adevăratul sens al cuvântului. Află cum să te inspiri din garderobele lor.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Iulia Alexandra Brăslașu a vorbit cu artista multidisciplinară Alina Tofan despre cum se intersectează arta și natura în practica ei, despre explorarea eco-performance-ului și despre cum introduce această formă de artă în proiectele în care se implică.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele, serialele, concertele și cărțile despre care să știi, ca să-ți pui la punct agenda pentru un debut de primăvară plin de lansări culturale notabile.

ELLE FASHION – PACO RABANNE, DESTINUL UNUI REVOLUȚIONAR. Maurice Munteanu rememorează cele mai influente momente fashion create de un vizionar al industriei, designerul spaniol care a încetat din viață recent.

ELLE INTERVIU – ȘTEFAN CÂLȚIA, AȘA CUM NU-L ȘTIAM. De vorbă cu Alexandra Manole, curatoarea expoziției retrospective dedicată artistului, de la Muzeul Național de Artă Contemporană, despre fațetele mai puțin știute ale operei unui pictor pe care toți credem că-l cunoaștem.

ELLE INTERVIU – CITITUL CA FORMĂ DE LIBERTATE. UN INTERVIU CU SCRIITOAREA IRENE VALLEJO. Ioana Bâldea Constantinescu a vorbit cu autoarea spaniolă a unei minunate cărți despre plăcerea de a citi și despre puterea transformatoare a cărților.

ELLE INTERVIU – THE MEMORY PALACE. Una dintre expozițiile de la această ediție Art Safari este dedicată câștigătorilor sau nominalizaților la Prix Marcel Duchamp, prestigiosul trofeu francez. ELLE a vorbit cu Daria de Beauvais, curatoarea expoziției (și curator la Palais de Tokyo) despre artă și trecut.

ELLE PSIHO – SINGURĂTATEA, O ALTĂ PANDEMIE A VREMURILOR ÎN CARE TRĂIM. Psihoterapeuta Daniela Damian ne arată cum să distingem între singurătatea care ne sperie și cea care ne permite să ne cunoaștem și să ne aprofundăm umanitatea.

ELLE TENDINȚE – TREND REPORT. Privește moda ca pe o joacă. Sau ca pe un act artistic. Interpretează tendințele în stilul tău, adaugă o atitudine pe măsură și lumea va fi la picioarele tale!

ELLE SPECIAL – DESPRE CÂINI ȘI OAMENI. Un proiect de suflet, realizat în colaborare cu asociația Kola Kariola și alături de o echipă iubitoare de animale, prin intermediul căruia vrem să-ți transmitem un mesaj simplu: Adoptă un animal.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard actrița Monica Bîrlădeanu? Află trucurile prețioase de frumusețe ale unei femei care se află în atenția publicului de 20 de ani.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: Dacă nu știi încă despre underpainting, tehnica de machiaj pentru care a devenit celebră Mary Phillips, persoana care le machiază, printre altele, pe Hailey Bieber și Kendall Jenner, a venit momentul să afli. Și să îi înveți toate trucurile.

sursa: elle.ro