SUPERBLOG

Despre Puritate

Despre PuritatePuritate … E un concept pe care nu-l prea folosesc in viata de zi cu zi. De fapt, nici nu stiu cand am folosit ultima data cuvintele pur sau puritate. Nu spun “As bea o cana de ceai pur”, desi momentele in care-mi savurez ceaiul sunt aproape de puritate, nu las pe nimeni si nimic sa-mi strice linistea. Nici nu spun “As face o baie fierbinte pura”, desi si asta este un moment sacru pentru mine, in care nu are voie nimeni sa ma deranjeze.

Desi nu o pomenim, cred ca avem nevoie de puritate asa cum avem nevoie de fericire. Iar fericirea se masoara in momente si clipe care se aduna si formeaza un glob in care ne uitam cand suntem doborati la pamant. Poate si puritatea e la fel; tot o forma de fericire, insa putin altfel.

De cand o avem pe Ruxi, am descoperit ca exista bucurie pura de viata. Probabil ca si inainte existau astfel de momente, insa nu le dadeam importanta cuvenita si nici nu le apreciam cum trebuia. O simt cand se bucura sincer de anumite lucruri, o vad in ochii ei. Insa puritatea vazuta prin ochii copiilor poate fi perceputa numai de cei ce iubesc copiii, de cei ce au sufletul deschis spre ceea ce ei transmit.

Ce inseamna puritate pentru mine? Cred ca perfectiune. As putea spune despre un gust ca este pur daca imi dau seama ca mai bine de atat nu se poate. Apa poate fi pura, gustul unei rosii poate fi pur. Avem nevoie si de lucruri pure in viata noastra, asta e sigur; mai ales de cele care ne influenteaza sanatatea si starea de bine.

Concurs Instagram Aqua Carpatica: Ce inseamna puritate pentru tine?Nu stiu daca anumite momente pot fi pure, dar sentimentele da, atat cele pozitive cat si cele negative. Ar trebui sa ne gandim mai mult la asta, la puritatea sentimentelor noastre, la un moment dat, pe parcursul unei zile/saptamani.

Preocupati de ideea de puritate, cei de la AQUA Carpatica au organizat un concurs pe Instagram prin care fanii marcii si nu numai pot posta poze ce surprind puritatea vazuta prin ochii lor. E greu sa surprinzi momentele pure care dureaza poate prea putin, mai usor e sa surprinzi lucrurile pure.
Concursul e usor de urmarit, fiind sub semnul etichetei #puritate. Mi-ar placea sa citesc comentariile care sa explice de ce acele poze surprind puritatea. Pentru ca poze frumoase sunt foarte multe …
Daca pe parcursul acestei saptamani imi iese in cale ceva care sa-mi sugereze puritate, particip si eu la acest concurs pe Instagram.

P.S. Acest articol participa la a 22-a proba a concursului online pentru bloggari Super Blog 2013. Sa fie cu noroc!

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.