REVISTELE LUI 2020

Revistele lunii Octombrie 2020

[Sursă foto: cindymangomini.com]

Pentru mulți, toamna înseamnă revenirea la normal: copiii încep școala, concediile s-au terminat, ziua cu lumină e mai scurtă și vremea prea rece pentru drumeții de-o zi. Ne întoarcem la muncă, la program, la ritmurile noastre.

Dar parcă nu e chiar așa. Am stat cam toată vara în casă, așa că acum m-aș plimba pe dealuri și pe malul mării, indiferent de starea vremii de afară și de lungimea zilei. Sunt atât de sătulă de reguli peste reguli, încât mă cam bate gândul să mi le fac pe ale mele (fără să fiu rebelă, că nu-mi stă în fire să calc regulile de bun simț, cum sunt cele privitoare la igienă și sănătate).

Dacă ar fi, și este, ca toamna asta să fac ceva nou și bun pentru mine, aș pune în practică ceva interesant ce am văzut pe Facebook: un îndemn la bunătate și compasiune. Ce înseamnă asta mai exact? Să renunț la a-i mai judeca pe alții și să mă bucur pentru ei, apreciindu-le chiar și cele mai mici eforturi. Repet: chiar și cele mai mici eforturi! M-am gândit mult la asta și este vorba doar de o decizie luată aici și acum: începând de azi voi fi vigilentă și voi renunța la judecată & bârfă, și voi trece pe pozitiv și apreciere. Încep chiar cu tine: îți mulțumesc că ai trecut pe aici și ai citit acest articol. :heart:

Nu e chiar atât de greu, mai ales că trecerea se face treptat, câte un pas mic zi de zi. Chiar și revistele glossy discută despre nevoia urgentă de a fi mai buni unii cu alții, chiar și atunci când nu par a fi motive să fim înțelegători. Pe scurt: a venit vremea să-i iubim și pe cei ce sunt greu de iubit.

Revistele glossy ne-au învățat până acum că frumusețea radiază din interior. Acum a venit momentul să ne arătăm această frumusețe, acele true colors despre care spune cântecul, prin practicarea bunătății și a compasiunii. Spun practicare pentru că asta e cheia: nu să crezi sau să predici compasiunea, ci chiar să o practici, să o manifești, să îi dai viață. Cei din jur vor observa cu siguranță, și atunci se vor lămuri prin puterea exemplului.

Haideți să vedem împreună ce surprize ne aduc revistele lunii Octombrie 2020 și să fim mai unite, noi femeile.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Octombrie 2020:

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 12 comentarii aprobate până acum.

Numărul de noiembrie-decembrie al PSYCHOLOGIES te invită să descoperi ce înseamnă copilul interior, cum lucrezi cu metafora copilului interior pentru dezvoltarea ta personală și pentru creșterea încrederii în tine.

Ca sa fii printre primele care citesc revista și o primești acasă, te invităm să îți pre-comanzi azi exemplarul personal al revistei PSYCHOLOGIES.

Revista PSYCHOLOGIES România are 144 de pagini de conținut original, care nu a mai fost publicat nicăieri – nici pe site, nici pe bloguri, nici în alte reviste.

Revista apare la 1 noiembrie.

sursa: psychologies.ro

A apărut pe piață ediția de toamnă a revistei Marea Dragoste/ revistatango.ro, un număr special, dedicat rezistenței prin artă, prin frumusețe, prin cultură.

Pe cele două coperte ale revistei se află două tinere și talentate artiste independente, care înfruntă vremurile tulburi pe care le străbatem prin curajul lor de a merge mai departe urmându-și marile pasiuni.

Soprana Alexandra Coman, pe de o parte, vorbește despre miracolul muzicii și despre tăria de a-ți urma visele cu orice preț și despre proiectele sale muzicale în care a fost implicată alături de cele mai mari nume ale operei lumii, precum José Carreras, Plácido Domingo sau Luciano Pavarotti.

Actrița și dramaturga Mihaela Drăgan, pe de altă parte, câștigătoare a unui premiu special oferit de British Council în cadrul Galei UNITER 2020, povestește despre curajul de a crea compania de teatru feminist rom Giuvlipen împreună cu colega sa Zita Moldovan și de a da, alături de talentatele actrițe din companie, mesajul autonomiei către fetele și femeile din comunitatea pe care o reprezintă – dar nu doar către ele, ci către întreaga lume.

În secțiunea având-o pe copertă pe soprana Alexandra Coman, revista oferă cititorilor interviuri de mare valoare cu interlocutori reprezentând segmente foarte diverse ale muzicii, personalități precum Gabriel Bebeșelea – dirijor și cercetător recunoscut în întreaga lume, Dan V. Dumitriu – textier și compozitor, Nica Zaharia – cântăreață și compozitoare de muzică folk sau Sinxi, tânăr artist britanic din segmentul disco-RNB.

În cealaltă parte a publicației revista vă dă întâlnire cu personalități marcante ale lumii artelor, precum Luiza Cala, cunoscută pictoriță și scriitoare, Ioana Ciocan, general manager Art Safari, scriitoarele Loreta Popa sau Andreea Mihaela Păunescu, fiica poetului Adrian Păunescu.

În revistă puteți găsi, ca de fiecare dată, rubrica Cea mai frumoasă poezie, care propune un poem splendid scris de Nina Cassian – “Îndrăgostiții cei lași” – , texte excepționale scrise de Alex. Ștefănescu, Dara Codescu, Simona Catrina (în neprețuita rubrică de citate care vă va face, obligatoriu, să râdeți în hohote de frumusețea spumoasă a textelor pline de umor adunate în ea), Radu Rizea – cronicarul rafinat al vinurilor de la Domeniul Coroanei Segarcea, Alice Năstase Buciuta sau Simona Preda, alături de fotografii superbe, mărturii în cuvinte și imagini despre frumusețea unor evenimente precum Gala UNITER de la Craiova sau noutăți editoriale. Între aceste noutăți editoriale, în afară de recomandările noutăților de la Humanitas Fiction, în revistă veți găsi prezentări ample ale noilor apariții ale Editurii Cărțile Tango, Antologia Nina Cassian, O Mie de Poeme, și romanul epistolar Trei Proaste, semnat de Dara Codescu și Alice Năstase Buciuta.

sursa: revistatango.ro

Alina

Buna! Luna aceasta voi cumpara revista Glamour datorita subiectului abordat. Am trecut-o pe lista de cumparaturi ca sa nu uit de ea, alaturi de revista National Geographic.
Multumesc tare mult pentru cele 4 link-uri, am sa rasfoiesc si eu revistele Avantaje, Unica, Elle si Viva pe care nu le-am mai citit de cativa ani…. :rose:

Revista Avantaje, ediția de Octombrie 2020, poate fi citită/ răsfoită online aici: magazines.ringier.ro/editie/avantaje-octombrie-2020/#pagina-1
La mine a mers.

Update: același lucru este valabil și pentru celelalte titluri Ringier:
magazines.ringier.ro/editie/unica-octombrie-2020/#pagina-1
magazines.ringier.ro/editie/elle-octombrie-2020/#pagina-1
magazines.ringier.ro/editie/viva-octombrie-2020/#pagina-1

liliTh

Știe cineva de ce nu pot accesa revista “Avantaje” on line?

A apărut Avantaje ediția de octombrie 2020
Ediția de octombrie vă prezintă în premieră națională cel mai documentat dosar jurnalistic despre comorile României. „Cloșca cu pui de aur’, tezaurul-vedetă de la Pietroasa, coifurile din aur ale regilor traci, brățările spirale ale dacilor, comoara dispărută a prințului Obrenovici, tezaurul pierdut al Basarabilor ori plăcuțele de aur de la Sinaia, copiate în plumb și apoi topite… Milenii de trecut transformate în bijuterii din aur greu, înconjurate de blesteme, legende şi taine. Pentru ele s-a ucis, s-a mințit, s-a trădat și s-a iubit, au fost râvnite, furate, regăsite, pierdute… Cei care le-au făurit și regii care le-au purtat, au devenit pulbere de multă vreme, iar urmele lor au fost risipite de vântul timpului. Doar aurul a rămas. Galbenul său n-are amintiri, enigmele însă, trăiesc.

De ce nu nu poți să-l uiți pe „fostul’? De ce încă te bântuie? Îți spunem noi: pentru că tu nu te-ai despărțit încă de el. A rămas blocat în sufletul și-n mintea ta și nu poți să-l faci să plece, nu-i așa?

Este octombrie deci e luna cancerului de sân. Avem vești bune și vești mai puțin bune. Începem cu alea rele: în starea de urgență multe cancere s-au agravat din lipsa investigațiilor și a intervențiilor salvatoare. Vestea bună vine de la dr. Cristian Viișoreanu: femeile au început să conștientizeze pericolul și vin singure la ecografii și mamografii.

De ce te expui în social media? Ce te împinge să-ți pui fotografiile cu întreaga familie la „vedere’? Într-un interviu în exclusivitate pentru Avantaje, Aurora Liiceanu vorbește pe larg despre fenomentul protagonismului care a cuprins mai ales tineretul.

Lista completă a plantelor care te ajută să slăbești. Ce proprietăți trebuie să aibă aceste ceaiuri din plante pentru ca țesutul adipos să se autoelimine, metabolismul să se intensifice iar sistemul endocrin să echilibreze organismul?

sursă: avantaje.ro

A apărut noul număr al revistei VIVA! Protagonista copertei de octombrie este Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma (PRO TV). Vedeta a făcut un pictorial incendiar și ne-a acordat un interviu amplu în care vorbește despre relația cu Felix Baumgartner, despre relația cu Dani, fostul ei iubit, despre fiul ei Ayan și… despre culisele emisiunii Ferma, ceea ce nu vedeți pe micul ecran nici până la sfârșitul emisiunii.

MIHAELA RĂDULESCU, PICTORIAL INCENDIAR ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE. Vedeta răspunde cu sinceritate celor mai indiscrete întrebări și spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după ce s-a spus că s-au despărțit.

Ce mai poți citi în VIVA! de octombrie:

– ȘTEFAN BĂNICĂ – primul interviu în care vorbește despre viața de familie, relația cu soția lui, Lavinia, precum și cei trei copii

– SORIN BONTEA – totul despre viața celui mai simpatizat bucătar din România: începuturile grele în bucătărie și secretul unei căsnicii longevive, de 30 de ani

– ANDA ADAM – viața demnă de un roman din spatele imaginii sexy: greutățile prin care a trecut în adolescență, dar și în căsnicie

– FLORIN RISTEI – secretele unuia dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc, pe plan profesional, dar și personal

– DENISE RIFAI – cea mai dură femeie de pe micul ecran este, de fapt, o romantică incutrabilă

– CARMEN GREBENIȘAN – totul despre logodnă, nuntă și relația cu Alina Ceușan

– ANDREEA BĂLAN – cele mai grele momente și cele mai mari frici din viața ei

– ALEXIA ERAM – fiica Andreei Esca, cel mai sexy pictorial, la 21 de ani

– LAURA COSOI – secretele ei în materie de beauty & fashion

sursa: viva.ro

Harper’s BAZAAR își propune să te destindă, dar în același timp îți oferă momente de reflecție, momente în care să iei decizii importante pentru tine, punându-ți câteva întrebări simple: Ce mă face fericită? Ce mă ajută să devin ceea ce am visat? Ce mă completează pentru a evolua? Te poți inspira din experiența altor femei care au hotărât să studieze la orice vârstă pentru a deveni împlinite. Exemplul lor ne-a fascinat, iar deciziile luate sunt impresionante – țin foarte mult de personalitate, de asumare și de satisfacție personală – le poți cunoaște în articolul Back to school.

În plus, zilnic suntem în fața unor alegeri importante care țin de stilul adoptat, de simțul civic, de metodele prin care ne îmbunătățim viața și în care ne construim cariera. Toate aceste decizii ne conturează imaginea finală și trebuie să ducă spre un tot unitar, fără discrepanțe. Nu e suficient să alegi cele mai impresionante ținute ale designerilor de top, e important ca ele să te definească, să îți contureze personalitatea, iar atitudinea și asumarea sunt esențiale. Dar, pentru a lua toate aceste decizii care îți construiesc, până la urmă, stilul, e determinantă informația.

Harper’s BAZAAR te ține la curent cu cele mai noi colecții, îți prezintă ținute must-have, adaptate pentru a fi frumoasă la orice vârstă. Iar pentru că frumusețea vine și din sănătate, la rubrica Beauty vei descoperi nenumărate soluții la problemele tale, chiar și cele apărute la menopauză. O femeie importantă e o femeie informată, așa că Harper’s BAZAAR își propune, în continuare, să fie cea mai bună sursă de informație în materie de stil, atitudine și beauty.

Și pentru că încă situația epidemiologică este îngrijorătoare, la rubrica Escape vei descoperi 10 locuri în care îți vei putea petrece o vacanță relaxantă la țară, unde izolarea să fie naturală, iar detașarea, totală. Toamna e un moment bun de a evada din marile orașe și de a avea timp pentru tine, pentru nevoile și plăcerile tale simple.

sursă: harpersbazaar.ro

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi: pe 29 septembrie apare Cosmopolitan, ediția noastră de octombrie!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine.

Din sumar…

Pe copertă îți oferim o întâlnire motivațională cu AMI; vedeta de la Te cunosc de undeva, căreia această toamnă i-a oferit mai multe cadouri — toate binemeritate, desigur, printre care și această copertă care apare azi, aproape de ziua ei de naștere (a fost pe 28 septembrie, La mulți ani, AMI!). Despre celelalte debuturi, dar și despre alte proiecte la care lucrează, toate la fel de interesante, precum și despre cum își găsește inspirația și liniștea descoperă în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate (vezi pagina 66).

Bineînțeles, nu înainte de a te pregăti din toate punctele de vedere pentru sezonul rece care tocmai s-a instaurat și care ne suprasolicită fizic și psihic. Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu te va duce într-o călătorie virtuală prin lumea frumuseții de la cele mai eficiente metode de îngrijire la cele mai noi tendințe, amintindu-ți că uneori e mai eficient să realizezi ce greșeli faci tocmai ca să nu le mai repeți. Iar în ceea ce privește look-ul tău complet, e tocmai bine, a sosit anotimpul acela când, mai mult mai niciodată, poți fi stylish și relaxată în același timp. Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială te ajută să decodezi această artă și, mai mult, te învață cum să porți cele mai cool blazers ale toamnei (vezi pagina 30).

Pentru că mai ales în ultimele săptămâni, ne simțim cu toții „rătăciți în pandemie”, am investigat de ce suntem (sau cel puțin părem) iresponsabili, și cum putem transforma conflictele în adevărați aliați ai relațiilor noastre. Toamna este momentul perfect pentru introspecție…

De asemenea, în această ediție de octombrie ne-am întâlnit special pentru tine cu două femei puternice, cu un tonus minunat, care și-au îndeplinit visele atât pe plan profesional, cât și personal: Anca Neagoe, Media&Communications Manager la Niran și una dintre cele mai interesante femei din mediul online, și Oana Tache (VJ Oana de la MTV sau Oana Tache de la PRO TV, cum o cunosc mai toți oamenii), care ne exemplifică prin propria experiență că nu este „anti fashion” să fii soție și mamă.

Va fi o toamnă spectaculoasă, lasă-te cucerită de toate surprizele ei!

sursa: cosmopolitan.ro

GLAMOUR de toamnă 2020: Motherhood 🧡 Un tablou mai puțin idealizat al maternității, așa cum este ea – un lung drum, cu dublu sens, al învățăturii.
Ilustrație de Irina Marinescu
Revista e disponibilă pe piață din 2 octombrie sau cu precomandă (livrarea e gratuită) de pe buy.glamour.ro

sursa: facebook.com/GLAMOURRomania

EXCLUSIV! Feli a spus „da”! Povestea cererii în căsătorie și primele poze cu ea și logodnicul în Unica de octombrie

Îndrăgita artistă Feli a fost cerută în căsătorie de tatăl fetiței ei și a spus „da”! Ea ne-a povestit în exclusivitate despre marele moment în numărul de octombrie al revistei Unica. Feli și Cătălin sunt într-o relație de trei ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Nora Luna, care în noiembrie va împlini vârsta de doi ani. Cererea în căsătorie a lăsat-o pe Feli în lacrimi – ba mai mult, a fost atât de emoționată, încât Cătălin a trebuit să o ceară în căsătorie două ori. Feli a fost cerută în căsătorie de două ori „Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme”, a povestit Feli. „Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într un minut de două ori!”

Surprizele din revista Unica de octombrie nu se opresc aici:
În Unica de octombrie vei găsi multe materiale exclusive pe care să le savurezi alături de o ceașcă de ceai sau cafea în zilele răcoroase de toamnă – interviurile cu vedete sunt doar vârful iceberg-ului. Mihaela Rădulescu ne-a vorbit despre surprizele și provocările noului sezon din „Ferma”, dar și câteva lucruri indiscrete despre relația ei cu Felix. Și Horia Brenciu ne-a povestit despre cum este pentru el, un veritabil showman, viața departe de scenă – și unde își canalizează energia acum. Și Oana Tache a stat de vorbă cu noi, oferindu-ne secrete din culisele vieții ei de mamă. Ea a devenit mamă în luna august și vorbește cu atât de multă iubire despre copilul ei, #rockstarkid Petru Lucas, încât nu ai mai vrea să te oprești din a o asculta.

Unica de octombrie îți aduce idei de vacanță și ponturi de sănătate:
Tot în ediția de octombrie vei putea citi despre felul în care Lavinia Petre, prezentatoarea știrilor dimineții de la PRO TV, stabilește limitele în relația cu copiii ei – un material de neratat dacă ești genul de persoană care nu știe să spună „nu”. Și pentru că ținem la sănătatea ta, doctorul Oana Cuzino a pregătit o listă cu cele mai frecvente afecțiuni ale femeilor în funcție de vârstă, alături de semnalele de alarmă la care trebuie să ții ochii deschiși. Sănătatea radiază însă din interior către exterior, așa că doctorul Mariana Sturza a explicat tot ce e de știut despre cocktailurile perfuzabile cu vitamine. Iar dacă avem grijă de sănătatea noastră (dar și a celor din jur), putem să mergem și într-o scurtă vacanță. Desigur, vacanțele pe care le știam s-au schimbat – așa că este momentul potrivit pentru a descoperi și explora frumusețile subapreciate ale României. În final, așa cum te-am obișnuit, ți-am pregătit nenumărate idei de fashion și beauty: de la genți și pantofi în vogă și până la produse vegane. Numărul de octombrie al revistei Unica poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând cu 24 septembrie.

sursa: unica.ro

În noul număr al revistei ELLE, Irina Rimes, una dintre cele mai relevante vedete pop din România, vorbește despre munca titanică ce a stat în spatele succesului ei din ultimii ani.
Pentru că, în această toamnă, multe dintre evenimentele culturale cu care eram obișnuiți vor reveni într-o formă sau alta, vei descoperi o serie de articole despre expozițiile pe care nu ai voie să le ratezi și un dosar dedicat sectorului cultural independent.

Nu am uitat, desigur, nici de modă, așa că te vom ține în continuare la curent cu trendurile momentului și designerii după care trebuie să te ghidezi în această toamnă atipică.

ELLE FASHION – FOCUS: COLOR BLOCKING – După aproape 10 ani, trend-ul color blocking revine! Asta înseamnă că poți asorta culori puternice între ele, atâta timp cât ținuta ta este armonioasă. Inspiră-te din câteva ținute de pe podium.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: AMI – Stilul vestimentar al lui Ami este la fel de cameleonic ca cel muzical, lucru de care te vei convinge odată ce vei vedea care sunt piesele ei de căpătâi.

ELLE FASHION – CE ÎȚI PROPUN DESIGNERII PENTRU ACEASTĂ TOAMNĂ ATIPICĂ? – Inspiră-te direct de la cei mai relevanți designeri și dă importanță detaliilor în această toamnă.

ELLE AGENDA – PORTRET: SHIRA HAAS – Fă cunoștință cu Shira Haas, starul din Unorthodox și interpreta unuia dintre cele mai puternice roluri feminine dintr-un serial recent.

ELLE AGENDA – 14 LUCRURI DE FĂCUT ÎN OCTOMBRIE – Pentru că cinematografele s-au redeschis încă de luna trecută, ți-am pregătit o listă de filme de care te poți bucura într-o sală de cinema, dar și multe alte evenimente de neratat.

ELLE FENOMEN – UNDE SUNT FEMEILE DIN INDUSTRIA DE GAMING? – În România și în lume, industria jocurilor video este în continuă ascensiune. Un moment cum nu se poate mai potrivit pentru a vorbi despre cine sunt cei care le creează și ce spun aceste jocuri despre societatea în care trăim.

ELLE ARTĂ – ARHIVE QUEER: DESPRE MEMORIE ȘI GĂSIREA UNUI LOC ÎN ISTORIE – Artistul polonez Karol Radziszewski s-a dedicat ani la rând unui proiect artistic deopotrivă personal și politic, prin care portretizează viețile persoanelor LGBT+ din trecut.

ELLE DOSAR – SOS CULTURA INDEPENDENTĂ – Cultura independentă a fost grav afectată de pandemie, dar cu toate acestea statul nu a venit cu nicio strategie de ajutorare. Am stat de vorbă cu 5 reprezentanți ai sectorului cultural independent despre cum au trecut peste această perioadă și cum văd viitorul.

ELLE MUZICA – MARIA MOT: ÎNGRIJITOAREA DE STELE – Citește un interviu cu o tânără din România care a ajuns să impresarieze starurile muzicii lirice internaționale.

ELLE PSIHO – EPATAREA ȘI MESAJUL REAL DIN SPATELE EI – Nu există societate ferită de epatare. Doar că, în funcție de nivelul economic, social, de istoria țării respective, epatarea prezintă nuanțe diferite. Dar în esență fenomenul ascunde aceleași suferințe emoționale mascate mai mult sau mai puțin abil.

ELLE X REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: VIAȚA DUPĂ COVID-19 – Află povestea Ceciliei, una dintre milioanele de vieți afectate direct de pandemia de coronavirus, pandemie care nu doar că a pus în pericol sănătatea atâtor oameni, ci a deturnat și economia și a schimbat modul în care ne raportăm unii la alții.

ELLE ARTĂ – DAYDREAMING – CU OCHII LARG DESCHIȘI – Expoziția Daydreaming, inaugurată în septembrie la Timișoara și care poate fi vizitată până la jumătatea lui octombrie la spațiul Faber, este o invitație la visare adresată celor care s-au confruntat în ultimele luni cu o realitate prea dură și care simt nevoia unei evadări.

ELLE COVERSTORY – IRINA RIMES SUPERSTAR – Descoperă un pictorial inedit cu Irina Rimes și un interviu cu una dintre cele relevante vedete ale pop-ului românesc.

ELLE FASHION – LIFE IN MONO – Pictorialul realizat de Daria Georgescu luna aceasta își trage inspirația dintr-un citat care aparține uneia dintre cele mai importante figuri ale fashion-ului mondial: Coco Chanel. „Femeile se gândesc la toate culorile, mai puțin la absența lor. Negrul le are pe toate. Albul, de asemenea. Frumusețea lor este absolută. Reprezintă armonia perfectă.”

ELLE BEAUTY – EXPRESS YOURSELF! – În această toamnă, Yves Saint Laurent Beauty te invită să descoperi universul femeii curajoase. Al unei femei libere, care nu se teme să încalce regulile și să sfideze standardele convenționale de frumusețe.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: PUTEREA RETINOLULUI – Deși este considerat un ingredient-minune, dacă nu este folosit în doza corectă sau dacă nu este aplicat corespunzător, retinolul poate accentua problemele cu care se confruntă tenul tău.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: SÂNZIANA NEGRU – Descoperă care este cel mai accesibil produs de îngrijire din trusa Sânzianei Negru, cum se menține în formă, dar și care este trucul de frumusețe la care apelează pentru a avea un ten perfect.

ELLE HEALTH – TREBUIE SĂ O SUNI PE VICTORIA! – Dacă ai trecut vreodată prin investigații oncologice sau o suspiciune de cancer, e greu de crezut că nu ai auzit aceste vorbe. Victoria Asanache este persoana care a introdus meseria de navigator de pacienți în România și este, pe scurt, cea care îi poate ghida astfel încât să aibă parte de cel mai bun tratament și, ca urmare, de cele mai mari șanse să trăiască.

sursa: elle.ro