REVISTELE LUI 2020

Revistele lunii Decembrie 2020

Draga mea fană ale revistelor glossy, iată că se apropie și finalul acestui an. Fără planuri, fără rezoluții, fără petreceri. Nici nu putem să ne bucurăm că trece, căci știm ce urmează: cam același lucru – nebunia adusă de pandemie.

Până acum am învățat împreună ceva foarte intersant despre noi: știm să ne adaptăm la schimbare, la provocări și la incertitudini. Am cam fost forțați către această adaptare, dar să fie primit căci este spre binele nostru.

Propun să nu ne mai gândim la ce va fi și să ne concentrăm numai pe ceea ce este. Eu nu știu nici ce se va alege de Revelionul atât de așteptat pe care l-am rezervat de prin vară. Aveam de gând să mă văd cu prietenii, să dansăm și să povestim – acum pur și simplu nici nu vreau să mă gândesc că e posibil să se năruie toate planurile. Așa că rămân doar cu ziua de azi.

După atâta timp de stat pe ecrane, nu vă e dor să țineți în mână o revistă tipărită și să o citiți confortabil? Cu pagini îndoite și miros de tipar? Mie da!

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii Decembrie 2020:

[Credit photo: brățări Swarovski inspirate de filmul nou lansat WONDER WOMAN 1984]

2
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 13 comentarii aprobate până acum.

Ediția de iarnă a revistei Tango – Marea Dragoste are ca eroine ale copertelor două doamne frumoase, admirate, iubite: Actrița Carmen-Maria Strujac, vedetă a generației de aur a filmului și teatrului românesc, interpreta grecoaicei Caliopi din celebrele filme ale seriei Haiducii, pe de o parte; și Georgiana Spătaru, creatoarea comunității Exerciții de fericire, psiholog, maestră theta-healing, terapeută, scriitoare, în cealaltă parte a revistei.

Revista vă prilejuiește și alte întâlniri cu personalități remarcabile din toate domeniile vieții artistice, culturale, în interviuri și materiale exclusive.

Neale Donald Walsch, autorul Conversațiilor cu Dumnezeu ne-a împărtășit mantra unei vieți fericite, iar regizorul Peter Cattaneo, creatorul splendidului The Full Monty/ Gol Pușcă și al recent lansatului film, Military Wives/ Soții de militari ne-a vorbit, într-un interviu exclusiv, despre provocările lansării unui film în perioada pandemiei. Scriitoarea Doina Ruști a povestit într-un interviu-eveniment despre literatură și despre dragoste; muziciana și scriitoarea Doina Lavric-Parghel a ieșit cu frumusețea mărturisirilor ei în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă; Carmen Movileanu a trecut în revistă pentru noi realizările cu adevărat valoroase ale unei vieți dedicate televiziunii, în timp ce Ștefan Mandachi, inițiatorul proiectului România vrea autostrăzi, a povestit despre îmbinarea antreprenoriatului cu spiritul civic și cu spiritualitatea.

În revistă puteți găsi, ca de fiecare dată, rubrica Cea mai frumoasă poezie, care propune un poem splendid scris de Nina Cassian – “Grâu de ianuarie” – , texte excepționale scrise de Alex. Ștefănescu, Dara Codescu, Simona Catrina (în neprețuita rubrică de citate care vă va face, obligatoriu, să râdeți în hohote de frumusețea spumoasă a textelor pline de umor adunate în ea), Radu Rizea – cronicarul rafinat al vinurilor de la Domeniul Coroanei Segarcea, Alice Năstase Buciuta, Simona Preda, Iulia Miclea sau Manu Pencea, alături de fotografii superbe, mărturii în cuvinte și imagini despre frumusețea unor evenimente la zi sau noutăți editoriale. Între aceste noutăți editoriale, în afară de recomandările noutăților de la Humanitas Fiction, în revistă veți găsi prezentări ample ale noilor apariții ale Editurii Cărțile Tango, Antologia celor mai frumoase texte ale Simonei Catrina intitulată Damen Tango, volumul de texte Exerciții de fericire- Gânduri fără Justify al Georgianei Spătaru, Antologia Nina Cassian, O Mie de Poeme sau romanul epistolar Trei Proaste, semnat de Dara Codescu și Alice Năstase Buciuta.

sursa: revistatango.ro

Eleni, Suceava

A apărut și Viva cu Dan Negru și familia pe copertă. Ca insert un număr mai vechi. Slăbuț anul ăsta cu cadourile :cry: .

Eleni, Suceava

A apărut deja la Inmedio Unica de ianuarie cu Andreea Berecleanu pe copertă, fără cadou dar avînd insert un număr anterior al revistei (iulie, septembrie, octombrie). De asemenea am văzut Beau Monde :star:

Eleni, Suceava

Bună la toată lumea :) . Am văzut pe pagina Andreei Berecleanu că Unica de ianuarie o va avea pe copertă :star:

Diana

Revista avantaje are cadou un pachețel de șervețele nazale un pliant selecție praline ferrero și încă o revista avantaje din august

Ultima ediție a revistei Harper’s BAZAAR e o ediție dublă, decembrie-ianuarie, care face trecerea dintre ani. E o ocazie în care putem să reflectăm la anul care se va încheia curând (și ce an!) și să privim cu speranță spre 2021.

Dar, înainte de a ne face planuri pentru anul care urmează, să ne bucurăm de Sărbătorile care sunt aproape.
Vei găsi în paginile revistei o secțiune de cadouri pentru tine și pentru cei dragi care o să te inspire și care te va ajuta să găsești cele mai potrivite și rafinate daruri. Paginile noastre de modă au fost și ele gândite pentru Sărbători. Desigur, știm că petrecerile vor fi altfel – fără mulți invitați, fără prea mule călătorii, fără mulțimi de oameni care petrec de Revelion pe srăzile orașului. Însă cel mai important e să îi ai alături pe cei mai apropiați ție. Și da, poartă un outfit șic, unul care îți e drag și care te flatează. În felul ăsta o să te simți bine în pielea ta și o să păstrezi în minte o amintire frumoasă de la finalul anului 2020. An pe care n-o să-l uiți, știm sigur, însă nu din astfel de motive.

Pe lângă paginile dedicate finalului de decembrie, BAZAAR îți aduce și un interviu în exclusivitate cu Nicole Kidman (apropo, ultimul ei serial, The Undoing, chiar merită văzut), un altul cu fotograful Steve McCurry, o discuție despre artă, sustenabilitate și materiale reciclabile, o dezbatere despre drepturile femeii și – am lăsat-o intenționat pentru final – un text și pictorial superbe cu Marion Cotillard, starul nostru de pe copertă.

sursa: harpersbazaar.ro

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi: pe 27 noiembrie apare Cosmopolitan, ediția noastră de decembrie!
Pentru ultima lună din acest an atipic din atât de multe puncte de vedere, v-am pregătit o copertă provocatoare cu una dintre cele mai amuzante, talentate și inteligente vedete de la Hollywood, Rachel Brosnahan. Te invităm să faci cunoștință cu ea și să te lași motivată de tenacitatea cu care navighează printr-o lume încă plină de prejudecăți.

Și pentru că această ediție pornește de la o femeia celebră și cu adevărat puternică, rămânând în același vibe dar revenind în spațiul autohton, am mai descoperit încă trei femei care sperăm că te vor inspira prin tot ceea ce fac: fii cu ochii pe actrița Maruca Băiașu (pe care o poți urmări pe HBO, în serialul Bani negri), și pe Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, cele două femei care au transformat imposibilul în posibil și care au primit, la ediția de anul acesta E! PEOPLE´S CHOICE AWARDS, trofeul pentru PERSON OF THE YEAR – ROMANIA.

Ca în fiecare nouă ediție, Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu explorează pentru tine tot ce apare nou și tot ce este eficient și responsabil în ceea ce privește frumusețea și tonusul bun: de exemplu, poți afla, printre altele, cum poți combate acneea de pe spate: #Bacial; dar și cum îți poți realiza manichiuri inspirate de ornamente cool – să nu uităm, totuși este una dintre cele mai frumoase luni din an. Mai mult, descoperă cum poți oferi celor din jurul tău exact cadourile pe care și le doresc, cu ajutorul ASTRO GIFT GUIDE, realizat de către echipa Cosmo: Anca Stăruială, Ana-Maria Prunariu și Cătălina Teodorescu.

Și pentru că întodeauna există și partea plină a paharului, nu lăsa să treacă anul acesta fără să-l sărbătorești cum se cuvine: revizuiește modul cum o să-ți amintești anul 2020 prin 10 Good News (oamenii chiar au continuat să facă lucruri speciale), alege un brad original, poate chiar creează tu unul, și gătește de sărbătoare – să miroasă a Crăciun!

Mai mult, sper că nu credeai că te vom lăsa să treci de una singură prin alegerile parlamentare: ți-am pregătit un ghid complet, pe înțelesul tuturor, „poate chiar prea detaliat” care să te ajute să iei cea mai bună decizie pentru viitor.

Va fi un decembrie special, bucură-te din plin de aceste sărbători oricât de atipice vor fi!

sursa: cosmopolitan.ro

O sa iesim noi si din situatia asta, toate se rezolva ;)

Revista Femeia. apare, din nou, și în varianta printată! Fanele revistei îți pot face abonamente pentru a nu rata nicio ediție!
Abonamentul pentru 6 luni conține 6 reviste și costa 53 de lei, iar cel pe un an costă 106 lei pentru 12 ediții.

Ioana Beauty&Style – ediție de sărbătoare
Numărul special al revistei Ioana Beauty&Style este disponibil la toate punctele de presă din 24 noiembrie.

În fiecare zi, pe diverse canale, aflăm ce e mai bine să mâncăm, cum să ne creștem imunitatea, cum să ne ferim de boli, cum să ne îngrijim și care sunt ținutele vestimentare în trend. Suntem privilegiați să avem acces la toate aceste noutăți, ne sunt utile și uneori chiar necesare.
Suntem unici și asta e grozav pentru că putem învăța unii de la alții, din tendințe și apoi să luăm ce ni se potrivește. Frumusețea vine tocmai din această unicitate.
Într-un an tumultuos și gri, culoarea este cea care ne aduce dinamism și speranță. Alege-o pe cea care te reprezintă, în care te simți bine și nu uita că îngrijirea zilnică este ingredientul cel mai de preț al frumuseții.

Din cuprinsul numărului special Ioana Beauty&Style:
– Mădălina Bellariu Ion a cucerit întâi Europa și apoi România;
– Aproape totul despre Cleopatra Stratan;
– Rețete pentru seri de iarnă;
– Secretele eclipselor de la final de an;
– Rochii en vogue;
– Secretele starii de bine, de la imunitate la o relație fericită;
– Care sunt cele mai hot tendințe în machiaj, de ce e bine să folosim produse cosmetice vegane;
– „The Best Boots 2021”, dar și multe alte subiecte.
Poți citi acest număr special Ioana Beauty&Style și pe platforma magzter.com, unde vei găsi tot conținutul ediției tipărite, la un preț special.

sursa: revistaioana.ro

EXCLUSIV! Unica de decembrie este aici să îți deschidă apetitul pentru sărbători

Revista Unica de decembrie îți aduce spiritul sărbătorilor în case încă de pe acum – cu îndrăgita Dana Rogoz pe copertă și nenumărate surprize în interior, nu o poți rata.
Dana Rogoz (35 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Fie că ți-o amintești ca Abramburica sau ca Mimi din „La Bloc”, zâmbetul ei și personalitatea caldă sunt cele care ne-au cucerit iremediabil pe toți. Am stat de vorbă cu ea despre realitățile vieții ei de zi cu zi, bucuriile mici și mari din sânul familiei, direcția carierei ei în timpul pandemiei, cum a scăpat social media de sub control, cum este să fii femeie într-o Românie nepăsătoare în fața hărțuirii sexuale și ce a însemnat pentru ea nebunia anului 2020.

Unica de decembrie îți aduce interviuri cu oameni de excepție
Pentru că apreciem oamenii cu povești interesante, în numărul de decembrie ți-am pregătit mai multe interviuri pe care să le citești alături de o ciocolată caldă cu bezele, lângă bradul împodobit. Dacă ți-era dor de Cornel Ilie de la VUNK, acesta ne-a povestit o suită de lucuri despre ce s-a mai întâmplat în ultimul timp în viața lui – pornind din planul profesional și ajungând până la cel personal.
Și Alexandru Papadopol ne-a oferit un interviu deosebit de interesant, vorbindu-ne despre meseria de actor în vremuri de pandemie, despre miniseria HBO în care joacă și subiecte fierbinți din societatea de acum.
Dar pentru că ne fascinează și femeile de carieră, în luna decembrie avem un interviu și cu Eva Pavel, care este consilier medical în spitalele din străinătate. Ea ne-a povestit despre job-ul ei plin de provocări, dar și despre cât de norocoasă este să aibă o familie care îi oferă necondiționat sprijin.

Unica de decembrie este gata să te transpună în spiritul de sărbători
Pentru a încheia anul cum trebuie, ți-am pregătit o selecție fascinantă de cadouri din care să te inspiri. Fie că vrei să faci cadouri celor dragi sau vrei să te răsfeți pe tine însăți, ai de unde alege. Noi am împărțit cadourile pe culouri, tu trebuie doar să îți urmezi intuiția și portofelul. Și pentru că acest an este unul cu totul diferit, sărbătorile de iarnă arată și ele altfel. Dacă vrei să păstrezi distanțarea socială fără să renunți la micile și marile bucurii aduse de timpul petrecut împreună cu familia și prietenii de Crăciun, am venit cu o suită de idei legate de cum poți petrece la distanță.
Cu sau fără distanțare socială însă, masa bogată de Crăciun rămâne o constantă pe mesele românilor. Doctorul Oana Cuzino ne-a vorbit despre cum ne putem bucura de bucatele de Crăciun fără să ne chinuim metabolismul prea tare. Numărul de Unica de decembrie îl găsești la punctele de difuzare a presei începând cu miercuri, 25 noiembrie.

sursa: unica.ro

Dacă este decembrie, înseamnă că ne pregătim de ELLE Style Awards, evenimentul pe care toți iubitorii de modă și lifestyle îl așteaptă cu sufletul la gură. Fă cunoștință cu nominalizații de anul acesta și află ce au învățat în acest an care a reprezentat o provocare pentru toată lumea, în noul număr ELLE.

– FOCUS: BACK TO BLACK – Dacă iarna trecută albul a fost culoarea predominantă, casele de modă s-au întors la negrul prețios, dramatic și extravagant. Domnica Mărgescu îți prezintă cele mai interesante ținute de pe podiumurile internaționale.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: ANDREEA CRISTEA – Andreea Cristea, pe care o cunoști din social media sub numele de Stiletto Shades, ne prezintă luna aceasta piesele de rezistență din garderoba ei.

ELLE CADOURI – GHIDUL REDACȚIEI ELLE PENTRU CADOURI – Membrii redacției ELLE ți-au pregătit selecția lor extrem de personală de cadouri pe care să le oferi celor dragi de sărbători – de la cosmetice de top, articole vestimentare și accesorii până la cărți și gadget-uri.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: AVA MAX – Citește un interviu cu Ava Max și află mai multe despre parcursul ei, de la încercările timide de a intra în industria muzicală la debutul în topurile muzicale cu Sweet but Psycho, single-ul care a făcut-o celebră în întreaga lume.

ELLE AGENDA – 10 LUCRURI DE FĂCUT ÎN DECEMBRIE – Îți prezentăm o selecție de filme și spectacole de teatru online pe care să le vezi luna asta, plus câteva expoziții pe care le poți vizita în siguranță.

ELLE INTERVIU – MIHAI POP, ULTIMUL ROMANTIC – Maurice Munteanu a stat de vorbă cu Mihai Pop, unul dintre fondatorii galeriei clujene (și berlineze) Plan B, care reprezintă unii dintre cei mai influenți artiști români contemporani.

ELLE SOCIAL MEDIA – ERA SOCIAL MEDIA – Fără îndoială, ultimii 20 de ani au stat sub semnul rețelelor social media, care au schimbat modul în care interacționăm și obținem informații și au ajuns chiar să influențeze politica. Am privit în urmă pentru a-ți prezenta unele dintre cele mai importante momente au definit aceste rețele.

ELLE SOCIAL MEDIA – #NUDOARUNHASHTAG – Află cum un simplu hashtag a reușit să creeze o revoluție care a depășit sfera Internetului.

ELLE PSIHO – CU SOCIAL MEDIA LA PSIHOLOG – Andra Zaharia, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ, vorbește despre mecanismele din spatele consumului de social media, care a crescut și mai mult în ultima perioadă.

ELLE X REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: FEMEI, DINCOLO DE COMPLEXE, PRESIUNI SAU NORME – Fă cunoștință cu trei femei puternice care vorbesc despre așteptările pe care societatea le are de la o femeie și povestesc cum și-au depășit complexele generate de acestea.

ELLE FASHION – GIRLS, GIRLS, GIRLS! – Sânziana Negru, Ioana Grama și Dana Rogoz, împreună cu câștigătoarele concursului inițiat de ELLE și H&M, îți arată cum să-ți realizezi singură un styling glam&cool.

ELLE STYLE AWARDS – Îți prezentăm 49 dintre cei mai creativi și stylish oameni din România, nominalizații de anul acesta ai premiilor ELLE Style Awards, pe care i-am provocat să se fotografieze într-o ipostază care îi dezvăluie în cel mai onest mod și să ne spună ce au învățat despre ei înșiși anul acesta.

ELLE FASHION – FADE TO GREY – Descoperă un pictorial care îți va demonstra că ținutele monocrome în nuanțe de gri sunt tot ce-ți trebuie pentru a avea o ținută memorabilă în această iarnă.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ALICE CAVALERU – În această lună, Alice Cavaleru ne dezvăluie cum se menține în formă, care este parfumul său preferat, dar și care sunt produsele cosmetice la care nu ar putea renunța vreodată.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: GUA SHA – Află mai multe despre instrumentele gua sha, revelația momentului în ceea ce privește îngrijirea pielii.

ELLE HOROSCOP – Citește despre ce îți rezervă astrele în luna decembrie..

sursa: elle.ro