SUPERBLOG

Un Killer King pentru o Killer Queen

O cana cu ceai in stilul Shabby ChicNu stiu cate regine exista pe lumea asta, insa am cunoscut si eu una. Este o regina puternica si nonconformista. Ea conduce poporul cu o mana de fier avand o directie bine stabilita. A preluat stafeta reginei anterioare, care a facut eforturi mari sa ajunga in fruntea unui popor mandru, schimband lumea din jurul ei.

Acum, regina actuala supranumita Killer Queen este obligata sa duca viziunea mai departe. Desi este foarte stapana pe tronul ei, are nevoie de cineva care sa o sustina, sa o inteleaga si sa fie langa ea in momentele cele mai grele. Are nevoie de un rege pe masura ei.

Pentru asta, s-a gandit sa-si supuna pretendentii la 3 probe in urma carora ea va afla ceea ce o intereseaza – daca sunt potriviti sa fie alaturi de ea la bine si la rau.
Iata care sunt aceste probe:

Parfum Katy Perry Killer QueenProba nr. 1 – Proba Fructelor de Padure. Asa cum padurea ofera multe varietati de fructe pline de vitamine si culoare pentru a veni in sprijinul imunitatii, tot asa regele ales va trebui sa vina cu diferite idei pentru rezolvarea problemelor. Puncte de vedere diferite, sugestii inedite, orice poate ajuta ca lucrurile sa avanseze in directia dorita si sa mentina prosperitatea regatului.

Proba nr. 2 – Proba Celosiei. Celosia este o planta ce face flori foarte frumoase, viu colorate, in forma de mini-braduti (mai bogate la baza si mai subtiri spre varf). La fel ca aceasta planta, viitorul rege va trebui sa stea drept in fata tuturor, indiferent de statutul si rolul lor. Va trebui sa stie sa-si sustina punctul de vedere, daca este implicat in luarea deciziilor, si sa ofere suport reginei in tot ceea ce ea intreprinde.

Proba nr. 3 – Proba Esentei de Praline. Pralinele sunt acele minunatatii invelite intr-un strat dur de ciocolata si cu un miez moale plin de surprize. Viitorul rege ales va trebui sa fie asemenea unei praline: dur la exterior in fata poporului sau adversarilor si moale in interior in fata sotiei lui. Fata de ea, el trebuie sa-si arate intotdeauna adevaratele sentimente si ganduri.

Toate aceste probe sunt inspirate din parfumul cu care regina se invaluie in fiecare dimineata. Nu crede in coafuri sofisticate sau haine impopotonate inutil ci in frumusete si eleganta studiate si asumate. Parfumul ei joaca un rol esential in definirea personalitatii, fiind nelipsit din ritualul zilnic. Si viitorul rege va trebui sa creada in aceste principii, insa daca trece de probele pregatite de regina, restul va veni de la sine.

Cu siguranta si regele ales va purta zilnic un parfum care-i va sublinia personalitatea si care va fi mai putin pregnant decat cel al reginei. Rolul lui de sfatuitor si punct de sprijin va fi reflectat de intreaga sa atitudine si imagine afisate.

P.S. Acest articol participa la a 17-a proba a concursului online pentru bloggari Super Blog 2013. Sa fie cu noroc!

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.