REVISTELE LUI 2023

Revistele lunii Februarie 2023

revistele lunii februarie 2023

Nu știu unde s-a dus luna Ianuarie dar cu siguranță a trecut pe lângă mine și nu prin mine. Și iată că a venit Februarie, luna îndrăgostiților, cu Sf. Valentin pe 14 și Dragobetele pe 24. Asta dacă vreți să țineți cont de aceste lucuri, altfel va fi o lună de iarnă ca oricare alta.

Sper că voi sunteți OK căci eu am trecut iar prin foc și pară cu virozele astea, de când v-am scris ultima dată despre revistele lunii Ianuarie 2023. L-a luat pe copilul mare și acum trag cu cel mic. M-am săturat de muci și tuse și febră ca de mere pădurețe pe stomacul gol.

Luna Februarie se anunță rece și umedă, așa că mai bine ne concentrăm pe iubire, în toate formele și manifestările ei. Vă doresc să iubiți și să fiți iubite așa cum vreți voi! Nu neapărat iubiri mari demne de Hollywood ci iubiri concrete, ce trec prin inima voastră cu căldură și autenticitate.

Poza din stânga este de la Elya Kerimli via Pinterest. Am ales-o pentru că mie îmi vorbește despre iubirea de sine pe care învăț să o reconstruiesc acum din cenușă – acea iubire care-ți dă curajul să trăiești după propriile reguli și, mai mult de atât, să le ajustezi când vezi că nu te mai ajută pe drumul tău. ”My life, my rules” este și noua mea mantră pentru acest an, pentru că prea mult timp a fost ”my life, somebody else”s rules”.

Revistele lunii Februarie 2023 ar trebui să fie cele mai vesele. Să ne reamintească toate fațetele iubirii și să ne aducă cadouri simple dar utile. Măcar mici atenții, doar știm că astea le fac pe femei să zâmbească și chiar să aibă o zi mai bună. Haideți să le vedem împreună:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de FEBRUARIE 2023 Prețul, numărul de pagini & data apariției
BBC Good Food România Cover story: Planul tău alimentar 25 lei
9 Feb
Psychologies Magazine România
[Împlinește-ți viața!]
Baton Gerlinea
Dosar: Sexualitate și romantism
[Copertă: dr. Georgiana Bernea]
29 de lei
9 Feb
După Afaceri Premium
[supliment editat de Ziarul Financiar]
Cover story: New Year, New Stories 50 lei
6 Feb
Burda Style UK Poți comanda revista în limba engleză pe site-ul tiparedecroitorie.ro, cu transport prin curier. Tot pe site se găsesc instrucțiuni de coasere în limba română. 35 lei
3 Feb
Luxury Magazine România
[Rich & Famous]

[Coperta: Elie Saab]
25 lei
1 Feb
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Kendama Crackle Pill (joc de îndemânare) + Luciu de buze Essence + Set de inele din inox
[Copertă: Liliana Apostol]
20 lei
27 Ian
VIVA!
[O lume întreagă în VIVA!]
Deodorant spray Farmec Gerovital (full size)+ supliment alimentar efervescent Molekin Zinc 15mg

[Copertă: Lora și Ionuț Ghenu]

14 lei
27 Ian
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Copertă: modelul Yen (Mademoiselle Agency)]
20 lei
25 Ian

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal. Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele. Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp. Abonează-te la newsletter ca să primești e-mail cu revistele lunii imediat ce apar pe blog.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Februarie 2023:

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 9 comentarii aprobate până acum.

Cristina Roşca, După Afaceri Premium: Jeff Bezos, Bill Gates sau Elon Musk suscită o fascinaţie aparte pentru ceea ce au reuşit, dar ne interesează şi ce mănâncă, ce citesc, ce pasiuni au sau ce maşini conduc. De ce?

Scriu la Ziarul Financiar de aproape 15 ani şi, deşi încă de la început am găsit o plăcere aparte în a diseca şi interpreta cifre care mai de care mai „seci“, de la profit şi cifră de afaceri la datorii şi active, nimic nu m-a fascinat mai tare decât să aflu povestea oamenilor care pun aceste numere în mişcare. Sunt economist de formaţie – de unde şi iubirea pentru cifre -, dar jurnalist de vocaţie – de unde pasiunea pentru poveşti. Sau cel puţin aşa îmi place mie să cred.

Cine sunt cei mai puternici antreprenori ai lumii? Cine sunt executivii de la cârma marilor companii? Acestea sunt întrebări pe care, cu siguranţă, nu doar eu mi le-am pus.

Jeff Bezos, Bill Gates, Amancio Ortega, Bernard Arnault sau Elon Musk suscită o fascinaţie aparte pentru ceea ce au reuşit să facă. Doar că pe mulţi dintre noi ne interesează la fel de tare şi cum au reuşit să ajungă aici, dar şi ce mănâncă, ce citesc, ce pasiuni au, ce maşini conduc ori ce brand de haine îi îmbracă. Dincolo de o curiozitate pură, răspunsul la aceste întrebări ne ajută să le dea acestor antreprenori, artişti sau executivi un caracter cât se poate de uman. Oare nu e Bill Gates şi el tot om dacă citim aceleaşi cărţi? Oare nu e Elon Musk mai puţin un semizeu dacă doarme pe aceeaşi saltea ani în şir (şi mai e şi una incomodă)?

Fie că e vorba de biografii şi autobiografii, fie de interviuri, eu am savurat fiecare poveste de acest gen. Şi tocmai de aceea, am încercat, lună de lună, în fiecare ediţie a După Afaceri Premium, să conturăm şi noi acelaşi tip de portrete şi naraţiuni. Oamenii se deschid altfel atunci când vorbesc despre ceea ce iubesc.

Spre exemplu, Michele Nusco, CEO şi acţionar al grupului Nusco, povesteşte despre cum arată weekendul său perfect. Cei mai mulţi îi asociază numele cu sectorul imobiliar, prin prisma faptului că familia sa controlează grupul Nusco Imobiliaria. Puţini ştiu despre pasiunea lui pentru yachting sau despre călătoriile pe care le are pe bucket-list.

Tot în timpul liber, Julia Kim, preşedintele operaţiunilor din România şi Bulgaria ale Samsung Electronics, joacă golf, merge adesea la Muzeul Naţional de Artă din Bucureşti şi ascultă podcast-uri despre ştiinţă şi tehnologie.

Dincolo de uşa biroului unde aceşti oameni îşi petrec cea mai mare parte a timpului, în timpul lor liber, există o lume cel puţin la fel de fascinantă.

Tocmai de aceea, număr de număr, pentru rubrica Tips & Tricks, căutăm inspiraţie în rândul oamenilor din business pe care îi punem în faţa unor provocări mai puţin stresante decât cele din viaţa de zi cu zi a afacerilor. Pentru această ediţie, am provocat cinci reprezentanţi din mediul de afaceri să se gândească la desertul lor preferat şi să ni-l descrie cât de bine pot ei, astfel încât să ne stârnească pofta.De fiecare dată, indiferent de subiect, răspunsurile sunt delicioase!

La fel de savuroase sunt, de fapt, toate poveştile, atât cele cu şi despre antreprenori şi executivi cu ştate vechi, cât şi cele cu tinere talente. Vorbim cu oameni, despre oameni, despre trenduri, despre locuri şi proiecte pentru a condimenta cu un strop în plus de frumos lumea de business locală. Sperăm că ne iese şi că ne veţi fi alături în această călătorie şi în 2023!

sursa: da.zf.ro

Frumusețea femeii a fost întotdeauna o sursă de inspirație în crearea operelor de artă, iar pentru Elie Saab, lucrurile nu stau diferit din acest punct de vedere. Deși nu mai are nevoie de nicio prezentare, celebrul creator de modă și-a început cariera la o vârstă fragedă, într-o țară devastată de război, din dorința de a înnobila femeile cu mai multă eleganță și senzualitate. Cu o abundență de materiale prețioase, paiete și alte detalii eterice, Elie Saab a devenit designerul preferat al vedetelor datorită modelelor deosebit de feminine pe care le creează. Prezent în România pentru lansarea celui mai recent proiect imobiliar al brandului, realizat în parteneriat cu Metropolitan Group, maestrul ne-a oferit șansa să pătrundem în lumea sa definită de succes, experiență, dar și de provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

sursa: luxury.ro

Lorena

Bună. La revista Avantaje am nimerit un tuș de ochi de la Essence. Foarte rezistent. :heart:

Ia startul în luna iubirii: deschide Revista Psychologies și intră în temă! Între sexualitate și romantism, explorăm intens și studiem fenomenul, cu plăcere și din multe puncte de vedere! Dincolo de asta, vorbim cu seriozitate despre sănătate și stil de viață, cu invitata specială a ediției Dr. Georgiana Bernea, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. Numărul de februarie vine cu o noutate absolută: provocarea de a-ți explora Sinele interior într-un curs de dezvoltare personală, în format hibrid: Atelierele EU-lui, creat de Clementina Anghelache. Cumpără Psychologies de februarie, acceptă provocarea, ia creionul în mână, pătrunde în Atelierul EU-lui prin paginile revistei și… urmărește continuarea online!

sursa: psychologies.ro

Ce puteţi citi în noul număr al revistei După Afaceri Premium, revista de lifestyle a ZF: Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux?

Ediţia de ianuarie-februarie 2023 a revistei de lifestyle şi lux După Afaceri Premium a apărut în format fizic alături de Ziarul Financiar, fiind distribuită către abonaţi.

La fel ca şi până acum, numărul acesta abordează teme de design, turism şi gastronomie, adună poveşti despre noutăţile din piaţa de beauty şi despre tendinţele din lumea modei.

Revista poate fi şi achiziţionată online pe zf.ro – sau din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară (în punctele de vânzare selectate), precum şi din reţeaua Press One din cadrul Aeroportului Henri Coandă de lângă Capitală.

sursa: pagina de Facebook a revistei

Numarul din februarie 2023 vine cu o imagine de primavara.

În acest nou număr al Burda Style, descoperă o gamă largă de piese care fac din iarnă o încântare absolută! Aceste modele iti vor ține de cald asortată cu dresuri și cizme. Ce e mai mult? Croiurile lor aerisite și culorile vesele amintesc de zilele luminoase ce urmeaza!

At the Office
Revista începe cu articole vestimentare sportive, pentru un look plin de viață in plina iarnă. Apoi trece la o colecție de piese puternice perfecte pentru birou. Apoi, plecăm pe tărâmuri tropicale cu modele împodobite cu imprimeuri de palmieri, făcându-le perfecte pentru viitoarele vacanțe cu soare. Desigur, nu putem uita paginile de bricolaj, știri, ateliere și multe altele găsite în revista!
Blazerul 104A din viscoză de in are un succes uluitor datorită dungilor și croiului. Curele și pliurile de la fusta seersucker 127 fac modelul potrivit pentru friguroase! În plus, țesătura moale și flexibilă permite îmbrăcămintei să-și păstreze forma fluida.

Tropical Influence
Bluza din poplin 101 pentru dama și cămașa din popelin 131 pentru barbati sunt un duo minunat de vacanță cu imprimeul lor frumos de palmier. Și în acea țesătură incretita usor de un verde dulce, fusta midi 126 vă va lumina cu siguranță zilele.

Preppy Sport
Rochia 117B din țesătură dobby arată simplă, dar este foarte eleganta! Surprinzător și la modă, este definiția sportului urban și o încântare absolută de purtat. Topul 106 din tricou are câteva decupaje inovatoare și este atât de drăguț și sportiv ca urmare a acelei nuanțe roșii îndrăznețe.

Boss Babe
Bermudele 129 din cupro este o piesa pentru lunile mai calde: aici, pantalonii scurți pot fi îmbrăcați elegant cu un blazer. Jacheta din bumbac 109 Papertouch este o piesă casual, dar elegantă, pe care o poți purta cu ușurință la birou!

DIY Fanny Pack Purse
Puteți găsi în pagina noastră de bricolaj o posetă cu un imprimeu frumos jacquard. Puteți schimba cu ușurință cureaua datorită cârligelor încorporate.

sursa: tiparedecroitorie.ro

EXCLUSIV. Lora și Ionuț Ghenu, pictorial de cuplu, pe coperta VIVA!: „Și în cele mai proaste zile, tot pe el aleg să îl iubesc”.
Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. De ce nu s-au căsătorit până acum: „Am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit”
CE MAI POȚI CITI ÎN VIVA! DE FEBRUARIE:
– INNA – „Cererea în căsătorie a fost fericirea supremă”
– ANDREEA IBACKA – „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa“
– DANIEL NUȚĂ – „Am avut și eu fricile mele. Le-am combătut, au apărut altele. Așa e viața“
– ILINCA GOIA – „Nu am regrete. Nu am idei fixe. M-am educat în sensul acesta”
– JORGE – „Succesul nu vine către cei frumoși. Vine către cei care depun muncă“
– JOJO – „Nu avem nevoie de o sărbătoare pentru a ne spune un simplu «te iubesc!»”
– CATINCA ROMAN – „Au existat puține perioade în care am fost singură”
– SEBASTIAN DOBRINCU – „Trăiesc cu dorința de a fi mai bun decât am fost ieri”
– MIRELA VAIDA – „Dacă Dumnezeu îmi dă o fetiță, eu spun: «Mulțumesc, Doamne!»“
– ANDIA – „Pentru mine, muzica este un refugiu“
– 24 ÎNTREBĂRI – Grațiela Duban dezvăluie cele mai mari secrete din viața ei

sursa: pagina de Facebook a revistei

Timpul schimbărilor: editorii ELLE așteaptă deja primăvara și îți spun tot ce trebuie să știi despre tendințele în materie de modă și frumusețe ale noului sezon. Un lucru este cert: e vremea optimismului!

ELLE FASHION – FOCUS: White or beige? Două nuanțe clasice, neutre, fac legea și în acest debut de sezon datorită faptului că designerii le-au exploatat, de această dată, separat. Ce îți recomandă Domnica Mărgescu atunci când alegi să porți o ținută în oricare dintre aceste tonuri?

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Află secretele de stil ale creatoarei de conținut Lorelei Bratu, o prezență tonică atât pe scena mondenă a Bucureștiului, cât și în social media, unde ne învață cum o garderobă bine aleasă ne poate face să ne simțim senzațional în propria piele.

ELLE SHOPPING – Care sunt piesele esențiale ale sezonului? Fie că cedezi unui trend devenit viral, precum rozul Barbiecore, sau îți plac piesele confortabile ce definesc o estetică inspirată de balet, fie că rămâi la alegeri clasice, editorii de modă ELLE au pregătit o selecție de recomandări ce se vor dovedi investiții de durată în garderoba ta.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Iulia Alexandra Brăslașu a vorbit cu regizorul Andrei Măjeri despre rolul teatrului astăzi și despre schimbările fundamentale la care asistăm în acest domeniu, fără să ne dăm seama.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele, serialele și cărțile despre care să știi, ca să-ți pui la punct agenda ultimei luni de iarnă cu cele mai interesante lansări.

ELLE FASHION – Vivienne Westwood, sfârșitul unei ere. Maurice Munteanu rememorează contribuția uriașă pe care designerul a adus-o nu doar lumii modei, ci și muzicii, și activismului pentru o lume mai bună.

ELLE INTERVIU – Filmul Taximetriști a ajuns pe marile ecrane într-o perioadă de intense dezbateri despre ce înseamnă un succes de public în România. Ioana Ulmeanu a stat de vorbă cu Maria Popistașu, Victoria Răileanu și Monica Bîrlădeanu, actrițele care aduc în fața publicului portretele a trei femei cum rar se regăsesc în filmele de la noi.

ELLE INTERVIU – De vorbă cu Yaniv Iczkovitz, autorul israelian cu origini românești care a vizitat țara în această iarnă pentru a-și lansa romanul, Fiica măcelarului, o poveste fascinantă despre călătoria unei femei într-o lume plină de pericole.

ELLE INTERVIU – ELLE a vorbit despre condiția femeilor în lumea în care trăim cu scriitoarea franceză Camille Laurens, câștigătoare a mai multor premii literare, al cărei roman, Fată, a fost lansat recent în limba română.

ELLE TENDINȚE – Cum se văd pe podiumurile din toată lumea piesele esențiale ale primăverii și ce machiaje și coafuri vor face legea? Editorii ELLE ți-au pregătit un ghid complet, ce descifrează trend-urile sezonului.

ELLE FASHION – Back to the future. Între propunerile designerilor și ce aleg să poarte, în cele din urmă, oamenii care dau tonul modei pe internet e mereu o legătură, dar ultimii ani o arată din ce în ce mai fragilă. Despre ce este vorba?

ELLE COVER STORY – À la Parisienne. Ținutele noului sezon, fotografiate în cele mai stylish ipostaze în capitala modei.

ELLE FASHION – Big girls don’t cry. Mai avem ceva timp să purtăm ținute care se bazează pe stofe și tricotaje din lână sau cașmir. Daria Georgescu îți arată cum să le aduci un update inspirat, bazându-te pe accente de culoare și alăturări neașteptate.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard modelul Thea Costache? Află trucurile prețioase de frumusețe ale unei femei care cunoaște îndeaproape importanța unui aspect impecabil.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: Află de la unii dintre cei mai importanți stiliști din industria de frumusețe care sunt trend-urile ce vor domina sezonul și cum să le recreezi la tine acasă.

sursa: elle.ro

A apărut revista Avantaje ediția de februarie 2023 și garantat o să vă placă interviul Cameliei Cavadia din acest număr cu tânăra regizoare Teodora Petre, considerată de lumea teatrului „un vârf al noii generații de creatori’. Într-un singur an a câștigat trei concursuri de proiecte, materializate în trei spectacole puse în scenă la TNB, Teatrul de Comedie și Teatrul Odeon.

Piatra de încercare a hair-stiliștilor, a creatorilor și inventatorilor de look, marea provocare, bretonul, reintră în actualitate. Și încă cum! Se știe că bretonul dă o notă de eleganță și farmec cu totul aparte. Acesta să fie oare și motivul pentru care franțuzoai­cele se dau în vânt după acest stil?

DOSARUL SPECIAL al lunii februarie este dedicat sexualității. Sexualitatea umană este un subiect delicat și dificil pentru cultura românească. Din cauza lipsei de educație sexuală, sănătatea noastră (psihică, fizică și relațională) are de suferit. Deseori femeia are nevoie de curajul de a iniția și manifesta creativitate, de îndrăzneala de a conversa și de a împărtăși deschis fanteziile sale sexuale și de a exprima mai clar și mai direct care sunt nevoile sale sexuale reale. Iar aceste ingrediente pot aduce satisfacția sexuală pentru ambii parteneri și pot asigura chimia sexuală completă a unui cuplu.

ZODIACUL CHINEZESC 2023 – complet

Joël Dicker a luat pe sus lumea romanelor polițiste în 2012 când cel de-al doilea roman al său – ‘Adevărul despre cazul Harry Quebert‘ – a primit Marele Premiu al Academiei Franceze. În 2022, la zece ani distanță, scriitorul elvețian se reîntoarce în aceeași lume ficțională cu romanul „Cazul Alaska Sanders’ care continuă să spună povestea tânărului scriitor Marcus. Interviu, în exclusivitate pentru revista Avantaje, cu Joël Dicker, realizat de Andreea Chebac.

Bunele maniere în mediul profesional – În mediul profesional, manierele, diplomația, respectul față de celălalt și toleranța sunt cele care fac diferența și ne ajută nu doar să încheiem rapid afaceri de succes, ci și să ne construim o reputație imbatabilă.
Sindromul „cojii de banană’ la persoanele care înșală în cuplu
Detoxifierea – După răsfățul culinar pe care l-am „comis’ cu toții de sărbători vei observa probabil semne de avertizare ale organismului care, obosit de la atâtea grăsimi și toxine, îți cere o „curățenie generală’, o detoxifiere care să restabilească echilibrul natural intern.

sursa: avantaje.ro