ADVERTORIALS

Uleiuri de masline noi de la Oliviers&CO, expert mondial in selectii fine de uleiuri de masline

2. Ulei de masline Oliviers&Co Il FornacinoDin Gama Rameaux D’Or, Olivier’s&CO va propune uleiul Il Fornacino

Produs de Lidia Saletti, in regiunea Chianti Classico, Catelnuovo Berardenga Tosacana, uleiul Fornancino se ridica la rangul celor mai bune 10 uleiuri de masline din lume. Puritatea gustului, finetea aromatica fara echivalent si persistenta gustului il asteapta pe fericitul gurmand care va avea sansa sa guste acest ulei minunat.

Bucatarii il recomanda pentru prepararea legumelor mici, in special brocoli, pentru jambon italian, pentru preparate reci din porc servite intr-o bagheta unsa cu ulei de masline, pentru peste la gratar sau paste umplute.
Pret la raft: 114.4 lei

Ulei de masline Oliviers&Co Moulin La Cravenco3. Un ulei ‘Grands Crus’ special este Moulin La Cravenco
Produs de Henri Noaro, in regiunea AOC Valle des Baux, Franta, acesta este un ulei bland, plin de clasa, cel mai bun mod prin care sa faci pe cineva sa iubeasca uleiul de masline.

Se recomanda pentru prepararea pestilor nobili (biban de mare, pisica de mare), pentru toate retetele de homar, peste proaspat, chiftelute din carne de vita, file de porc cu migdale, carne de miel si de pui, carnuri albe si cartofi.
Pret la raft: 48.4 lei

4. Pentru sarbatoarea pascala, pentru a va fi alaturi la prepararea mesei traditionale Oliviers&CO va propune uleiul de masline Moulin Dozol Autrand 250 ml recomandat la pregatirea preparatelor din miel.

uleiul de masline Oliviers&Co Moulin Dozol Autrand Produs in editie limitata (6000 litri), uleiul este produs de Josy et Jacques Dozol in zona Nyons, in Drôme, Franta (AOC Nyons). Copil de negustor de vinuri, Jacques Dozol afirma ca „a dat peste uleiul de masline printr-o intalnire norocoasa”.
In urma cu 30 de ani el s-a casatorit cu tanara Josy Autrand care provenea dintr-o familie aflata la a 13-a generatie de producatori de ulei de masline din Nyons. Odata cu Josy, moara Autrand si-a schimbat numele, asa cum a mai facut-o ori de cate ori a trecut in mainile unei femei.
Astazi Jacques si sotia sa poarta mai departe traditia cu profesionalism si pasiune. Fiul lor, Franck si-a ales foarte usor cariera.

Recomandari: miel fraged, piure, salate de fructe, ton, stiuca, caise taiate fin cu zahar vanilat si ulei de masline de Nyons.
Pret la raft: 49.5 lei

Pages: 1 2 3

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

melimeloparis.ro answear.ro librariadelfin.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.