REVISTELE LUI 2021

Revistele lunii Aprilie 2021

Acum când scriu acest articol încerc să îmi bucur inima cu imaginea pomilor ce încep să înflorească și să mă îngrijorez mai puțin că grădinița celui mic a intrat în carantină pentru 14 zile chiar de azi.

Sunt atât de frumoși bobocii când încep să înflorească, unul câte unul, spărgând teaca care i-a apărat de frigul ultimelor zile!

Perioada asta atât de tensionată mă forțează să îmi aduc aminte de Be Kind și Focus on the Good. Nu-i de glumit cu războiul ăsta psihologic pe care îl ducem fără să vrem. Dacă pentru trup mai luam o pastilă, mai facem un tratament, cu mintea stă altfel treaba.

Fetelor, sfatul meu este să nu treceți prea ușor cu vederea lucrurile pozitive și frumoase din viața voastră. Chiar dacă sunt puține, dați-le voie să vă hrănească sufletul. Mai mult ca niciodată e cazul să trăim în prezent, de dragul celor buni care ne înconjoară și să nu uităm că și această perioadă va trece, cu siguranță. După iarnă vine întotdeauna primăvara!

Haideți să vedem împreună noutățile din revistele lunii Aprilie 2021:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de APRILIE 2021 Prețul, numărul de pagini & data apariției
Luxury Magazine România
[Rich & Famous]

[Coperta: Raluca Harnagea]
25 lei
16 Apr
Beau Monde Style
[Totul despre stil]
Ediția de primăvară 2021
(Găsești revista și în varianta digitală pe magzter.com/RO/Burda-Romania/Beau-Monde-Style-Romania/Fashion)

[Coperta: Catrinel Marlon]

11,99 lei
15 Apr
BBC Good Food România Cover story: Idei delicioase pentru Paște 14,99 lei
13 Apr
După Afaceri Premium Cover story: Povești nemuritoare 50 lei
2 Apr
ForbesLife România [Live a Rich Life] Cover story: Curajul, la feminin
[Coperta: Alexandra Țenescu, Oana Pleșan, Marina Aristotel]
10,90 lei
31 Mar
VIVA!
[O lume intreaga in VIVA!]
Un produs cosmetic la alegere (de exemplu: apă micelară Gerovital)

[Coperta: Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii]

11,99 lei
(10,99 lei)
30 Mar
Psychologies Magazine România
[Împlinește-ți viața!]
Dosar special: Ce știi să faci? Aptitudini, Vocație, Carieră
Ediție dublă Martie-Aprilie 2021

[Copertă: Maria Lucia Hohan]

24,99 lei
29 Mar
FEMEIA.
[Revista femeilor care își doresc mai mult]

[Copertă: Monica Bârlădeanu]

10,99 lei
29 Mar
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]

[Copertă: Ina Isac]
10,90 lei
31 Mar
GLAMOUR România
[Adevarata. La fel ca tine!]
Ediție semestrială Primăvară-Vară 2021
[Copertă: Ioana Stanca și Valeria Stoica]
39,00 lei
31 Mar
Harper´s BAZAAR România
[Thinking fashion]

[Copertă: IMAN]
15,99 lei
25 Mar
Cosmopolitan România
[Seducătoare, puternică, feminină]

[Copertă: Alicia Sanz]

12,99 lei
25 Mar
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Copertă: Anna Podoleanu (Mandarina Models)]
14,99 lei
24 Mar
Unica
[Pentru că tu ești unică!]
Un produs de îngrijire: un produs Ivatherm sau o mască pentru ten

[Copertă: Mira]

11,90 lei
24 Mar
Burda Style Germania 19,99 lei
18 Mar

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Aprilie 2021:

3
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro carturesti.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 13 comentarii aprobate până acum.

Nu suntem niciodată prea bătrâni să citim sau să ascultăm poveşti. E unul dintre crezurile mele. Poate şi de-asta, la cei 33 de ani ai mei, eu citesc preponderent beletristică. Nu ştiu dacă aş avea ce învăţa din cărţile de dezvoltare personală sau profesională – poate că da, dar nu m-au atras niciodată. Însă, simt că după fiecare poveste – de dragoste, de viaţă, de istorie sau de orice altă natură – sunt mai bogată, cel puţin spiritual.

Şi totodată cred că nu poţi să scrii bine ca jurnalist dacă nu citeşti mult. Dar asta e o altă poveste.

Ce voiam să zic e că la Ziarul Financiar, noi jurnaliştii scriem ştiri, interviuri, analize, chiar şi reportaje pe alocuri. Unele sunt seci, altele mai savuroase, cu o tentă de istorie. Adevăratele poveşti însă eu personal le-am scris pentru După Afaceri Premium. Aici am reuşit să descos oamenii, să decojesc „ambalajul“ de antreprenor sau executiv şi să descopăr acelaşi personaj, dar într-o altă ipostază.

Şi ce mi se pare mai fascinant – şi totodată motivul pentru care cred că jurnalismul e cea mai faină meserie din lume (vă rog să îmi daţi voie să fiu subiectivă) – e că nu doar că spun lumii poveşti, dar le şi ascult direct la prima mână.

Număr de număr, în După Afaceri Premium, atât eu, cât şi colegii mei aflăm lucruri noi, descoperim pasiunile unor oameni cu care în mod normal vorbeam de cifre (de afaceri, profit sau număr de salariaţi) ori poveştile unor artişti, antreprenori sau executivi cu care altfel poate nu ne-am fi întâlnit.

În numărul acesta spre exemplu eu am descoperit un brand românesc nou – Lunet (producător de ochelari) – şi am aflat că România a produs în perioada interbelică Ford V8, o maşină care – în umila mea părere de şofer nonpracticant – şi-ar putea găsi loc şi astăzi pe şoselele din toată lumea, cel puţin din punct de vedere estetic. Şi asta din poveştile creionate de colegii mei.

Tot pentru această ediţie am cunoscut-o pe Oana Aristide, economist de profesie, care alături de mama şi de sora sa a cumpărat, renovat şi deschis în plină pandemie un hotel de lux pe insula Syros din Grecia. Amplasat într-o clădire istorică, Hotelul Aristide este o poveste unde arta, designul de interior şi natura îşi dau întâlnire. Şi tot acum am discutat cu Roxana Savin despre ce înseamnă să te reinventezi complet, să laşi în urmă avocatura şi cariera construită timp de mulţi ani în mai multe ţări, pentru a deveni artist. Ea povesteşte (şi eu scriu) despre cum a fi soţie de expat – soţul său e unul dintre cei mai puternici executivi români de peste graniţă – poate reprezenta o provocare, dar şi şansa de a-ţi găsi o nouă direcţie de dezvoltare. Şi acestea sunt doar câteva exemple.

Nu cred că a existat vreo ediţie a revistei, în cei nouă ani de când semnez aici, în care să nu fi învăţat ceva, în care să nu fi cunoscut un om de la care să-mi trag inspiraţia. Şi sper că nu sunt doar eu în situaţia asta.

Aşa că vă urez lectură plăcută şi la cât mai multe poveşti citite!

P.S. Dacă tot am vorbit de poveşti, în 2021 l-am descoperit pe autorul irlandez Colum McCann, datorită romanului său Apeirogon pe care-l recomand cu tărie. Apeirogon e un poligon cu un număr de laturi infinit numărabil, iar scriitura lui McCann e specială.

sursa: Cristina Roşca, editor-şef După Afaceri Premium, pentru da.zf.ro

Ediția aprilie 2021 a revistei Forbes Life vă spune, ca de obicei, poveștile unor oameni excepționali, a locurilor pe care merită să le vizitați și a lucrurilor care ne fac viața frumoasă.
🔸Oamenii
„Curajul la feminin” este tema acestei ediții, în care am stat de vorbă cu patru doamne care și-au asumat că trebuie să meargă înainte indiferent de cât de dificil este contextul: Alexandra Țenescu, Marketing & PR Manager Chronolink, Marina Aristotel, co-proprietar Avra Aesthetic Institute, Oana Pleșan, co-proprietar Fior di Latte și jurnalista și scriitoarea Ioana Bâldea Constantinescu.
🔸Locurile
Cel mai spectaculos teren de golf a fost inaugurat anul trecut, în plină pandemie, pe un domeniu uriaș deținut în Scoția de miliardarul australian Greg Coffey. Iar antreprenorul și alpinistul Radu Albu ne-a povestit la o cafea Nespresso despre locurile incredibile pe care le-a văzut în cele câteva ascensiuni făcute în Himalaya.
🔸Plăcerile
Lady Arpels Ballerines Musicales se numește noua și fermecătoarea colecție de ceasuri-bijuterii a casei Van Cleef and Arpels, care combină în mod unic și inspirat muzica și mișcarea pe cadranul unor piese orologere excepționale.
Într-o lumea forțată să se reinventeze pentru a putea supraviețui pandemiei, industria cosmetică nu doar că a făcut față provocării, ci a găsit resurse pentru a integra cele mai recente inovații din tehnologie: Chanel, de exemplu, pune inteligența artificială la lucru pentru o colecție personalizată de rujuri.
Și industria auto se află în pragul unor provocări, electrificarea și digitalizarea, pe care și le-a asumat cu ambiție, pasiune și, pe alocuri, cu creativitate: noua clasă C de la Mercedes este un bun exemplu în acest sens.
Fie ca orice provocare ce vă iese în cale să fie o ocazie de a vă demonstra curajul, creativitatea și versatilitatea.

sursa: pagina de Facebook a revistei

Numărul de martie-aprilie al PSYCHOLOGIES te invită să o cunoşti pe Maria Lucia Hohan, între latura creativă și cea administrativă, să descoperi aventura interioară a Irinei Holdevici, precum şi ce înseamnă „meseriile perene” sau „meseriile perisabile” într-un dosar al abilităţilor şi vocaţiei, şi să faci o scurtă incursiune, de-a lungul istoriei, în psihologia din Republica Moldova.

Revista PSYCHOLOGIES România are 128 de pagini de conținut original, care nu a mai fost publicat nicăieri – nici pe site, nici pe bloguri, nici în alte reviste.

În fiecare lună, Psychologies îți oferă o întâlnire cu tine însăți pentru a te cunoaște mai bine, a-i înțelege pe ceilalți și a face alegeri potrivite în viața ta!

🎁 DOSARUL este o secțiune amplă ce propune aprofundarea unei teme, AVENTURA INTERIOARĂ îți aduce povești de viață, în fiecare ediție ai un TEST PSY, editorialele scrise de experții noștri abordează teme esențiale ce vin cu răspunsuri la dilemele noastre cotidiene.

🎁 PSYCHOLOGIES este considerată de cititori un ajutor veritabil și o sursă de inspirație, oferind răspunsuri concrete pentru a te simți mai bine în viața ta de zi cu zi, dar și un prilej de reflecție asupra întrebărilor majore ale existenței și a provocărilor lumii actuale.

🎁 PSYCHOLOGIES este revista pentru sufletul tău! Este o revistă cu antrenori care te susțin să îți atingi obiectivele. Este o revistă terapeut care te sprijină să faci față dificultăților. Este o revistă care dă cuvântul cititorilor săi și găzduiește povești de viață și experiențe reale.

🎁 PSYCHOLOGIES îți oferă cheile unei vieți mai bogate și mai armonioase.

sursa: psychologies.ro

Evită să-și expună micuții pe rețelele de socializare, dar VIVA! de aprilie vine cu o surpriză uriașă! Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară ❤

CE MAI POȚI CITI ÎN VIVA! DE APRILIE:

– ANDI MOISESCU – dezvăluiri în premieră despre viața de familie, totul despre relația cu soția Olivia Steer și cei doi copii
– STELA BIZDU – povestea dureroasă și emoționantă a femeii care a devenit influencer după ce a rămas fără un picior
– MICHELLE MORRONE – interviu exclusiv cu italianul din filmul 365 Days care a cucerit femeile: are rude în România
– LIDIA BUBLE – Single & Fabulous: cel mai hot pictorial
– COLECTIV – interviu cu Mirela Neag, jurnalist și protagonist al filmului nominalizat la Oscar
– CRISTI IACOB – juratul de la Te Cunosc de Undeva povestește totul despre viața de dincolo de scenă
– ANDRA – secretele de stil ale celei mai iubite vedete din România
– SURVIVOR – interviuri exclusive cu Maria Hîngu, Cosmin Stanciu, Szidonia Szasz, Starlin Belen, Albert Oprea
– GIULIA – secrete nespuse, până acum, despre viața de familie: cum a reușit să-și repare căsnicia după o despărțire grea
– IULIANA MARCIUC – totul despre relația cu Adrian Enache: secretele unui cuplu sudat, după mai bine de 25 de ani de relație

sursa: pagina de Facebook a revistei

Noul număr al revistei Femeia. este o sursă de frumusețe. O frumusețe interioară, activată prin artă, arome și povești de suflet, și o frumusețe exterioară, ce poate fi obținută simplu, prin exerciții, câteva tratamente și accesorii vestimentare.

Tot în acest număr vei afla de ce postul nu este doar un obicei religios, ci și unul sănătos, ce mâncăruri gustoase putem găti fără carne, dar și cum putem avea o salină în propria casă. Pe Monica Bârlădeanu, frumoasa actriță din serialul „Vlad”, o vei cunoște așa cum este dincolo de ecran, în simplitatea și normalitatea ei, dezvăluindu-se cu sinceritate.

sursa: femeia.ro

Diana

Revista viva de aprilie are insert o apa micelara de la gerovital

Cu ediția de aprilie a revistei Avantaje vă introducem în lumea boemă și puțin cunoscută a creatorilor de frumos, fie că sunt poeți, cum este Svetlana Cârstean, pictori contemporani precum Mazerschi Georgian sau sculptori de trup, ca doamna doctor Ina Isac, chirurg plastician.

Este aprilie, luna primenirii casei și a trupului. Renunțăm la obiceiuri rele și grele și aducem în camerele unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului, culoarea.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, așteaptă cu nerăbdare să-și ia revanșa pentru perioada de pauză impusă de pandemie. Vocea ei nu va trece neobservată în întreaga Europă…
DOSARUL SPECIAL al lunii aprilie vă aduce în prim-plan prezentul și viitorul în diagnosticul și tratamentul cancerului în România.

Tristețea îți dă târcoale? Vremea schimbătoare, lipsa mișcării în aer liber și înstrăinarea de tot ce altădată îți aducea vibrații în suflet te doboară? Terapeuții au câteva ponturi pentru tine.

Planurile de vacanță nu sunt pe deplin ruinate… nu atâta timp cât vrei să-ți descoperi țara în lung și-n lat. Bucovina cu tradițiile ei străvechi, Sibiul etern și Vama Buzăului unde peisajul selenar de la Vulcanii Noroioși este mereu altul, mereu surprinzător. Planifică-ți un weekend de vis alături de cei dragi!

Ești unul din marii iubitori de pisici? Știi să descifrezi limbajul corporal al pisicii tale? Află ce vrea să-ți transmită pisica ta :)))

Nu ignora și nu amâna vizita la ginecolog și examenul anual Babeș-Papanicolau. Leziunile de col uterin vorbesc despre modificările care se regăsesc la nivelul colului uterin. Riscul oncogen pândește…

Testimonialul lunii: cum a reușit o asistentă medicală să-și scadă nivelul colesterolului fără să apeleze la medicația specifică.

sursa: avantaje.ro

Smaranda

Multumim de vesti, chiar imi doresc niste reviste noi luna asta! Momentan ma tenteaza coperta de la Unica si Cosmopolitan \:D/

Work in Progress, noul număr Glamour, adună la un loc povești despre vulnerabilitate, reziliență și încăpățânarea de a reuși.

Vei pătrunde în universul Valeriei Stoica și în lumea colorată a Ioanei Stanca, vei lua parte la o discuție între artiștii Diana Gheorghiu și Vlad Albu, vei citi despre fenomenul book vlogging și despre debuturile a trei scriitoare: Ema Stere, Maria Orban și Antonia Mihăilescu.

Deschidem dosarul Artists in Residence cu poeta Cătălina Stanislav, artista Elizabeth Brolla și fotografa Andreea Badea și te invităm să citești un eseu minunat despre granițele reale sau imaginare peste care alegem (sau nu) să trecem. Cu artistele Csilla Klenyánszki și Miruna Radovici, dar și cu dansatorul și coregraful Mihai Mihalcea îți facem cunoștință tot în paginile acestui număr, acolo unde vei citi și despre astrologie în epoca Instagram, dar și despre mult așteptatul comeback Sailor Moon.

Explorăm ideea că un buget restrâns nu este o piedică în calea unei garderobe cool, ne întrebăm dacă piesele de designer ne permit în același timp să fim originale, individualiste și antisistem, pornim pe urmele economiei circulare în Toscana și vizionăm împreună un film scurt, marca Glamour, cu o cameră video din anii ’90 și patru artiste pe care le îndrăgim. Tot în acest număr, vei citi interviuri cu Orsola De Castro, fondatoarea mișcării globale Fashion Revolution, dar și cu designerul de textile Katherine J. Plumb.

Trecem la capitolul beauty și, după ce sărbătorim 100 de ani de Chanel N°5, facem o analiză amănunțită a ritualului de îngrijire a pielii, privim dincolo de eticheta produselor pe care le folosim, povestim despre lungul drum al sustenabilității și ținem o pledoarie în favoarea noilor produse reîncărcabile.

În secțiunea Views and Vibes, vei descoperi interviuri cu regizorul Eugen Jebeleanu, cu activista de mediu Camelia Gui, cu Diana Filimon, co-fondatoarea asociației civice Forum Apulum, și cu trei antreprenoare sociale care schimbă lumea în bine: Carmen Gheorghe, Dorica Dan și Elena Calistru.

La final, deschidem umbrela mare a toxicității relaționale, vorbim despre piedicile și reușitele luării vieții de la capăt într-un alt colț de lume și facem un exercițiu de sinceritate între părinți și copii ajunși la maturitate.

Începând cu acest număr, ne dăm întâlnire de două ori pe an: primăvara și toamna, într-un format mai mare, cu subiecte mai diverse, printate pe aceeași hârtie sustenabilă cu care te-am obișnuit. Sperăm să ne fii în continuare alături.

sursa: glamour.ro

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că din 25 martie apare Cosmopolitan, ediția noastră de aprilie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine.

Din sumar…

Pentru că în aprilie sărbătorim Ziua Pământului, ți-am pregătit o ediție care să te ghideze către o viață trăită cu responsabilitate față de mediu, dar și față de tine însăți, și mai ales cu alegeri eco-friendly aparent mici, dar extrem de curajoase și cu impact pe termen lung. Așadar, te invităm să descoperi cel mai clarificator dicționar de termeni „green”, trei viziuni eco-friendly materializate în viața de zi cu zi ale unora dintre cei mai cunoscuți influenceri autohtoni și, nu în ultimul rând, cum poți valorifica resursele reutilizabile din alimentație.

Pentru că ne place să ne adresăm tot timpul întrebări și să înțelegem toate perspectivele realității în care trăim, haide să aflăm împreună dacă mașina electrică este cu adevărat sustenabilă sau cum poți avea un business responsabil?

Înainte de toate, însă, te invităm să o descoperi pe Alicia Sanz, actrița din El Cid care îți dezvăluie atuurile femeilor puternice și care sigur te va cuceri prin farmecul ei unic.

Ca de obicei, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială și Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu îți prezintă cele mai noi și mai cool trenduri și, mai mult, te ajută să descoperi cum poți fi eco-friendly chiar și atunci când vine vorba despre frumusețe și modă.

Așadar, bucură-te din plin de luna aprilie!

sursa: cosmopolitan.ro

Descoperă în ELLE România de aprilie o serie de articole despre felul în care industriile de fashion & beauty pot deveni mai sustenabile pe termen lung, dar și despre schimbările pe care le putem face fiecare astfel încât să contribuim la bunăstarea mediului. Citește, în plus, despre avantajele grădinilor comunitare urbane și despre mașina viitorului – evident, electrică.

ELLE FASHION – FOCUS: ROMANCE FOREVER. Lipsa romantismului a fost resimțită acut în anul care a trecut de designerii de top. Poate de aceea Maria Grazia Chiuri (Dior) și Pierpaolo Piccioli (Valentino) îți propun o reîntoarcere inspirată la romantism, fie el clasic sau modern.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: NOEMI MEILMAN – Una dintre cele mai cunoscute voci din PR-ul autohton, dar și influencer, Noemi are un stil vestimentar cu totul aparte, inspirat de povești și obiecte vechi de familie și de o curiozitate vizuală nesecată. Descoperă-i garderoba eclectică, plină de piese vintage, de articole ale designerilor locali și ținute sport XXL.

ELLE SHOPPING – Tricotaje ușoare de primăvară, dungi stilizate în fel și chip, toate tonurile de roz și imprimeurile florale care te vor face să-ți privești garderoba cu bucurie: află recomandările fashion editor-ului Daria Georgescu și adaptează-le stilului tău.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: IRINA NEACȘU – Citește un interviu cu un designer & artist botanic care caută inspirație în micro-universurile fascinante constituite de plante și de toate vietățile care trăiesc în jurul lor.

ELLE AGENDA – Agendele noastre se umplu din nou de evenimente culturale. Află care sunt cele mai cool expoziții, pe care nu ar trebui să le ratezi în această primăvară, dar și filmele, serialele și podcast-urile care merită atenția ta.

ELLE FASHION – BORBÁLA FERENCZ, DESPRE RECICLARE CA MODĂ ȘI CA MOD DE VIAȚĂ. -Află viziunea despre modă sustenabilă a unui designer care reușește să transforme deșeurile în piese dezirabile și care nu încetează niciodată să-și pună întrebări.

ELLE FASHION – BUY LOCAL. Descoperă 12 brand-uri românești tinere care te pot ajuta să-ți alcătuiești o garderobă sustenabilă și șic.

ELLE FENOMEN: CE PLANTĂM NOI, CU MÂINILE NOASTRE – Câteva grădini comunitare din orașele românești ne dau speranță într-un viitor în care vom lucra alături, și pentru noi, și pentru natură.

ELLE INTERVIU – CARRÉ OTIS, SUPERMODEL, SCRIITOARE, SUPRAVIEȚUITOARE – Un interviu în exclusivitate cu unul dintre supermodelele anilor ’90, despre abuzurile la care sunt supuse tinerele modele, despre vindecare și despre lupta ei pentru a schimba sistemul.

ELLE FILM – ALLEN V. FARROW, O POVESTE CARE TREBUIA SĂ FIE SPUSĂ – Realizatorii documentarului ce pune într-o nouă lumină acuzațiile lui Dylan Farrow că ar fi fost agresată sexual de tatăl său, aclamatul regizor Woody Allen, vorbesc cu ELLE România despre munca lor de investigație și motivele pentru care sistemul de justiție eșuează în a face dreptate.

ELLE PSIHO – GREEN ISSUE LA PSIHOLOG… DESPRE IMPLICARE ȘI NEPĂSARE FAȚĂ DE MEDIU – Psihoterapeuta Laura Dima explică nuanțele voluntariatului și ale protejării mediului și pune o oglindă în fața celor care refuză orice implicare.

ELLE BEAUTY – PREȚUL FRUMUSEȚII – Ce se ascunde în spatele parfumurilor fine, a rujurilor atrăgătoare și fardurilor sclipitoare? Milioane de hectare defrișate, sute de specii de vietăți acvatice otrăvite și tone de plastic.

ELLE BEAUTY – POVESTEA LUI ELLIE GOLDSTEIN CONTEAZĂ – Primul supermodel cu sindrom Down, Ellie își propune la doar 19 ani să schimbe lumea modei, care mult prea mult timp a rămas ancorată în trecut în ceea ce privește diversitatea și incluziunea.

ELLE FASHION – LET’S CHANGE FASHION – Șapte dintre cei mai cool influencers din România te provoacă să te îmbraci sustenabil, pornind de la noua colecție de primăvară H&M.

ELLE FASHION – ORA CAMPIOANELOR – Fă cunoștință cu șase tinere sportive care fac performanță în domeniul lor de activitate și vezi cum integrează ele pantofii sport în vestimentația de zi sau chiar elegantă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ANDREEA ALI – Make-up artista Andreea Ali îți permite să tragi cu ochiul în portfardul ei și-ți împărtășește cele mai cool trucuri de îngrijire pe care le știe.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: THE ’90S ARE BACK! – Buze conturate și farduri de pleoape intens colorate – pare că anii ’90 s-au întors… sau că nu au trecut, de fapt, niciodată. Cum aduci un update acestei estetici?

sursa: elle.ro

Monica

Multumesc pentru recomandari ;)

🌸 Începe luna aprilie cu revista Unica! Pe copertă o avem pe frumoasa și talentata MIRA, iar în interior vei descoperi o mulțime de surprize.

Frumoasă și efervescentă, MIRA ne-a cucerit iremediabil. A început cu apariția ei de la „Românii au Talent” de acum aproape un deceniu, a continuat cu „Străzile din București”, iar acum ne surprinde din nou, cu cel mai nou album al ei, care poartă numele de „MiraDivina”.

Dincolo de imaginea dulce-senzuală cu care ne-a obișnuit, MIRA are un suflet mare, mare de tot! Ea simte puternic fiecare trăire și își găsește inspirația în… suferință. „Mi se pare că din suferință ies cele mai frumoase lucruri, oricât de paradoxal ar suna”, ne-a povestit ea. „Deși pare suferință, în momentul în care ai pus pe foaie și în note această durere, deja ai transformat-o în cea mai mare bijuterie și iubire”.

Voci care merită ascultate în Unica de aprilie:
În numărul de aprilie, vei descoperi o suită de interviuri cu oameni deosebiți – Alexandra Dinu, Răzvan Mazilu, Mirela Retegan și Roxen fiind doar câțiva dintre aceștia.

Alexandra Dinu este una dintre cele mai frumoase actrițe din România, uimind cu fiecare apariție a ei. Are 40 de ani, dar nu îi arată deloc, și se poate mândri cu un traseu profesional de excepție, despre care ne-a vorbit deschis.

La rândul său, Răzvan Mazilu – un dansator expresiv, coregraf exigent, creator de costume și spectacole, dar ma ales un adevărat deschizător de drumuri în materie de spectacole musical – ne-a povestit mai multe despre evoluția lui artistică.

Pe Mirela Retegan o știm de când a dat naștere fenomenului „Gașca Zurli”. Cu fiecare cuvânt și gest al ei, emană pozitivism. Am stat de vorbă cu ea și am aflat cum a supraviețuit pe plan profesional pandemiei și ce planuri are.

Am vrut să descoperim și ce mai face Roxen, pe care am intervievat-o anul trecut, chiar înainte să se anuleze Eurovisionul. Ea cântă de la 7 ani și în prezent se pregătește intens pentru Eurovision, sperând din tot sufletul să câștige.

Materiale de poveste și trenduri proaspete:
În revista Unica de Aprilie, vei descoperi și un material special, de șase pagini, despre echipa națională de handbal feminin a României, care se află acum în toiul pregătirilor pentru turneul preolimpic. Am vorbit cu membrele echipei și am descoperit câte straturi se ascund dincolo de exteriorul acestor femei puternice.

Ca întotdeauna, avem pentru tine și materiale numai bune de citit dacă te afli într-o relație și/sau dacă ai copii. În luna aprilie, vei putea citi despre comportamentele toxice din relații despre care nu vorbim, dar și despre ce trebuie să faci atunci când vrei să crești copii independenți.

Și pentru că ne pasionează tot ceea ce ține de beauty & fashion, nici în luna aceasta nu ne dezicem de la articole pe acest subiect.

Vei descoperi astfel tot ceea ce trebuie să știi despre tratamentele de la salonul de beauty care nu implică bisturiul. Dacă vrei să faci o schimbare subtilă, care să nu implice durere, lasă-te inspirată de ideile noastre.

Și pentru că vrem să rămâi în tendințe indiferent de sezon, aruncă un ochi pe recomandările noastre din luna aprilie: coafuri bob, șuvițe balayage, unghii în nuanțe de neon mat, produse prieteneoase cu mediul, seriale care te țin în priză, cărți care merită atenția ta și povești cu vampiri.

sursa: unica.ro