REVISTELE LUI 2022

Revistele lunii Iulie 2022

revistele lunii iulie 2022

Chiar dacă nu mai sunt ce au fost, au apărut totuși la chioșcuri revistele lunii Iulie 2022. A venit vara pe care o așteptam cu toții, caldă și frumoasă, nu mai sunt restricții și toată lumea abia așteaptă să scape de grijile de toate zilele. Pentru unii, viața a revenit la normal, dar pentru alții totul e schimbat – schimbări în interior cât și în context. Pentru mine, personal, vara asta nu seamănă cu nimic din ce a fost până acum. Și nici nu cred că va mai fi prea curând – normalul meu este în re-formulare și re-organizare.

Vremurile pe care le trăim sunt atât de ciudate încât nici măcar nu încerc să le înțeleg. Încerc să mă înțeleg pe mine și nimic mai mult. Pentru mine, lucrurile s-au schimbat mult însă nu musai în rău. Am constatat că orice schimbare aduce cu sine o suită de emoții care trebuie gestionate.

Vouă vă doresc o vară minunată, relaxantă și numai bună de pus în jurnalul cu amintiri. Vă doresc să faceți ceea ce vreți voi, fără restricții și condiții altele decât cele de bun simț. Nu se știe ce vremuri vin, nu se știe ce va urma din toamnă. De aceea nici nu știm cum și cu ce ar trebui să ne pregătim, decât să fim bine cu noi înșine.

Pentru acest articol am ales o poză (credit bogprincess31 via Pinterest) care se referă la cuvintele pe care ni le spunem noi înșine. Cuvinte pozitive, care ne reamintesc să ne considerăm valoroase și demne de tot ce are mai bun și frumos de oferit lumea asta. Am ales poza cu intenția să vă inspire, să vă ajute cu o gură de oxigen și, poate, să vă schimbe percepția cu un grad, dar acel grad să fie salvator (cel puțin pentru moment).

Revistele lunii Iulie 2022 ne arată că putem spera la o viață frumoasă și armonioasă pe această planeta care are atât de multe de oferit. Vă invit să nu ne pierdem speranța, să fim recunoscătoare pentru ce avem și să luptăm până la capăt pentru ceea ce vrem să obținem.

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de IULIE 2022 Prețul, numărul de pagini & data apariției
După Afaceri Premium
[supliment editat de Ziarul Financiar]
Cover story: O lume departe de lume 50 lei
4 Iulie
VIVA!
[O lume întreagă în VIVA!]
Lac de unghii CATRICE Iconails Gel Lacquer

[Copertă: Elena Gheorghe]

15 lei (12 lei)
29 Iunie
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Șosete exfoliante Parasoftin
[Copertă: Raluca Bortolini și Alin Bortolini]
15 lei
28 Iunie
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Copertă: Mara Măraru (Allure Models Management)]
17 lei
24 Iunie
Burda Style UK Poți comanda revista în limba engleză pe site-ul tiparedecroitorie.ro, cu transport prin curier. Tot pe site se găsesc instrucțiuni de coasere în limba română. 35 lei
20 Iunie
Beau Monde Style
[Totul despre stil]
Ediția de Primăvară-Vară 2022

[Coperta: Mimi]

15 lei
9 Iunie
2 REVISTE ROMÂNEȘTI GRATUITE PE CARE SĂ LE RĂSFOIEȘTI ONLINE:
STYLER by Băneasa Shopping City București, ediția de Vară 2022
OrDeLi – Organizare. Design. Living , ediția de Iunie-Septembrie 2022

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal. Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele. Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp. Abonează-te la newsletter ca să primești e-mail cu revistele lunii imediat ce apar pe blog.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Iulie 2022:

1
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 8 comentarii aprobate până acum.
Adriana M.

Am văzut la cineva pe instagram ca a primit cadou și șosetele parasoftin +crema pt picioare parasoftin.
O sa caut și eu azi revista cu pricina :)

În primăvara acestui an ne-am mutat câteva blocuri „mai încolo“, cumva mai aproape de centru, pentru că deh, mie îmi place să trăiesc în buricul târgului. Aş da oricând o vilă cu piscină la periferie pe un apartament cu două camere la Cişmigiu. (Şi înainte să se gândească cineva că nu ştiu ce pierd, ei bine ştiu, dat fiind că primii 18 ani din viaţă i-am petrecut la casă. Fac menţiunea asta pentru că ştiu câte întrebări am primit şi câte discuţii am purtat pe aceeaşi temă.)

La câteva săptămâni după ce ne-am instalat în noul cuib, în casă a început să miroasă puternic a tei, mai ales seara. Nu ne-am pus prea multe întrebări – era sezonul teiului -, doar ne-am bucurat, ştiind ce alte arome pot să te învăluie în diverse cartiere din Bucureşti.

Treptat însă, am realizat că în toată zona din spatele blocului aceeaşi mireasmă dulce şi delicată te îmbată de cum ieşi din imobil, de cum dai colţul din strada mare sau de cum cobori din maşină.

Aceste întâlniri dese şi totuşi inopinate cu teii Bucureştiului mi-au amintit de discuţiile şi interviurile mele cu diferiţi parfumieri români sau străini. Îmi place să îi provoc, pe oricare dintre aceşti alchimişti olfactivi, la un exerciţiu de imaginaţie. Mai exact, le propun să îşi imagineze un parfum care să miroasă a Bucureşti. Şi nu mică mi-a fost surpriza de-a lungul anilor să descopăr că aproape toţi au spus că oraşul-capitală miroase a tei, aşa că acest ingredient ar fi nelipsit dintr-o esenţă creată special pentru Bucureşti. Primăvara aceasta am început să le dau dreptate sau, mai bine zis, să le înţeleg alegerea.

Mi-am adus aminte de aceste conversaţii acum pentru că, întâmplător, numărul actual din După Afaceri Premium este unul în care punem mult accent pe simţuri, dar parcă mai mult decât orice, ne concentrăm atenţia pe miros.

Spre exemplu, am discutat cu Tiziana şi Paolo Terenzi, moştenitorii brandului italian de parfumerie de nişă Tiziana Terenzi, care au creat o compoziţie olfactivă închinată Bucureştiului şi României. Mai departe, am încercat să vedem ce se poartă în materie de arome în această vară şi am dezbrăcat de secrete discovery set-urile, acele seturi de mini-parfumuri care permit testarea mai multor miresme înainte de a o alege pe cea mai compatibilă cu propria piele.

Mirosul nu se leagă însă doar de parfumerie, aşa că explorăm într-un text despre băuturi şi aromele romului şi descoperim cum ele pot dezvălui nu doar istoria acestei licori, ci şi detalii despre procesul de fabricaţie.

Ştiinţific vorbind, totul începe de la miros, nasul fiind primul care ghidează acţiunile oamenilor. Este vorba despre feromoni, despre instinctele primare, animalice, de atracţia în forma ei pură. Asta nu înseamnă însă că putem ignora celelalte simţuri. Tocmai de aceea, vă vom încânta vizual – sperăm noi – cu o serie lungă de articole despre modă, călătorii, artă şi gastronomie.

Mai departe, după ce veţi fi terminat de lecturat această ediţie, sperăm că vă vom fi stârnit suficient curiozitatea cât să mergeţi să le puneţi „la muncă“ şi pe celelalte trei (simţuri) – auzul, gustul şi cel tactil. Lectură plăcută!

sursa: Cristina Roşca, editor-şef După Afaceri Premium pentru da.zf.ro

Salutare tuturor!
În partea de jos a tabelului am pus link către două reviste gratuite, ce pot fi citite/ răsfoite online. Sper să vă placă!
Dacă aveți propuneri de reviste gratuite online (românești sau nu) de interes pentru cititoarele acestui blog (lifestyle, food, home etc), lăsa-ți link-urile în comentarii sau la mine pe e-mail. Pot fi și numere trecute, nu mai actuale.
XOXO

Hei #printlovers #magazinereaders 🥰 Tocmai am lansat o ediție tipărită de Beau Monde Style pe care o puteți achiziționa și voi de la chioșcuri sau accesând burda.ro
Unul dintre cele mai frumoase și surprinzătoare interviuri din această ediție de Beau Monde Style este chiar cel cu Mimi, tânăra de pe copertă, un influencer de numai 24 de ani, renumită în mediul online pentru nonșalanța cu care vorbește despre tot ceea ce simte. Întoarce la pagina 26 și îți garantăm că nu vei putea lăsa revista din mână. Citește și convorbirea cu Andreea Marin (pagina 82), care, cu ocazia lansării noii sale cărți, „Nu există nu se poate!”, ne-a oferit câteva pilde de înțelepciune lăsându-ne cu senzația atât de familiară că are atât de multe lucruri să ne învețe. Am stat de vorbă și cu Alina Pușcaș („Te cunosc de undeva”, Antena 1) și Deea Codrea („Bravo, ai stil!”, Kanal D), două vedete care își iubesc foarte mult jobul în televiziune dar care, în prag de Ziua Copilului, ne-au vorbit cu sinceritate despre celălalt numitor comun al lor: maternitatea. În plus, dacă vrei să afli amănunte interesante din culisele unei industrii extrem de profitabile, aceea de wellness și frumusețe, nu pierde discuția noastră cu Marina Aristotel (AVRA Aesthetic Institute) de la pagina 94. În sfârșit, în această ediție fresh, de primăvară, îți facem cunoștință cu cele mai relevante viitoare nume mari din moda românească, în cadrul amplului reportaj dedicat tinerilor designeri (pagina 46).
Ți-am captat atenția? Lectură plăcută!

sursa: burda.ro

Noul număr al Burda Style are rolul de a vă ajuta să creați garderoba visurilor dvs.. Aceste piese vă vor însoți când vă plimbați de-a lungul Coastei de Azur,cand explorați străzile din Marrakech, când vă relaxați pe plaja Mării Nordului sau când luați cina cu prietenii în curtea din spate. Veți găsi în această revistă o gamă de modele cu aspect diferit. Există o colecție șic, metalizată, cu un nou stil urban maritim superb și feminin. Veti gasi piese la modă de un roz vibrant șau de un galben vesel, modele ușoare pentru copii dar și o colecție Curvy incredibil de plină de farmec. Ai pus ochii pe modelul de pe coperta numărului Burda Style din iulie 2022? Vești bune: acesta este modelul retro al lunii care a fost desenat în 1961 și este foarte ușor de cusut datorită tutorialului său video!

Un nou aspect maritim
Dungi albastre si albe (cu doar o nuanță de roșu): există ceva mai simbolic pentru plajă? În această colecție, culorile și modelele se reunesc pentru a crea un aspect încântător. Cu țesături precum inul aerat, vâscoză moale la modă, există o afinitate în stil care îl face la fel de ideal pentru vacanță, precum și pentru birou!

Destinații inedite în vacanță
Bluzele, costumele cu pantaloni, rochiile, jachetele și pantalonii scurți sunt realizate din nuanțe fucsia și nuanțe galbene pentru a vă însenina călătoriile, precum și momentele de creație!

Inspirate din natura cu elemente metalice
Când ne gândim la un stil inspirat din natură, ne imaginăm în general look-uri lejere, aerisite, care sunt purtate la plimbări lungi dimineața dar și la cafele după-amiaza, si de ce nu in nopți pline de farmec în oraș. Secretul? Detalii metalice, paiete și accesorii uluitoare!

O noapte de neuitat
Aceste piese din colecția Curvy pentru mărimile de la 44 la 52 îmbină tăieturi confortabile și aerisite cu podoabe strălucitoare, astfel încât să arăți la modă și fabulos.

Dulce cum este vata de zahăr
Două rochii, o fustă, o pereche de pantaloni scurți și un tricou foarte ușoare, ușor de întreținut și ușor de cusut. Această colecție pentru copii va satisface cu siguranță chiar și cele mai înalte cerințe ale fashionistelor!

Pe coperta acestei reviste găsiți și un model original din 1961 pe care ne-am hotărât să îl republicăm doar pentru voi! Aruncă o privire la această frumoasă rochie vintage cu bretele largi și curea.

sursa:tiparedecroitorie.ro

Pictorial exclusiv cu cele mai importante femei din viața Elenei Gheorghe: fiica Amelie, mama Marioara și sora Ana! ❤ Artista e căsătorită de aproape două decenii cu Cornel, dar acum a ieșit la iveală un detaliu neștiut. I se pregătise un machidon pentru a face nuntă cu el; citeste despre reacția familiei când l-a dus acasă pe actualul soț.
CE MAI PUTEȚI CITI ÎN VIVA DE IULIE:
– ALEX DELEA – cele mai triste momente di viața câștigătorului Survivor 2022: „Nu am avut niciodată un tată, dar sunt foarte fericit“
– VIVA PARTY – imagini spectaculoase de la cea mai așteptată petrecere mondenă a anului
– ANDREEA MARIN – totul despre persoanele pe care le iubește cel mai mult: fiica Violeta, iubitul Adrian și fiul vitreg Radu Ștefan Bănică
– ROMANIȚA IOVAN – model de ambiție și eleganță, la 58 de ani: „Am fost o femeie de carieră, nu mi-am dorit neapărat o familie“
– ANCA ȚURCAȘIU – cum i s-a schimbat viața după divorț și ce dorințe are acum: „Vreau să las în urma mea un copil și o carte”
– MONICA STAN – interviu exclusiv cu regizoarea al cărei film – Imaculat – a fost premiat la Festivalul de la Veneția
– ALINA PUȘCAȘ – secrete din căsnicie și viața de familie: „Când copiii dorm, părinţii trebuie să fie cuplu, nu negociatori de treburi!“
– MONICA ANGHEL – cum au schimbat-o toate experiențele, bune și rele, și cum a ajuns cea mai buna variantă a ei
– ELENA CHIRIAC – cum a schimbat-o experiența Survivor: „Nu îmi place când sunt subestimată sau dispreţuită, și asta mă face să reacţionez“
– ANA MARIA POPESCU – totul despre viața ei, după ce a renunțat la scrimă, sportul care i-a adus nenumărate medalii

sursa: viva.ro

A apărut revista Avantaje, ediția de iulie, iar cei ce se știu iubitori de animale ar face bine să citească pe îndelete DOSARUL SPECIAL pentru că animalele noastre dragi se pare că… ne vindecă de boli ale sufletului și ne alină suferințele trupului.

Animalele de companie sunt parte din viaţa noastră, adesea cea mai bună parte din viața acesteia. Câinii, pisicile, păsările, peștii, iepurii, caii și nu numai, sunt cele care ne oferă sprijin moral, ne elimină stresul și adeseori ne ajută să trecem peste perioadele dificile. Nu, nu vorbim de un leac universal, miraculos, dar este singurul tratament fără reacții adverse, fără contraindicații, fără pericole și cu 100 % succes în ameliorarea sau depășirea unor probleme de sănătate.

Interviul cu Raluca Feher te va pune pe gânduri. Cu un stil dur, care te izbește în plex, pentru ca apoi să te dezmierde cu sonorități de poezie, Raluca așază în cărțile ei o oglindă în fața lumii, iar măștile cad una după cealaltă. Vedem reflectat în ea adevărul pe care nu ni-l spunem, decăzut de la singularitate și condamnat să fie divizat în „adevărul fiecăruia’, iubirea pe care nu mai știm să o trăim, pentru că nu mai înțelegem „gramatica’ emoțională: e defectivă de singular! „Trăim într-o lume dominată de modelul hollywoodian și percepția noastră asupra iubirii este complet deformată de această viziune’ ne spune Raluca Feher în interviul oferit revistei Avantaje. O puteți contrazice?

Istoricul Lucian Boia știe de ce România este altfel. Cartea domniei sale „De ce este România altfel” (editura Humanitas, 2022), este o carte despre o Românie comparată cu țările ei vecine, dar și cu țările vestice spre care mereu privim. O carte deloc flatantă pentru noi, ca popor, dar care s-a dovedit a fi una dintre cele mai cumpărate cărți de către români.
Lucian Boia spune fără nicio ezitare:„Problema zilei de mâine este foarte complicată. Ne îndreptăm rapid spre un nou tip de civilizație’.

Cum îți dai seama dacă te afli într-o relație toxică și ce poți face în acest caz? „Dacă simte cumva că vă pierde, persoana toxică din viața voastră este în stare de gesturi și promisiuni extreme, pentru a vă recuceri. Din păcate, toate acestea sunt doar un rol, pentru a se asigura că vă prinde din nou într-o capcană afectivă.’

Persoanele cu Tulburare de Personalitate Antisocială acționează exclusiv pentru câștig personal, ceea ce poate însemna exploatarea oamenilor din jurul lor, chiar dacă sunt considerați persoane dragi sau chiar familie. Acest lucru se poate manifesta prin manipulare, minciună, furt și alte practici dăunătoare împotriva partenerului, potrivit Clinicii Mayo. Aceste comportamente pot culmina cu un nivel ridicat de abuz în relațiile lor.

sursa: avantaje.ro

În luna iulie celebrăm, ca întotdeauna, moda, dar și creativitatea și forța feminină. Vezi ce ți-am pregătit într-un număr fresh, perfect ca lectură de vacanță.

ELLE FASHION – FOCUS: COLOR SPLASH. Nu ocoli culorile puternice în această vară, te îndeamnă Domnica Mărgescu. Îți vor schimba starea de spirit și-ți vor conferi o doză extra de energie, mai ales dacă le porți în ținute head-to-toe într-o singură nuanță vibrantă.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Raluca Leafu, creatoarea brand-urile de bijuterii Joule Project și Bon Bijou, are un stil relaxat și tonic, pentru că adoră să se simtă confortabil în hainele pe care le poartă. Inspiră-te din trucurile ei de stil.

ELLE SHOPPING – Ce piese îți vor completa cu succes garderoba estivală? Alege dintre sugestiile lui Maurice Munteanu accesoriile care îți dau un aer de vacanță, piesele care vor străluci pe ringul de dans sau la un concert, dar și acele haine clasice pe care le vei purta în orice sezon, mulți ani de-acum înainte.

ELLE FASHION – ROMANIAN CREATIVE WEEK: Maurice Munteanu s-a întors de la Iași cu noutăți despre cele mai recente colecții ale designerilor români. Află ce i-a plăcut!

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Rareș Mariș a bifat două talent-show-uri în carieră și tocmai a devenit câștigătorul primei ediții One True Singer, dar are încă și mai multe de oferit, a aflat Iulia Alexandra Brăslașu.

ELLE AGENDA – Filme și seriale care să te distreze sau să-ți dea de gândit, expoziții care să îți stimuleze aprecierea pentru artă și cărți care-ți aduc perspective noi și relevante asupra lumii și vieții.

ELLE SPECIAL – RENDEZ VOUS LITERAR PE RUE CAMBON. Chanel și Charlotte Casiraghi le-au avut ca invitate, pentru cea de-a șasea întâlnire literară a casei, pe scriitoarea Chantal Thomas și pe tânăra actriță de origine română Anamaria Vartolomei. Domnica Mărgescu a participat la acest veritabil salon în aer liber și a povestit cu Anamaria despre temele zilei: libertatea și emanciparea femeilor.

ELLE INTERVIU – STRANGER THINGS: DE LA BINGE WATCHING LA MATURIZARE. Cel de-al patrulea sezon al serialului-fenomen este cel mai întunecat și mai ambițios de până acum. Ioana Ulmeanu a stat de vorbă cu actrița Natalia Dyer despre ce a fost și ce urmează în seria Netflix care se apropie de final.

ELLE INTERVIU – IRINA RIMES MERGE PE DRUMUL EI… și ne-a răspuns la toate curiozitățile legate de proiectul ei muzical, de sursele sale de inspirație, de procesul creativ pe care-l parcurge atunci când compune… și ne-a servit drept ghid prin culisele documentarului HBO Max a cărui protagonistă este.

ELLE FASHION – SUPRAREALISMUL S-A ÎNTORS (ÎN MODĂ): Galeriile de artă și podiumurile de modă și-au intersectat din nou inspirațiile, în ultima vreme, privind nostalgic înapoi, către suprarealism. Cum de s-a întâmplat și ce ne spune asta despre momentul prezent, se întreabă Ioana Ulmeanu.

ELLE HOROSCOP: Află la ce să te aștepți pentru a două jumătate a anului, citind predicțiile Cristinei Andronic, dar nu uita că, îndiferent ce îți rezervă astrele, trebuia ca chiar tu să faci din perioada care urmează una de neuitat.

ELLE COVER STORY – EXPRESS YOURSELF. Nu te teme să porți piese statement în această vară, și nici să le stilizezi așa cum simți. Fii creativă și alege-ți cele mai cool ținute de pe modivo.ro.

ELLE FASHION: SUPER FREAK. Siluetele impunătoare din mătase, satin, pene sau paiete, alături de câteva accesorii masive, strălucitoare, conturează imaginea excesului anilor ’80, atât de modern acum. Daria Georgescu îți arată cum să creezi look-uri inspirate de acest trend.

ELLE FENOMEN: CONSTRUIND CORPUL PERFECT, ÎN TERMENII LOR. Culturismul feminin rămâne și astăzi, la mai bine de 50 de ani de la apariția sa, unul dintre cele mai controversate sporturi ale lumii. Culturistele reușesc, prin intermediul aspectului lor fizic, să zdruncine ideea de feminitate, vechile paradigme, precum și raportul de putere dintre sexe. Gabriela Calițoiu examinează acest fenomen, cu ajutorul unor campioane românce.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard creatoarea de conținut Codrina Apostol? Află secretele ei de frumusețe, dar și trucuri care să îți fie mereu de ajutor.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: GLAM UP. Dacă vrei să ai parte de o apariție cu adevărat glam, nu complica inutil lucrurile. Un machiaj clasic și o coafură minimalistă îți vor oferi acel aer effortlessly chic, pe care ne-ar plăcea să îl vedem mai des.

sursa: elle.ro