DE STIUT

CV nou pentru vremuri noi

CV EuropeanTraim vremuri noi si lumea reactioneaza diferit la nou. The worst case scenario e cand nu reactioneaza. Dar cred, totusi, ca majoritatea se mobilizeaza, impinsi de la spate de nevoi sau de altii.

Una dintre astfel de situatii este cautarea unui nou loc de munca. Dupa multi ani intr-un loc stabil, e foarte greu sa o iei de la zero in alta parte. Dar si mai greu este sa-ti pui la punct CV-ul. Pe care, cel mai probabil, nici nu-l ai facut. Cine sta cu CV-ul gata facut cand are un loc de munca destul de OK?

Intr-un moment de sinceritate fata de tine, fa-ti putin timp si intocmeste-ti un CV european. Sigur ai sa gasesti pe net un model de CV pe placul tau si sugestii utile. Scrie-l si rescrie-l de la o zi la alta pana cand esti multumit(a) de el. Si spune-mi cum te simti la sfarsitul acestei experiente. Ia-o, daca vrei, ca o experienta pentru sufletul tau.

Stiu ca inafara Bucurestiului, si Timisoara e un fel de Mecca pentru multi cautatori de locuri de munca. E si normal, este un oras frumos si in plina dezvoltare si cele mai multe locuri de munca in Timisoara pentru 2013 sunt foarte tentante pentru majoritatea. Insa e o situatie de work hard, play hard. Trebuie sa-ti cunosti foarte bine aptitudinile si sa stii exact ce vrei, pentru ca batalia e serioasa si in termeni cat mai duri.

Personal, cred ca lumea (cel putin cea din Romania) ar fi mai buna daca toti am avea de lucru. Lipsa unei preocupari, a unui proiect in desfasurare (nu neaparat lipsa banilor) te schimba, si nu intr-o persoana mai buna. Am vazut oameni luand-o razna fara serviciu; plictiseala si incertitudinea scot la suprafata monstri. Acum inteleg scopul si utilitatea hobby-urilor.

Tu cum stai cu CV-ul?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.