ADVERTORIALS

Uleiuri de masline noi de la Oliviers&CO, expert mondial in selectii fine de uleiuri de masline

Noutati de la Oliviers&CO, expert mondial in selectii fine de uleiuri de maslineOliviers&Co va recomanda urmatoarele noutati de primavara, produse menite să aducă un plus de savoare tentatiilor si deliciilor cu care deja v-a obisnuit.La patru luni de la lansare, magazinul boutique din Piata Dorobantilor nr 10, care a adus in premiera in Romania lumea minunata a produselor pe baza de ulei de masline atent selectionate de specialistii francezi, isi imbogateste gama de produse cu 8 noi produse.
Rasfata-te de sfintele sarbatori de Paste cu noutatile de la Oliviers & CO si ofera un cadou special celor dragi.

GAMA ALIMENTARA

Visul mediteranean, canalizat de mâna pricepută a cultivatorului pasionat, va aduce 4 noi uleiuri din gama Grand Crus, uleiuri cu adevărat remarcabile (Cravenco, Galiga Monte, Tenuta di Ferento, Castelas), 2 noi prestigioase uleiuri Rameaux D’Or: Castel Poppiano, Il Fornacino şi un ulei special din măsline verzi, o ediţie limitată, L’Extravert.

Ulei de masline Oliviers&Co  L'Extraverte1. L’ Extraverte

L’Extraverte este un ulei special produs in editie limitata. Un ulei vegetal recoltat la maturitate aromatica perfecta de pe celebrul domeniu de maslini A Capela dos Olivais si prelucrat printr-un procedeu traditional utilizat in Grecia in secolul III IH. L’Extraverte are o aroma proaspata si puternica, fiind necesare 12 kg de masline pentru a obtine 1 litru din acest adevarat nectar, care imbina armonios varietatile de masline Verdeal, Madural si Cobrançosa. Acest ulei rar, cu note de iarba proaspat taiata si ceai Macha, face parte dintr-o editie limitata si poate fi achizitionat din magazinul Oliviers & CO intr-un ambalaj rafinat.

Recomandam uleiul editie limitata L’Extraverte pentru un cadou special destinat unui gurmand/ gourmet sau tuturor persoanelor care vor sa se bucure de un ulei deosebit. Ideal pentru toate legumele verzi crude sau gatite. Perfect alaturi de peste. Se potriveste foarte bine si pentru preparatele din carne de miel sau capra gatite lent.
Pret la raft: 132 lei

Pages: 1 2 3

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.