ADVERTORIALS

Despre pompe de apa pentru casa si gradina

Pompe de apa de la CoveraCine locuieste la casa stie ce este aceea o pompa de apa. Fie ca are una de suprafata sau submersibila, ea este utila atat in interior cat si in exterior.

Pompele submersibile lucreaza doar cand sunt imersate in fluidul ce se doreste a fi pompat. Deci sunt ideale pentru fantani arteziene si solarii, folosind apa curata sau murdara. Cum (aproape) toata lumea din ziua de azi vrea sa stea la casa, mai mult ca sigur ca vor si sa-si cultive una-alta pentru salata cea de toate zilele. Si atunci se pune problema irigatiei, simplu si elegant. Nu mai e cazul sa se care galeti cu apa cu care sa se ude florile sau pomii ori legumele.

Asadar, este foarte util sa stii sa-ti alegi pompa de apa potrivita (vezi aici ce modele sunt disponibile). Premisa pleaca de la necesarul de apa din locuinta, influentat de obiceiurile fiecarei case. Daca stii ca faci dus in timp ce pui rufe la spalat si ai si stropitoarea pentru gazon pornita, trebuie sa le aduni pe toate trei ca sa afli consumul de apa pe minut.

Cand alegi o pompa de apa de suprafata, trebuie sa ai in vedere cativa factori: adancimea de aspiratie, debitul de apa, presiunea si traseul de alimentare pana la locul de consumare a apei (pe orizonala si/sau pe verticala). Par lucruri complicate, insa e foarte simplu daca stii exact ce vrei, dupa care apelezi la specialistii ce-ti vor sta la dispozitie cu maxim profesionalism.

Pe lumea asta, nu trebuie sa le stim chiar pe toate ca sa avem o viata usoara si frumoasa. Eu recomand cu incredere apelarea la persoanele specializate in domeniu, care cunosc si marfa si specificatiile fiecarui produs in parte. Tot ei te pot ajuta sa iti faci o imagine de ansamblu si sa proiectezi putin in viitor avantajele achizitionarii unei pompe de apa care sa raspunda exact nevoilor tale.

Inchei cu un ultim sfat, care poate este valabil si in alte aspecte ale vietii: alege o pompa ceva mai puternica decat ceea ce rezulta din calcule astfel incat sa nu fie nevoita sa functioneze la sarcina maxima. Nimanui nu-i place suprasolicitarea, nici macar masinariilor!

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro carturesti.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.