REVISTELE LUI 2021

Revistele lunii Octombrie 2021

revistele lunii OCTOMBRIE 2021

Bine v-am regăsit, fetelor! Sunteți pregătite pentru revistele lunii Octombrie 2021?

Iată că se apropie a doua lună a toamnei calendaristice, însă deocamdată ne bucurăm de Luna Plină a Recoltei din 20 Septembrie și Echinocțiul de Toamnă din 22 Septembrie.

Revenind la viața noastră, cum vi se pare această toamnă? Cum ați reușit să vă adaptați la noul sezon al pandemiei? Asta fac și eu, mă adaptez continuu, zi după zi. Și îmi aduc atenția cât mai mult spre interior și lumea imediat apropiată mie. Doar așa reușesc să nu mă diluez în problemele lumii și să evit greșeala făcută anul trecut la începutul pandemiei: să intru în stand-by, într-un fel de hibernare, de amorțire care nu a rezolvat nicio problemă ci doar m-a făcut să ratez viața cu tot ce a fost ea între timp.

Anyway, lăsând la o parte nebunia din jurul nostru, vă doresc și îmi doresc o toamnă liniștită și frumoasă, în care vremea să țină cu noi și să fim cu toții sănătoși. Sfatul meu, pe care îl aplic și eu în viața mea și a copiilor mei este să aveți grijă de voi, de sănătatea corpului și a minții. Faceți sport și mâncați cât se poate de sănătos. Învățați să vă descurcați și chiar să înfloriți cu mai puțin. Citiți cât de des puteți și folosiți televizorul și internetul ca să vă educați și să țineți legătura cu oamenii care vă inspiră și vă ridică. Învățați să meditați, să faceți EFT (emotional freedom technique) și să vă gestionați emoțiile și anxietățile. Absolut nimeni nu ne salvează decât noi înșine. Acum este cel mai bun moment pentru a învăța să trăim viața prin prisma valorilor reale: iubirea față de aproape și mediu, respect pentru toți și toate, diminuarea până la zero a judecării oamenilor și focusarea pe soluționarea problemelor etc etc.

E bine că avem revistele glossy care aduc un sens de normalitate în viețile noastre. Haideți să vedem împreună noutățile lunii Octombrie și să fim optimiști pentru un viitor mai sănătos și dedicat umanității.

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de OCTOMBRIE 2021 Prețul, numărul de pagini & data apariției
Cosmopolitan România
[Seducătoare, puternică, feminină]

[Copertă: Roxen]

12,99 lei
5 Oct
Psychologies Magazine România
[Împlinește-ți viața!]
Dosar special: Limite sănătoase
[Copertă: Sonia Argint]
24,90 lei
1 Oct
VIVA!
[O lume întreagă în VIVA!]
Prima carte din cursul English Now

[Copertă: Mihaela Rădulescu]

11,90 lei
30 Sept
BBC Good Food România Cover story: Bucătăria de Toamnă 14,99 lei
30 Sept
Harper´s BAZAAR România
[Thinking fashion]

[Copertă: Natalia Vodianova]
15,99 lei
30 Sept
După Afaceri Premium
[supliment editat de Ziarul Financiar]
Cover story: Unde e acasă? 50 lei
30 Sept
ForbesLife România
[Live a Rich Life]

[Copertă: Claudio Cisullo]
10,90 lei
29 Sept
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Prima carte din cursul English Now
[Copertă: Fam. Viișoreanu]
10,90 lei
29 Sept
FEMEIA.
[Revista femeilor care își doresc mai mult]

[Copertă: Andra]

10,99 lei
28 Sept
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Copertă: ]
14,99 lei
24 Sept
Unica
[Pentru că tu ești unică!]
Prima carte din cursul English Now

[Copertă: Raluka]

12,90 lei
23 Sept

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal. Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele. Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp. Abonează-te la newsletter ca să primești e-mail cu revistele lunii imediat ce apar pe blog.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Octombrie 2021:

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 16 comentarii aprobate până acum.

@ Elena:
Mă bucur că ai deschis subiectul mostrelor din revistă. Și eu sunt de acord cu tine: testarea produselor este cea mai eficientă formă de marketing și m-ar bucura mult ca revistele să includă, număr de număr, numeroase mostre pentru diverse produse.
Când zic numeroase, mă refer la vreo 4-5 mostre per revistă. Sigur ar atrage mai multe cititoare curioase.

ElenaP

Bună. Și eu am găsit reclama cu beauty box aseara pe facebook, am tot analizat produsele, am facut si calculul pentru ele, majoritatea sunt de la douglas…dar per ansamblu merita. Am fost cam reticenta la inceput, dar fiindcă nu au mai fost de mult aceasta cutii am zis hai totuși sa il comand. Eu nu stiu de ce revistele numai fac cum era odată, adică ori monstre de parfum, ori brățări, ceva atractiv pentru femei, sunt convinsa ca ar avea vanzari. Va pup fetele , toamna frumoasa!

Smaranda

Ah, ce pofta aveam de un beauty box! Multumesc pentru informatie, nu stiam ca apare!

Ediția Cosmopolitan de octombrie 2021 te pregătește din toate punctele de vedere pentru sezonul rece așa încât să te poți bucura de tot ceea ce vine la pachet cu el: noutăți în lumea fashion și beauty, toate accesibile, un stil de viață ~ inclusive ~ din toate punctele de vedere și povești ale unor oameni care te vor inspira prin simplul lor fel de a fi, dar și prin curajul de a rămâne autentici în fața publicului.

Așadar, pregătește-te înainte de toate de un coverstory inedit, în exclusivitate pentru cititorii Cosmo, cu Roxen, o adevărată revelație în spațiul autohton, o artistă completă și, mai mult, o voce curajoasă a unei întregi generații pe care o reprtezintă.
Apoi, Beauty Editorul nostru Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit, în ediția de octombrie, tot ce este mai nou și mai util pentru tine, de la toate trucurile anti-acnee care funcționează cu adevărat la cele mai apreciate tendințe de make-up.

Și pentru că perioada aceasta este mai mult ca oricând despre a te reconcentra pe carieră (face bine pentru o perioadă, bineînțeles nu foarte lungă), vei descoperi în această ediție câteva ținute de birou care sigur te vor ajuta să te faci remarcată chiar și într-un spațiu office (Fashion Editorul nostru Anca Stăruială le-a ales cu grijă în tendințele noului sezon), dar și câteva trucuri despre cum să te placă șefii, dar și colegii.

Mai mult, pentru că gata, a început perioada cea mai bună pentru introspecție, nu ezita să îți adresezi câteva întrebări poate ușor stânjenitoare, dar care sigur îți vor aduce răspunsuri salvatoare: „tu ai o viață bună?”, sau „este stilul tău de atașament responsabil pentru tipul tău de adicție?”

Bucură-te din plin de luna octombrie!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală Cosmopolitan de octombrie 2021 pe platformele Magzter sau Paydemic. Comandă online ediția de octombrie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

sursa: cosmopolitan.ro

Ioana_Tm

Mulțumesc! Am cumpărat azi Cosmopolitan și inițial m am bucurat de pasta de dinți. Dar apoi am văzut că expira pe 03/08/2021. Mi se pare lipsa de respect față de cititori. Mai bine fara cadou decât așa. Și am verificat atent,nu e data fabricației.

Am aflat: Cosmo de Octombrie va apărea mâine, marți 5 octombrie, cu Roxen pe copertă.

@ Ioana_TM: Deocamdata nu știu nimic de Cosmo de Octombrie. Văd, totuși, că au lansat o cutie cu produse de beauty cum era înainte cea de la Marie Claire. Se lansează miercuri 6 octombrie pe beautykit.cosmopolitan.ro
În rest, noua ediție nu este anunțată nicăieri. Probabil au fost ocupați cu această cutie cu produse ….
Așteptăm …

Ioana_Tm

Buna! De Cosmopolitan se știe ceva?

#NationalGlamourDays înseamnă trei zile de smart shopping (22, 23 și 24 octombrie) în zeci de magazine și pe site-urile tale preferate. Pe glamour.ro ți-am pregătit deja câteva selecții de beauty & fashion.

sursa: pagina de Facebook a revistei

Numărul de octombrie al revistei PSYCHOLOGIES pune accentul pe „Limite sănătoase”. Am adunat între coperţile acestui număr de revistă resurse din abundenţă, ca mama furnicilor, mereu prevăzătoare și cu cămara plină. Avem exemple de urmat, oameni care acţionează, în persoana Soniei Argint, avem filme de analizat cu Irina‑Margareta Nistor și invitaţii săi, avem lumi interioare de explorat cu Anca Dușe. Punem răstimpuri de lecturi și recomandări pentru timpul liber și… limite jucate pe scenă. Ne preocupă sănătatea și frumuseţea, ne interesează psihologia și neuroștiinţele, primim sfaturile blânde ale psihoterapeutei Vistiana Long, la secţiunea Sfaturile noastre și practicăm meditaţia și imageria mentală cu dr. David Hamilton.

Revista PSYCHOLOGIES România are 144 de pagini de conținut original, care nu a mai fost publicat nicăieri – nici pe site, nici pe bloguri, nici în alte reviste.

sursa: psychologies.ro

Discutam recent cu un cuplu de români care acum trei ani şi-a vândut casa (luată cu credit de la bancă) şi toate celelalte posesii materiale pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii, călătorie pe care o documentează pe reţelele sociale. Cei doi nu sunt singurii care fac asta, ba chiar sunt mii ori chiar zeci de mii de astfel de exemple în lume. Unii s-au mutat în Bali pentru a se regăsi, alţii şi-au construit propria autorulotă cu care bat Europa-n lung şi-n lat. Cei mai mulţi însă sunt nomazi, fără maşini sau chiar biciclete, călători de cursă lungă, fără un plan pe termen mai lung de câteva luni.

Pandemia a mai tăiat din elanul unor oameni care se gândeau să facă asta, dar există în continuare acei curajoşi care, cu casa în spinare (un rucsac de fapt), au pornit în această misiune de a descoperi lumea şi de a le arăta celorlalţi – care stau acasă – ce are ea de oferit.

Cei doi români menţionaţi anterior au venit în ţară în această vară şi, timp de trei luni, s-au plimbat. La jumătatea lui septembrie au plecat mai departe.

Când ne-am întâlnit, i-am întrebat cum s-au simţit întorşi acasă după multe luni pe drum. Iar ei au răspuns senin: Care acasă? Noi nu mai avem o casă aici, noi nu avem o casă nicăieri.

Veniseră tot în plimbare şi în România.

În momentul acela m-am gândit cum m-aş simţi azi dacă aş renunţa la tot şi aş pleca unde văd cu ochii. În prima fază am zis că în câteva minute aş fi gata de drum şi nu m-aş uita înapoi. Apoi mi-am dat seama că, deşi aş fi dispusă să las totul în urmă şi să plec, aş vrea să am totuşi un loc la care să mă întorc. Simt nevoia unui loc numit acasă, fie el închiriat, moştenit sau cumpărat. Fie el în România sau altundeva.

Toată lumea vorbeşte despre cât de importantă a devenit propria locuinţă în pandemie când am fost nevoiţi să stăm mai mult ca oricând acasă. Eu cred că era la fel de importantă şi înainte, doar că în ultimul an şi jumătate i-am acordat mai multă atenţie.

Designul interior, electrocasnicele, chiar şi parfumul de cameră, toate au căpătat alte dimensiuni în această perioadă când am avut timp să le observăm rolul sau lipsa.

Şi pentru că pare că toamna se pregăteşte să îşi intre în drepturi, şi pentru că în sezonul rece oricum petrecem mai mult timp la interior, am decis să dedicăm o bună parte din textele acestei ediţii designului. Mai exact, am căutat soluţii pentru interioare superioare. Dar am povestit şi despre activităţi care au loc la interior. Şi am găsit şi locuri cu interioare inspiraţionale. Totul la interiorul revistei. Lectură plăcută!

P.S. În încheiere, în joacă, o să vă las să completaţi următoarea propoziţie: Acasă e acolo unde…

sursa: da.zf.ro

Un manifest despre sinceritate, asumare, despre cum să trăiești liber și împăcat cu tine însuți. Mereu provocatoare și surprinzătoare, Mihaela Rădulescu a acceptat să recreeze coperta VIVA! din mai 2006, devenind astfel prima vedetă din România care pozează nud pe coperta unei reviste, la vârsta de 52 de ani.

CE MAI POȚI CITI ÎN VIVA DE OCTOMBRIE:
– MADGA PĂLIMARIU – cine este bărbatul care i-a devenit soț și primele imagini de la nunta secretă
– RAZVAN SIMION & DALIANA RĂDUCAN – ședință foto în Italia și primul interviu la dublu: totul despre povestea lor de dragoste
– VIVA! PARTY 2021 – imagini de culise de la cea mai așteptată petrecerea a anului
– ANDREI ARADITS – secrete din viața profesională și de familie: totul despre relația cu soția și fiul său
– ELENA GHEORGHE – pictorial sexy cu una dintre cele mai cool mame din showbiz-ul românesc
– IVAN PATZAICHIN – viața neștiută a celui mai mare canoist al tuturor timpurilor
– ASIA EXPRESS – interviuri cu toți concurenții noului sezon: aflați de la ei tot ce nu se vede la TV
– ROXANA VANCEA – pictorial exclusiv alături de soțul și fiul ei adoptiv, înainte să devină mamă pentru prima oară
– TIBI CLENCI – povestea dură de viață a celui mai nou jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities: cu ce s-a ocupat înainte să devină celebru
CARMEN BRUMĂ – tot ce nu știi despre trucurile ei de stil și preferințele vestimentare

sursa: colectii.libertatea.ro/viva

Luna octombrie a fost mereu una specială. Este luna în care ni se amintește, an de an, despre importanța prevenției, atât de necesară în lupta împotriva cancerului de sân. În același timp, este și aniversarea revistei „Avantaje” care, anul acesta, împlinește 26 de ani de existență!

Pe COPERTA Avantaje, un duo de excepție. Dana Viișoreanu, manager general al Institutului Sânului, locul aflat în prima linie a luptei cu cancerul de sân, alături de Cristian Gabriel Viișoreanu, omul în halat alb care salvează cu tenacitate vieţi, uneori dincolo de limita posibilului.

BEAUTY. Cu atâtea opțiuni la îndemână, cum știi să faci cele mai bune alegeri? Deodorant sau antiperspirant, aceasta-i întrebarea, iar noi am găsit răspunsul! În plus, Adina Necula, special guest, îți vorbește despre tehnologiile din spatele celor mai recente inovații de beauty.

FASHION. Roxana Romanică ne propune un exercițiu de styling foarte interesant. Accepți provocarea?

SĂNĂTATE. Dr. Maria Martac vorbește despre alergiile și intoleranțele alimentare, manifestate la vârsta adultă. Noi te introducem în arta pierdută a respirației, care ne poate transforma viața… în bine! Și nu în cele din urmă, află care sunt plantele cu exact același efect ca al ibuprofenului.

DOSARUL SPECIAL este dedicat cancerului la sân, o boală ce poate fi învinsă! Descoperă un dialog interesant cu Gabriel Rîcu, expert în radioterapie oncologică, precum și cu Cosmina Grigore, despre modul în care a trecut peste acest diagnostic.

INTERVIURI. Descoperă cinci interviuri deopotrivă impresionante și emoționante cu:
1. Gáspár György, unul dintre cei mai cunoscuți psihologi clinicieni și psihoterapeuți relaționali.
2. Oana Roman, despre dreptățile și nedreptățile din viața ei tumultoasă.
3. Gabriela Hranovschi, consultant educațional, despre importanța comunității din jurul unei proaspete familii.
4. Vlad Miriță, despre noua sa pasiune, surprinzătoare, transformată în business.
5. Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, creatorii celui mai amplu documentar de la noi, „România sălbatică”.

PSIHO. Află de la Constantin Cornea ce este „Sindromul Everest”, la oamenii puternici, apoi cum putem reaprinde flacăra iubiirii și, nu în cele din urmă, care e cifra destinului tău.

TURISM. Redescoperă incredibila Deltă și fascinantul Dubai.

AVANTAJELE VIEȚII cu Andi Moisescu

sursa: colectii.libertatea.ro/avantaje

Află care sunt surprizele pe care ni le pregătește Andra, citind noul număr al revistei Femeia.

Octombrie este luna dedicată luptei împotriva cancerului de sân. Fundații, Asociații de pacienți și Companii Farmaceutice se implică și oferă consultații și analize gratuite femeilor. Mai multe informații poți afla din paginile revistei.

Vei mai găsi și rețete delicioase cu dovleac, remedii la îndemână pentru memorie și imunitate, talismane numerologice și multe alte lucruri interesante.

Pentru a nu rata niciun număr, te poți abona pe burda.ro la revista Femeia. Iar dacă preferi ediția digitală, aceasta este disponibilă pe Magzter.

sursa: femeia.ro

Ediția de octombrie a revistei Unica îți aduce aminte că toamna nu înseamnă că trebuie să renunțăm la deliciul culorilor pastelate și la distracție. Cu apariția fresh și sexy a artistei Raluka pe copertă, pregătește-te să descoperi o ediție specială, numai bună de citit alături de o ciocolată caldă.

La 30 de ani, Raluka este deja un nume bine cunoscut în industria muzicală. Însă în industriile creative, există un stereotip toxic, care spune că femeile au o dată de expirare. Raluka însă este genul de artistă care nu crede în asemenea stereotipuri: „Nu m-am gândit niciodată că există o dată de expirare, ci mai degrabă la când voi vrea să mă opresc și să mă odihnesc. Asta depinde de puterea de adaptare a fiecărui artist, cât de mult vrea să se reinventeze și cât de mult își dorește să rămână pe scenă. Eu îmi doresc să cânt și să încânt lumea pentru mult timp de acum încolo. Rămâne de văzut când și dacă voi vrea să mă opresc vreodată”.

Descoperă un interviu deosebit, plin de sinceritate, în ediția de octombrie a revistei Unica.

Unica de octombrie îți aduce interviuri cu oameni de excepție
Mereu ne place să descoperim și redescoperim oameni în interviurile noastre, iar luna octombrie nu face excepție. Am vorbit cu vedete îndrăgite de la noi, care au nenumărate povești de împărtășit.
Anca Dumitra ne-a cucerit iremediabil cu rolurile din televiziune, dar și din teatru. Anul acesta ne surprinde cu un rol de excepție în filmul „Complet necunoscuți”, adaptarea românească a filmului de succes „Perfetti sconosciuti”, despre care ne-a vorbit cu multă pasiune.

La rândul său, frumoasa și nonconformista Iulia Albu ne-a încântat cu viziunea ei profundă asupra vieții. Este genul de femeie care ne inspiră să găsim de fiecare dată cea mai bună versiune a noastră. Despre aceste lucruri, dar și despre mutarea la Antena 1, ne-a povestit chiar ea.

Am stat de vorbă și cu Cristi Brancu, de la Prima TV. El este nu doar un jurnalist desăvârșit, cu coloană vertebrală, ci și un soț loial și un tată iubitor. El nu s-a sfiit să ne arate dedesubturile personalității sale, dar și opiniile tranșante pe care le are asupra mass-mediei din România.

În Unica de octombrie vei găsi articole bune de savurat când afară plouă
Dincolo de interviurile pe care le vei găsi în revista Unica de octombrie, vei găsi și materiale care te vor inspira pe plan de beauty, dar și pe planul dezvoltării personale.

Doctorul Lucian Negoiță ne-a vorbit despre cultura criticii în care trăim – și de ce trebuie să luptăm să ajungem într-o cultură a aprecierii. Pentru că, la urma urmei, fericirea la locul de muncă trebuie să fie în echilibru cu fericirea din viața personală dacă vrem să avem parte de liniște sufletească.

Și pentru că ne aventurăm pe tărâmuri psihologice, doctorul Beatrice Popescu ne-a spus care sunt cele șase cele mai populare mituri românești despre mersul la psiholog. Iar mai apoi, le-a demontat pe fiecare în parte, arătându-ne că nevoia de a merge la psiholog este firească și umană.

Pentru un psihic sănătos este însă important să te simți și bine în pielea ta. Pentru unele femei, acest lucru înseamnă să se epileze, pentru altele nu. Dacă faci parte din prima categorie, te invităm să descoperi articolul scris de doctor Iuliana Cîrcu despre epilarea definitivă cu laser, pentru a vedea opinia unui dermatolog asupra acestei proceduri.

Iar dacă tot am vorbit despre îngrijirea pielii, află că ți-am pregătit și un material despre îngrijirea premium a acesteia. O piele sănătoasă un aliatul de preț al încrederii de sine. Iar pentru asta avem nevoie de răbdare, documentare și… mult SPF!

Revista Unica de octombrie se găsește din 23 SEPTEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

sursa: colectii.libertatea.ro/unica

În miez de toamnă, te ținem la curent cu felul în care poți integra propunerile designerilor de pe marile podiumuri internaționale în garderoba ta de sezon și îți spunem ce mai e nou și notabil în industria frumuseții.
Însă te provocăm să și citești mai mult – și dacă tot o faci, începe cu două interviuri în exclusivitate cu autorii unor cărți necesare, pe care e musai să le pui pe lista ta de lectură.

ELLE FASHION – FOCUS: TRICOTAJE COUTURE – Cei mai relevanți designeri ai momentului au interpretat în fel și chip una dintre cele mai ofertante tehnici, iar rezultatele sunt piese spectaculoase, construcții atipice, sculpturale sau de-a dreptul sexy. Trebuie să le încerci!

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Intră în garderoba plină de culoare a unei jurnaliste care a luat calea business-ului de modă – JJ Martin, fondatoarea La DoubleJ.

ELLE SHOPPING – Piese în nuanțe aprinse, texturi de piele, fie ea naturală sau sintetică, străluciri metalizate sau detalii de inspirație military – editorii ELLE au selectat pentru tine acele must-have items care îți vor updata cu succes garderoba de toamnă.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Deși foarte tânără, fotografa Felicia Simion face meseria asta de mai bine de jumătate de viață. Acum, plănuiește o expoziție despre depresia postnatală și își dorește să exploreze lumea cu camera în mână, alături de fiica și soțul ei.

ELLE AGENDA – Luna octombrie ne așteaptă cu filme noi (și bune), expoziții care mai de care mai interesante și lansări de carte despre care trebuie să știi. Inspiră-te din recomandările noastre pentru programul tău cultural de toamnă.

ELLE INTERVIU – ÎNTRE DOUĂ LUMI, DE CEALALTĂ PARTE A FRICII: Suleika Jaouad și-a văzut viața întreruptă brutal de un diagnostic de leucemie, la doar 22 de ani. După patru ani de tratamente, un transplant de măduvă și nenumărate pierderi, a supraviețuit pentru a-și spune povestea: nu doar a cancerului, ci a felului în care o călătorie a învățat-o să trăiască din nou. O conversație onestă despre cartea ei, apărută la editura Humanitas, despre boală, vindecare și frici.

ELLE CARTE – „NU ÎMI ESTE FRICĂ!”: Jan Matti Dolbaum, Ben Noble și Morvan Lallouet sunt trei cercetători care au publicat primul studiu despre Aleksei Navalnîi, proaspăt apărut în limba română, la editura Corint. Ioana Bâldea a stat de vorbă cu ei despre ce-l face pe Navalnîi să fie Navalnîi, de ce-l susține Ludmila Ulițkaia și toate nuanțele de gri dintr-un thriller politic în desfășurare.

ELLE SPECIAL – PIELEA ÎN CARE TRĂIM: Ne-am obișnuit să credem că pielea noastră poate fi perfectă, netedă, strălucitoare și deosebit de catifelată, deși în viața reală lucrurile stau astfel doar dacă suntem foarte norocoase. Pentru cele dintre noi care trăiesc cu anumite afecțiuni vizibile ale pielii, frumusețea poate părea uneori un ideal îndepărtat, mai ales prin filtrul privirilor celor din jur. Două femei cu vitiligo și psoriazis ne-au spus cum au făcut pace cu felul în care arată.

ELLE COVER STORY – MIX AND MATCH: Combină piese ultra-fashion cu cei mai cool pantofi sport ai sezonului. Niciodată nu va fi prea mult dacă ai curaj și porți astfel de ținute cu nonșalanță și încredere. Ți-o demonstrează Laura Giurcanu, una dintre cele mai influente apariții din social media locală.

ELLE FASHION – I LOVE BIG WORDS! Cool kids, Levi’s jeans, Margiela baby – Maurice Munteanu îți propune o incursiune stilistică în realitatea momentului.

ELLE FASHION – REBEL WITHOUT A PAUSE: Combinațiile de piese negre cu un touch de alb și cu accesorii metalice sau nonconformiste îți vor asigura ținute cu personalitate, demne de spirite libere. Go wild!

ELLE BEAUTY – BOLD, FEARLESS, FREE! – Inspiră-te din propunerile imaginate de Cristian Bucă, make-up artist Yves Saint Laurent, pentru machiajele tale de toamnă. Nu te teme să experimentezi cu culori puternice și sfidează convenționalul în fiecare zi!

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard Sînziana Maria Iacob, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi? Află care sunt produsele fără de care nu poate trăi, dar și cum se răsfață pentru a arăta mai bine în fiecare zi.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: TikTok, cea mai descărcată aplicație din lume, și-a pus amprenta și asupra industriei de beauty, lansând trend-uri și chiar produse noi. Află cum să replici acasă celebrele soap brows și cum să reinterpretezi machiajele extravagante pe care ți le propun utilizatorii rețelei.

ELLE BEAUTY – FOCUS: BAKUCHIOL: Retinolul, unul dintre cele mai utilizate și eficiente ingrediente din industria frumuseții, tocmai a fost detronat de bakuchiol, mai prietenos cu tenul sensibil și cu considerabil mai puține efecte adverse. Ce face și de ce să-l introduci în rutina ta de beauty?

sursa: elle.ro