REVISTELE LUI 2022

Revistele lunii Martie 2022

revistele lunii martie 2022

A venit vremea și pentru revistele lunii Martie 2022. O vreme ca niciuna alta, căci de Dragobete a început războiul iar în ultima zi din Februarie ninge ca-n povești în București. Poate că pentru cititorii din viitor pare ireal, însă este cât se poate de real pentru noi: Rusia a atacat Ucraina.

Nu contează motivul, nimic nu justifică un război violent, sângeros și stupid între oameni. Mi-a luat mult timp să mă adun să scriu azi, zilelle trecute nu am putut să-mi desprind ochii de la știri. Sunt foarte greu de digerat, fizic și psihic. Mă ia plânsul când văd câtă suferință este de ambele părți.

De-a lungul timpului, am învățat că aproape nimic din ce este bun în viață nu pică din cer. Iar dacă pică, trebuie apărat. În astfel de vremuri grele (Slavă Domnului că nu este România în război), aproape că uităm ce mai este frumos pe lumea asta. Frumosul este în noi, în umanitatea și dragostea din noi, dar și în exterior: în locuri, mâncare, artă, muzică și tot ce ne bucură sufletul.

Așadar, dacă vrem să păstrăm sau să adăugăm în viețile noastre tot ce am învățat bun din aceste reviste glossy despre tot vorbim de mulți ani, trebuie apărat. Dacă vrem să fim liberi și democratici, trebuie să ne apărăm aceste valori de cei ce nu cred în ele. Dacă vrem să trăim în respect și armonie cu animalele și planeta, trebuie să ne apărăm aceste valori de cei ce consideră că Mama Natură este sclava noastră.

Cred cu tărie că revistele glossy nu ne vor lăsa să uităm frumusețea acestei lumi, umanitatea din noi și forța a ceea ce suntem noi cu adevărat. Haideți să le urmărim împreună, așa puține cum sunt:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de MARTIE 2022 Prețul, numărul de pagini & data apariției
BBC Good Food România Cover story: Primăvara în farfurie 20 lei
16 Mar
Psychologies Magazine România
[Împlinește-ți viața!]

[Copertă: Malvina Roșu]
26,99 lei
7 Feb
VIVA!
[O lume întreagă în VIVA!]
Ser Yves Rocher din gama Elixir Botanique (travel size)

[Copertă: Iulia Albu]

20 lei (12 lei)
28 Ian
După Afaceri Premium
[supliment editat de Ziarul Financiar]
Cover story: Anul Apropierii Sociale 50 lei
28 Feb
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Fard de pleoape mono CATRICE din gama Art Couleurs
[Copertă: Carmen Barcan]
14 lei (11 lei)
28 Feb
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Copertă: ]
17 lei
23 Feb
La chioșcuri găsești și următoarele reviste cu număr dublu:
Cosmopolitan Magazine România, ediția Februarie 2022, ultima tipărită
Revista UNICA, ediția de Decembrie 2021, ultima tipărită
Harpers BAZAAR Magazine România, ediția Decemvrie 2021 – Ianuarie 2022, ultima tipărită
Glamour România, ediția Toamnă-Iarnă 2021-2022

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal. Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele. Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp. Abonează-te la newsletter ca să primești e-mail cu revistele lunii imediat ce apar pe blog.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Martie 2022:

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 11 comentarii aprobate până acum.

@ Gabriela:
Așa este, și eu sunt întristată. Niciodată nu mi-aș fi închipuit că vom ajunge aici. Mai ales când fetele se plângeau în zeci și sute de comentarii că ”Iar avem genți la reviste?”, ”Nu pune nicio revistă mostre ca lumea de parfum?” , ”Vrem branduri ca în afară, de renume.”
Este greu de digerat și pentru mine că nimic nu este garantat și pentru totdeauna pe lumea asta, nici măcar lucrurile bune și frumoase.
Sper și îmi doresc ca o editură să preia Cosmo și H. Bazaar și Nat Geo (și multe altele) și să le readucă la noi pe piață, într-o formulă frumoasă și mai rezistentă la contextele astea economice instabile.

GabrielaA

Trista rau de tot treaba cu Cosmopolitan. L-am citi cu regularitate de la primul numar, am crescut impreuna – intr-un fel. Simt ca s-a sfarsit o era…

@ Eleni
Bună! Ai dreptate. Am corectat în tabel. Mulțumesc pentru observație.

Eleni

Revista avantaje are ca și insert un fard de pleoape dar e din gama Catrice. Dacă te uiți mai cu atenție pe prezentare scrie clar pe cutie Catrice. Eu am văzut doar nuanțele gri și kaki.

Numărul de martie al revistei PSYCHOLOGIES te invită în universul interior al Malvinei Roșu, te invită să afli cum îți trăiești feminitatea, să descoperi „toate femeile din tine”, de la adolescență și până la perioada menopauzei, să înveți despre medicina funcțională și beneficiile ei, să citești despre India, o lume uimitoare, povestită de Monica Simion şi să descoperi dedesubturile psihosomaticii.

sursa: psychologies.ro

Cristina Roşca, editor-şef După Afaceri Premium: Untul? Unde e untul? Dincolo aveau unt!
Cum m-au învăţat un francez şi relaţia lui mult prea apropiată cu untul să mă bucur mereu de locul unde sunt şi să nu tânjesc după ce am lăsat acasă sau după ce am găsit în altă parte

Era o dimineaţă senină de final de ianuarie, cu soarele sus pe cer încă de la şase. Păsările – zeci şi zeci (la propriu, nu e o figură de stil) – se întreceau în triluri care mai de care mai ascuţite. Unii le-ar fi numit melodioase, dar ornithophobia – fobia mea de păsări – mă împiedică să fiu la fel de îngăduitoare.

Eram în Parcul Naţional Tayrona din nordul Columbiei, un loc absolut superb, unde jungla îşi dă întâlnire cu marea. Este, fără urmă de îndoială, una dintre cele mai frumoase destinaţii din această ţară sud-americană, deşi sunt unele voci care o pun undeva sus în clasament chiar la nivel de continent. Cert e că e frumos tare. E exotic. E un loc cu vegetaţie luxuriantă. Cu o faună şi o floră extrem de bogate. Pentru cine nu ştie – nici eu nu ştiam până de curând -, Columbia e ţara cu cea mai mare biodiversitate din lume per kilometru pătrat. Astfel, ai şanse să găseşti mai multe plante, păsări, animale, insecte, peşti şi altele ca oriunde în lume.

În fine, mă lungesc cu descrierea mai ceva ca Balzac. Pe scurt, eşti în Paradis (cel puţin în accepţiunea multora).

Şi, pentru a păstra acest loc pe cât de neîntinat se poate, columbienii, în imensa lor înţelepciune, au decis să nu deschidă larg porţile dezvoltatorilor imobiliari de hoteluri de lux şi pensiuni. Astfel, există puţine opţiuni de cazare efectiv în parc. Dincolo de poartă însă, la ieşire, plouă cu posibilităţi.

Dacă vrei totuşi să devii unul cu natura – de regulă pentru o noapte şi doar arareori mai mult – stai la cort pe plajă sau alegi singurul „hotel“ deschis în 2022 în Tayrona. E vorba de fapt despre vreo trei-patru căsuţe rustice, tradiţionale, realizate din materiale naturale şi care asigură confortul necesar călătorului modern, fără însă a-l lăsa să se lăfăie în „luxuri“ precum internet de mare viteză, televizor cu Netflix şi roomservice.

La acest hotel m-a găsit o frumoasă dimineaţă de vară. Am trecut agale prin grădina pe care am filmat-o şi fotografiat-o de zeci de ori, din diferite unghiuri, mai ceva ca un japonez aflat prima dată la Paris, şi m-am aşezat la masa de pe terasă. La micul dejun erau, pe lângă noi, trei tineri din Mexic şi doi francezi.

Au sosit fructele. La scurtă vreme a apărut şi cafeaua însoţită (la cerere) de lapte. Apoi au venit ouăle cu arepa (o „turtă“ columbiană) sau chiflă, la alegere. Nu chiar un festin demn de un hotel de cinci stele (mai ales unul all inclusive), dar o masă cinstită, necesară după o expediţie de 17 kilometri prin junglă în ziua precedentă.

Începem să mâncăm, când de la masa alăturată se aude o primă discuţie. „Nu e unt?“ întreabă francezul. Apoi, tot el o roagă pe partenera sa de călătorie să ceară băiatului de la hotel. Aceasta refuză, spunându-i că dacă nu a fost deja adus, probabil nu există în meniu. El se enervează şi insistă, spunându-i că nu se descurcă în spaniolă, pentru că altfel ar cere singur. Ea se menţine fermă pe poziţie, moment în care el ridică tonul şi spune „mantequilla, donde es?“ („unde e untul?“ – trad.). Angajatul îi confirmă că într-adevăr nu au unt (Mon Dieu?!). Enervat, francezul începe să vorbească în limba sa natală şi să zică că nu înţelege cum e posibil să vină până aici şi să n-aibă nici baghetă şi nici unt. Că deja s-a hotărât, nu-i place ţara, regretă că a ales hotelul şi vrea să plece cât mai repede. Începe o discuţie în contradictoriu între cei doi care continuă în cameră – vorbeau destul de tare, astfel încât se auzea dintr-o cabană într-alta. Apoi îşi fac bagajele şi pleacă.

Pe moment m-am enervat, dar apoi m-am amuzat copios. Nu cred că acest om defineşte o populaţie, dar cred că este epitomul unui anume tip de turist (nu călător) pentru care nemulţumirile sunt mai nelipsite ca sarea-n bucate. Cert e că dintr-un motiv banal a aruncat la gunoi o întreagă experienţă. Nu contest că nu există pâine mai bună ca bagheta franţuzească, iar dacă-i mai pui şi unt, deja vorbim de un orgasm al papilelor gustative. Dar în junglă, în Columbia, parcă nu prea-şi avea locul.

Pentru mine, întâlnirea cu el a fost un reminder să mă bucur mereu de locul unde sunt şi să nu tânjesc după ce am lăsat acasă sau după ce am găsit în altă parte.

Dar în cinstea lui, pentru că a fost o întâlnire memorabilă, acum când luăm micul dejun ne întrebăm mereu între noi „mantequilla donde es?“. Şi, surprinzător, de cele multe ori apare untul. Bagheta însă se lasă încă aşteptată. Poate e semn că trebuie să fac o vizită la Paris.

sursa: dap.zf.ro

Eleni

Revista Viva are un insert de la Yves Rocher, un ser pentru ten, small size.

Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică. Totul despre relația vedetei cu fiica adolescentă: „Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea”
Ce mai poți citi în VIVA! de martie:

DAN NEGRU – curajul de a o lua de la capăt la 50 de ani: ce surprize ne pregătește Regele audiențelor
ECATERINA LADIN – cum a depășit Dalida din Las Fierbinți orice obstacol
MARIUS MANOLE – totul despre vulnerabilități și obstacolele din carieră și din viața personală
CHEF FOA – cum își condimentează celebrul chef viața personală
SURVIVOR – interviuri exclusive cu războinicii Elena Matei și Blaze
CARMEN BRUMĂ – despre revenirea la TV și schimbările din plan personal
COSMINA PĂSĂRIN – pictorial de senzație la 40 de ani, în ținute cum nu ați mai văzut-o niciodată

sursa: pagina de Facebook a revistei

E martie și simțim deja cum se instalează un aer de primăvară. Bucură-te de el și de sugestiile noastre menite să te inspire, fie că este vorba despre ce ne-a plăcut în show-urile haute couture, fie despre ce am descoperit în magazine. Bonus: citește interviuri cu cele mai promițătoare actrițe ale momentului!

ELLE FASHION – FOCUS: MONOCROMIE. Designerii au decis: pentru primăvara și vara lui 2022 o ținută all white este tot ce îți trebuie ca să fii cool, fie că este vorba despre un costum sau despre o rochie imaculată combinată cu accesorii albe. Mizează pe minimalism, fie că îți propui să ai un look sporty sau unul elegant.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: MEDEEA HARUKI. Află cum se raportează la stilul vestimentar, la noțiunea de tendințe și cum își alege ținutele antreprenoarea care a fondat brand-ul de cosmetice Iehana.

ELLE SHOPPING – Pentru prima lună de primăvară, Maurice Munteanu te invită să alegi piese colorate, dar minimaliste, cu un ușor aer retro, asortate atent între ele și potrivite perfect fiecărei ocazii.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Cătălina Cara are o voce care poate să te bântuie, un look diafan și un prim EP care ne-a atras atenția. Citește o conversație cu foarte tânăra cântăreață aflată la debut.

ELLE INTERVIU – ANAMARIA VARTOLOMEI. Actrița de origine română care a cucerit, cu rolul din L’événement, juriul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, a stat de vorbă cu Ioana Ulmeanu despre film și despre lecțiile de viață care se desprind din el.

ELLE INTERVIU – RUXX. DESPRE CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND VINE VIAȚA PESTE TINE. Raluca Aprodu și Mădălina Craiu, actrițele care le interpretează pe eroinele din serialul RUXX, povestesc despre ce aduce nou proiectul lor în felul în care se reflectă viețile femeilor de la noi la TV.

ELLE FASHION – 4 DESIGNERI ROMÂNI DESPRE PIESA LOR PREFERATĂ. Află care sunt piesele preferate de Andreea Bădală (MURMUR), Carmen Secăreanu, Ioana Ciolacu și Cristina Săvulescu (SEEN USERS) dintre toate cele pe care le-au creat și aruncă o privire în culisele procesului lor creativ.

ELLE INTERVIU – INVENTING ANNA. ADEVĂRURILE TARI DINTR-O ISTORIE INVENTATĂ. Povestea Annei Delvey încă se mai scrie, dar o parte din istoria tinerei care a fascinat (și înșelat) elitele New York-ului e acum subiectul unui serial Netflix. Citește un interviu cu actorii din proiect.

ELLE PSIHO – VIAȚA DUPĂ DOI ANI DE PANDEMIE. Pentru mulți, harta existenței s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Pandemia a avut impact pe toate planurile vieților noastre. Psihoterapeutele Cristina Chiriac și Iulia Bârcă analizează fenomenul.

ELLE HEALTH: MENOPAUZA VINE CU ECHILIBRU. Seria noastră dedicată transformărilor fizice și emoționale prin care trec femeile ce traversează menopauza a ajuns la final, cu povestea jurnalistei Cristina Stănciulescu. Află ce a pierdut și ce a câștigat odată cu intrarea la menopauză.

ELLE COVER STORY – GLAMOUR IN BLACK & WHITE. Investește în piese clasice with a twist, care emană acel aer discret de glamour retro. Atitudinea contează!

ELLE FASHION: COLOR SPLASH. O pată de culoare conferă întotdeauna unei ținute un aer viu și vesel, așa că nu ezita și include în garderoba ta piese în nuanțe puternice, atât de moderne și fresh.

ELLE FASHION: Cine și ce a prezentat la Săptămâna Modei Haute Couture? Domnica Mărgescu face un rezumat al colecțiilor notabile, care au potențialul de a influența moda mult timp de-acum înainte, și al momentelor speciale, care fac din acest eveniment unul atât de așteptat.

ELLE BEAUTY: HIGH TECH BEAUTY. Măști desprinse parcă dintr-un film science fiction, aparate care curăță în profunzime tenul sau dispozitive care îți antrenează mușchii feței: așa arată îngrijirea pielii în 2022.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK. Make-up artista Nikki Wolff are toate răspunsurile la întrebările tale despre cum să trasezi linia perfectă de tuș sau cum să execuți un machiaj glam ca o profesionistă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard Alexandra Stan? Află secretele unui look de star și cum preferă artista să aibă grijă de pielea ei atunci când nu are concerte sau apariții publice.

sursa: elle.ro

A apărut revista Avantaje, ediția de martie 2022!

Vei avea în față o revistă precum un espresso scurt, savuroasă și menită să te energizeze. Este un număr dedicat feminității, cu povești și gânduri care să te inspire să-ți găsești echilibrul de care fiecare are atât de multă nevoie.
Pe COPERTA Avantaje este Carmen Barcan, un terapeut specializat în tehnici non-invazive de slăbire și remodelare corporală.

MODA GYPSY QUEEN Xonia, într-o declarație stilistică de curaj și putere.
BEAUTY O istorie comico-surprinzătoare a sprâncenelor, o trecere în revistă a tendințelor de make-up și câteva tips&tricks despre îmblânzirea problemelor tenului.
SĂNĂTATE Problemele de coloană, rezultatul direct al stilului nostru de viață.
MICRONEEDLING, o tehnică de îndepărtare a ridurilor cu ajutorul acelor.
DOSARUL SPECIAL al lunii martie este dedicat veganismului – un stil de viață adoptat de mulți, criticat de și mai mulți.

INTERVIURI
Doina Ruști, scriitoarea care povestește, ca nimeni alta, despre perioade trecute și fascinante.
Alina Chivulescu ‒ actrița din serialul RUXX (HBO MAX) vorbește articular despre realitățile neplăcute din jurul nostru.
dr. Viviana Iordache a acceptat o discuție extrem de interesantă despre cum este privită astăzi estetica facială. O lectură obligatorie, cu un profesionist de renume!
Irina Movilă, actrița de teatru pe care e suficient să o vezi o dată pe scenă, pentru a te cuceri definitiv.
Ela Crăciun, dincolo de imaginea glamour de la TV.
Cristina Ciobanu, despre fascinanta artă a diplomației la nivel mondial.

La rubrica „Avantajele vieții”, tonicul chef FOA.

PSIHO Chiar funcționează toate afirmațiile pozitive pe care le citim pe rețelele de socializare?
Medicul psiholog Constantin Cornea vorbește despre ceea se ascunde în spatele dorinței cuiva de a păstra relația cu EX-ul.
ARTA conversației, între plăcerea de a discuta și a stânjeneala de a nu ști despre ce să vorbești.
ISTORIA CURTEZANELOR, povestită de Marius Constantinescu.
TURISM Iordania – de neegalat, de neuitat.
RECOMANDĂRILE REDACȚIEI. Dacă nu ne putem întâlni față în față, ca-n vremurile bune, ne regăsim în paginile revistei, unde recomandăm filmele de neratat ale lunii martie.

sursa: avantaje.ro