Good food in good homes in 2010
A trecut un an de cand am descoperit aceste 2 reviste. Intre timp, m-am indragostit de ele si le citesc luna de luna. Mi-a facut si mai mare placere sa aflu ca in spatele acestor doua reviste se afla echipe dedicate si pasionate de ceea ce fac. Pentru ca ele isi iubesc munca, cititorii iubesc ideile si subiectele prezentate in reviste.
Din aceste motive, voi continua si in 2010 sa prezint copertile acestor 2 reviste si informatii despre ele.
Daca copertile gasite aici va starnesc imaginatia, va puteti inspira si din blogurile lor: goodfood.ro si goodhomes.ro.
Spor la treaba! |DA|
PS. Lasati un comentariu mai jos daca va place un anumit numar la Good Food sau Good Homes.
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!
Calendarul arata delicios. Pentru fiecare luna in parte exista cate o reteta alaturi de o poza a preparatului, iar in patratelele fiecarei zile poti scrie cateva notite.
Daca mi s-ar spune o adresa de e-mail unde sa trimit poze, as face-o cu cea mai mare placere.
In revista se gasesc taloane cu reduceri pentru: Bacania Veche, French Bakery, Diet Center, Green Tea, Sana gout, Vinexpert, Carturesti, Escargot, Ana Hotels, Olivers&Co, Brioche Doree.
In afara de Carturesti care se gaseste si in Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Brasov si Arad si de Ana Hotels din Poiana Brasov, toate celelalte sunt in Bucuresti.
Reducerile sunt cuprinse intre 10% si 25%.
cum arata calendarul din good food? si-a luat cineva? reducerile sunt la restaurantele din bucuresti?
Cam pe ce data ar trebui sa apara Good Food pe luna decembrie?
Este numarul aniversar (5 ani) si va fi cadou un calendar, iar in plus va fi si o pagina cu taloane de reduceri.
Din numarul de noiembrie pe care l-am cumparat acum cateva zile am facut prajitura cu portocala si nasturii enormi de ciocolata si urmeaza sa fac cartofii cu usturoi si rozmarin si prajitura cu ciocolata topita.