MERITA ATENTIE

Cine te ajuta la curatenie?

Servicii de curatenie la domiciliuGatitul, ordinea si curatenia – asta e clasamentul lucrurilor care-mi place sa le fac prin casa, in ordine descrescatoare. As sta inchisa in bucatarie ore in sir si as gati numai ce le place alor mei daca as sti ca atunci cand ies de acolo casa e luna de curatenie. Pentru a gati trebuie sa fii relaxata si cu gandul in locuri frumoase, nu nervoasa si obosita, ca iese mancarea aiurea – toata lumea a trecut prin asta, nu? Pentru a face curatenie nu trebuie sa fii in forma prea buna, e doar o rutina, insa una care te pune la pat daca nu ai ceva antrenament.

Desi imi place sa gatesc, de cele mai multe ori ma multumesc cu un bol cu salata sau niste paste sau carnita si legume la cuptor. Insa nu-mi plac sesiunile interminabile de cumparaturi prin supermarket, mai bine ma uit de tarife la firme de curatenie pe net in timpul asta. Desi nu-mi place sa fac curatenie, ma enerveaza la culme cand nu este facuta si incep campania de cooptare a sotului in procesul necesar traiului decent. Am o cutie plina cu tot felul de sticle cu substante ce curata cam orice dar tot nu ma motiveaza destul. Ma ajuta si tehnologia dar nu destul, e loc de si mai mult.

Se spune ca cei care nu fac curatenie nu stiu sa o aprecieze. Ca daca are cine sa stranga dupa ei, nu-i intereseaza cum lasa in urma lor. Asa o fi, insa si curatenia asta costa bani si cine a apelat la prestari de servicii de curatenie stie ca nu este tocmai ieftin sa pleci de acasa cu treburi si sa gasesti luna cand te intorci. Chiar si de cateva ori pe an tot e un efort financiar ce trebuie luat in considerare.

Din punctul meu de vedere, singura problema cu externalizarea curateniei in casa sunt costurile. Nu am averi in casa ca sa le duc grija, nici chestii care sa se sparga sau sa se strice usor. Iar cine presteaza servicii de curatenie industriala (adica spatii de birouri) are standarde inalte si umbla cu grija in jurul mobilei. Am incredere ca fac treaba mai buna decat mine si stiu ca cel putin intr-o zi se termina totul si putem reveni la normal. Seara cand terminam treaba si ne strangem cu totii la cina vreau sa stiu ca dupa aceea nu mai am mare lucru de facut, poate de strans niste haine si de pregatit ziua de maine. In niciun caz sa nu ma apuc de sters geamurile.

Pe tine ce te retine sa apelezi la servicii de curatenie la domiciuliu?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.