REVISTE GLOSSY PENTRU FEMEI

Mi-as dori ca revistele sa …

Idei de imbunatatire a relatiei cititoare - revista glossyDe mult ma bate gandul sa scriu un post de genul asta, dar nu reusisem sa pun ideile in ordine. Anticiparea aparitiei revistelor pentru luna august a creat un prilej bun pentru asta.

Iata cele 13 idei ale mele, adresate editurilor de reviste glossy pentru femei din Romania. Cine are ochi pentru vazut si urechi pentru auzit, va pricepe, cu siguranta, mesajul:

 1. Fiecare revista glossy romaneasca destinata femeilor sa aiba website in care sa fie anuntate noutatile, concursurile si date despre revista (doar 16 din cele 24 de reviste monitorizate de mine au site).
 2. Pune la sfarsitul revistei o foaie detasabila pe care sa-mi notez ideile ce le iau din revista: ce vreau sa-mi cumpar, sa vizitez, sa fac etc.
 3. Anunta-ma prin sms sau e-newsletter data aparitiei revistei mele preferate la vanzare, evitand astfel situatiile neplacute in care merg din chiosc in chiosc si intreb daca a aparut revista.
 4. Ofera la vanzare, pe site, revista cu cadou, actiune utila mai ales cititoarelor din provincie care au la dispozitie un tiraj redus de reviste.
 5. Site-ul ce reprezinta revista sa-si faca update inainte sau (cel tarziu) concomitent cu aparitia revistei pe piata. Si sa ofere posibilitatea de abonare la e-newsletter sau RSS.

   

 6. Organizeaza campanii de implicare sociala pentru cititoarele revistei tale, la nivel local, si lumea din jurul nostru va deveni un loc mai bun.
 7. Ofera posibilitatea abonatelor revistei (adica cititoarelor fidele) sa se aboneze la varianta revistei cu cadou, putand sa-si aleaga cadoul, daca acesta e disponibil in mai multe variante.
 8. Asigura-te ca revista ajunge la abonate inainte de a ajunge la tarabe. De ce altfel m-as mai abona daca o pot gasi la chiosc inaintea abonatilor?
 9. Doneaza revistele nevandute caminelor, liceelor, spitalelor, sau altor institutii ce nu ofera acces la reviste si alte materiale informative / educationale.

   

 10. La sfarsitul anului, organizeaza o campanie de colectare a revistelor citite si stranse de cititoare, vinde-le unui centru de colectare a hartiei si cu banii stransi fa cadouri orfanilor sau planteaza pomi. In fiecare an poate fi aleasa alta actiune caritabila de catre cititoare (revista propune, cititoarele voteaza).
 11. Asigura-te ca revista ajunge la cititoare in conditii bune, fara sa aiba ambalajul rupt si mostre lipsa.
 12. Nu spera ca revista sa se vanda doar datorita cadourilor. In timp, calitatea revistei va prima asupra cadoului oferit. In plus, o revista care nu ofera informatii de interesante, nu va oferi nici cadouri interesante.
 13. Daca revista este un nume international, ofera posibilitatea conectarii cititoarelor la comunitatea internationala din care fac parte: articole, coperti, e-newsletter-e, rezumate etc. din numerele aparute in alte tari.

Ce parere ai despre aceste idei?
Te-ai gandit si tu la modalitati de imbunatatire a relatiei dintre tine si revista ta preferata?
Ce ai vrea sa se schimbe? Daca ai vreo opinie, spune-o! @};-

Ce tip de cadou este cel mai cool dintre cadourile oferite de revistele glossy pentru femei?

[View Results]

Loading ... Loading ...

0
 • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.