REVISTELE LUI 2017

Revistele lunii Noiembrie 2017

Unele zile sunt urate. Fara energie, fara chef, fara vlaga, fara dorinte. Unele zile sunt total diferite de ceea ce vrem pentru noi, diferite de ceea ce stim ca meritam. Daca si vremea de afara e urata, atunci nu ne simtim total singure in tristetea noastra. Si este perfect normal sa existe si zile din astea. Este normal si OK sa nu functionam mereu cu motoarele turate la maxim, chiar daca asa i-am obisnuit pe cei din jur. Este OK sa avem zile in care sa vrem sa fim lasate in pace, in care nu se leaga mai nimic din ceea ce facem, in care vrem doar un pat cald si mancare buna.

Sunt zile in care ritmul e altul, nu mai suntem dispuse sa tragem de noi. Zile in care simtim ca e mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt, in care ne-am saturat sa tot urmarim sa ne indeplinim dorinte si planuri. Sunt zile in care iti vine sa tragi de carma si sa schimbi drastic directia. Nu inseamna sa renunti sau sa te dai batuta, ci pur si simplu iti dai seama ca vrei altceva in viata ta.

Astfel de zile necesita liniste si confort, mancare buna si cateva surse de inspiratie. In speranta ca astfel de zile trec mai usor si cu folos, hai sa vedem impreuna cu ce ne tenteaza editiile de Noiembrie ale revistelor glossy romanesti:

Revistele,
ordonate cronologic
Copertile, cadourile & inserturile editiilor de NOIEMBRIE 2017 Pretul (lei), numarul de pagini & data aparitiei
Oxygen Magazine România

[Inspiratie pentru viata]
Editie dubla Noiembrie-Decembrie

[Coperta: Nicole Wilkins]
5
24 Nov
Revista IOANA Coverstory: Impletituri de toamna 4,99
16 Nov
ForbesLife Romania

[Supliment de lifestyle editat de Forbes Romania]
Coverstory: Alchimia povestilor cu uniforma
[Coperta: Otilai Sava]
10,90
10 Nov
UP by Forbes Romania

[Supliment trimestrial de lux si atitudine editat de Forbes Romania]
Legendele toamnei

(Editia de Toamna 2017)
14,90
6 Nov
Tango — Marea Dragoste
[Revista de citit si iubit]


[Coperta dubla: Liza Panait si Serban Pavlu]
9,90
4 Nov
VIVA!
[O lume intreaga in VIVA!]
Crema hidratanta pentru maini Loncolor Ultra cu Glicerina

[Coperta: Anamaria Prodan]
12,99 (9,90)
1 Nov
FEMEIA.
[Revista femeilor care isi doresc mai mult]
(Gasesti revista si in varianta digitala pe magzter.com/RO/Burda-Romania/Femeia/Lifestyle) 8,99
31 Oct
Beau Monde Style
[Totul despre stil]
Editie dubla Noiembrie-Decembrie
(Gasesti revista si in varianta digitala pe magzter.com/RO/Burda-Romania/Beau-Monde-Style-Romania/Fashion)

[Coperta: Mirela Bucovicean (fotografiata de Oltin Dogaru)]

9,99
31 Oct
Marie Claire România
[Think smart, look amazing]

[Coperta: Shailene Woodley]

10,99
31 Oct
Cosmopolitan România
[Seducatoare, puternica, feminina]

(Gasesti revista si in varianta digitala pe magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle)

[Coperta: Olivia Palermo]

8,99
31 Oct
Dupa Afaceri Premium Coverstory: In contratimp cu timpul 30
27 Oct
Burda Style Germania 19,99
27 Oct
Psychologies Magazine România

[Implineste-ti viata!]
Carte

[Coperta: Ana Maria Branza]

19,99 (9,90)
27 Oct
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Masca de par de la Loncolor

[Coperta: Adela Diaconu]

9,90
27 Oct
Harper´s BAZAAR România
[Thinking fashion]
(Revista nu contine mostre.)
(Gasesti revista si in varianta digitala pe magzter.com/RO/Burda-Romania/Harper’s-Bazaar-Romania/Fashion/)

[Coperta: Julia Roberts]

14,99
162 pagini
27 Oct
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]
Suplimentul ELLE MAN

[Coperta: Shea si Caroline]

14,00
26 Oct
UNICA
[Pentru ca tu esti unica!]
Apa micelara Yves Rocher

[Coperta: Anca Lungu]

14,90 (10,90)
122 pagini
25 Oct
GLAMOUR România
[Adevarata. La fel ca tine!]
Editie aniversara 11 ani

[Coperta: Zendaya]

10,99
20 Oct

Galeria foto pentru copertile & cadourile revistelor lunii Noiembrie 2017:Ce ai vrea sa faci intr-o zi ploioasa si rece?

[View Results]

Loading ... Loading ...

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 24 comentarii aprobate până acum.

Antrenamentul tău

ȚINTIND AURUL | 6
ANTRENORUL TĂU PERSONAL | 14
ȘTIRI FITNESS | 16
O BANDĂ. DOUĂ ANTRENAMENTE. ZERO SCUZE | 32
UMERI BLINDAȚI | 56

Sănătatea ta

ȘTIRI SĂNĂTATE | 22
ȘTIRI MINTE ȘI CORP | 24
TRANSPIRĂ | 48

Nutriție și scădere în greutate

ȘTIRI NUTRIȚIE | 20
REDUCEREA GRĂSIMII | 26
SHAKE-UL TĂU ZILNIC | 28
GUSTĂRI INTELIGENTE | 30
MESE PENTRU ATINGEREA ȚINTELOR | 40
ZIUA ALIMENTAȚIEI PERFECTE | 54
CRONOMETREAZĂ-ȚI COMBUSTIBILUL | 66

Vocea Oxygen

PENTRU MĂMICI | 74
RIDICĂ ȘTACHETA | 76
CUM SE ALIMENTEAZĂ EA | 78

sursa: pronutrition.ro

Fiecare ediție a revistei noastre vine cu emoție nouă și cu bucurie proaspătă, dăruind cititorilor săi un pic din sufletul celor care au realizat-o sau care au ales să își deschidă baierele inimii în mărturisiri și imagini originale și unice. Și de data aceasta, ediția de noiembrie a revistei Marea Dragoste/revistatango.ro aduce cititorilor săi o colecție excepțională de povești emoționante de viață, interviuri cu mari artiști și personalități remarcabile, fotografii superbe, istorii de dragoste și texte literare splendide.
Șerban Pavlu, deținătorul rolului principal în serialul original HBO Umbre, este și eroul uneia dintre copertele noastre și al unui interviu de excepție, în care a vorbit despre dificultățile paternității, despre cât de greu este să împaci viața de familie cu profesia de actor, despre schimbările care vin odată cu trecerea timpului, și în profesie, dar și în iubire, precum și despre rolurile pe care le are în teatru sau film.
“Experienţa paternităţii a fost, toată, foarte ciudată pentru mine, cinci ani a fost… ca o facultate. Abia acum sunt părinte, până acum nu mă dezmeticisem. Am avut nevoie de cinci ani ca să mă transform într-un tată” a mărturisit actorul, tată a doi copii mici.
Un interviu frumos ca o lacrimă, cu jurnalista Cristina Stănciulescu, descuie porțile unei teme reluate, apoi, în întreaga ediție, aceea a iubirilor ideale, neașezate în rosturile unanim acceptate ale lumii, trăite cu frenezia tinereții și curajului îndrăgostirilor dintâi.
“I-am scris o scrisoare lui Paler. Și așa a început totul…” deschide Cristina Stănciulescu istoria sa de admirație și de iubire cu marele scriitor.
“În decembrie ’89 m-a sunat şi mi-a zis: „Ţi-am dat telefon să îţi spun că te iubesc. Este primul telefon pe care îl dau ca om liber!”, ne dăruiește Cristina Stănciulescu una dintre amintirile sale neprețuite.
Am promis că-l vom ademeni pe Adrian Naidin în paginile revistei noastre lună de lună și ne-am ținut de cuvânt. Marele muzician a acceptat să ne vorbească despre dragoste, într-un prim episod al întâlnirilor noastre cu arta și cuvintele lui.
“Iubirea nu ne umple viața. Ci dă viață. În ziua de apoi, spunea cineva, nu o să mă întrebe cât de mult am suferit, ci cât am iubit. Cred și acum că prin asta poate fi cântărit un om. Prin cât a iubit. Simt că iubirea este ceva mai complicată decât ne-am dori. Putem avea principii și viziuni idealiste, tot felul de reguli de eficientizare a vieții în care să credem, dar nu întotdeauna se aplică în realitate. “Dureros, însă, este aproape întotdeauna”- așa îmi spunea o femeie care mă iubea… ” a mărturisit Adrian Naidin.
O altă poveste de dragoste cu totul specială este dezvăluită în paginile realizate de jurnalista Loreta Popa. Doina Lavric-Parghel și Virgiliu Parghel, artiști talentați și sensibili, s-au întâlnit târziu și își trăiesc iubirea cu înțelepciunea maturității. Au copii din căsătoriile de mai înainte și două nepoțele gemene care le umplu sufletul de lumină și sunt, unul pentru celălalt, susținători, critici, prieteni, iubiți.
“Știi când am simțit eu că sunt nemuritoare, că, într-un fel, nu voi dispărea niciodată din lumea asta? Când mi s-au născut cele două nepoate gemene, Maria și Caterina”.
“Să ai capacitatea zborului… Să fii cu picioarele pe pământ, dar nu zdravăn înfipte-n pământ, la nevoie să te poți desprinde, să poți zbura! Asta-i libertatea pentru mine” a spus Doina Lavric-Parghel.
Liza și Viorel Panait ne-au dezvăluit câteva amănunte din culisele realizării colecției KUMBAYA by Liza Panait, a cărei prezentare va avea loc pe 13 noiembrie. (Dintre imaginile realizate cu noile modele ale colecției, am ales pentru coperta a doua a revistei o ținută purtată de Lili Stan). Iar Cristina Grama, hair-designerul de la Fason, ne-a spus povestea noii sale colecții, prezentate la Brașov, PLACEBO by Cristina Grama.
Din scrierile fermecătoare ale minunatei noastre Simona Catrina, am selectat, din nou, câteva fragmente legate de iubirile neîmplinite, pentru că v-am promis că o veți reîntâlni pe Simona întotdeauna în paginile revistei care a iubit-o și pe care ea a iubit-o, pentru care s-a luptat, în care a scris cele mai frumoase texte din presa românească. La fel ca dățile trecute, la rubrica MISSING YOU veți lăcrima de dor, dar și veți râde mult…
“Ei dau totul: dau drumul la TV când te pregătești să le spui “te doresc” (apoi te acuză că nu vrei sex și că pretextezi mereu că te doare capul), dau exemple celebre din literatură ca să te abată de la discuția despre (in)fidelitatea lui, dau totul (peste cap)… Lista e răutăcioasă, da. Bărbații știu să dăruiască, mintea îi ajută, reflexele la fel, forța îi completează fericit. Dar nu dau pentru că nu au nevoie să dea. Pentru că femeile au o glandă a cocoloșirii, iar secrețiile ei îi învață pe masculi să-și conserve actele de generozitate și dăruire. Dacă ți-ar pune cineva la ușă în fiecare zi o sacoșă de cotlete gratis, te mai duci să dai bani pe cotlete în piață?”, scria Simona Catrina în primii ani de Tango.
Planeta întreagă se zguduie sub forța demascărilor hărțuirii, iar colega noastră Carmen Mușat-Coman realizează un amplu reportaj care să reflecte tema #metoo la nivelul țării noastre. Mărturisirile victimelor sunt așezate cu înțelepciune în contextul comentariilor specialiștilor psihologi, feminiști, umaniști, care explică fenomenul în așa fel, încât demascările să nu fie în zadar, ci să ne ducă pe toți mai departe pe un drum al curajului și al eliberării.
Cum arăta viața lui Cătălin Măruță înainte să fie vedetă PRO TV?”
“Țin minte că luam bani pe dedicaţii la discoteca de la Kilometrul Zero – că un DJ, din ce trăia? din dedicaţii!- şi îi băgăm în buzunar. Iar dimineaţa la ora 5, când ajungeam acasă cu buzunarul plin de bani de un leu, îi puneam pe pat, îi întindeam pe toți şi ziceam: dacă nu o să mai am deloc serviciu, cu banii ăştia pot să rămân în Bucureşti încă trei luni” își amintește Cătălin Măruță, ajuns azi la zece ani de emisiuni de succes la PRO TV, de anii sosirii sale în Capitala în care nu cunoștea pe absolut nimeni și locuia într-un cămin de nefamiliști.
Radar de octombrie, rubrica semnată de Dara Codescu, comentează cele mai absurde, mai caraghioase, mai uimitoare știri ale lunii din urmă, în timp ce editorialul din Dara’s Dreams ne dăruiește o nouă temă de reflecție: În spatele vorbei, în umbra gândului.
“Există şi bărbaţi care nu sunt stresaţi de însurătoare. De exemplu, Marcel Toader! El a ajuns la al şaselea divorţ şi se pregăteşte deja pentru a şaptea căsătorie. Chiar dacă, acum, el vine dintr-o lume paralelă! Aşa a zis: că ultima lui soacră i-ar fi făcut vrăji şi l-a trimis val-vârtej pe alte frecvenţe. Dar dragostea a învins şi de data asta, el s-a întors în lumea noastră, atras de o altă pământeană, că nu pier ginerii când vor soacrele, aşa să ştiţi!”, comentează cu umor Dara Codescu una dintre știrile lunii trecute.
Marele scriitor Alex. Ștefănescu, guest-star editor al revistei noastre, aduce, în rubrica sa, Timp Retrăit, o tulburătoare amintire legată de Un croitor de altădată, colegele noastre Manu Pencea și Raluca Kișescu vorbesc cu har și cu umor despre iubirile fără sorți de izbândă, iar Alice Năstase Buciuta dăruiește cititorilor săi două scrisori pline de emoție, una dedicată, de asemenea, iubirilor fără noroc, Ce mult te-aș fi iubit…, iar cealaltă, celor doi ani scurși de la tragedia de la Colectiv, Dacă fiecare lacrimă.
“Am iubit, cândva, fără să ne pese de nimic altceva decât de chemarea inimilor noastre. Iubirile dintâi, așa neîmplinite, iluzorii, mințite, visate, inventate, ridicole, absurde sau fără de noroc, ne duceau până la infinit și înapoi”, scrie Alice Năstase Buciuta.
În cea mai frumoasă rubrică din presa românească dedicată vinului bun, talentatul scriitor și cunoscător într-ale licorilor magice create din struguri, Radu Rizea, ne dezvăluie, în stilul său inimitabil, povestea vinului Simfonie de la Domeniul Coroanei Segarcea.
“Toamna ”aparții”. Sentimentul locului este mai acut decât în orice alt anotimp – primăvara, când explodează tot, vrei doar să mergi, să mergi fără să te oprești, iar vara și iarna te tot cheamă marea și munții, doar toamna ești cu adevărat acasă și îți dorești să nu mai ieși nicăieri, niciodată. Și Simfonie este exact un vin al locului său.”, scrie Radu Rizea.
Revista mai cuprinde un interviu tulburător cu Nicoletta Mantovani Pavarotti, soția marelui tenor și mama mezinei lui, venită în România pentru a participa la Gala Vincero- Luciano Pavarotti de la Opera Națională București; o întâlnire prețioasă chiar în spațiul luminos al Muzeului Național al Literaturii Române cu directorul muzeului, Ioan Cristescu, scriitor, filolog, critic și profesor; cronici ale lansărilor de carte și ale spectacolelor de la operă, recomandări de filme și de produse cosmetice de calitate, texte și imagini splendide, inedite, realizate special pentru o întâlnire luminoasă cu cititorii care cred în adevăr, în bunătate, în iubire.
“Mulți spun greșit despre mine că am avut o viață ușoară, că el era bogat și că am trăit bine… Nu a fost așa. Luciano era în primul rând un om inteligent și bogat la inimă, la suflet”, ne-a declarat Nicoletta Mantovani Pavarotti.
Căutați în zilele următoare la chioșcuri ediția de noiembrie a revistei noastre, știind că, astfel, vă veți face un dar de preț, căci o revistă bună e un răsfăț meritat, ce redeșteaptă în noi bucuria de a trăi, de a iubi, de a citi.

sursa: revistatango.ro

@ Vera:
Draga mea, a ajuns la mine azi Glamour de Decembrie, pentru ca am abonament. Nu cred ca azi este la chioscuri, dar cred ca pana sambata va aparea.
Postez azi detalii pe blog.
:)>-

Vera

Dragelor, a aparut vreo revista ?
N-am ajuns la niciun chiosc…