DE STIUT

ITM Bucuresti – programul inspectorilor

ITM Bucuresti - programul inspectorilorDin dorinta de a pune pe blog informatii care sa fie utile pentru cat mai multi dintre cititori, am intocmit galeria de mai jos cu programul inspectorilor de la ITM Bucuresti.

Din pacate nu am gasit info pentru toate sectoarele si toti inspectorii, din simplul motiv ca nu le aveau afisate la vedere, pe usa. Probabil ca unele birouri se organizeaza mai bine, altele nu. De exemplu, sectoarele 4 si 6 au cele mai clare afise, pe cand pentru sectorul 1 nu am gasit niciun birou.

Observatie:  Pozele sunt facute la inceputul lunii Septembrie, cu telefonul. Unele poze nu sunt clare, dar sper ca reusiti sa cititi informatiile cautate.

Rugaminte: Daca mai aveti si voi informatii cu privire la programul de lucru al inspectorilor de la ITM Bucuresti, lasati un comentariu sau trimiteti-mi poze la adresa glossy [arond] lirc.ro si le voi posta eu in galerie.  Multumesc anticipat!  :)=-

E bine ca aceste informatii sa fie disponibile pe internet sa le vada toata lumea, sa nu se piarda timpul cu drumuri inutile, asa cum patesc multi. Nu are niciun rost sa fie tinute secret. :-B

De asemenea, va rog sa lasati la comentarii si observatiile voastre, daca gasiti informatii gresite sau vreti sa adaugati ceva.

1
  • Lasa un comentariu

Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

vegis.ro melimeloparis.ro elefant.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 39 comentarii aprobate până acum.
Cristea Codrut

Pe acest blog am postat un comentariu referitor la o reclamatie catre inspectia muncii.Problema mea este ca am facut greseala sa-mi declin identitatea [nr de telefon,adresa etc]Acum ce ma deranjeaza este faptul ca ma suna diferite persoane la telefon.Ce s-ar putea face?

Am inteles la ce te referi. Am sters datele de contact din comentariul nr 11. Sper ca e in regula acum.
Cristea Codrut

Cum as putea sa sterg un articol de pe acest blog?

Nu poti. Lasa un comentariu cu motivul pentru care ai vrea sa stergi articolul.
Crissy Timisoara

Buna seara,am si eu o intrebare vizavi de o declaratie pe care am depus-o pt. luna iunie 2010 la ITM.Am obsevat recent ca aceasta este listata din greseala pt. luna martie 2010 si depusa ca fiind aferenta lunii iunie 2010…Statul de salarii este corect (aferent lunii iunie), dar declaratia nu…Mentionez ca firma are un angajat incepand cu luna mai 2010, deci pt. luna martie nu era nimic de depus..
Trebuie sa fac o rectificativa sau pur si simplu astept sa ma anunte ei ca am gresit?Multumesc frumos!

Buna, Crissy din Timisoara. Habar nu am ce trebuie sa faci, nu lucrez la ITM si nici la fortele de munca. Nu am nicio legatura cu asta, decat ca, din cand in cand, depun niste declaratii, atata tot. Nu stiu cum de ai inteles tu ca m-as pricepe la mai multe.
Oricum, bafta multa!
PETRIC DANIEL

Buna ! am fost sfatuit de la itm Alba si itm Bucuresti astazi 10.08.2010,dupa ce am sunat sa fac o “plangere” sesizare la aceasta adresa pentru problema cu cartea de munca.Eu datorita restructurarii de posturi si de personal am ramas in preaviz din data de 03 Iunie de la firma Dragon Star si nici pana astazi 10.August.2010 nu mi-a venit cartea de munca,macar ca am insistat interesat de mai multe ori #:-S Am pierdut pana acum bani si vechime caci am depasit termenul de 30 de zile in care daca introduceam cartea beneficiam de somaj de la inceputul lunii Iulie dar acum numai de cand imi introduc cartea de munca mai beneficiez de privilegii ca m-am interesat la somaj.daca nici pe aceasta cale nu se rezolva nimic datorita sistemului o sa incerc la TELEVIZIUNE ANTENA 3 SI REALITATEA.Eu sper ca aceasta institutie caruia ma adresez acum sa faca pasii necesari pentru o rezolvare cat mai grabnica.Rog prin prezenta sa fiu ajutat si sper sa perimesc un raspuns pentru a nu ceda nervos finca pana acum nu mi s-a intamplat dar simt ca nu sunt departe dupa atata asteptare si nu ma mai mir ca se intampla crime si infractiuni find nevoit a umbla dupa drepturi prea mult,astfel se ajunge la un moment dat sa fi pus in situatia de a recurge la fel si fel de metode neortodoxe si de ati pierde calmul si bunele maniere datorita raspunsurilor negalive din partea fostilor sefi :-?? .Optimist ca de obicei inca sper ca cei in masura si cu posibilitate de decizie sa reflecteze asupra celor mentionate chear dorind sa pot lua legatura cu acea persoana, pentru ai multumii cum cred de cuvinta cu increderea ca mai sunt oameni care se lupta pentru drepturile omului chear daca e greu si stiu asta.pot fi contactat la tel : 0726030640

PETRIC DANIEL

Buna ! REFERITOR LA CARTEA DE MUNCA DORESC SA FAC O PLANGERE DEOARECE AM RAMAS IN PREAVIZ DIN DATA DE 03 IUNIE DE LA FIRMA DRAGON STAR SI ASTAZI SUNTEM IN 10 AUG.SI NU MI-A VENIT CARTEA DE MUNCA MACAR CA AM TOT INSISTAL PE LA TEIUS JUD ALBA.ROG PRIN PREZENTA A FI AJUTAT CU PASII NECESARI :-?? CA AM PIERDUT DEJA BANI SI VECHIME #:-S MULTUMESC!!

madalina

am inteles acum de la contabila firmei,adica sa dat de gol ca nu am cartea de munca platita.chiar nu stiu cui sa ma adresez si ce pot sa fac pt asta.multumesc

madalina

**== cu cartea de munca cui trebuie sa ma adresez?pt k de o saptamana stau acasa si nu vor sa imi de cartea de munca abia la sfarsitul lunei septembrie si nu inteleg de ce?

Nu stiu exact, Madalina. Cred ca trebuie sa vorbesti cu inspectorul care are cartea ta de munca, el decide ce si cum. Sau cel putin de la el pleaca solutia ta.

@ Codrut:
Nu am nicio legatura cu ITM si nici nu ma pricep la astfel de probleme; in consecinta, nu te pot sfatui.
Probabil s-a inteles gresit, intentia mea a fost sa afisez pe blogul meu cateva informatii utile care mi-au fost la indemana. Atata tot.
Multa bafta in rezolvarea problemei tale.

Cristea Codrut/Bucuresti

Acum o luna am trimis o reclamatie scrisa catre inspectoratul teritorial de munca dar nu am primit nici un raspuns de ce?Reclamatia consta in urmatoarele: Subsemnata I. O. […..] luand la cunostinta despre faptul ca inspectorii de munca vor pastra confidentialitatea celor sesizate de mine in conformitate cu art.18, alin.1, lit.c din Legea nr.108/1999 (¤ republicata ¤) pentru infiintarea si organizarea Inspectiei Muncii, si cunoscand faptul ca falsul in declaratii este prevazut si pedepsit de art.292 Cod Penal cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, adresez o petitie prin care sesizez urmatoarele probleme :
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Pe data de 24 Martie 2005 M-am angajat la firma de paza Samuraiul Bodyguard Protguard Srl in functia de ag paza,fara carte de munca deoarece la acea data nu detineam carte de munca .Discutand cu patronul firmei la angajare dansul mi-a promis ca o sa-mi faca carta de munca [acest aspect l-am discutat la interviu].In data de 07.07.2009 deoarece patronul firmei Samuraiul Bodyguard Domnul Lipan Gheorghe a pierdut obiectivul unde eu imi desfasuram activitatea drept urmare am fost nevoita sa plec din firma.Am plecat din firma conform articolului 55 lit.b.Dupa o perioada de 30 de zile am luat legatura cu Domnul Lipan Gheorghe si l-am rugat sa-mi dea cartea de munca, dar dansul a spus ca mai dureaza deoarece nu este inchisa.De 10 luni ma rog de Domnul Lipan sa-mi dea cartea de munca dar dansul nu vrea.La ultima discutie pe care am avuto cu dansul mi-a spus ca o sa-mi elibereze o adeverinta care sa ateste vechimea in firma dansului,dar a mai trecut inca o luna de atunci si nici acum la ora actuala nu mi-a dat nimic.As dori sa stiu daca patronul mi-a facut sau nu carte de munca.Va rog respectuos sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in aceasta situatie.Va multumesc anticipat astept raspunsul Dumneavoastra.

olteanu dumitru-dambovita

daca vrei sa depui o reclamatie tot inspectorilor de munca te adresezi sau au un birou si un inspector special?

Boia Ionel - Adunatii Copaceni - Giurgiu

E foarte buna initiativa de a pune programul inspectorilor pe site. Era bine sa le fi pus ei ca sa stie omul cand lucreaza la elibarari acte si cand sunt in sala, fiindca pe parcurs poate se mai modifica cate ceva . Bravo pentru initiativa…

Ma bucur ca te pot ajuta. Daca ar fi dupa mine, as pune pe blog programul tuturor instectorilor din Bucuresti, cu numere de contact si adrese de e-mail, ca doar nu-i nimic secret. Dar fac si eu ce pot.
cristian

pt sector 1, nu aveti programul pt inspectori, va rog mult ^:)^ ^:)^

Nu am, imi pare rau.
Daca il are vreo unul dintre cititorii blogului, il/o rog sa mi-l trimita pe mail si-l postez eu pe blog. Multumesc! :)
flori

Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3
mai exact fosta camera de comert, la pasajul marasesti

CHIVU RODICA

Buna ziua,
Doresc si eu adresa ITM sectorul 2, si un numar de telefon.
Trbuie sa ajung sa-mi ridic cartea de munca si nu stiu unde are ITM sediul.
Va multumesc.

Gheorghe Manuela Bucuresti

Daca vreau sa inchei o conventie civila de prestari servicii cum trebuie sa procedez?
Pentru aceasta conventie, trebuie sa fac stat de plata separat?

nuta stefan,jud,giurgiu

am tot trimis o sesizare catre itm prin care voiam sa comun o problema nu mi-am mai primit drepturile salariale pe 4luni+banii pe concediu pe anul 2009 si nu-mi raspunde nimeni pt ca nu pot veni la sediu itm

Nica Marian - Bucuresti

Buna, le-am scris si celor de la ITM dar nu mi-au raspuns: este legal ca in fisa postului, anexa la contractul de munca sa apara ca si sarcina “indeplineste orice alta sarcina data de managerul sau”- responsabilitate totala? Sute de angajati din compania in care lucrez( JTI ) au in fisa de post aceast aliniat.
Va dati seama ca unele cereri ale managerilor directi nu se refera numai la sarcini care ar trebui indeplinite conform restului fisei postului. Si ca sa vedeti in ce situatie nasoala sunt unii va spun ca in cazul in care refuzi sa indeplinesti o anumita “sarcina de serviciu” tot managerul direct e cel care te evalueaza la sfarsitul fiecarui an si iti acorde note(note pe baza carora se face marirea sau nu a salariului). Deci daca vrei marire de salariu trebuie sa-ti pupi seful in fund tot timpul anului-si asta oficial, conform fisei postului.

manuela bucuresti

am facut un curs de Inspector Resurse Umane ofer servici in acest domeniu : intocmesc si depun declaratii,state, etc0760140269

I love you! :D
sunt foarte folositoare in special pentru cei care nu se duc zilnic. chiar azi am avut un drum pe acolo.
question: lucrezi in contabilitate? :D

mersi pt informatii, am vazut ca mai ai si de pe la administratii!

Nu lucrez in contabilitate, Iunnia, doar am tangenta cu declaratiile care trebuie depuse lunar de firme.
De exemplu, am fost la ITM de multe ori pana am reusit sa dau de un anume inspector si sa rezolv o problema foarte simpla.
De aia m-am gandit sa pun pe blog toate informatiile pe care eu le-am obtinut cu greu si care ar putea fi utile si altor persoane. Dupa zicala “Bine faci, bine gasesti.” :D