MERITA ATENTIE

Esti invitat sa participi la World Challenge 2009

World Challenge 2009Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intrun restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca.
Neamtul a cerut alt vin in acelasi pahar.
Englezul – vin nou in pahar nou.
Finlandezul a scos musca si a baut vinul.Rusul a baut vinul cu tot cu musca.
Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.
Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.
Romanul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.
Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.
Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.
Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale.
Scotianul a prins musca de gat si a zis: “Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut!”

De ce s-or fi intalnit oamenii astia la un pahar de vin? Oare sa discute lucruri interesante? Sa schimbe idei? Probabil au auzit cu totii despre concursul international World Challenge 2009. Abia s-au deschis inscrieriile pentru anul asta si m-am gandit sa vi-l prezint, poate va da idei de participare (dupa cum ati vazut, e si un roman in povestea de mai sus, asa ca trebuie sa intram in hora). :D

World Challenge 2009 (a 5-a editie) este un concurs al inovatiei la nivel de proiect sau afacere mica. Un concurs deschis tuturor celor cu idei excelente si curaj pe masura, care se termina si cu acordarea unui premiu frumos: 20.000 de dolari americani (adica 66.652 lei sau 15.580 euro, la cursul de azi), pentru punerea in practica a afacerii.

“[…] It is about championing and rewarding projects and business which really make a difference. We are looking for your nominations for innovative projects or ideas that demonstrate an entrepreneurial spirit working for the benefit of the community whilst adopting a responsible approach. […] Projects / small business that show initiative, the innovative use of technology or an invention. Projects / small business that increase investment into the local community. Projects / Small business that take a responsible approach to the environment in which they are operating.”

World Challenge 2009 Ideile Dvs. se regasesc in aceasta descriere? Daca da, pe site-ul acestei provocari www.theworldchallenge.co.uk gasiti toate detaliile necesare inscrierii, etapele concursului si conditiile de participare. Inscrierile se fac pana pe 22 Mai a.c., asa ca aveti timp sa va pregatiti temeinic.

Desi am prezentatul concursul si anul trecut, nu am auzit de nici o echipa romaneasca care sa participe la el. Insist si anul acesta, pentru ca nu vad de ce romanii sa nu participe si ei. N-or fi oamenii din Pakistan, Paraguay sau Nepal (finalisti anul trecut) mai destepti, educati sau inspirati decat romanii. Poate doar mai motivati. |idea|

Si ca sa arat ca am incredere in istetimea si priceperea romanilor, promit sa sustin echipa participanta la acest proiect printrun banner pe acest blog, gratuit, pana la terminarea concursului. Doar trebuie sa ma anuntati ca v-ati inscris, printru comentariu la acest articol.

Ei, ce ziceti de asta? Va bagati? Daca da, mult success! **==

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro carturesti.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.