SUPERBLOG

Despre jocurile online

Despre jocurile onlineJocurile online … Un teritoriu extraterestru pentru mine. Nu am jucat niciodata jocuri online si nici nu cred ca voi juca in viitorul apropiat. Poate cand o sa fie Ruxi mare si va trebui sa tin pasul cu ea, sa inteleg ce face – atunci voi juca cot la cot cu ea; sper sa ma pricep cat de cat si sa o pot invata cateva lectii. (Ha! Pe cine pacalesc eu? Nici macar nu stiu ce-l ala forum gaming, desi cam intuesc eu …)

Intr-o perioada, sotul meu juca un joc online, ceva legat de fotbal, cred. Sau era ceva legat de construirea unei comunitati … nici nu mai stiu. Imi amintesc doar ca ma enerva la culme pentru ca alegea sa se joace in loc sa facem ceva impreuna ca familie. Sau macar sa doarma, sa se odihneasca, lipsa somnului de calitate fiind una dintre cele mai mari probleme ale noastre si a multor altor oameni din societatea asta a noastra agitata.

Chiar daca nu joc jocuri online, tot imi dau seama ca ele au un viitor cat se poate de sigur si luminos. Si asta pentru ca au un rol foarte bine delimitat in societatea noastra moderna in care omul are nevoie de medii noi de relaxare, de distractie si de cucerit. Cred ca un psiholog ar vorbi ore in sir despre jocurile online. Eu stiu doar ca sunt necesare, cautate si ca popularitatea lor e in crestere. Tehnologia evolueaza in mod constant si cum imaginatia oamenilor nu are limite, ti-e mai mare dragul sa te bucuri de acest produs al mintii oamenilor. Nu degeaba creeaza dependenta! In plus, e suficient sa intri intr-un magazin online si te minunezi de optiunile pe care le ai.

Ma vad apucandu-ma de jocuri online mai la batranete, cand o sa am mult timp liber la dispozitie. Atunci o sa am nevoie de activitati sa-mi umplu timpul, iar 1-2 ore de gaming online pe zi nu cred ca vor deranja pe nimeni. Numai ochii si mintea sa ma tina!

Cand o sa vina vremea, o sa-l rog pe sotul meu sa se ocupe de tot si toate: instalarea jocului, configurarea calculatorului, alegerea unei placi video. Eu … eu doar ma voi bucura de joc. Da Doamne sa mai castig si eu din cand in cand!

P.S. Acest articol participa la a 10-a proba a concursului online pentru bloggari Super Blog 2013. Sa fie cu noroc!

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro carturesti.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.