REVISTE GLOSSY PENTRU FEMEI

Despre pasiunea mea pentru reviste pe acest blog

Reviste pe blogul Living in RO ColorsCateva note explicative privind rubrica de reviste a acestui blog:

 1. Ca sa fie lucrurile clare de la inceput: nu am legatura (de nici un fel) cu nicio editura, trust media sau revista. Doar o pasiune pentru revistele pentru femei, pe care le citesc de foarte mult timp. De aceea, sunt impartiala si nu favorizez nicio revista. Eu scriu despre ceea ce cumpar sau vad la chioscuri sau primesc pe mail de la alte cititoare, dar mai ales scriu despre ceea ce e de calitate si imi place.
 2. La cererea cititoarelor, am inceput sa trec in tabelul revistelor si data de aparitie a fiecarei reviste. Daca o revista precizeaza cand va aparea urmatorul numar, trec aceasta data; altfel, gasiti data de aparitie a revistei la chioscurile din Bucuresti. Acest lucru constituie un avantaj pentru cititoarele care nu sunt din Bucuresti, unde apar mai devreme, astfel ele stiind ce urmeaza sa apara la ele in oras si ce cadou are.
 3. Langa pretul cu cadou, in paranteza e trecut pretul revistei fara cadou. Puteti cumpara o revista fara cadou (desi unele titluri pun uneori inserturi la intregul tiraj) sau puteti vedea diferenta de pret adusa de cadou.
 4. Dupa cum ati observat, am scos din lista Reader’s Digest si Flacara  pentru ca nu sunt glossy pentru femei.

   

 5. De asemenea, EVE  si EVA-Magazinul femeilor si-au intrerupt activitatea.
 6. Reviste pentru femei pe blogul Living in RO ColorsPozele pentru coperti si cadouri le iau de pe site-urile revistelor (care au), din revistele cumparate de  mine si prietenele mele (care au si promo pentru numarul viitor), din ceea ce primesc pe email de la cititoarele blogului. Multumesc tuturor! @};-
 7. Daca va intrebati de ce nu pun link la site-urile romanesti ale revistelor, va lamuresc: link-ul inseamna promovare iar asta costa. Deja consider ca le fac reclama gratis revistelor iar munca mea nu-mi aduce nici un venit (deocamdata, sper). $-)
 8. In prezent monitorizez 20 de reviste. Aveti si alte sugestii?

   

 9. Datele se bazeaza pe observatii proprii si nu sunt oficiale, cu exceptia celor primite, variabil, de la unele redactii.
 10. Reviste pe blog Living in RO ColorsPozele de la inceputul articolelor au anul acesta alta tematica decat cea de anul trecut. Va las pe voi sa o descoperiti.
 11. Unele reviste nu vor avea niciodata cadou: Elle, Venue, Tango si Harper’s Bazaar, insa ele fac parte in continuare din lista pentru ca sunt reviste glossy pentru femei.
 12. Singura observatie pe care o am pentru fetele care comenteaza: sa scrie corect si complet cuvintele. Acest blog nu este un forum de pustoaice, ci un blog al fetelor care citesc, chiar daca glossy.

0
 • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 4 comentarii aprobate până acum.

Buna ziua ,am primit o instiintare la banca cum ca am de plata 4000(amenda )dar nu stiu pentru ce .Am fost anuntata de un angajat al bancii ING unde am un over draft.Mie insa de ce nu mi-a trimis somatie circa financiara la posta .?Toate merg dea-ndoaselea in tara asta.Nu mai vorbesc de faptul ca pana luni vand au ei program cu publicul (adica circa financiara)poti sa damblagesti la asa o veste.Pe cine sa intreb?Cine ma poate lamuri ca nu am mai patit asa ceva pana acum?
:-s

Patricia Cluj

Colantii de la Irina sunt jalnici, nu ii recomand nici pentru purtat in casa, material prost si o marime mult prea mica pentru a fi considerata universala avand in vedere ca au mai mult bumbac decat elastan. Foarte proasta afecerea, imi pare rau ca nu v-am consultat inainte de achizitie |NU| |NU| |NU| |NU| |NU| |NU| |NU|

flori

Spuma pentru par Taft am vazut ieri la pretul de 8,6 lei
intr-un supermarket asa ca nu prea e cadou , cumparam revista la pretul spumei

Apreciez mult pasiunea ta pentru acest blog.
Chiar se vede ca pui mult suflet in articole.
Insa vreau sa spun ca, desi ma incadrez in categoria ‘pustoaicelor’, consider ca scriu destul de corect gramatical.
M-am invatat sa nu folosesc tot felul de prescurtari si adaptari ale cuvintelor, pentru ca nu le vad rostul.