REVISTELE LUI 2022

Revistele lunii Ianuarie 2022

revistele lunii ianuarie 2022

Închiderea revistei Unica și tot haosul de pe piața revistelor glossy românești m-au făcut să mă gândesc de 2 ori dacă să mai postez articolele lunare despre revistele glossy. Mai citesc fetele și femeile reviste glossy? Le mai cumpără pentru titluri și vedete sau reportaje? Inserturile sunt aproape inexistente de câțiva ani încoace.

Eram pe cale să renunț la această categorie a blogului, însă nu o voi face căci reviste tot mai există. Le regret pe cele închise în varianta tipărită, însă tot avem ce cumpăra de la chioșcuri. Chiar dacă citim reviste și articole online, nimic nu va înlocui frumusețea și bucuria aduse de o revistă tipărită. Hărtia printată, fie ea carte sau revistă, invită la introspecție, la cunoaștere în stare de relaxare. Personal, mă bucur că pot citi cărți și reviste fără să-mi fac griji cu privire la accesul la o priză.

Reducerea numărului revistelor glossy nu este un motiv pentru ca eu să renunț la a le mai prezenta. Chiar dacă în final rămâne doar o revistă glossy, eu o voi monitoriza & prezenta în continuare pentru voi, cititoarele. Dar nu cred că vom ajunge chiar în situația asta, deoarece femeile au nevoie în continuare de o sursă care să prezinte viața și lumea din perspectivă feminină, să susțină cauzele femeilor și să ne arate în continuare cât de frumoasă și interesantă este viața îmbogățită cu valori feminine.

Dacă sunt și alte reviste pe care ai dori să le vezi în listă, te rog să-mi spui într-un comentariu!

Dacă nici tu nu ai renunțat la a citi reviste glossy românești, mă bucur și îți mulțumesc că le urmărești evoluția alături de mine prin acest blog. Ne supără când anumite reviste se închid, însă poate în felul ăsta se face curățenie. Persoanele talentate la scris vor continua să facă acest lucru, chiar dacă nu în cadrul organizat al unei reviste. Vorba cântecului: Jeana n-a murit, Jeana se transformă.

Vă doresc pentru 2022 ceea ce îmi doresc și mie: să fiți echilibrate în tot și toate, să vă concentrați mai puțin pe exterior (pandemie & co) și mai mult pe interior (emoții, valori personale, natura gândurilor etc.). Să rezistăm valurilor lui 2022 și să ne revedem întregi pe 31 decembrie!

Haideți să vedem ce găsim luna asta la chioșcurile de presă:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de IANUARIE 2022 Prețul, numărul de pagini & data apariției
Burda Style UK Poți comanda revista în limba engleză pe site-ul tiparedecroitorie.ro, cu transport prin curier. 35 lei
4 Ian
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]

[Copertă: Raluca Chivu]
10,90 lei
28 Dec
ForbesLife România
[Live a Rich Life]
Ediție dublă Ianuarie-Februarie 2022
[Copertă: Ana-Maria Doxan]
10,90 lei
22 Dec
VIVA!
[O lume întreagă în VIVA!]
Șampon Yves Rocher France

[Copertă: Mihai Petre si familia]

11,90 lei
22 Dec
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Copertă: Cristina Ich]
16,99 lei
22 Dec
La chioșcuri găsești și următoarele reviste cu număr dublu:
Revista UNICA, ediția de Decembrie 2021 ultima tipărită
Psychologies Magazine România, ediția Decembrie 2021 – Ianuarie 2022
BBC Good Food România, ediția Decembrie 2021 – Ianuarie 2022
Glamour România, ediția Toamnă-Iarnă 2021-2022

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal. Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele. Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp. Abonează-te la newsletter ca să primești e-mail cu revistele lunii imediat ce apar pe blog.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Ianuarie 2022:

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 8 comentarii aprobate până acum.

A apărut noul număr al revistei După Afaceri Premium, primul din 2022, în care vă invităm să citiţi câteva poveşti atemporale despre modă, călătorii, design şi gastronomie
În această săptămână de final de ianuarie, temele care ţin cap de afiş, local dar şi în aproape orice colţ de lume, sunt – nu fără motiv – inflaţia, criza energiei şi eventuala invazie a Rusiei în Ucraina.

Cu litere ceva mai mici, nu chiar de-o şchioapă, dar nici prea departe, mai există o serie de subiecte la fel de actuale, chiar dacă nu la fel de importante în economia generală a lucrurilor. Unul dintre acestea este faptul că 2022 se prevede a fi un an record pentru industria luxului. Iar asta după ce anul trecut nu a fost nici el rău deloc.

Pe scurt, vânzările de opere de artă, de ceasuri cu mecanisme complicate, de bijuterii cu pietre preţioase rare sau de genţi din fel şi fel de piei, care mai de care mai exotice, dar pe cât se poate de „verzi“, sunt imune la criză. Majorările de preţuri nu îi sperie pe cei care vor să facă o asemenea achiziţie, la fel cum nici un eventual conflict militar în Estul Europei nu pare să le schimbe planurile. The show must go on!, par a zice actorii de pe piaţa de 250 miliarde de euro a luxului. Iar evoluţia de anul trecut este doar o confirmare a acestui crez.

Mai exact, vânzările de produse de lux – de la penthouse-uri şi bolizi, la bijuterii şi ceasuri, genţi, haine ori pantofi ce poartă brandurile marilor case de modă – au crescut în 2021 cu 20%, depăşind astfel valoarea din 2019, ultimul an de dinainte de pandemie, arată datele companiei de cercetare de piaţă Euromonitor. Mai exact, după ce în 2020 această industrie a suferit un declin de 14%, anul trecut aceasta a postat o creştere suficient de mare cât să „anuleze“ efectul iniţial al pandemiei.

Analiza Euromonitor arată că între cele cinci sectoare cel mai rău lovite de pandemie – călătorii, modă mass market, accesorii, produse de lux, ochelari şi alte articole de optică -, acesta este singurul care a reuşit nu doar să revină la nivelul de dinaintea crizei sanitare, ci chiar să îl depăşească.

În 2021, treptat, viaţa şi-a reluat cursul, deşi restricţiile au apărut şi dispărut constant, astfel că toate sectoarele lovite din plin au simţit o revenire. Însă, în continuare, pentru multe domenii, cifrele din 2019 sunt departe.

Pentru sectorul de lux lucrurile stau diferit. În pofida pandemiei, care a adus cu sine şi o criză economică, bani în piaţă au existat, şi au fost mulţi, iar cei bogaţi au devenit şi mai bogaţi. A contat şi că unele bunuri de lux, achiziţionate de către cei care au fost cel mai puţin loviţi de pandemie, sunt văzute uneori ca investiţii şi nu doar simple cheltuieli. E adevărat şi că un răsfăţ nu a făcut rău nimănui!

Inflaţia va scumpi produsele, chiar şi pe cele de lux, iar banii, deşi vor continua să fie ieftini şi mulţi, nu vor mai fi chiar aşa ieftini ca în 2021. Şi totuşi, o sticlă de vin pe care se vede patina timpului sau o geantă atemporală de la Hermès, Chanel sau Louis Vuitton vor suscita acelaşi interes şi vor naşte aceleaşi pasiuni ca şi până acum. Contează poate dacă le priveşti ca investiţii sau ca simple cheltuieli. E clar, acum contează mai mult decât oricând din ce perspectivă priveşti lucrurile. Şi nu doar în industria de lux.

P.S. Până ne decidem cu toţii cu ce ochi ne uităm la 2022, din ce unghi şi în ce direcţie, vă invit să citiţi câteva poveşti atemporale despre modă, călătorii, design sau gastronomie. Nu de alta, dar şi cititul de poveşti pare că a devenit astăzi un lux! Fie că citiţi printre rânduri sau sorbiţi totul, cuvânt cu cuvânt, vă doresc lectură plăcută! Iar nouă, echipei După Afaceri Premium, ne doresc un 2022 cu inspiraţie pentru a avea ce să vă povestim în continuare!

sursa: da.zf.ro

@ Eleni & Gabriela
Salutare, fetelor!
Cosmo este/era în portofoliul City Publishing, ce se află în plin faliment. Le-au plecat toți angajații pentru că nu le-au fost plătite salariile timp de multe luni.
Eu le-am scris celor de la redacție, inclusiv celor ale altor reviste surori cu Cosmo și nu am primit niciun răspuns. Pentru că nu mai are cine să răspundă.
Situația e grea. National Geographic România s-a închis și ea de luna asta. Să vedem ce se va întâmpla cu Cosmo și Harpers Bazaar.
Săptămâna trecută, instanţa a admis intrarea în insolvenţă a companiei City Publishing.

“Titluri care apar de zeci de ani în România – Cosmopolitan, Harper’s Bazaar şi National Geographic – sunt sub semnul întrebării. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, urmează să-şi înceteze apariţia, ca urmare a costurilor implicate, printre care licenţele internaţionale.”

Așadar, singura speranță de continuare este să preia alt trust licențele și să continue publicarea revistelor.

gabrielaa

Si eu sunt f curioasa de Cosmo. @Eleni am vazut ca mai raspund pe contul de instagram ro

Eleni

Hello girls :) . Ce se știe despre Cosmopolitan, deoarece revista nu a mai apărut și unele dintre noi au cumpărat Beauty Kit-ul de la ele și nu am primit cele trei reviste promise. La telefon nu răspund, la mesaj nici atît. Puțin profesionalism nu le-ar strica. De unde putem afla un răspuns?

Ediția de iarnă a revistei Forbes Life vă aduce obișnuita selecție exclusivă de povești minunate, oameni excepționali și locuri unice, care ne îmbogățesc spiritul și ne fac viața mai frumoasă.

Oamenii
Am avut ocazia unei surprinzătoare conversații cu Bryan Adams, aflat într-o postură la fel de surprinzătoare, aceea de fotograf al noii ediții a calendarului Pirelli. Dacă te gândești însă că artiștii sunt mereu pe drumuri, în turnee, și că drumul este locul unde brandul italian și-a demonstrat expertiza în ultimii 150 de ani, legătura dintre cele două „branduri” este evidentă.
Nespresso este una dintre marile povești de succes ale perioadei moderne: o marcă de cafea foarte tânără, dar deja legendară, cu ambasadori cool și foarte implicați în cauze umanitare și cu misiunea de a contribui la salvarea și conservarea mediului. Am băut o cafea aromată cu noul lider Nespresso România, Ana-Maria Doxan, care are planuri mari.

Plăcerile
Una dintre cele mai seducătoare creații orologere ale perioadei recente este Luna Magna, de la Arnold & Son – motiv pentru care am decis că acest brand merită mai multă atenție. Rămânând în zona ceasurilor de lux, am admirat la București, în showroom-ul Albini Prassa, noua colecție Bulgari, și am luat parte, live, la prezentarea noii game Breitling, ceasurile-pilot Super AVI.
Primul Mini electric preparat pentru raliuri ne-a provocat la unul dintre cele mai inedite teste cu mașini. De asemenea, am făcut cunoștință cu noul Bentley Continental GT V8, automobil aflat în producție de 18 ani și vândut în peste 80.000 de exemplare.

Locurile
O destinație de vacanță pe care puțini români o iau în calcul este Georgia, deși distanța de la București la Tbilisi e comparabilă cu aceea până la Frankfurt sau Geneva. Noi am găsit aici trei hoteluri pentru care merită să traversați Marea Neagră.
Periplul nostru se încheie la Art Week Miami, un eveniment unic, care îmbină arta, moda și designul, cu exuberanța petrecerilor pe plajă și bucuria de a trăi.
Să trăim frumos.

sursa: pagina de Facebook a revistei Forbes Life România

Elwira și Mihai Petre, alături de fiicele lor, protagoniștii copertei VIVA! de ianuarie! Ne-au oferit, într-un interviu savuros și captivant, detalii din culisele Asia Express, dar ne-au dezvăluit și secrete de familie. Cum a fost și cum este viața lor de familie, înainte și după ce au câștigat concursul de la Antena 1? Se pare că dragostea ca-n filme chiar există!
Elwira și Mihai Petre, pictorial exclusiv cu cele două fiice, după ce au câștigat trofeul Asia Express. Secrete din culisele emisiunii și un interviu savuros, despre viața lor de familie: „În «Asia Express» am avut și momente de reîndrăgostire.

CE MAI POI CITI ÎN VIVA DE IANUARIE:
– ALEXANDRA STAN – Young, Divorced & Fabulous – cum i s-a schimbat viața după divorț
– DAN NEGRU – părerea lui sinceră, necosmetizată, despre showbiz, secrete despre Revelion și cum reușește familia să-l mențină cu picioarele pe pământ
– MIRELA OPRIȘOR – secretele uneia dintre cele mai iubite actrițe de pe micul ecran: „Nu mă cred o femeie frumoasă sau perfectă, dar nici nu mă lupt cu complexele
– MIHAI BOBONETE – Cu umor, despre lucruri serioase. Și invers… Cel mai lung și captivant interviu pe care l-a acordat vreodată
– DANIEL PAVEL – Interviu exclusiv chiar înainte de începerea unui nou sezon Survivor: „Cea mai bună versiune a mea este acum și aici
– CORINA DĂNILĂ – totul despre viața ei discretă, după succesul colosal al telenovelelor: „Am ştiut că asta voi face în viaţă: voi lucra cu sufletul omului…
– TUDOR CHIRILĂ & IARINA DEMIAN – „În echipa noastră ideile vin mai degrabă din dialog, nu din conflicte
– ADINA HALAS – dovada clară că femeile frumoase sunt și deștepte și au și umor
– RALUKA – viața de dincolo de glamourul scenei: „Părinţii au făcut totul pentru a mă ajuta, chiar dacă viaţa nu a fost tocmai ușoară pentru ei”
– 24 de întrebări: Antonia
– ICONIC HOT SPOT: Mănăstirea Prisop. Precum în Cer, așa și pe Pământ
– TRAVEL: Dumnezeu a creat mai întâi Mauritius, apoi Raiul

sursa: viva.ro

Gânduri bune anul are! Visăm și proiectăm un 2022 mai tihnit, mai îngăduitor și fără mari probleme de sănătate, așa că prima ediție din an e despre planuri și despre ce să facem pentru a le și concretiza.

Nu rata Avantaje ediția de ianuarie: revista conține cadouri grozave pentru tine!
Pe COPERTA Avantaje vei descoperi o profesionistă din domeniul stomatologiei, Raluca Florina Chivu, care vine cu propunere atractivă: „stomatologia ar trebui să fie accesibilă oricui!’

SERENISSIMA Alexandra Calafeteanu, stilista revistei „Avantaje’, este autoarea unor creații vestimentare care, pur și simplu, ne îndeamnă la visare.
BEAUTY. Începem anul cu două subiecte foarte interesante: măștile cosmetice, între răfăț și necesitate. Plus, machiajul, ca metodă ultra-rapidă de camuflare a semnelor pe care nu le dorim a fi vizibile.
SĂNĂTATE. Eterna întrebare: cum să facem să nu ne mai îngrășăm din… nimic? Pot fi ceaiurile o soluție salvatoare?
DOSARUL SPECIAL este cu adevărat special! Fii, ca noi, turist în România, prin locuri cunoscute sau mai puțin cunoscute, toate de-a dreptul fermecătoare și… în trend!

INTERVIURI
Antonia vorbește, parcă mai deschis ca oricând, despre frumusețea, provocările, dar și greutățile vieții, dincolo de sticlă.
Dirijorul Tiberiu Soare ne farmecă prin poveștile lui despre muzică și ne facem să ascultăm și să simțim altfel muzica clasică.
Alexandra Irod-Olteanu, psihoterapeuta care spune lucrurilor pe nume: de unde provin traumele adulților și ce putem face pentru a ne crește copii sănătoși din punct de vedere emoțional.

La rubrica „Avantajele vieții’ te vor lua prin surprindere răspunsurile lui Gabriel Coveșeanu, nimeni altul decât Cove.

PSIHO Depresia, un cuvânt pe buzele tuturor. Însă câți dintre noi știm ce este, de fapt, depresia și cum se tratează?
TURISM. Emoții și trăiri unice în deșertul Al Marmoom. O experiență unică în cea mai mare rezervație din Dubai.
RECOMANDĂRILE REDACȚIEI. Dacă nu ne putem întâlni față în față, ca-n vremurile bune, ne regăsim în paginile revistei, unde recomandăm câteva filme de neratat!

sursa: avantaje.ro

În ianuarie, îți propunem ținute care să-ți facă poftă de dans, chiar dacă suferi de winter blues, te punem la curent cu cele mai recente descoperiri legate de menopauză (pentru că ți se va întâmpla și ție!) și îți împărtășim cele mai cool descoperiri care ne țin dispoziția la cote ridicate. În plus, îi aducem un omagiu regretatului Virgil Abloh, unul dintre cei mai prolifici designeri ai ultimei decade.

ELLE FASHION – FOCUS: GOTH VERSUS CLUBBING. Două stiluri diametral opuse, dar ambele, din nou, atât de moderne! Dacă te îndrepți către cel gotic nu înseamnă, totuși, că nu poți purta și o ținută ultra-colorată, avangardistă, de clubbing. Profită de libertatea și diversitatea din modă și lasă-te sedusă de orice trend îți place.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: IRINA DOMAN. Află secretele de stil ale fondatoarei brand-ului Mido și care sunt piesele-cheie care stau la baza garderobei sale classy cu accente îndrăznețe, prin care își accentuează feminitatea.

ELLE SHOPPING – Pentru luna ianuarie, Maurice Munteanu îți recomandă să te inspiri din stilul personajelor celor mai cool seriale (și, totodată, preferatele lui): The Crown, Fargo, Big Little Lies, Mindhunter.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Primul interviu al tinerei scenografe Miruna Bălașa, care lucrează deja de cinci ani în film și teatru, adunând în portofoliu proiecte precum filmele „6,9 pe scara Richter” și „Poate mai trăiesc și azi”, și serialul Umbre, și al cărei debut pe scena Teatrului Național București, cu scenografia pentru piesa Cel mai bun copil din lume, va avea loc în ianuarie.

ELLE INTERVIU – ANAGRAMA MIROSURILOR. Într-un atelier din capăt de București, Iulia Neagoe creează parfumuri 100% naturale, după formule care au rădăcinile adânc înfipte în fantezia unui copil crescut printre plante.

ELLE INTERVIU – DON’T BITE YOUR TONGUE. VORBIND (ALTFEL) DESPRE SEX. Alina Ușurelu, Codruța Pohrib și Dana Berghes au lansat de curând un volum, o carte-obiect sau mai bine zis un proiect util și îndrăzneț, bazat pe cercetare, dar cu o perspectivă artistică, despre cum trăim sexul azi.

ELLE SPECIAL – EDITOR’S CHOICE. Descoperiri întâmplătoare, podcast-uri, vlog-uri, cărți și albume care ne mențin dispoziția la cote acceptabile în miez de iarnă + micile răsfățuri la care nu vrem să renunțăm și pe care le dăm mai departe.

ELLE FASHION: EFECTUL ABLOH ASUPRA CETĂȚENILOR. Dispariția prematură a designerului Virgil Abloh a luat prin surprindere o întreagă industrie și a lăsat un mare gol. Unul dintre cei mai creativi oameni din zona de fashion & lifestyle, Abloh a lăsat o moștenire uriașă.

ELLE INTERVIU: ÎN MINTEA DOCTORULUI LISA MOSCONI. Discuțiile despre menopauză pot fi tabu pentru unii, dar nu și pentru dr. Lisa Mosconi. După 20 de ani de cercetări și o experiență dureroasă în familie, și-a dat seama cum afectează menopauza creierul femeilor și a găsit o posibilă legătură între aceasta și boala Alzheimer. În cea mai recentă carte a ei, își împărtășește descoperirile și ne dă sfaturi tuturor.

ELLE HEALTH: MENOPAUZA ARE NEVOIE DE REBRANDING. Menopauza este o etapă firească din viața unei femei, iar tratarea acestui firesc ca pe o tragedie nu face decât să adâncească prejudecata care planează în jurul ei. Ileana Badiu e cea mai în măsură să ne povestească ce a învățat din această experiență.

ELLE HOROSCOP: Află ce îți prezic astrele pentru prima jumătate a anului 2022, care va fi presărat cu evenimente speciale, revelații mult așteptate și decizii care trebuie cântărite îndelung, pentru toate zodiile.

ELLE COVER STORY – DARK MODE. Starul Instagram-ului din România, Cristina Ich a colaborat cu unul dintre cei mai talentați tineri designeri autohtoni, Medeea Ene, și au creat împreună o colecție-capsulă, formată din 8 piese, foarte minimalistă, dar cu un aer glamour.

ELLE FASHION – GENERATION Z. Imaginează-ți un viitor distopic, amenințat de încălzirea globală, de acumulări uriașe de deșeuri, dominat de o atmosferă apocaliptică. Și apoi compune-ți o ținută ca și cum ar fi ultima petrecere la care mai mergi. If the world is ending, let’s go out with a BANG!

ELLE FASHION: À la française! Acum e momentul ideal să dansezi ca și cum nimeni nu te-ar privi. Așadar, lasă inhibițiile la o parte, pune-ți ținuta de dans și petrece așa cum nu ai mai făcut-o niciodată!

ELLE BEAUTY: A-LIST BEAUTY. Brand-urile de frumusețe ale celebrităților au ajuns să domine industria, detronând companii cu tradiție. Ce a contribuit la acest fenomen? Produsele lor cu adevărat eficiente sau iluzia noastră că, dacă le folosim, vom arăta ca cei pe care îi admirăm?

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK. THE GREAT COMEBACKS: Dacă nu te mai mulțumește nici un machiaj, uită-te în urmă cu interes. Look-urile de beauty la modă în deceniile trecute își fac din nou apariția, reinterpretate, printre celebrități, supermodele și pasionate.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard creatoarea de conținut și fenomenul „Bravo, ai stil!” Denisa Potecaru? Află care sunt produsele fără de care nu poate trăi, dar și cum se răsfață pentru a arăta mai bine în fiecare zi.

ELLE BEAUTY – FOCUS – ACIDUL AZELAIC. Tratează acneea și rozaceea, ameliorează aspectul porilor dilatați și petele hiperpigmentare. Ce altceva ți-ai mai putea dori de la un singur ingredient al produselor de îngrijire?

sursa: elle.ro