PAREREA MEA

5+1 lucruri despre blogging

Despre blogging Am un blog si-mi place ca:
1. Cititoarele/cititorii comenteaza. Aceste este lucrul care-mi place cel mai mult la blog. Si ma intereseaza mai mult decat voturile primite la un articol sau un chestionar. |DA|
2. Se face schimb de ponturi si sfaturi. De fiecare data le-am luat in considerare. Si acesta este un factor care ma motiveaza sa merg in continuare cu blogul atunci cand nu am timp sa ma ocup de el sau lucrurile pur si simplu nu se leaga.
3. Se infiripeaza mici prietenii. Desi nu ne cunoastem intre noi, prin intermediul comentariilor putem afla mai multe unele despre altele, ne facem o idee despre cum gandesc unele fete si invatam cui sa dam atentie si cui nu.
4. Am libertate totala de exprimare. Scriu despre tot ce simt ca ar trebui spus, chiar daca articolele respective sunt citite sau nu.
5. Ideile mele prind glas. De felul meu sunt o persoana cu idei, mereu mi-a zumzait mintea si notam pe ce nimeream tot ce-mi trecea prin cap. Acum o pot face in mod organizat, pe blog si in jurnal.

Acum, si cealalta fata a monedei:
1. Ma deranjeaza ca unele persoane nu scriu corect romaneste. La inceput le corectam comentariile insa acum o fac mult mai rar si le las asa, sa vada si altii ca utilizitatorii nostri de internet nu stiu sa scrie corect. Revin cu aceeasi rugaminte: RECITESTE COMENTARIUL INAINTE DE A-L FACE PUBLIC.

In rest, nu ma deranjeaza ca va mai certati din cand in cand. E normal sa se mai incinga spiritele, dar atunci toata lumea ar trebui e sa fie politicoasa si sa nu jigneasca pe nimeni in mod direct.

Daca esti o cititoare frecventa de bloguri sau scrii pe un blog, impartaseste-ne impresia ta despre blogging! |typing|

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 1 comentariu aprobat până acum.

Si mie-mi plac comentariile. Pentru ca aflu destinatii noi pe care merita sa le vizitez si alte experiente/impresii de la un loc pe care deja l-am vizitat – o alta fata a monedei. Si-mi cunosc mai bine cititorii. Aflu despre ce locuri vor sa citeasca, ce le place la un anumit articol etc. Comentariile imi confirma munca, mi-o imbunatatesc, ma fac sa ma simt bine. Si nu modific niciun comentariu. Fiecare scrie cum vrea, sa se inteleaga ce a vrut sa zica e cel mai important