MERITA ATENTIE

Cauta-ma! Urmareste-ma! Asculta-ma! Vorbeste-mi!

Urmareste blogul cu reviste De cand au aparut platformele gratuite de blogging, pot spune ca lumea a devenit un loc mai bun. Eu sunt foarte incantata de blog si folosesc cu placere acest canal de exprimare si comunicare.

Un blog este benefic inclusiv pentru persoanele care decid sa-l tina privat. Insa majoritatea detinatorilor unui blog il folosesc pentru exprimarea gandurilor si testarea ideilor, pentru a comunica si mai ales pentru a se relaxa.

Totusi, prea multe bloguri si site-uri pot crea o mare confuzie si intreg jocul comunicarii nu mai devine interesant si nici eficient. Unii baieti destepti s-au gandit si la asta si au creat multiple modalitati de a urmari blogurile si site-urile care aduc lucruri interesante in viata ta. Le gasesti listate in continuare, in chestionarul acestui articol:

Ce modalitati folosesti pentru a urmari un blog sau un site?

[View Results]

Loading ... Loading ...

Daca mi-a scapat vreun mod de a urmari site-urile si blogurile, anuntati-ma printr-un comentariu.

Evident, fiecare prefera anumite variante de urmarire a blogurilor, dupa cum obisnuieste sa foloseasca telefonul sau laptopul sau tableta pentru a citi articole online.
Eu mi-am facut de curand ordine in abonarile la newsletter si am renuntat la cele care trimit acelasi continut pe care-l posteaza si pe Facebook. Incerc sa pastrez newsletter-ele in care am ce citi si la care revin pentru anumite informatii si link-uri.

Folosesc optiunea Bookmark / Favorites pentru articolele pe care vreau sa le recitesc sau sa le citesc pe indelete, sau paginile la care tot revin pentru a verifica unele informatii – asa cum fac unele cititoare ale blogului meu cu eticheta Lista Lunara Reviste.

De regula, pe cine “plac” pe Facebook urmaresc si pe Twitter pentru ca-mi place platforma si-mi distrage mai putin atentia de la continut.

Insa inainte de Facebook si Twitter au fost cititoarele de fluxuri de articole noi (RSS reader). Am folosit cu sfintenie un astfel de cititor (era pagina mea de start in browser) pana cand a disparut si mi-am pierdut toate link-urile. Ce sa-i faci, se mai intampla, mi-am revenit si merg mai departe. Totusi, alt RSS reader nu folosesc, am ramas fara fluxuri – dar nu ma plang, e-mail-ul si Facebook-ul ma tin ocupata toata ziua.
Pentru cine are un RSS reader bun, vreau sa atrag atentia asupra fluxului de articole noi al blogului meu cat si asupra fluxului de comentarii la articole.

Asadar, ma urmaresti?
Iti place sa discutam prin comentarii la articole?
Esti in Clubul Smart Glossy pentru a primi newsletter-ul? :joy:

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 3 comentarii aprobate până acum.

Te-am adaugat in blogroll si asa vad de fiecare data cand ai un articol nou ;)