REVISTELE LUI 2019

Revistele lunii Septembrie 2019

revistele lunii septembrie 2019Lumea din jurul nostru se schimbă și asta mă bucură. Ies multe gunoaie la suprafață și asta e bine. E cazul ca noi, ca umanitate, să facem curățenie pe toate nivelele – personal, comunitate, națiune, planetă. E clar că business as usual s-a terminat.

Moda joacă un rol foarte important în această transformare și fiecare dintre noi are un cuvânt de spus. Ce am înțeles eu din toată mișcarea asta nouă cu eco-fashion, ethical fashion, sustainable fashion, slow fashion și multe altele? Deși momentul a venit de mult, este bine că se iau măsuri ca firmele mici și mari din industria modei să joace după reguli ce pun pe primul plan bunăstarea planetei & respectarea drepturilor omului, iar noi consumatorii să ne gândim la impactul pe care îl are fiecare acțiune a noastră asupra întregii lumi. Nu mai este vorba despre mine sau despre tine, ci despre întreaga planetă care este afectată de fiecare decizie luată de fiecare dintre noi.

Nu sunt în măsură să țin predici pe această temă, dar vă pot spune ce fac eu concret:
Cumpăr mult mai puține haine decât în trecut. Am tot dat din ele (la reciclat, revândut sau donat) și tot am șifonierul plin. Chiar dacă pot și vreau să cumpăr ceva nou, aleg să nu o fac pentru că nu-mi trebuie altceva decât ceea ce am deja. Cu alte cuvinte, nu mai cedez tentațiilor de moment.
Îmi folosesc imaginația și mă inspir din reviste, TV și online pentru a combina hainele pe care le am deja în tot felul de outfit-uri. Am constatat că satisfacția unui outfit reușit creat de mine este la fel de mare ca atunci când îmi cumpăr ceva nou.
Nu păstrez mai nimic pentru ocazii speciale. Mă străduiesc să rotesc hainele și să le port pe toate. Așa îmi dau seama ce îmi mai vine sau nu, ce îmi mai place sau nu. Fiecare zi din an este destul de bună pentru a mă îmbrăca așa cum vreau, chiar și cu paiete dacă simt că e cazul.
Nu mi-e teamă să port haine sau pantofi până se uzează de tot și le arunc la tomberonul de reciclat. Dacă-mi place ceva foarte mult, îl port zilnic. De exemplu, geaca mea tip biker pentru primăvară sau toamnă – este superbă și o port zi de zi, fără teama că se uzează și rămân fără ea. Da, va veni și acel moment, însă acum mă bucur de ea.
Nu îmi cumpăr ceva nou în fiecare sezon, decât dacă chiar am nevoie. Urmăresc prezentarea trendurilor din reviste și online, însă nu simt nevoia să cumpăr ceva musai. Îmi place faptul că mereu apar lucruri interesante în materie de modă și accesorii, însă pentru mine industria asta se mișcă prea repede. Avalanșa asta de noutăți îmi fură puțin din bucuria de a purta ceea ce am deja în șifonier – asta m-a făcut să privesc trendurile cu alți ochi, mai relaxați și fără a intra în valul lui Must Have. Nimic nu este must have.
Nu e semn de sărăcie dacă port aceleași haine de nenumărate ori în diverse combinații, sau merg cu aceeași rochie la nunți și botezuri, sau port perechea preferată de teneși până se rup, sau nu cumpăr ceva când intru prin magazine, sau … Frica asta de sărăcie și de cum ne judecă alții devine un monstru dacă o lăsăm să prindă viață prin deciziile noastre. Eu am scăpat de ea și mă amuz de fiecare dată când apare; îi trimit un ignore și se risipește.

Ar fi mai multe de spus, însă vă las pe voi să împărtășiți despre felul în care priviți moda prezentului și cum vedeți impactul pe care îl au cumpărăturile voastre de haine, încălțăminte și accesorii asupra mediului.
Să vedem ce găsim nou pe această temă în edițiile de Septembrie, mai ales că acum vor fi prezentate tendințele pentru noul sezon rece:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de SEPTEMBRIE 2019 Prețul, numărul de pagini & data apariției
Luxury Magazine România
[Rich & Famous]


[Coperta: Dr. Delia Thiess ]
25 lei
19 Sept
Revista IOANA 6,90 lei
4 Sept
Oxygen Magazine România
[Inspiratie pentru viata]
Editia dubla Septembrie-Octombrie 2019

[Coperta: Angelica Teixeiras]

5 lei
3 Sept
VIVA!
[O lume intreaga in VIVA!]
Cremă de corp sub duș GEROVITAL (cu aromă de vanilie și shea butter, full size 250 ml) + Ediție din 2019 a revistei AVANTAJE

[Coperta: Andreea Antonescu]
13,99 lei
(10,90 lei)
2 Sept
După Afaceri Premium Cover story: E cool, ce Panamea!

(Se distribuie gratuit abonaților Ziarului Financiar sau se comandă de la departamentul de distribuție.)
30 Aug
Marie Claire România
[Think smart, look amazing]
Mostră Vichy Liftactiv Collagen Specialist (1,5 ml)

[Coperta: Lorelle Rayner, fotomodel pentru The Face]
12,99 lei
146 pagini
29 Aug
Cosmopolitan România
[Seducătoare, puternică, feminină]

(Găsești revista și în varianta digitală pe magzter.com)

[Coperta: Blu Hunt]

10,99 lei
29 Aug
Harper´s BAZAAR România
[Thinking fashion]
Cover story: ICONS
Mostră Vichy Liftactiv Collagen Specialist (1,5 ml) + Catalog Grohe Bathroom Collections

[2 Coperți, la alegere: Kate Moss sau Christy Turlington]

14,99 lei
162 pagini
29 Aug
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Balsamul pentru păr colorat cu ulei Tsubaki LONCOLOR Expert Intensive Color Protect (250 ml)

[Coperta: Miruna Gheordunescu]

12,99 lei (10,90 lei)
27 Aug
FEMEIA.
[Revista femeilor care isi doresc mai mult]

(Gasesti revista si in varianta digitala pe magzter.com)
9,99 lei
27 Aug
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]

[Coperta: Kitti Mudele (Pars Management Agency)]
14,99 lei
23 Aug
Unica
[Pentru că tu ești unică!]
Loncolor Expert Natural Oil Therapy
(Doar o parte din tiraj are cadou.)

[Coperta: Delia și Oana Matache ]

14,99 (11,90)
116 pagini
23 Aug
Burda Style Germania 19,99 lei
20 Aug
3 REVISTE ROMÂNEȘTI GRATUITE PE CARE SĂ LE RĂSFOIEȘTI ONLINE:
STYLER by Băneasa Shopping City București, ediția de vară 2019
Gerovital Magazine, ediția de vară 2019
Insight by Tarom, ediția Iunie-August 2019
La chioșcuri găsești și următoarele reviste ce au apărut luna trecută:
Forbes Life România, ediția August-Septembrie 2019
Glamour Magazine România, ediția de vară 2019
Beau Monde Style Magazine România, ediția de vară 2019
IOANA Beauty & Style, ediția de vară 2019
Luxury Rich and Famous, ediția de vară 2019

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal.
Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele.
Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Septembrie 2019:

1
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

ro.kvantumsport.com/ libris.ro fashiondays.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 63 comentarii aprobate până acum.

„Într-un moment în care ne-am înconjurat de nenumărate surse de conținut, și devenind, tot mai mult, ca niște insule izolate, mai au modelele puterea de a ne influența ca altădată? Sau prin această supraexpunere o să devenim curând imuni la orice manifestare a celuilalt, indiferent de mesajul care vine către noi? Cine ne mai inspiră azi?

«Pentru mine, nu este nimic mai iconic decât singularitatea – nimeni la fel până la tine și nimeni după tine …», definește Carine Roitfeld filosofia din spatele portofoliului de actori, modele și muzicieni din această ediție. ICONS aduce laolaltă femei și bărbați care au schimbat și influențat percepții, împotrivindu-se rolurilor deja stabilite, evitând ceea ce este acceptat și încălcând permanent regulile. Printre cele zece forțe culturale alese de Carine se numără Kate Moss, Alicia Keys, Céline Dion, Christy Turlington, Regina King, Shailene Woodley și Alek Wek. Chiar dacă biografiile acestora sunt imposibil de replicat, «încrederea lor de sine este o inspirație». Privind imaginile semnate de Mario Sorrenti și făcând o călătorie în timp printre momentele care au definit carierele acestora, am conchis că rolul adevăratelor icons este acela de a stabili precedente.

Deși BAZAAR oferă cu fiecare ediție o evadare în spații populate cu personaje larger than life, ne mândrim cu o viziune care depășește ideea de modă și care încurajează un angajament continuu față de creativitate, de consistența abordării, oricare ar fi această abordare, și de ideea de bine.

Am folosit acest prilej pentru a aduce în prim-plan un etos pe care începem să-l apreciem tot mai tare în această perioadă când confuzia și isteria – indiferent în slujba a ce sunt folosite – ne fac să ne retragem ca din fața unui tsunami de preamult: apariția în societatea românească a tendinței de a veni împreună pentru atingerea unui scop comun mai mare. Puterea lui împreună, solidaritatea, acest concept care a fost pentru atât de multă vreme doar parte a exercițiilor de retorică. De aceea, am invitat câteva grupuri de prietene – care fac parte din acest val al schimbării în modul în care societatea redefinește azi implicarea – să ne povestească despre cum relația personală și cea profesională dintre ele se îmbogățesc una pe cealaltă. Deși își dedică timpul și energia unor cauze foarte diferite, fiecare demonstrează o determinare asemănătoare, iar sentimentul unei prietenii calde, al unei soft power, pare să fie în centrul a tot ceea ce întreprind aceste femei. De la antreprenoriat în zone creative la implicare socială prin care ia naștere un spital, parteneriatele lor au luat naștere din afinități, dar se hrănesc din prietenie.

Ne-am dorit ca acest material să fie o celebrare a ideii de prietenie și a unor oameni care o reprezintă cu strălucire. Despre lucrurile minunate pe care le putem realiza atunci când venim împreună câte 2, 3, 4 sau mai mulți, și despre femeile care fac bine și care fac bine ceea ce fac – our everyday icons.

Lectură plăcută!”
Andrei Iovu, redactor-șef

susa: harpersbazaar.ro

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de septembrie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, acordate în premieră pentru Cosmopolitan România de către hot new star, Blu Hunt, actrița de origine amerindiană care, la numai 24 de ani, a bifat două roluri în seriale apreciate – The Originals și, mai nou Another Life – iar, în curând, o vom vedea pe marile ecrane în The New Mutants, spinoff-ul mult așteptat al seriei X-Men. Așa că, pregătește-te să afli cine este Blu Hunt în spatele camerelor de filmat și ce promite ea. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe magzter.com.

Iar, ca de obicei, exclusivitățile cu care te-am obișnuit de ceva vreme nu se opresc aici: colega noastră, Mădălina Ionescu a avut ocazia să vorbească în backstage-ul scenei Hangar, de la Electric Castle 2019, cu trupa americană Sofi Tukker, astfel invitându-te să îi descoperi pe cei doi artiști ale căror piese depășesc sfera imaginației. Tot pentru voi, colega noastră Ana-Maria Prunariu a stat de vorbă în exclusivitate cu interpretul îndrăgitului escroc Fezco din serialul Euphoria de pe HBO… Angus Cloud, care ne-a povestit cum l-a ales actoria, detalii din culisele serialului și multe alte chestii cool.

Pentru că este început de sezon și merităm o împrospătare a garderobei, am pregătit pentru tine 85 de piese la modă în acest sezon și cele mai interesante tendințe de beauty cu adevărat accesibile. Mai mult, pentru că se apropie tranziția de la vară la sezonul rece, revine în prim-plan vedeta acestei perioade: trenciul. Te invităm ca de data aceasta să îl abordezi în asocieri stilistice inedite, combinații neașteptate și originale, demn de prezența la un Fashion Week. De asemenea, revigorează-ți ținutele de toamnă cu cel mai chic accesoriu: pălăriile – colega noastră Anca Stăruială a ales cele mai interesante modele.

Și ca look-ul de toamnă să fie complet, descoperă care dintre aromele-vedetă ale acestui nou sezon ți se potrivește cel mai bine: la pagina 74 vei descoperi cele mai fascinante creații ale parfumierilor.

Pentru că fără un pic de introspecție, nu am reuși să ne găsim drumul în fiecare zi, iar starea noastră generală pornește în primul rând de la echilibrul interior, am încercat să răspundem la câteva întrebări care sigur te-au pus pe gânduri cel puțin măcar o dată: ce formă ar trebui să aibă intimitatea ca să fim fericiți, dar și sănătoși emoțional, cât de pozitivă este gândirea pozitivă și de unde vine atracția sexuală? Pentru toate aceste subiecte, am stat de vorbă cu experți în domeniu și am împărtășit cu voi din experiențele proprii.

Tot acum începe sezonul perfect pentru filme (am pregătit o supriză pentru iubitorii de andrenalină noir), cărți (am ales câteva propuneri numai bune după ce te întorci din vacanță), previziuni astrologice noi (ți-am pregătit o baie de Lună numai bună de relaxare). În plus, ne-am regăsit motivația stând de vorbă cu una dintre cele mai puternice și, în același timp, frumoase femei pe care le-am întâlnite: Cristiana Oprea, pilot de raliu – descoperă ce înseamnă să fii femeie pilot de raliu într-o lume auto încă a bărbaților, cum a ajuns cel mai vizibil pilot din online și ce proiecte pregătește.

Septembrie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

sursa: cosmopolitan.ro

Andreea

@Violeta din pacate hainele sunt de calitate din ce in ce mai proasta si nu rezista mai mult de 2 sezoane, indiferent cat de scumpe au fost. Am incercat si branduri de mall si branduri mai scumpe, gen Guess sau Moschino si situatia este aceeasi, dupa cateva spalari se scamoseaza, se largesc, incaltamintea se juleste, gentile se tocesc, chiar daca sunt din material aparent bun (bumbac sau piele). Nu mai vorbesc despre brandurile romanesti, gen Nissa sau Poema, care si-au crescut preturile exponential, dar calitatea a ajuns mai deplorabila decat la H&M.
Personal, ma vad nevoita sa imi cumpar mereu haine noi pentru ca efectiv se strica foarte repede, nu pentru ca vreau sa tin pasul cu moda. In trecut pateam asta cu haine ieftine, dar daca imi cumparam ceva de la Mango sau Massimo Dutti aveam garantia ca ma vor tine cateva sezoane bune, acum din pacate nu mai este cazul. Oare chiar trebuie sa ne indreptam spre branduri ultra high end, gen Chanel sau Dior pentru a avea ceva de calitate, care sa reziste in timp? Mi se pare extrem de trist ca la asta s-a ajuns…
Revenind la articol, si eu dau la reciclat hainele vechi (cum ziceam mai sus, s-au stricat deci nu mai pot fi donate). Ador campania H&M in care poti sa vii cu saci de haine pe care ei sa le recicleze apoi si mai mult decat atat imi place colectia Conscious, realizata tocmai din materiale reciclate si bumbac organic, as aprecia foarte mult daca mai multe branduri ar introduce astfel de colectii si chiar as fi dispusa sa platesc in plus, daca as stii ca fac efortul sa recicleze.

Elena, Constanta

Buna ziua! Au aparut astazi Marie Claire de septembrie 2019 la pretul de 13 lei si Cosmopolitan de septembrie 2019 la 11 lei! Fara cadouri si in tipla, le-am vazut la chioscuri stradale! O zi buna si spor in ceea ce faceti! :happy: :shop: :econom: :urari:

violeta

Super misto articolul tau din septembrie,impartasesc tot ce ai scris in el!Nici eu nu mai cumpar trențe ca apucata,asa cum faceam inainte.Acum m-am lamurit cum e cu cumparatul compulsiv!Desi, muncesc si am bani,si multumesc Domnului ptr asta, nu mai scot banii asa de usor!Port incaltamintea pana se uzeaza sufiecient ca sa le arunc,port in paralele 3/4 perechi pe care le alternez.La haine, nu mai cumpar decat lucruri de care chiar am nevoie, si predominant piese basic, clasice, carora n u le trece moda niciodata!Imi gem dulapurile de trențe adunate de a lungul anilor!Am sa le port pana se rup,din respect pentru banii mei,munciti din greu!

Sunt fane ale brandului Bottega Verde aici pe blog? Azi este ultima zi campaniei in care Bottega Verde vom oferi cadou o apa de toaleta cu piper roz (un miros uimitor), pentru comenzi de peste 180 de lei.
bottegaverde.ro
Daca sunt fane ale brandului si va comandati ceva, poate ne spuneti si noua ce produse preferati de la Bottega Verde. Am auzit numai lucruri bune despre marca asta.

Pe coperta ediției lunii septembrie a revistei Avantaje: Miruna Gheordunescu. O femeie frumoasă și ambițioasă, absolventă a uneia dintre cele mai prestigioase universități de economie din lume – Luigi Bocconi -, fost model la Milano, actualmente antreprenor de succes în România, cea care a adus în țară noi concepte în sectorul de food and beverage: înghețata de cafea care se bea sau gelato vegan.

Tot de succes este și tânărul artist urban Andrei Bîrleanu, cel care îmblânzește metalul și îl supune mâinilor sale, transformându-l în obiecte de artă. Îi vei descoperi pasiunea și ascensiunea într-un reportaj realizat chiar în atelierul său, acolo unde lucrează și visează.

În aceste vremuri în care, iată, suntem contemporani cu spaima și ororile minților și sufletelor bolnave, Dosarul lunii septembrie îi readuce în atenție pe cei mai odioși criminali pe care i-a avut România: Râmaru, Vera Renczi, Terente, Eugen Grigore sau Roxana Călin.

Și pentru că dincolo de urâțenia lumii stă frumusețea ei, delectează-te cu interviul acordat revistei noastre de acad. dr. Ovidiu Bojor, o adevărată somitate în domeniul fitoterapiei. Vei afla de la domnia sa care sunt ingredientele pentru o viață lungă și sănătoasă, dintre care cel dintâi este Iubirea. Și cât de puternică este ea, atât de puternică încât și plantele o simt atunci când le-o transmitem. Taine, energii și puteri miraculoase nu au doar plantele ci și pietrele semiprețioase. Citește în paginile revistei despre cristaloterapie, una dintre cele mai cunoscute forme de tratament care poate restabili echilibrul atunci când organismul uman și-l pierde. Un subiect despre care se știu puține lucruri – dar despre care noi vă aducem mai multe informații – este estetica genitală. Află din interviul cu chirurgul Iancu Morad pentru ce tip de operații a crescut interesul femeilor și descoperă cum sunt realizate acestea.

Te chinuie astenia de toamnă, durerile de cap sau migremele? află care pot fi cauzele acestor neplăceri și cum poți face… pace cu ele. Și pentru că, în ciuda asteniei, toamna rămâne cel mai fumos anotimp pentru călătorii, vei găsi în rubrica de Turism a revistei unde în Europa se află cele mai frumoase castele și lacuri ce merită vizitate măcar o dată în viață.

În luna septembrie, revista Avantaje este din nou alături de tine, de preocupările, pasiunile și curiozitățile tale, în încercarea de a ți le satisface. Dacă nu pe toate, măcar o parte din ele.

sursa: avantaje.ro

Elena, Constanta

Buna! A aparut AVANTAJE de septembrie 2019 cu cadou balsamul de par colorat cu Tsubaki LONCOLOR full size, la 12.99 lei! Am vazut revista la un chiosc stradal din piata! Era si FEMEIA fara cadou in tipla, 9,99 lei tot la acelasi chiosc stradal! O zi buna! :happy: :shop: :econom: :urari:

@ LiliTh:
Mulțumesc pentru info. Pe pagina lor de Facebook si pe site-ul revistei nu a apărut nicio informație. Eu am dat un e-mail redacției, însă nu am primit răspuns încă. La chioșcuri nu am ieșit să mă uit.
Am văzut postul de pe Blogul Colecționarului, însă am nevoie de ceva concret ca să pot posta informații pe blog.

Cica ar fi aparut revista Avantaje cu un balsam pentru păr vopsit cu ulei Tsubaki de la Loncolor Expert (250 ml). Preț revistă + insert: 12.99 lei.

Nu rata ediția de septembrie a revistei Femeia, din 27 august la toate punctele de difuzare a presei!

Toamna e șansa unui nou început, a unui nou an școlar, așadar cu mic, cu mare avem ocazia de a ne căuta pe noi înșine și de a ne găsi un rost. Căci lucrurile toate sunt mai frumoase, mai trainice când sunt făcute cu noimă. Ne-o spun Simona Mihăescu (actriță fără pereche), Teodora Enache (inegalabila cântăreață de jazz), Virgil Stănescu (fostul baschetbalist, actualul manager de sport) și nu numai.
Luați revista Femeia. și citiți-o pe îndelete, așa cum ne recomandă Carl Honore, părintele mișcării slow living, cu care puteți citi un interviu în acest număr de septembrie!

sursa: femeia.ro

Elena, Constanta

Buna dimineata! Am vazut pe site-ul FEMEIA.RO ca a aparut revista FEMEIA de septembrie 2019 la pretul de 9,99 lei! Nu am fost personal sa o caut la chioscuri, dar poate fi consultata coperta numarului de septembrie pentru a vedea titlurile editiei! Este fara cadou, cum ne-am obisnuit! O zi buna! :rom:

Revista Unica septembrie 2019 apare la chioșcurile de presă începând cu 23 august 2019 și le are pe copertă pe cântăreața Delia și pe sora ei, Oana.
Pe lângă articolul despre cele două surori, vei găsi multe alte teme interesante, inclusiv o bogată secțiune dedicată tendințelor de toamnă-iarnă. Cântă și una și cealaltă (Oana e backing vocal în trupa Deliei), sunt foarte apropiate, se înțeleg una pe cealaltă dintr-o privire, și totuși sunt atât de diferite! La 29 de ani, Oana are deja doi copii, cu care face multe vloguri în social media și care se bucură de un mare succes din partea fanilor. La 37 de ani, Delia încă stă în cumpănă dacă să devină sau nu mamă într-o lume care i se pare imperfectă.
Pe lângă fotografiile și mărturiile emoționante ale celor două surori Matache, revista te îmbie cu o mulțime de articole despre celebrități: interviuri cu Andreea Marin (care vorbește și despre partenerul ei de viață și chiar despre posibilitate de a mai avea un copil), cu Diana Dumitrescu, care așteaptă un băiețel, ori cu Corina Caragea, proaspăt întoarsă din Hawaii și care povestește despre plăcerile ei vinovate.
Secțiunea de modă și frumusețe este dedicată tendințelor din noul sezon, cu exemple concrete de cum să le adaptezi în ținutele, machiajele și coafurile tale. Mulți dintre noi ne începem ziua în compania matinalelor de radio și recunoaștem vocile crainicilor preferați. Unica a decis să-ți arate și chipurile câtorva dintre vocile feminine agreabile din eter, iar în revistă vei afla mai multe despre ce înseamnă radioul petru patru dintre ele: Ana Moga (Kiss FM), Beatrice Ghiciov (Digi FM), Gilda Comârzan (Radio Guerrilla) și Roxana Drăgan (București FM).
Tot în Unica septembrie 2019 vei găsi două articole interesante, dedicate picioarelor tale – unul este despre ce probleme de sănătate pot avea membrele inferioare, iar celălalt despre tehnica alergării corecte.
Este încă vară și cald, așa că-ți propunem o destinație de vacanță pe care credem că foarte puțini au bifat-o: Baku – capitala pitorească a Azerbaidjanului, vizitată de bloggerul de turism Mirela Leoni. Merită, te vei convinge! Luna aceasta, revista Unica septebrie 2019 poate fi cumpărată și alături de un cadou special – un produs pentru îngrijirea părului Loncolor Expert Natural Oil Therapy, la prețul de 14,99 lei (produs cosmetic + revistă). Nu uita revista apare la punctele de difuzare a presei începând cu 23 august 2019.

sursa: unica.ro

Descoperă ELLE septembrie, un număr dedicat modei și noilor tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020! Nu ocolim nici subiecte sociale importante, precum dependența de droguri și disputa dintre feminism și feminitate. Pentru că a fi la modă înseamnă în primul rând să fii implicat în toate aspectele vieții tale, dar și a celor din jur.

ELLE FASHION – PUNK’S NOT DEAD – Spiritul punk planează asupra noului sezon în contrast (sau, mai bine zis, în completare) cu feminitatea. Designerii au reușit, însă, să combine ambele trend-uri astfel încât să primeze armonia în modă.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: NADD HU – Nadd Hu, bloggerița pe jumătate asiatică, ne-a cucerit cu stilul său cu adevărat eclectic: uneori sexy, alteori casual & confortabil.

ELLE AGENDA – 14 LUCRURI DE VĂZUT ÎN SEPTEMBRIE – Vara s-a cam terminat, dar nu e cazul să disperi. Sunt destule evenimente în septembrie cât să nu te plictisești o secundă.

ELLE FILM – NOUL VAL A TRECUT. TRĂIASCĂ NOUL VAL! – Patru dintre filmele românești care au premiera toamna asta ne arată că urmele Noului Val nu au trecut de tot, dar că putem vorbi astăzi de un alt fel de a face filme în România.

ELLE SPECIAL – FEMEI VĂZUTE DE FEMEI – Reprezentarea femeii în artă a fost multă vreme dominată de bărbați. Opt fotografe românce vorbesc despre importanța unei diversități de viziuni, despre discriminare și despre felul în care femeile pot redobândi controlul asupra propriei imagini.

ELLE ARTĂ – IOANA CIOCAN SCHIMBĂ FELUL ÎN CARE SE VEDE ARTA ÎN ROMÂNIA – Directoarea Art Safari vorbește despre cum a luat naștere cel mai important eveniment dedicat artei din România și ce nu ar trebui să ratăm la ediția 2019.

ELLE KIDS – KIDS CLUB – Sună din nou clopoțelul pentru copiii tăi! Așa că noi ne-am făcut temele și am alcătuit o selecție cu cele mai simpatice ținute pentru toamnă, o listă de lecturi captivante și una de activități pentru primele zile ploioase ale acestui sezon.

ELLE BEAUTY – FEMININĂ SAU FEMINISTĂ? – Când se pune problema feminismului (sau a feministelor), termenul este combătut invocând preferința pentru feminitate. Dar dacă feminismul și feminitatea ar putea trăi în armonie, în aceeași femeie, oare ar mai fugi cineva de această etichetă?!

ELLE INTERVIU – ROONEY MARA & L’INTERDIT – ELLE a stat de vorbă cu Rooney Mara despre Givenchy, Audrey Hepburn, dieta vegană și social media, dar și despre lucrul care a entuziasmat-o cel mai tare în ultima vreme.

ELLE HEALTH – VALOAREA AURULUI NEGRU – Deși au o imagine prăfuită, pe care o asociem cu pensionarea și reumatismul, nămolurile sapropelice au beneficii uimitoare pentru sănătate și frumusețe, fie că provin din Marea Moartă, Techirghiol sau Lacul Ursu.

sursa: elle.ro

Elena, Constanta

Buna dimineata! Astazi a aparut la chioscuri revista UNICA de septembrie 2019! Pe coperta sunt surorile Matache, Delia si Oana iar cadoul este un produs pentru ingrijirea parului LONCOLOR Expert Natural Oil Therapy 100 ml, totul la pretul de 14,99 lei! Am mai vazut ELLE de septembrie la 14,99 lei. Sunt interesante titlurile la ambele reviste! O zi cu spor si week-end placut! :happy: :shop: :econom: :urari:

Elena, Constanta

Buna ziua! Fetelor, este un grad de civilizatie sa reutilizam, reparam, imprumutam, reciclam s.a.m.d., cum dovedim noi, cititoarele acestui blog! Si eu fac asta de ani intregi O numesc “parada modei prin casa” adica probez tot ce am prin sifoniere si dau mai departe ceea ce nu mai port sau duc la containerele primariei haine pentru satele romanesti! Sunt bine intentionata mereu, am haine frumoase de purtat si de dat! Auziti, cum facem noi sa aflam cu doua-trei zile inainte ce reviste apar si ce cadouri vor fi inserate in tipla? Adica UNICA de septembrie cand isi anunta aparitia de exemplu? Ce cadou va avea? Azi nu aparuse la chioscuri si exemplare din numarul vechi inca existau pe rafturi la X-Press si INMEDIO! Am terminat de citit si cartea insert la UNICA ” Marte si Venus se impaca, secretul cuplurilor fericite” de John Gray, a fost o reala placere sa o citesc! O seara buna! :happy:

Cristina

Cred ca toate ne confruntam cu “problema” dulapul :) De cativa ani incerc sa elimin ce nu mai port, ce nu-mi vine dau, pentru ca voi purta mereu hainele comode, sandalele care nu ma jeneaza si pot sta in ele o zi intreaga.

Cory

Da lucrurile se schimba, nu stiu daca neaparat spre bine, si aici nu ma refer la domeniul ecologiei. In rest impartasesc aceleasi idei despre haine, imbrac ce gasesc prin dulap, iar incaltamintea o port destul de mult (ex. vara asta nu mi-am cumparat sandale noi, le-am purtat pe cele de anul trecut). :good:

@ Elena, Constanta:
Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Vremurile se schimbă și cred că spre bine. Sunt foarte încrezătoare în valurile de energie pozitivă ce vin și ne împing spre o nouă lume mai umană și armonioasă.

Elena, Constanta

Buna seara! Multumesc , Mihaela pentru revistele on-line scrise sub tabel, mi-au facut o reala placere in seara aceasta! Le-am citi si mi-a prins bine lecturarea lor, parca mi-au creat o inspiratie placuta, utila si practica, voi folosi fiecare articol in activitatea zilnica, si panseul lunii septembrie este genial, mi-a inspirat modernism si seriozitate! O seara buna! :happy: