REVISTELE LUI 2020

Revistele lunii Noiembrie 2020

Dragi cititoare ale blogului și fane ale revistelor glossy, ne pregătim pentru revistele lunii Noiembrie.

În acest articol, aș vrea să vă încurajez pentru a înfrunta finalul acestui an cu zâmbetul pe buze, însă nu știu ce să vă zic căci nici eu nu mă simt încurajată. Și nu pot să vă dau ceva ce nu am, și anume curaj.

Aș vrea să vă dau și speranță că va fi mai bine, că toate eforturile noastre și ale autorităților vor da roade și că ne vom putea iar vedea de viață cu relaxare, chiar dacă vom fi mai conștienți de ce înseamnă igienă și sănătate. Dar nu pot să vă spun nici asta, pentru că nu am nici eu speranță. Chiar nu știu ce va fi.

Atât pot să vă ofer acum: informații despre revistele lunii Noiembrie 2020 și îndemnul să căutați în interiorul vostru indicii despre viața frumoasă și bună pe care v-o doriți.

Haideți să ne inspirăm împreună din revistele lunii Noiembrie:

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Noiembrie 2020:

3
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 28 comentarii aprobate până acum.

@ doamna Cojocaru, cu drag :)
Am mai văzut Unica și cu o cremă de mîini tot Elmiplant.
Viva are un pachet de șervețele Zewa și un număr mai vechi tot Viva, inserat. Slăbuț. Voi alege Unica ;))

Cojocaru

Am cumparat Unica cu crema Elmiplant impotriva vergeturilor . Are un miros subtil.
Expira in 2023. Are 150 ml parca.

cojocaru

Si eu sunt curioasa ce cadou va avea Viva.
A cam ramas singura revista ce are si articole bune si cadou fain .
Multumesc pentru raspuns.
Ajung maine la chiosc si revin cu feedback.

Eleni, Suceava

A apărut Unica de decembrie. Pe copertă Dana Rogoz și copiii ei. Revista avea ca insert o cremă anticelulită de la Elmiplant (am văzut-o pe diverse site-uri la prețuri între 17-23 lei) și un baton de cereale parcă (eram pe fugă ;;) ). Revista costă 13,90 lei. Cred că se merită achiziția. Încă nu am cumpărat-o, aștept să văd Viva cu ce cadou vine :)

cojocaru

Au aparut revistele lunii decembrie?

Ionela

Foarte bune revistele, multumesc pentru recomandari!

Diana

Am luat revista viva pe coperta familia Maruta. Revista are ca insert loțiune dezinfectantă pentru maini de la farmec+monstra crema de fata vichy liftactiv. Am găsit subiecte interesante de la prima rasfoire , scrie despre Viviana Sposub concurenta de la emisiunea tarani vs sateni adevărul despre relația cu George Burcea, si despre actrița din serialul Vlad, Olimpia Melinte ne vorbește de primele luni de sarcina și despre cum a reusit în cariera si multi altii, am mai citit și previziunile lunii. Lectura faina!

Cândva prin martie, după ce am revenit acasă dintr-un concediu care a fost scurtat definitiv şi irevocabil de pandemie, când mi-am dat seama că urmează o perioadă destul de lungă de izolare la domiciliu, am început să mă uit – din nou – la Gilmore Girls. Nu aş şti să zic de câte ori l-am văzut, dar cert e că de fiecare dată îmi place la fel de tare. O fi şi pentru că îmi aminteşte de copilărie, cine ştie.

Astfel, în 2020, în plină pandemie, am ales să revăd un serial cu şapte sezoane, 154 de episoade, filmat între 2000 şi 2007. Motivul invocat de mine iniţial pentru această decizie a fost acela că Mihai (coapartamentarul meu, cum ne place nouă să glumim) nu îl văzuse. A refuzat cu încăpăţânare în primă instanţă, catalogându-l ca un film de fete, însă cu timpul, încet, dar sigur, am ajuns (împreună) la ultimul sezon.

Multe faze le ţineam minte, altele (mult mai puţine) nu. Ce mi se pare ciudat e că cu cât am avansat şi am ajuns spre finalul serialului, multe lucruri din vremea aia mi se par ciudate.

Mi se pare nefiresc să văd un restaurant plin. Mi se pare străină efervescenţa dintr-un mall înainte de sărbătorile de iarnă. Nu mai găsesc nimic familiar într-o sală de cinematograf care geme de lume. Iar petrecerile, ei bine petrecerile mari, gălăgioase şi mai ales la interior mi se par dintr-o altă lume.

Acum câteva luni, chiar în martie când am început să mă uit la Gilmore Girls, toate acestea îmi erau familiare. Erau fenomene cu care eram obişnuită şi care – cel puţin unele – îmi făceau plăcere. Mă sperie alienarea mea.

Unul dintre momentele mele preferate din serial este acela când un grup de adolescenţi (studenţi în primii ani de facultate) se aruncă de pe o schelă metalică foarte înaltă, agăţaţi de nişte umbrele negre şi securizaţi în corzi, strigând „In omnia paratus“. În traducere asta ar suna cam aşa: „Fii gata pentru orice!“.

În final, toată lumea ajunge nevătămată la sol şi urmează o petrecere pe cinste, cu şampanie multă şi rochii de gală. Ei bine, cam aşa îmi imaginez că o să sărbătorim şi noi finalul pandemiei. Sau măcar sper că aşa va fi şi că vom mai şti ce înseamnă asta.

Pandemia ne-a luat prin surprindere pe toţi – sau aproape pe toţi, nu ştiu ce zic clarvăzătorii :) -, dar ne-a învăţat că trebuie să fim gata de orice!

In Omnia Paratus!

sursa: editorialul ediției de Noiembrie al revistei După Afaceri Premium