DE STIUT

Un ansamblu rezidential pentru mine

New Town Residence - ansamblu rezidential de apartamenteCe parere ai de noile proiecte rezidentiale aparute in Bucuresti si in zona limitrofa? Le-ai observat, nu? Sunt bine promovate, iar cand treci pe langa ele, nu ai cum sa nu le observi. Sunt … altceva, fata de restul orasului ce pare obosit prin comparatie. Ma bucur ca s-au construit aceste zone rezidentiale, avem ocazia sa scapam de cutiile de chibrit in care locuim. Bani sa avem, ca acum chiar avem unde locui mai bine si mai civilizat.

Orice cautare de apartamente noi in Bucuresti in 2013 incepe cu zonele rezidentiale. Toata lumea vrea ceva nou, de calitate si accesibil. Si noi am cochetat cu ideea asta mult timp, ne-am uitat la multe oferte si ne-au placut multe concepte. Daca banii nu ar fi un obstacol, n-as ezita sa ma apuc din nou de construit un cuib pentru familia mea. (Imi aduc aminte de filmele americane in care el munceste toata ziua si ea decoreaza casa toata ziua. Iar seara iau cina intr-un living superb la o masa … prea mare.)

Cand ne-am uitat pe ofertele de vanzare apartamente 3 camere bucuresti, stiam exact ce ne doream. Suntem o familie cu un copil, eu imi mai doresc unul, avem nevoie de spatiu pentru a beneficia de tot ceea ce reprezinta o casa: loc de relaxare, de creativitate, de petrecut weekenduri geroase in familie sau ploioase cu prietenii. Imi plac mesele cu familia extinsa dar si dupa-amiezele de weekend petrecute in liniste cu o carte in mana; imi place sa am balconul plin de flori si bucataria pusa la punct. Toate astea inseamna acasa si, desi casa noastra nu e prea grozava asa cum e ea, de fiecare data cand ne intoarcem din vacanta imi face placere sa o regasesc, chiar si cu amintirile unui hotel de 5 stele proaspete in minte. Nu degeaba se spune There’s no place like home!.

Si tu ai ganduri de mutare intr-o noua zona rezidentiala?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.