REVISTELE LUI 2020

Revistele lunii Februarie 2020

Revistele lunii februarie 2020Rezoluțiile de început de an pot fi precum cursele de alergare pe care le făceam la școală: eram super motivată la începutul orei, porneam în forță, iar după o tură nu mai avem nici aer și nici energie, doar speranța că nu leșin până la finalul orei de sport.

Dacă și tu ai observat că se alege praful de rezoluțiile stabilite de tine la începutul fiecărui an (sau, și mai rău, ele devin sursă de frustrare), nu-ți face griji, nu ești singura. Nici eu nu am cu ce să mă mândresc. De fapt, conform Forbes, numai 8% dintre cei ce-și stabilesc rezoluții, le și ating până la 31 Decembrie.

De aceea mi se pare foarte interesantă și relaxantă abordarea de a schimba focusul pe un singur cuvânt – un cuvânt în jurul căruia să graviteze toate acțiunile tale de pe parcursul unui an. Cei care au făcut asta până acum spun că rezultatele sunt foarte bune și dispare presiunea lui “Ai spus că faci și nu ai făcut.”

Un singur cuvânt – încearcă și tu, mai ales dacă ai alergie la planuri și rezoluții. Simplitatea are farmecul și forța ei. Cercetătorii spun că, a te focusa pe mai mult de un proiect odată, reduce mult productivitatea. Poate de aceea tot mai mulți oameni renunță la planuri și rezoluții presante și adoptă abordarea simplă: alegerea unui singur cuvânt care să guverneze toate acțiunile întreprinse un an întreg.

A trecut Blue Monday (a fost în 20 Ianuarie) și ne-am mai revenit după sărbătorile de iarnă, așa că acum este cel mai bun moment pentru a alege un cuvânt puternic și reprezentativ pentru tine care să te ghideze în următoarele 11 luni ale lui 2020. Iată câteva sugestii: organizare, minimalism, simplitate, scop, bunătate, încredere, aventură, comunitate, renunțare, bucurie, momentul prezent, iubire, optimism, destul.

Alege cuvântul preferat de tine și înconjoară-te cu energia lui: scrie-l în diferite locuri din casă sau la birou, fă-ți o brățară sau un pandativ cu el, imprimă-l pe un tricou sau scrie-l peste tot în calendarul anului 2020. Folosește puterea telefonului mobil pentru a-ți reaminti cuvântul anului 2020, cel puțin odată pe săptămână.

Întregul an 2020 va deveni un efort conștient de a te concentra pe un singur cuvânt pozitiv, puternic și semnificativ pentru tine. Ăsta este un lucru pe care și cei mai ocupați oameni îl pot face.

Care este cuvântul ales de tine pentru anul 2020. Dacă nu ai idee încă, poate vei găsi inspirație în revistele lunii Februarie 2020. Iată-le:

Revistele,
ordonate cronologic
Coperta, cadoul & inserturile edițiilor de FEBRUARIE 2020 Prețul, numărul de pagini & data apariției
Luxury Magazine România
[Rich & Famous]
Ediția nr. 109, Iarna 2020

[Coperta: Ana-Maria Pop ]
25 lei
6 Feb
Revista IOANA 6,99 lei
5 Feb
După Afaceri Premium Ediție dublă Ianuarie-Februarie 2020

(Se distribuie gratuit abonaților Ziarului Financiar sau se comandă de la departamentul de distribuție.)
31 Ian
Oxygen Magazine România
[Inspiratie pentru viata]
Editia dubla Ianuarie-Februarie 2020

[Coperta: ]

5 lei
31 Ian
Cosmopolitan România
[Seducătoare, puternică, feminină]

(Găsești revista și în varianta digitală pe magzter.com)

[Coperta: Natalia Sveshnikova]

11,99 lei
31 Ian
VIVA!
[O lume intreaga in VIVA!]
Șampon regenerant Gerovital Tratament Expert (125 ml, pentru toate tipurile de păr)

[Coperta: Andreea Marin, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cătălin Măruță]
12,99 lei (10,90 lei)
31 Ian
Avantaje România
[Ghidul complet al femeii moderne]
Diverse produse cadou

[Coperta: Nicole Chirica]

12,99 lei (10,90 lei)
27 Ian
ELLE România
[Sexy, stylish, spirited]
Mostră apă e toaletă Miss Dior Rose N’Roses (0,3ml eșantion cu vaporizator, parfum nou lansat) + Mostră cremă Vichy Neovadiol Phytosculpt (plic cu 1,5 ml) + Pachet de șervețele Zewa Softis
[Copertă: modelul Olivia Arben [agenția Shandrew PR.]
14,99 lei
130 pagini
23 Ian
Unica
[Pentru că tu ești unică!]
Apa micelara Gerovital Plant

[Coperta: Adela Popescu și Radu Vâlcan]

14,99 lei (11,90 lei)
23 Ian
Burda Style Germania 19,99 lei
15 Ian
La chioșcuri găsești și următoarele reviste ce au apărut luna trecută:
Harper&acute BAZAAR Magazine România, ediția dublă Ianuarie-Februarie 2020
ForbesLife Magazine România, ediția dublă Ianuarie-Februarie 2020
Marie Claire Magazine România, ultima ediție românească tipărită
Revista FEMEIA, ultima ediție tipărită

Acest simbol marchează cadourile recomandate de mine personal.
Revistele cu fundal gri nu au aparut încă la chioșcuri, dar aici găsești informații despre ele.
Dacă ai alte detalii despre reviste, mi le poți trimite pe e-mail la glossy [arond] lirc.ro (în orice mărime și format). Le vei regăsi în galerie & tabel în cel mai scurt timp.
Alte articole despre reviste: info reviste și reviste straine.

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Februarie 2020:

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 18 comentarii aprobate până acum.

A apărut prima ediţie din 2020 a După Afaceri Premium. Începem prin a vă povesti ce soluţie antistres am găsit pentru noul an, care face cât mai multe cutii de sedative sau cât o lungă serie de şedinţe la psiholog, costisitoare mai ceva ca o vacanţă „exotică“.

Când francezii controlau actuala Asie de Sud-Est, au ajuns la concluzia că fiecare stat e diferit de celelalte, de la cultură la stil de viaţă şi productivitate în muncă. Pentru a sumariza situaţia, ei au spus aşa: „vietnamezii plantează orezul, cambodgienii se uită la el cum creşte, iar laoţienii îl ascultă cum se dezvoltă“. Nu cred că a sumarizat nimeni mai bine situaţia şi diferenţele dintre ţări, diferenţe care s-au păstrat până astăzi.

După o săptămână în Laos şi două în Cambodgia am putut să văd că secole de istorie mai mult sau mai puţin zbuciumată nu au schimbat mare lucru. În populara şi veşnic în dezvoltare Cambodgie mergi să te minunezi de ce pot face oamenii, atât bine – „imperiul“ format din Angkor Wat, Angkor Thom şi toate celelalte zeci de temple – cât şi rău – cruzimea regimului Khmer Rouge şi genocidul care a marcat istoria recentă a acestei ţări sunt greu de digerat chiar şi la circa 40 de ani distanţă.

Laos, pe de altă parte, e locul acela unde te duci să te faci bine de lume. Am mers fără aşteptări majore, dar am reuşit să mă deconectez complet şi nu din lipsă de internet cum s-ar putea crede. Da, acest stat – poate cel mai sărac din regiune – este adaptat prezentului, cu conexiune la internet şi multe, multe telefoane inteligente, dar rămâne ancorat în trecut, într-o eră în care timpul nu însemna bani. Pe scurt, în Laos nimeni nu se grăbeşte. De la câinele care traversează strada, la chelnerul care te serveşte la restaurant sau la persoana de la schimbul valutar. Faptul că s-a format o coadă de zece turişti care vor să schimbe dolari sau euro în kipi (moneda naţională din Laos) nu îi determină pe angajaţi să se grăbească, ci doar să zâmbească îngăduitori, ştiind că vizitatorii or să aibă ceva de aşteptat. Dar în final, localnicii nu se grăbesc nicăieri. Nu au nimic altceva mai bun de făcut.

Pentru un occidental această atitudine este la început enervantă. Îţi vine să îi iei locul la ghişeul de doi metri pătraţi şi să faci tu rapid calculele. Îţi vine să-i urli în faţă că pierzi timp preţios din vacanţa creionată cu grijă, la minut. Îţi vin multe pe limbă pe care i le-ai striga grăbit, pentru că altfel nu prea ai cum, că doar eşti nervos nevoie mare. Dar nu o faci, ci te adaptezi. Sau dacă o faci, e degeaba, şi apoi tot te adaptezi.

Aşa că, după câteva zile, nu prea multe, de fapt maximum două, ajungi să mergi mai agale, să mănânci mai lent şi să te uite sfântul zgâindu-te la un templu, două-trei, la o cascadă sau la călugării îmbrăcaţi în portocaliu viu care se îndreaptă încet dar sigur către o destinaţie doar de ei ştiută.

Când am ajuns în Cambodgia eram atât de relaxată încât mă enerva graba localnicilor. Nu mai înţelegeam traficul şi agitaţia de la orice colţ de stradă. Nu mai auzeam cum creşte orezul, era nevoie să-l privesc ca să înţeleg.

Am învăţat în Laos – deşi nu ştiu cât o să mă ţină lecţia – că de multe ori dacă te grăbeşti, nu ajungi mai repede, ci doar mai agitat şi mai nervos. Laoţienii, majoritar budişti, cred că viaţa asta e doar una dintre vieţile pe care le vor trăi, şi nu doar atât, ci cu siguranţă nu e cea mai importantă. Aşa că o trăiesc fără să viseze să se îmbogăţească. E suficient să aibă ce mânca şi să fie liniştiţi, motiv pentru care nu se vor speti muncind pentru mai mult. Nu zic că e bine să se generalizeze acest crez, pentru că de fapt această filosofie de viaţă e cea care poate fi găsită vinovată pentru subdezvoltarea economiei, a sistemului medical sau educaţional.

Ce zic eu e că, din când în când, e o lecţie ce trebuie predată în Occident. O săptămână în Laos face cât mai multe cutii de sedative şi pastile anti-stres la un loc. Sau cât o lungă serie de şedinţe la psiholog, costisitoare mai ceva ca o vacanţă „exotică“.

sursa: da.zf.ro/dupa-afaceri

Nu rata ediția de februarie 2020 a revistei Ioana, din 5 februarie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

În luna dedicată iubirii vorbim despre dragoste, dar și despre subiecte care interesează orice femeie modernă. Cum să-ți îngrijești genele în patru pași, care sunt produsele cosmetice pe val, cum purtăm jeanșii în combinații inedite sau care este piesa-cheie a sezonului sunt doar câteva dintre propunerile redactorilor noștri pentru tine.

Apoi, îți arătăm cum a atins succesul internațional o româncă care a reinventat paharul de vin, dar și cum reușește să facă lumea mai bună arhitectul de origine iraniană Omid Ghannadi, cunoscut datorită emisiunii „Visuri la cheie“.

În plus, pentru că suntem mereu bucuroși de oaspeți, facem împreună cele mai bune și mai sănătoase deserturi: prăjituri cu nuci. N-am uitat nici de timpul liber, așa că te invităm să fie în revistă, fie pe site-ul nostru un articol interesant despre Biertan, un sătuc transilvănean plin de magie și istorie.

Ne ocupăm și de sănătate, amintindu-ți că pentru o memorie de invidiat trebuie să-ți schimbi stilul de viață, iar noi îți spunem cum poți să faci asta.

sursa: revistaioana.ro

Eleni, Suceava

@ Living.
Au contraire :) . Cred că Elle se poate numi maculatură fiindcă e doar copia palidă a revistei falnice de altădată.
Cît despre Avon nu cunosc vreo altă firmă de cosmetice care să fie atît de implicată de mai bine de 16 ani în lupta împotriva cancerului la sân.

Salutare!
ELLE cumparata e mine nu a avut niciun catalog inserat. Probabil ca e doar pe un anumit tiraj. Dar nu-i bai, oricum nu sunt clienta Avon si nu duc lipsa de maculatura.

Eleni, Suceava

Bună fetelor :) . Am văzut astăzi Viva cu un șampon regenerant de la Gerovital/Farmec, cantitate de 125 ml. Avînd în vedere părerile bune pe care le-am citit, cu siguranță îmi voi cumpăra și eu revista. Mai am în vedere Unica și Elle. M-am uitat și la Elle, are un catalog înăuntru, cred că e de la Avon.

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de februarie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, prin care vei descoperi una dintre cele mai interesante super modele ale noii generații: Natalia Sveshnikova. Tăcută, grațioasă și de un profesionalism aproape matematic, Natalia a apărut deja de copertele multor publicații internaționale și și-a dezvoltat o carieră de prezentatoare TV de emisiuni științifice. Cine este Natalia Sveshnikova și de ce ar trebui să fii cu ochii pe ea în anul ce urmează, afli din noul număr al revistei Cosmo.
Și mai avem încă 8 modele ale noului val care te vor seduce prin diversitatea felului lor de a fi. Asta în primul rând.

Februarie și-a câștigat de mult locul lui stabil și magic în sânul iubirii, peste tot din lume, iar anul acesta am decis să îl celebrăm în stilul nostru, plecând de la (așa cum spune colega noastră Diana Colcer la pagina 8) a ne aminti să ne iubim pe noi înșine ca să putem să îi iubim pe cei din jurul nostru. Pentru că, până la urmă, „cea mai lungă relație din viața noastră este aceea cu noi înșine.”

Așa că ți-am pregătit tot ce trebuie să știi despre Oscar 2020 — nu rata acest răsfăț vizual cu unii dintre cei mai cunocuți actori din prezent; cele mai cool concerte prin intermediul cărora poți sărbători Valentine´s Day; câteva cărți numai bune pentru oricare este statusul relației tale; cele mai kinky hoteluri din lume și câteva propuneri pentru cum ai putea să te bucuri de ziua în plus de anul acesta. O zi poate face câte-o mie, mai ales când o ai în plus!

Avem și doi bărbați simpatici care te vor delecta: Penn Badgley cu playlist-ul său intim și Asa Butterfield cu revenirea lui în Sex Education… de data asta mult mai matur.

Pentru că nu se poate să treacă această lună fără să o lenjerie perfectă pentru momente sexy, colega noastră Anca Stăruială ți-a pregătit 25 de piese din care să alegi ce e pe sufletul tău. Și ca să ne fie mai ușor la job, oferă-ți în fiecare zi un boost de energie cu un look cool. Alege-ți, de asemenea, puloverul care să te încălzească și sutienul perfect pentru rochia de Valentine´s Day.

Ca să completezi ținuta, dar mai ales starea de spirit, colega noastră Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit câteva materiale foarte folositoare: ce faci cu ridurile câștigate în urma pierderii kilogramelor în plus, cum combini parfumul cu maniciura, discuții aprinse despre fondul de ten și un ritual de îngrijire sănătos.

Serile de februarie sunt, fără doar și poate, cele mai leneșe din tot anul, așa că ia-ți timp doar pentru tine și află care este drumul de la romantism la echilibru, cum sunt de fapt actrițele din serialul Umbre, unde a dispărut dorința sexuală și cu ce am înlocuit-o și ce poți face în fiecare zi ca să estompezi încălzirea globală care ne afectează din ce în ce mai mult.

Aww, și nu rata o vizită virtuală în primul Muzeu al Vaginului din lume!

Februarie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

sursa: cosmopolitan.ro

Pictorial exclusiv cu Andreea Marin, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cătălin Măruță în noul număr al revistei VIVA! Împreună au peste un secol de activitate, iar acum vă prezentăm un interviu în premieră cu ei.
Ce mai puteți citi în VIVA! de februarie:
– Iuliana Marciuc – totul despre povestea de iubire cu Adrian Enache și viața de mamă
– Oana Roman – pictorial exclusiv cu fiica ei, în noua locuință
– Sorin Bontea – dezvăluie toate secretele din culisele show-ului Asia Express
– Andra – 24 de întrebări indiscrete, la care a răspuns cu maximă sinceritate
– Adina, păpușa de la Glina – cum i s-a schimbat viața după pictorialul din VIVA!
– Geanina Ilieș – cele mai grele momente prin care a trecut în viața de mamă
– Mădălina Bellariu – cum a invitat-o Jude Law la teatru pe actrița din Sacrificiul

sursa: pagina de Facebook a revistei

@ Alina:
Mulțumesc pentru pont!
Nu am văzut revista asta încă. O voi căuta la Inmedio zilele astea, căci îmi place ce am găsit despre ea pe Facebook și site-ul propriu.
Revista costă 14 lei. “Disponibilă din 13 decembrie la nivel național & în aeroporturi în magazinele InMedio și Relay. Editată cu ♥ la Brașov.”
Motto-ul lor este “Escapism |Jurnalism inspirator |Girl Power”.

Alina

Buna! Am vazut la Inmedio o revista pe nume “Ielele”. A cumparat-o cineva? Cum vi se pare?

Am văzut pe pagina de Facebook a revistei ELLE un video cu Maurice Munteanu comentând ținutele vedetelor și brusc mi s-a făcut super poftă de revista ELLE. Am luat-o de la chioșc (ultima, vânzătoarea mi-a zis că a primit numai 3) și am răsfoit-o puțin. În weekend îi voi acorda mai multă atenție. Am pus în tabel detalii despre ceea ce am găsit în ea.
Am căutat articole/ rubrici semnate de Maurice Munteanu, însă nu am găsit decât o rubrică: Catwalk Report – Proenza Schouler. Ah, și încă o rubrică de modă despre Selma Browner (o pagină cu multe poze și puțin text, aș fi vrut să citesc mai mult din ceea ce scrie Maurice). Poate mai sunt și alte rubrici și mi-au scăpat datorită grabei cu care doar am răsfoit revista.
Anyway … mai citește cineva ELLE de Februarie? :rose:

Cojocaru

Buna seara , fetelor !!!
Am luat Unica cu apa micelara de la Gerovital Plant 150 mi.
Am văzut Avantaje cu o oja nude de la essence . Nu m a atras .
Astept Viva. Sunt curioasă.

adriana,pitesti

Am cumparat aseara Unica cu apa micelara(150ml)cu microbiom!!

Lună de lună, cu bucurie și emoție, cu drag pentru cuvântul tipărit, aducem în mâinile voastre revista în care să vă găsiți inspirația. De a crede, a spera, a visa și a împlini. Așa cum a făcut și protagonista de pe coperta ediției lunii februarie, Nicole Chirica. Deși a studiat cibernetica și sociología, deși cariera sa într-o multinațională era în plină ascensiune, a lăsat totul pentru a-și urma chemarea către artă. Așa s-a născut „Iutta”, o lume dedicată genților și accesoriilor din piele lucrate și brodate manual în linii desăvârșite, iscate din filonul unui autentic românesc. Cu filosofia unui stil propriu ea a reușit, în numai un an, să cucerească și să scrie o poveste de succes. Pe care vă invităm să o citiți în paginile revistei.

Și tot despre credință și speranță, dar într-un cu totul alt registru, „vorbește” și Dosarul din această ediție, care are ca temă centrală o afecțiune ale cărei urmări pot răpi unei femei fericirea de a fi mamă: endometrioza. Un subiect tratat de la A la Z de specialiștii ENDOMEDICARE, de la chirurgi ginecologi precum prof. dr. Elvira Brătilă și Rubin Munteanu la specialiști în obstetrică-ginecologie, anesteziști și psihologi. Și o concluzie unanimă: endometrioza poate fi învinsă.

Și cum nu am uitat că luna februarie este Luna iubirii, cea care a făcut pur și simplu SĂ FIM, v-am dezvăluit adevăruri nespuse despre Valentines Day dar și cum poți scăpa de frica de singurătate dacă nu ai cu cine să te bucuri de magia acestei zile aflate sub semnul inimii. Sau care sunt gesturile romantice pe care le poți face pentru a-ți impresiona partenerul. Măcar într-o zi din an…
De asemenea, am analizat ce mecanisme se ascund în spatele geloziei dintre frați și am disecat sentimentele unui părinte care trăiește sindromul cuibului gol după ce copilul își ia zborul în viață cu propriile aripi.

Interesată de interviuri? Vei fi răsplătită cu unul de-a dreptul savuros dar și sensibil, la întrebările căruia răspund două vedete îndrăgite: Cătălin Măruță și Andra. Cât despre rubrica noastră permanentă, „Avantajele vieții’, vă spunem doar atât: Sandra Izbașa. Restul e… lectură.

Am lăsat în mod intenționat la final reportajele, pentru că ele reprezintă cireașa de pe tort. Așa că vă poftim să le savurați, promițându-vă că vă veți delecta cu povestea nonconformistei Valentina Coțofană, violonista care cântă cu foc (nu doar în sens figurat ci și la propriu) și cea a „mamei semințelor cu suflet’, o femeie care a făcut din pasiunea ei un proiect care se propagă rapid și câștigă tot mai mulți adepți.

Cumpără ediția lunii februarie a revistei Avantaje și fii motivul și inspirația noastră de a continua să căutăm, pentru tine, toate acele subiecte și povești pe care îți este drag să le citești. Cu drag pentru cuvântul tipărit.

sursa: avantaje.ro

O trecere în revistă a tendințelor fashion & beauty pentru anul care urmează, dar și un amplu dosar despre dragoste și sex, în care trecem dincolo de tabu-uri și discutăm, printre altele, despre virginitate, BDSM, prima dragoste sau porno-ul feminist. Vei descoperi toate acestea (și mai mult de atât) în numărul ELLE de februarie.

ELLE FASHION – TREND – Domnica Mărgescu îți face un update cu tot ce e trendy luna aceasta.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – „Stilul meu depinde de dispoziția în care mă aflu!” este crezul Oliviei Perez, influencer și co-fondatoare a organizației de caritate System of Service. Află mai multe despre piesele vestimentare care o definesc.

ELLE FASHION – INSTASTYLE – Piese și styling-uri clasice, dar și mici artificii stilistice: sunt sugestiile lunii de la cele mai cool prezențe din social media.

ELLE AGENDĂ – Pentru luna februarie, ți-am pregătit o selecție de filme și concerte pe care nu ai voie să le ratezi.

ELLE AGENDĂ – CĂRȚILE LUNII – De la povestiri scurte la memorii sau romane pasionante: descoperă cărți nou-nouțe, cum nu se poate mai diferite și pe care nu le vei putea lăsa din mână.

ELLE INTERVIU – WHO DO YOU WANT TO BE? – Un interviu cu Hero Fiennes Tiffin, actor și model britanic de 22 de ani, care la începutul acestui an a devenit noua imagine a parfumului masculin Salvatore Ferragamo.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: MASK OFF – Uneori, o singură mască poate face minuni. Însă pentru a vedea cu adevărat rezultate, asigură-te că o alegi pe cea potrivită tenului tău.

ELLE HEALTH – PREȚUL CONTRACEPȚIEI – Șansa de a preveni sarcinile nedorite a influențat viețile a milioane de femei, dar acest privilegiu nu este lipsit de riscuri. Află mai multe despre acestea.

ELLE TRAVEL – DESERT ROSE – Roxana Voloșeniuc vorbește despre Muzeul Național al Qatar-ului și toate obiectivele turistice pe care trebuie neapărat să le vezi în Doha, un loc pe care te va convinge să-l alegi pentru următoarea ta vacanță.

sursa: elle.ro

Văzând cine este pe coperta revistei Unica februarie 2020, credem că e imposibil să nu scapi o exclamație de emoție: Adela Popescu și Radu Vâlcan îți prezintă cele mai mari iubiri ale vieții lor: Alexandru și Andrei.
Prima ședință foto în formulă de patru a familiei Adela Popescu și Radu Vâlcan a fost un prilej de încântare pentru toți și de reflecție pentru cei doi părinți, care îi cresc cu multă iubire, dar și cu multă atenție, pe cei doi fiii ai lor, Alexandru (3 ani) și Andrei (1 an), cu toate că au amândoi cariere în televiziune. Află din paginile revistei cum se organizează cei doi părinți pentru a avea timp să se ocupe de toate, pentru a fi prezenți „pe sticlă”, dar și în viețile copiilor lor și, mai ales, cum fac pentru a avea timp și pentru relația lor de dragoste.

În luna iubirii, revista Unica ți-a pregătit interviuri cu trei bărbați aleși pe sprânceană: misteriosul poet Iv cel Naiv, excepționalul vlogger Mircea Bravo, autorul unor clipuri virale cu milioane de vizualizări, și Dragoș Moldovan, câștigătorul trofeului Vocea României de anul trecut.

La finalul de deceniu, ne-am gândit că ți-ar plăcea să rememorezi câteva dintre cele mai interesante momente din istoria recentă a culturii pop: rochia care a împărțit internetul în două din cauza culorii incerte, ice bucket challange și multe altele, pe care le găsești adunate și ilustrate exclusiv în revista Unica februarie 2020.

Cantitatea de plastic de pe glob a devenit (în sfârșit!) și în România o îngrijorare reală. Până când ne vom obișnui să folosim mai puțin plastic și să reciclăm mai mult, te invităm să citești articolul dedicat acestui subiect, în care vei descoperi o mulțime de inițiative interesante de reciclare: mobilă, artă, încălțăminte, ochelari de soare, mașini și chiar ambarcațiuni.

Secțiunea de modă și frumusețe din Unica februarie 2020 abundă în sfaturi și recomandări de produse destinate nu doar ție, ci și iubitului tău. Februarie e luna în care puteți să vă răsfățați în doi! Iar dacă simți că ai vrea să afli mai multe despre cum funcționează miraculoasa relație de apropiere dintre doi oameni, ți-am pregătit o selecție de cărți de psihologia cuplului, cu recenzii bogate și extrem de interesante.

Nu uita că revista apare la chioșcurile de presă pe 23 ianuarie 2020. O parte din tirajul revistei conține drept cadou o apă micelară Gerovital Plant, la un preț special (14,99 lei revistă + produs cosmetic).

sursa: unica.ro

Eleni, Suceava

Bună fetelor :) . Ieri am văzut peste tot prin oraș revista Unica cu o apă micelară de la Gerovital Plant. Pe copertă e Adela Popescu cu familia. De asemenea apăruse și Elle.
Cred că am să îmi cumpăr Unica, testez micelara ;-) .