SUPERBLOG

Puterea parteneriatului in blogosfera

Puterea parteneriatului in bloggingIn ultima vreme au aparut foarte multe bloguri romanesti si asta ma bucura. Sunt de toate felurile, pentru toate gusturile si toate tipurile de cititori. Unele sunt de cursa lunga, altele de cursa scurta; numai timpul si publicul vor decide care bloguri sunt de calitate si care se vor pierde in negura internetului.

Nu cred ca exista cel mai bun blog romanesc, dar exista oameni de calitate care merita ascultati. Oameni care stiu sa fie de partea binelui chiar daca interesele par sa dicteze altceva.

A avea un blog bun inseamna multa munca sustinuta, de cele mai multe ori gratuita. Si daca bani nu ies din asta, faima nici atat, ceva bun tot tre sa fie la mijloc – e vorba de valoarea pe care o aduci in fata cititorilor tai. In asta sta puterea unui blog.

Insa puterea asta nu este asa de mare. La urma urmei, cat cititori poate avea un sigur blog? Si nici atunci nu sunt toti de partea ta. Decat daca … puterea blogurilor se concentreaza intr-o singura directie. Atunci e cu totul altceva. Ma refer la puterea parteneriatului in blogosfera. La situatia in care mai multe bloguri isi unesc forta pentru a sustine o cauza, un punct de vedere. Pentru ca asta inteleg eu prin parteneriat.

Parteneriatul nu inseamna sa rezolvi treaba cu pile. Inseamna sa unesti oameni care cred in aceleasi valori si sunt pregatiti sa le sustina. Eu nu am participat pana acum la niciun parteneriat in blogosfera romaneasca. Asta pentru ca nu am fost invitata, nu pentru ca as fi refuzat vreo propunere. Pentru un bloggar, parteneriatul inseamna recunoasterea puterii si valorii lui, dar si multiplicarea acesteia.

Parteneriatele in blogosfera sunt utile, relevante si oportune pentru bloggari pentru ca pot schimba mentalitati si atitudini. Cred ca, rolul nostru, al bloggarilor, este acela de a educa prin puterea exemplului. Sau de a sustine o cauza, cum este cea a stoparii violentei in familie, destul de mediatizata in ultima vreme.

Din cate stiu eu, nu sunt prea multe parteneriate ce se desfasoara in blogosfera romaneasca. Nu stiu de ce, poate ca nu stim inca cum se face asta corect. Sau eficient. Oricum ar fi, mai avem multe de invatat despre puterea bloggingului.

P.S. Acest articol participa la a 27-a proba a concursului online pentru bloggari Super Blog 2013. Sa fie cu noroc!

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.