REVISTELE LUI 2022

Revistele lunii Iunie 2022

revistele lunii iunie 2022
Foto credit @lea_darius via Pinterest.com

Au apărut revistele lunii Iunie 2022! Odată cu ele, a venit și vara lui 2022 însă nu prea seamănă cu ceea ce ne-am dorit noi imediat după Revelion, când ne-am pus dorințe pentru noul an. Nimic nu mai este ce-a fost și nici nu va mai fi. Unii zic că e bine așa, era și cazul să cadă sistemele învechite. Alții zic că e prea mult, prea repede, abia ne-am obișnuit cu ieșirea din comunism și am început educația pentru o viață civilizată.

Una peste alta, nu avem de ales și mergem tot înainte. Vremea frumoasă și prietenoasă a verii va face toată această nebunie mai suportabilă și ne va ajută să vedem și partea plină a paharului, chiar dacă mai sunt doar câteva picături pe fund și alea par să se evapore.

Un lucru este cert: tot mai puțină lume se plânge de vremea capricioasă și stă cumva în așteptare să vadă ce se întâmplă cu războiul și cu pandemia asta. Din punctul meu de vedere, fix acum este momentul cel mai potrivit să demonstrăm cât de bine știm să gestionăm stresul și necunoscutul, dar și cât de flexibili și cu o viziune pozitivă asupra vieții suntem. Și dacă nu știm, tot fix acum este momentul să învățăm, să căutăm ajutor și să ducem la alt nivel experiența emoțională de pe acest pământ.

Și pentru că avem nevoie și de momente relaxante, este bine să căutăm compania oamenilor veseli, optimiști, să citim și să ascultăm informații care ne oferă o perspectivă pozitivă asupra vieții. Nu întâmplător am ales poza de la începutul articolului: Fă ceea ce te face fericită, ce îți aduce o stare de bine. Din această stare de bine vei vedea altfel lucrurile și vei lua alte decizii.

Haideți să vedem împreună ce ne aduc revistele lunii Iunie 2022 în materie de noutăți și surse de stare de bine:

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Iunie 2022:

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 7 comentarii aprobate până acum.

Ediția de iunie a revistei PSYCHOLOGIES deschide sezonul de vară cu un dosar special dedicat educaţiei: prinde idei de vacanţă cu copiii, sfaturi proaspete de parenting, nutriție, frumusețe și îngrijirea pielii, psihologia stilului.

Află povestea antreprenoarei Nicoleta Munteanu, fondatoarea Kids in Business și provoacă-ți mintea cu întrebarea existenţială: „Cine ești tu cu adevărat?”. Încearcă inițierea în terapia iertării, descoperă-ți harta personală Almuza și află legătura dintre personalitate și amprenta astrală.

sursa: psychologies.ro

La început de vară, ediția de iunie a revistei Forbes Life vă aduce obișnuita selecție exclusivă de povești minunate, oameni excepționali și locuri unice – o doză de normalitate, de optimism și încredere în triumful binelui.

Oamenii
Unul dintre motivele pentru care ne-am bucurat de revenirea în formă „fizică” a salonului Watches and Wonders a fost întâlnirea cu CEO-ul Roger Dubuis, Nicola Andreatta, cu care Raluca Michailov a avut o conversație foarte interesantă despre orologerie, lux, leadership și planuri de viitor.
Când tabloul lui Andy Warhol, „Shot Sage Blue Marilyn”, a fost achiziționat cu 195 de milioane de dolari (devenind cea mai scumpă operă de artă din secolul 20 vândută la licitație), toată lumea s-a întrebat cine este cumpărătorul. Este vorba despre Larry Gagosian, fondatorul rețelei de galerii care îi poartă numele și probabil cel mai influent personaj din comerțul cu artă contemporan. Vă invităm să aflați mai multe despre el.
Artistul israelian Calman Shemi (care ne-a acordat, în exclusivitate, un savuros interviu) nu este reprezentat (încă) de Gagosian, dar povestea sa personală, curiozitatea și căutarea neobosită a noului ca modalitate de expresie îl fac să merite toată atenția.

Locurile
Una dintre destinațiile pe care le-am revizitat a fost Londra. Un loc care dincolo de tradiție și istorie își păstrează caracterul atipic nu doar datorită umorului englezesc, ci și … politeții: un șoc plăcut pentru călătorul venit din mereu repezitul București.
Când am auzit că Mark Wahlberg își vinde cu 85 de milioane de dolari castelul din Beverly Park, Los Angeles, am zis că neapărat trebuie să vedem cum arată și să vă arătăm și vouă. Și să ne minunăm împreună de destinul fostului copil-teribil Marky Mark, astăzi, la 51 de ani, unul dintre cei mai influenți oameni de la Hollywood și unul dintre cei mai reputați producători TV.

Plăcerile
Luna aceasta, plăcerile au patru roți. BMW a lansat noul i7, o impresionantă limuzină electrică cu care producătorul german face trecerea de la clasa premium la cea de lux – și care a fost deja adusă în avanpremieră în România.
În aceeași notă, am făcut cunoștință, la hotelul Matild Palace din Budapesta – care face parte din patrimoniul mondial UNESCO – cu Rolls-Royce Ghost Black Badge.
Și fiindcă vine vara, am găsit în garajul unor producători auto legendari – Ferrari, McLaren sau Aston Martin -, așa-numitele modele barchetta, mașini de curse fără plafon și fără parbriz, omologate pentru circulația pe drumurile publice.
Vă mai spunem și care sunt produsele cosmetice la modă în acest sezon și vă recomandăm dieta mediteraneană – considerată perfectă de numeroși nutriționiști, dar și de un număr impresionant de cercetări științifice.
#Sătrăimfrumos și să ne bucurăm de o vară minunată!

sursa: pagina de Facebook a revistei

Cristina Roşca, După Afaceri Premium: În Europa în general, dar şi în România, în particular, deşi recesiunea planează ameninţător deasupra economiei, plăcerile proprii sunt ridicate la rang de artă. Clubul hedoniştilor are acum mai mulţi adepţi ca niciodată

Wall Street Journal, biblia marilor executivi şi antreprenori din toată lumea, scria recent că americanii au revenit la viaţa de dinainte de pandemie ca şi când ultimii doi ani nu au lăsat niciun fel de urme. Ce înseamnă asta? Oamenii ies în oraş cu mic, cu mare, apetitul pentru socializare fiind la cote maxime. Rezervările pentru vacanţe curg şi ele, călătorii de ocazie sau de meserie vrând să recupereze timpul pierdut. Nu în ultimul rând, în magazine e trafic mai ceva ca pe şosele la ore de vârf, pentru că toate aceste evenimente cer o reînnoire a garderobei şi nu numai. Inflaţia, războiul din Europa, precum şi alte crize geopolitice din diferite colţuri de lume nu par să slăbească interesul americanilor pentru plăceri imediate.

În ceea ce priveşte Europa, deşi analiştii avertizează că recesiunea planează ameninţător deasupra Bătrânului Continent şi că o criză – de această dată economică, nu sanitară ca în ultimii doi ani – ar putea provoca depresie în rândul consumatorilor, realitatea din piaţă, de pe stradă, arată altceva. Tabloul pare surprinzător de similar cu cel pictat de WSJ şi care ilustrează societatea americană. Şi în Europa în general, şi în România, în particular, domneşte o stare de euforie, plăcerile proprii fiind ridicate la rang de artă. Clubul hedoniştilor are acum mai mulţi adepţi ca niciodată.

Pornind de la acest cadru, care pus în cuvinte aminteşte cumva de atmosfera anilor ’20, perioadă cunoscută nu degeaba ca „The Roaring Twenties“, în acest număr din După Afaceri Premium am conturat o serie de poveşti care să inspire şi să hrănească acest entuziasm.

Nu puteam, la început de sezon estival, să nu vorbim de vacanţe, aşa că venim şi cu sugestiile de destinaţii, dar şi cu propuneri pentru piesele-cheie ce nu trebuie să lipsească din bagaj. Pentru asta, am descusut designerii unor branduri româneşti şi străine cu privire la ce se poartă în materie de costume de baie. Mai apoi, am vorbit cu o serie de antreprenori locali cu privire la proiectele pe care ei le-au pus pe harta turismului local. Şi cum cu toţii ne dorim să ajungem în vacanţă într-o formă de invidiat, am descoperit bucătăria hawaiiană, care pune accent pe sănătate, fără a face mâncarea să fie plictisitoare. Ba din contră, e mai colorată ca un curcubeu şi gata oricând să fie imortalizată pentru a fi distribuită pe reţelele sociale.

Dar, oricât am ţine la siluetă, viaţa trebuie savurată, aşa că din meniul După Afaceri Premium din iunie nu lipseşte ciocolata artizanală românească, pe care o vom asorta cu o cafea bună, de specialitate.

Nu i-am uitat nici pe cei care nu au cum să evadeze din oraş. Bucureştiul este un organism viu, aşa că mereu se întâmplă ceva undeva, fie o seară de film, fie un vernisaj sau o seară de dans.

Şi după toată această efervescenţă de evenimente, cu toţii revenim acasă, unde am descoperit că trebuie să avem confort fizic, dar şi psihic. Ceva bun tot am învăţat din pandemie şi anume că acasă e mai mult decât un simplu loc unde te găseşti la finalul unei zile pline. Şi pentru acest univers intim, propriu, am pregătit câteva idei, de la cum să ne organizăm un birou în grădină la cum să aducem grădina în casă.

Poveştile sunt, cred eu, multe şi savuroase. Timp să găsiţi să le citiţi pentru că vara se anunţă plină!

Lectură plăcută!

sursa: da.zf.ro

Acest nou număr al Burda Style UK va prezinta piese proaspete, superbe de culoare alba, care radiază de eleganță și grație. Ai tot ce ai nevoie pentru a-ți crea garderoba pentru tot sezonul! Vei descoperi o rochie mini cu decolteu cu halte inspirată de catwalk, o paradă de modele cu imprimeuri colorate, la modă, o colecție pentru vacanța de vară realizată din țesături ușoare și fluide și o gamă de modele Curvy de un albastru indigo uluitor. Și multe alte modele! Vei gasi si doua camasi atemporale pentru barbati precum si cateva piese perfecte pentru a-ti imbraca micutul in vacanta. Vara este aici în doar câteva săptămâni, așa că te poti apuca de treaba!

sursa: tiparedecroitorie.ro

Ediția de iunie a revistei Avantaje vine cu surprize, semne de exclamare, dileme, întrebări, degete pe rană, priviri pe furiș prin gaura cheii într-o casă divorțabilă, informații noi despre o boală cu multe necunoscute, dezbatem subiectul delicat al dependențelor și ni se certifică ceea ce bănuiam demult: la medicul estetician multe femei cer medicului să le modifice fizionomia având ca model poza editată în aplicațiile telefonului.

Răsfoind puțin paginile, iată ce veți găsi:

Când profesorii din școala românească vor fi precum Silvia Fierăscu pe care o găsim la Universitatea de Vest din Timișoara, lucrurile în țara noastră se vor așeza frumos și cuminți la locul lor. (pagina 58 )

Când vom învăța că divorțăm doar de omul cu care ne-am căsătorit și nu de copil, vom face un pas uriaș în înțelepciune și evoluție. (pagina 64 )

Când vom înțelege că medicul estetician nu ne poate face o altă față, nou-nouță ci poate îmbunătăți anumite trăsături, vom pricepe lecția ehilibrului și a acceptării. (pagina 54 )

Când vom recunoaște cu smerenie că o dependență ascunde o traumă pitită într-un colț de suflet, vom înceta să mai acoperim rana la nesfârșit. (pagina 62 )

Când vom afla cu toții că HPV este un virus periculos și că bărbații sunt vectori purtători, ne vom vaccina copiii ca să împuținăm viitoarele cazuri de cancer. (pagina 80 )

Când rezultatele analizelor noastre medicale îi vor aduce medicului o grimasă de neplăcere vom înțelege care a fost rostul reclamelor repetitive să facem 30 de minute de mișcare’ pe care le-am ignorat de când au apărut. (pagina 46 )

Când ne vom bucura de mâncarea plină de influențe internaționale și vom savura bucătăria multiculturală a lumii vom înceta să mai credem că sărmăluța e moștenirea dacilor. (pagina 84 )

Când vom realiza că atâta timp cât ne vom afla pe acest pământ, lecțiile vieții vin continuu, ciclic, zguduitor sau în valuri, vom lăsa ochii puțin în jos a smerenie, apoi îi vom înălța sus de tot la zenit, a recunoștință. Până în ultima clipă a vieții noastre, vom învăța și ne vom dumiri.

De 27 de ani paginile revistei Avantaje sunt ca un manual de bune practici în ale vieții. Am avut de-a lungul acestor aproape trei decenii și articole cu lacrimi ascunse înapoia pleoapelor noastre, dar și a celor care cu emoție, au ales să ne spună povestea lor. Din aceste minunate povești aflăm de oameni care luminează în jurul lor, călăuze pentru generații de studenți și exemple pentru o societate care nu mai știe care-i sunt valorile.

sursa: avantaje.ro

Magda Pălimariu, însărcinată pentru prima oară, pe coperta VIVA de iunie! Detalii despre sarcină, căsnicie și viața în Norvegia
Magda Pălimariu este protagonista copertei VIVA! de iunie. Pictorial exclusiv cu vedeta PRO TV, însărcinată în 7 luni, la 42 de ani! A ținut totul secret, dar acum a dezvăluit sexul bebelușului și ne-a povestit absolut tot. De la detalii despre sarcină și căsnicie, până la cum e viața în Norvegia.

De ce am ales-o să fie vedeta copertei noastre, la număr aniversar? Simplu. Este o inspirație pentru noi, toate. Fie că o admirăm pentru caracterul frumos și discret, pentru felul în care arată sau, mai presus de toate, pentru că a avut răbdare în fața destinului, un lucru e cert. Despre Magda nu putem spune nimic rău. Iar acum v-o prezentăm și vouă în cea mai frumoasă perioadă a vieții, semn că fericirea vine, iată!, după 40 de ani.

CE MAI POȚI CITI ÎN VIVA DE IUNIE:
– ANDREEA BĂLAN – cum a reușit să-și schimbe viața în bine, după divorț
– CRBL – slăbiciunile unui supraviețuitor adevărat: soția și fiica
– ANDRA și CĂTĂLIN MĂRUȚĂ – „Mariaj longeviv? Noi, după 14 ani, suntem abia la început”
– JORGE – „Decât să ne despărțim, mai bine ne căsătorim!” Primul pictorial de familie, 10 ani mai târziu
– DENISA TĂNASE – „Dorinţele mele nu se exprimă atât de mult în bani, ci în performanţe”
– FLICK & DENISA FILCEA – „Până să ajungem să ne vedem, eram deja îndrăgostiţi unul de celălalt”
– VALENTINA PELINEL – „Crezi că e posibil să-i dictezi inimii? Nici măcar să o sfătuiești nu poţi”
– ȘERBAN COPOȚ – „Am trăit o viaţă de film şi nu văd ce aş putea să fac altfel”

–TRAVEL – Cele mai frumoase locuri din Țara Fiordurilor
–MODĂ: Andreea Ibacka
–STILUL MEU: Amalia Enache

sursa: viva.ro

În luna iunie îți vorbim despre tot ce mai e cool în materie de modă și frumusețe, dar îți alcătuim și un ghid al evenimentelor culturale pe care nu trebuie să le ratezi. Bonus: câteva interviuri care să te inspire să citești sau să te uiți cu chef la cele mai noi filme și seriale.

ELLE FASHION – FOCUS: MINI MANIA. Când nimeni nu se mai aștepta ca trend-ul micro-mini să ia avânt și amploare, Miuccia Prada și Virginie Viard (Chanel) au asaltat podiumurile cu cele mai scurte fuste din istorie. Domnica Mărgescu îți spune cum să le porți.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Află secretele de stil ale unei fashioniste atipice! Josephine Hus este ingineră (și a participat la patentarea algoritmului din spatele primului telefon 4G), investitoare la un fond de private equity din Londra și, în timpul liber, DJ de hip hop. O să îi adori stilul space age cu un twist urban.

ELLE SHOPPING – Ce urmează să porți la petreceri, în vacanță sau pe plajă? Maurice Munteanu are câteva sugestii fabuloase ca să aduci un update fericit garderobei tale de vară.

ELLE FASHION – CELE MAI COOL PIESE ALE VERII – Domnica Mărgescu ți-a alcătuit un top al pieselor esențiale astăzi, care se vor dovedi investiții inspirate pe termen lung.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Nikita Dembinski s-a apropiat de teatru, apoi de muzică și de fotografie, iar fiecare tip de exprimare artistică își găsește rostul în arta pe care o creează acum. Află mai multe despre el dintr-o conversație cu Iulia Alexandra Brăslașu.

ELLE AGENDA – TIFF 2022. CE SĂ NU RATEZI: Între 17 și 26 iunie TIFF se întoarce la Cluj-Napoca cu o selecție de filme la fel de interesantă cum ne-a obișnuit deja și cu o mulțime de evenimente de neratat. Alege dintre recomandările ELLE.

ELLE INTERVIU – BARBARA KLEMM. Între 12 mai și 7 august, la Art Safari avem prilejul să vedem frânturi de istorie recentă, așa cum se reflectă ele în imaginile devenite iconice realizate de Barbara Klemm. Expoziția care îi este dedicată prezintă fotografii care au ajuns să reprezinte în imaginarul colectiv momente ale căror consecințe încă se derulează și care merită o privire mai atentă.

ELLE INTERVIU – COLIN FIRTH: Un actor care nu se teme de roluri, de la cele din filme TV până la comedii sau dramele care i-au adus și cele mai importante trofee ale industriei. Acum, în seria HBO Max The Staircase, îl interpretează pe Michael Peterson, un bărbat condamnat pentru că și-a ucis soția.

ELLE INTERVIU – Mary McAuliffe, cercetătoarea care scoate la iveală istoria necunoscută a Parisului. Posesoare a unui doctorat în istorie, ține conferințe la Smithsonian Institute și predă în numeroase universități. Când nu se ocupă de chestiuni academice, scrie constant despre Paris, atât în lucrări publicate, cât și pe blogul ei, parismsm.com. Ultimul ei volum, Paris. Napoleon al III-lea, baronul Haussmann și crearea unui oraș al visurilor, în curs de apariție la editura Corint, e o călătorie provocatoare prin culisele unui vis politic, arhitectural și urban. Un dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu.

ELLE INTERVIU – HILARY DUFF S-A ÎNTORS. Actriță, cântăreață, autoare, femeie de afaceri, Hilary revine în atenția publicului cu rolul din serialul de comedie Cum l-am cunoscut pe tatăl tău, care se va putea vedea în România pe platforma de streaming Disney+. Mădălina Frăsineanu a stat de vorbă cu ea despre Sophie, personajul pe care îl interpretează, suflete pereche și întâlniri online.

ELLE COVER STORY – ATUNCI CÂND TEHNOLOGIA ÎNTÂLNEȘTE ARTA. În al doilea an al parteneriatului, OPPO aduce smartphone-ul oficial Art Safari, un eveniment cultural ale cărui structură, concept și amploare sunt deja recunoscute în țară și pe plan internațional.

ELLE FASHION: MADE IN RO. Designul românesc s-a remarcat deja de ceva timp ca fiind competitiv și pe plan internațional, iar în ELLE de iunie poți descoperi multe nume de referință, dar mai ales propunerile lor pentru sezonul actual, într-un editorial realizat de Daria Georgescu.

ELLE FASHION: SPRINT URBAN. Când totul se mișcă pe fast forward, e momentul să experimentezi cu ținute în culori dinamice, ce îmbină trend-urile de knitwear cu materialele elastice. Urmează-ți intuiția!

ELLE BEAUTY: BOTOX: OBSESIE, RUȘINE ȘI DUBLU STANDARD. Nu vrem să vedem femei care sunt trecute de prima tinerețe. În egală măsură, nu vrem să vedem nici femei cu chipul împietrit. Nu vrem să vorbim despre injectările cu toxină botulinică, dar murim de curiozitate să aflăm cine și le-a mai făcut. Obsesia pentru botox este reală, însă stigmatul și secretomania din jurul lui par să fie mai puternice. Până când?, se întreabă editorul Gabriela Calițoiu.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard make-up artista Raluca Crăciun? Află secretele ei de frumusețe, dar și trucuri care să îți fie mereu de ajutor.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: FESTIVAL EDITION. Britney Spears e liberă, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt împreună, jeanșii cu talie joasă sunt în tendințe. Anii 2000 s-au întors și sunt gata să cucerească tot. Inclusiv festivalurile!

sursa:elle.ro