Sare si piper cu arome mediteraneene
Toamna se culeg roadele pamantului. Se umplu camarile, se fac provizii pentru toamna, se descopera noi legume si variante de combinare a acestora. Toamna se numara si revistele culinare, iar anul asta iese socoteala cu una in plus.
Este vorba de proaspata revista de gastronomie Sale & Pepe, licenta revistei omonime din Italia editata de Mondadori. Daca in Italia revista costa 3 euro si se vinde in medie in 149.000 de exemplare, in Romania revista costa 3,9 lei si va avea un tiraj de 30.000 de exemplare.
Mi-am cumparat revista din curiozitate si curiozitatea mi-a fost rasplatita. Am rasfoit-o aseara si deja mi-am ales cateva retete pe care sa le incerc zilele astea: tarta cu dovlecei , legumele de sezon umplute (toate cele 6 retete arata delicios) si orezul cu ficatei si struguri. Revista contine 62 de retete, asa ca am de unde alege.
Am sa cumpar si numerele viitoare, sa vad cat de interesante sunt retele mediteraneene si daca sunt convingatoare, poate imi fac abonament anual: costa 33 lei + taxe postale. Deja numarul lunii Noiembrie suna bine: retete de salata ca fel principal, peste la cuptor si un pranz multietnic; in plus, revista va avea cadou faimoasa solnita alb-negru Hug a designerului Alberto Mantilla.
Cred ca acest cadou este o idee geniala din partea grupului de presa italian, deoarece el ne reaminteste ca suntem cu totii frati si surori pe aceasta planeta si trebuie sa ne respectam reciproc si sa ne tratam cu bunatate si compasiune.
Draga Sale & Pepe, bine ai venit in Romania! Poate ca exact de asta avem nevoie in viata noastra, de putina sare si piper care sa ne readuca pofta de a manca acasa, cu familia si prietenii. In fond, suntem cu totii o mare familie latina careia ii plac petrecerile si timpul liber petrecut la masa.
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!