SUPERBLOG

Tine-te de promisiuni si te vor respecta

Articol participant la concursul SuperBlog 2012 Oktal este un magazin online cu produse electronice si electrocasnice. Nu sunt clienta lor si nici nu am fost. Deci nu stiu daca ceea ce spun ei este adevarat: “Promisiuni respectate. Din 1999“.

Insa avand in vedere ca acesta este chiar sloganul lor, atunci cred ca sunt pusi pe fapte. In calitate de client, m-as astepta ca politica acestui magazin sa fie foarte clara si asumata, iar promisiunile facute mie si tuturor clientilor sa fie mai mult decat respectate – sa fie litera de lege. Ca doar au avut 13 ani la dispozitie sa faca din slogan un cod de conduita.

Pentru mine, o promisiune este inceputul unei relatii. O relatie care poate fi de tipul win-win si de durata daca promisiunea este respectata si creeaza premisele pentru pastrarea legaturii cu clientul.

A face promisiuni inseamna a nu lasa clientul sa presupuna ca va primi aceeasi calitate a serviciilor ca si de la alte magazine online. A face promisiuni inseamna a spune clar ce-si asuma echipa si a nu lasa nimic la voia intamplarii.

Imi vine in minte reclama tv la Tiriac Auto: “Există o ţară unde merge si asa nu merge. Unde treacă-meargă nu trebuie nici să treacă, nici să meargă. Unde treaba românească este acelasi lucru cu treaba nemtească. Bine ati venit în România normală.” Poate ca o Romanie normala nu o sa avem prea curand, insa firme normale exista si clientii care dau de ele devin clienti fideli. Pentru ca asta este marea carte care se joaca in lumea comertului: fidelitatea. Iar pentru un magazin online e vital sa aiba clienti fideli.

Magazinul online de produse electronice si electrocasnice Oktal crede in, face si se tine de promisiuni. De 13 ani. Sa le fie cu noroc! %%-

PS. Acest articol este scris pentru concursul SuperBlog 2012 si sponsorizat & jurizat de firma Oktal. Sper sa-i ajute sa-si mentina folosofia si atitudinea castigatoare.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.