SUPERBLOG

Fii eleganta in afaceri

Geanta pentru laptopO femeie de afaceri are mereu cu ea 2 genti: poseta personala, in care se afla micul ei univers “calator” si geanta de servici, in care-si tine agenda, mapele, laptopul etc. Si, daca nu e destul de greu sa fii o femei de afaceri in acest domeniu al barbatilor, insasi oferta de genti pentru laptop se adreseaza in principal barbatilor.

Insa cine cauta, gaseste! Iar eu am gasit cea mai chic geanta pentru laptop pentru o femeie de afaceri. Caci, spre deosebire de barbati, femeile stiu sa arate bine si cand fac afaceri. Barbatii pot avea si un rucsac pentru laptop, aratand de parca ar pleca in vacanta in costum negru sau o geanta de mesager, ca un student proaspat angajat sau o geanta tip trolley de-ti vine sa-i intrebi unde pleaca sau de unde vin. :-B

In schim noi, femeile, trebuie sa aratam bine si profesionist, nimic mai mult sau mai putin. Iar geanta pentru laptop Dicota MultiCompact Red exact asta face. Fiind saturata sa tot vad vesnica geanta neagra, va recomand sa incercati rosu sau bej. Doar pentru ca noi putem … ;)

Dicota MultiCompact RedGeanta este din poliester, are greutatea de un 1 kg si este pe masura unui laptop de 15,4 inci. Compartimentul principal este captusit cu High-Density Foam pentru a-ti proteja cat mai bine laptopul, iar in compartimentul din fata ai buzunare speciale pentru telefonul mobil, intrumentele de scris sau cartile de vizita. Pretul propus de magazinul online oktal.ro este 185,27 lei.

Tu ce geanta pentru laptop folosesti?

PS. Acest articol a fost scris in cadrul concursului Super Blog 2008, etapa 5.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.