REVISTELE LUI 2020

Revistele lunii August 2020

Nu știu cum vă simțiți voi, însă la mine pare a fi liniștea dinaintea furtunii. Și am impresia că anul ăsta greu și urât este primul dintr-un șir de vreo 3.

Nu cred că această perioadă unică în istorie va trece prea repede, însă sper să avem înțelepciunea să luam cele mai bune decizii pentru umanitate.

Poate că avem impresia că nu știm ce să facem, ce decizii să luam pentru a trece cu bine de pandemie, însă eu cred că, în adâncul nostru, știm ce e de făcut.

Fiecare dintre noi are în interior o buslă care indică drumul cel bun. Fiecare dintre noi știe ce are de făcut pentru a fi bine pentru toată lumea. A venit momentul să ne găsim curajul de a urma busola și a asculta vocea interioară ce ne șoptește indicații.

Toată nebunia asta cu pandemia și virusul ce afectează întreaga planetă ne determină să ne mobilizăm împreună, tot la nivel planetar, și să învățăm unii de la alții, să ne încurajăm, să ne ghidăm și să luăm deciziile grele împreună. Binele învinge și noi ducem această bătălie împreună.

Ce vremuri interesante să fim aici pe Pământ! Am uitat în ce luptă ne-am băgat, însă acum avem toate motivele să ne reamintim – putem face Rai din viața pe Pământ. Dacă nu ne iese planul, nu-i nicio problema, Mama Natură poate prospera și fără specia umană.

Așa că haideți să ridicăm capul din nisip și să fim oamenii curajoși care am promis că vom fi atunci când am început călătoria pe Pământ. Dacă cititul vă relaxează, luați o revistă și începeți să visați cu ochii deschiși. Nu se știe de unde vin ideile bune!

Galeria foto pentru coperțile & cadourile revistelor lunii August 2020:

1
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 9 comentarii aprobate până acum.

@ Violeta:
O mica problema tehnica, se va rezolva in curand.
Multumec!

violeta

de ce nu mai apare tabelul cu cadourile revistelor?

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi pe 30 iulie apare Cosmopolitan, ediția noastră de august!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine.

Pe copertă îți oferim o întâlnire fresh — o adevărată revelație — cu MIRA care tocmai face valuri cu primul ei album. Este una dintre cele mai talentate tinere artiste din spațiul muzical autohton, și o susținătoare a cauzelor umanitare. Descoper-o alături de noi pe MIRA, la primul ei interviu pentru Cosmo.

Dar, bineînțeles, nu înainte de a te pregăti pentru un august torid: Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială îți pune la dispoziție o colecție de caftane care presupun un minimum de efort stilistic, dar care te ajută să obții pe loc un look cool și confortabil. Și pentru că vara este o sărbătoare în sine, unde bijuteriile strălucesc la lumina zilei, numărul acesta ai posibilitatea să îți completezi outfit-urile cu toate bijuteriile de care ai nevoie. Mai mult, află ce T-shirts super cool ar trebui să (mai) ai în garderobă vara asta, fiind în același timp la curent cu cele mai inedite referințe pop ale momentului.

Așa cum se întâmplă în fiecare ediție Cosmo, pe lângă tendințele fashion, avem grijă să te ținem la curent cu tot ce ai putea face pentru tonusul tău, pentru a te simți frumoasă și puternică, atât fizic, cât și psihic. Pentru asta, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit toate resursele necesare pentru a avea un ten impecabil și luminos, în sfârșit! Dar mai ales ți-a bătătorit calea spre trupul perfect… calea subacvatică. În completare, îți exemplifică, cu ajutorul vedetelor, care sunt secretele unui păr superb (da, și tu poți pune în practică aceste trucuri, chiar dacă nu ai câștigat încă un Oscar). Dar nu înainte de a bifa tot ce trebuie să faci înainte și după soarele nemilos de august — un pic de protecție „extinsă” nu strică niciodată.

Tot în ceea ce privește relația cu tine, dar de data asta dintr-o perspectivă ceva mai emoțională, am clarificat din punctul de vedere psihologic: de ce prieteniile încep să dispară după o anumită vârstă, ce mai avem, și nu mai avem voie să facem la job în era coronavisrului, și dacă #NoSex este soarta oricărei relații de lungă durată?

Apoi, pentru că ne-am întors la job, dar nu numai cu teamă, ci și bulversate de noua dinamica a lucrurilor, experții ne explică cum ne descotorosim de locurile de muncă tradiționale pentru confortul căminelor noastre, și cum putem să ne autodisciplinăm așa încât să nu mai amânăm atât lucrurile, și să apesăm pe butonul de start.

Cu temele făcute, suntem pregătite să reconfirgurăm și în luna august traseul vacanței de vară, de data aceasta fiind la înălțimea celui mai nou trend în materie de travel: vacanțe la conac, cele mai cool destinații ale verii. Tot la fel de cool au devenit în prezent experiențele, de orice fel, din mediul virtual — antrenează-te alături de o campioană olimpică, meditează cot la cot cu un călugăr budist, organizează un sangria party cu drag queens sau învață să faci ciocolată, totul la tine acasă!

Și pentru că oricât de frumos ar fi afară, nu putem ignora problemele societății în care trăim, am analizat de unde vine și unde a ajuns în 2020 nevoia noastră de a protesta, și care este pe scurt istoria rasismului în modă. Iar, pentru că evenimentul nostru de suflet, Transilvania International Film Festival, totuși se va desfășura între 31 iulie și 9 august, ți-am pregătit cele mai relevante cadre reale, prin prisma filmelor și documentarelor de vizionat la TIFF 2020, și am stat de vorbă cu István Téglás, un actor pe val la cea de-a 19-a ediție a celui mai îndrăgit festival de film din România.

sursa: cosmopolitan.ro

@ Monica:
Ba da, îl mai fac, imediat ce învăț să introduc cod HTML în noua versiune a blogului. S-au făcut multe update-uri iar eu trebuie să-mi fac timp să învăț una-alta pentru ca totul să fie cum a fost înainte, dar mai bine.
Puțină răbdare, te rog!

Monica Cluj

Tabelul cu reviste, cadouri…nu se mai face?

Bună, fetelor!
Accesul meu pe Facebook este blocat deocamdată, până când Facebook îmi revizuiește identitatea (se pare că cineva s-a plâns în direcția asta, habar n-am despre ce este vorba). Deci nu voi putea lua informații despre de acolo o perioadă, până când nu se rezolvă situația.
Vă aștept pe voi cu detalii despre ce v-ați cumpărat și ce ați mai citit interesant în revistele glossy.

Luna august vine cu o ediție Unica la fel de fierbinte ca vremea de afară. Pe copertă o avem pe INNA, într-o ipostază pe cât de sexy, pe atât de elegantă. La cei 33 de ani ai săi, doboară topurile muzicale internaționale și are mai mulți urmăritori pe YouTube decât Celine Dion, Rita Ora, Mark Ronson și Muse. INNA a găsit succesul dincolo de granițele României de mulți ani prin muzica și talentul ei (drept dovadă cei 6 milioane de abonați de pe YouTube), însă ea nu uită niciodată de unde a plecat. Mereu revine în țară cu același drag și dor, iar pe unde merge se mândrește că este româncă.
Pandemia nu a oprit-o din a le oferi fanilor ceea ce își doresc. Ea a compus, a înregistrat piese în studioul de acasă și a făcut chiar și un videoclip cu o echipă restrânsă. Mai mult, din toamnă o vom putea vedea și pe ecrane, pe PRO TV, unde va fi detectiv în emisiunea „Masked Singer Romania”, alături de Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Ana Morodan. Despre toate astea, dar și despre detalii intime ale vieții ei, nediscutate până acum, poți citi în ediția de august a revistei Unica.

INNA nu este însă singura artistă care și-a deschis sufletul în fața noastră luna aceasta. Tot în ediție de august a revistei vei putea citi interviuri cu Pavel Bartoș, Mirela Oprișor, Randi și fratele lui, Alex Ropcea. Pavel Bartoș ne-a povestit despre cum s-a redescoperit în timpul pandemiei alături de familia lui, Mirela Oprișor a fost sinceră până la capăt și ne-a vorbit despre regretele mici și mari ale vieții de actor, iar Randi și Alex Ropcea ne-au cucerit cu dinamica relației frați-colaboratori dintre ei. Dacă ai nevoie de o doză de voie bună instant, interviurile cu Florin Ristei și cu Marius Vizante te vor binedispune de îndată! Florin ne-a zis ce proiecte a pregătit în carantină și ce tatuaje noi se gândește să își facă, pe când Marius ne-a spus despre serialul delicios de controversat în care joacă, „Videochat”. Ț
i-am pregătit însă un interviu emoționant și cu Cristina Rusu, o femeie care a lăsat la 30 de ani viața de analist financiar în urmă și s-a alăturat organizației Medici fără Frontiere. Poveștile ei despre misiunile avute în țări măcinate de răboaie și de epidemii sunt, puțin spus, impresionante.

Surprizele din ediția Unica de august nu se opresc aici. Încă suntem în toiul verii, iar epilarea este o prioritate pentru multe dintre noi. Pentru a scăpa definitiv de această grijă, doctorul Olga Melnic ne-a arătat tot ce trebuie să știm despre epilarea definitivă.

Oricât am iubi însă anotimpul cald, el vine și cu pericole – unele mai evidente, altele mai puțin. Fie că vorbim despre pericolele expunerii la soare sau de cele aduse de pandemia de COVID-19, un lucru este sigur: trebuie să avem grijă de noi și de cei din jur mai mult ca oricând, iar doctorul Oana Cuzino ne arată și cum putem face aceste lucruri. Dacă reușești ca vara aceasta să îți planifici vreun concediu, am pregătit pentru tine și o selecție de produse care să îți vină în ajutor. Vei descoperi truse de beauty pentru plajă, dar și idei de outfit-uri în funcție de locurile pe care vei alege să le vizitezi.
Dacă ți-am trezit curiozitatea cu privire la numărul de august al revistei Unica, nu rămâne decât să o descoperi singură, alături de o băutură răcoritoare rece! O vei găsi la punctele de difuzare a presei începând cu data de 23 iulie 2020. Poate fi însă cumpărată și online, dacă nu vrei să mai bați drumul până la magazin. Poți alege varianta simplă sau cea cu cadou – la a doua primind un gel răcoritor de folosit după plajă de la Gerovital.
Iar dacă nu ești neapărat adepta răsfoirii revistei în format fizic, există și varianta de a citi revista online, în mod gratuit. O vei găsi în chioșcul electronic de reviste Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta: magazines.ringier.ro. O poți răsfoi direct pe magazines.ringier.ro/editie/unica-august-2020

sursa: unica.ro

Chiar dacă industria modei începe să se schimbe și să se adapteze la noua realitate, pandemia nu a reușit să-i distrugă creativitatea. O demonstrează paginile de tendințe pentru sezonul 2020/2021 realizate de echipa de modă ELLE România în noul număr al revistei. Pe lângă cele mai noi direcții în fashion & beauty, vei descoperi și pictoriale care reușesc să redea esența acestei veri.

Tot în numărul de august al revistei ELLE vei găsi și o serie de articole cum nu se poate mai diferite, numai bune de citit în vacanță. Printre altele, vei afla cine sunt pickup artiștii, acești profesori de masculinitate care se hrănesc din frustările bărbaților, te vei lămuri ce este identitatea de gen și de ce e important să nu treacă legea care ar interzice predarea ei în școli și te vei putea inspira din descoperirile literare recente a 11 persoane din lumea literară.

ELLE FASHION – FOCUS: FEMINITATE LA SUPERLATIV – Ce poate fi mai feminin decât o rochie? Domnica Mărgescu îți prezintă luna aceasta cele mai hot rochii ale momentului.

ELLE FASHION – TREND – Se pare că acesta este sezonul pălăriilor, așa că află cum interpretează designerii trend-ul momentului.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL – Gina Chirilă, model, owner-ul brand-ului Silkplicity și, mai nou, mama unei fetițe adorabile, are un stil feminin cu accente minimaliste. Află care sunt piesele ei de rezistență.

ELLE FASHION – HOTLIST – În fiecare număr, un invitat special îți arată ce îi place, cum îi place & de ce îi place. Luna aceasta este rândul Ginei Pistol.

ELLE FASHION – GHIDUL COMPLET AL ȚINUTELOR DE SEARĂ – Maurice Munteanu trece în revistă piesele vestimentare și accesoriile timeless care compun ținuta perfectă de seară.

ELLE FASHION – TENDINȚE FASHION & BEAUTY 2020/2021 – Redactorii ELLE îți arată ce va fi în sezonul următor, atât în materie de modă, cât și de beauty.

ELLE AGENDA – ALEXANDRA SIPA ARE AȘTEPTĂRI FOARTE MARI DE LA EA. ȘI NOI – Fă cunoștință cu Alexandra Sipa, o tânără designeriță care a ajuns în atenția modei mari cu o colecție de absolvire lucrată în dantelă realizată manual din fire electrice.

ELLE AGENDA – 12 LUCRURI DE VĂZUT, AUZIT ȘI EXPLORAT ÎN AUGUST – Până la sfârșitul verii, ne vom putea bucura de festivaluri vechi sau de evenimente recent apărute, adaptate la noua realitate pe care o trăim. Află care sunt acestea.

ELLE FILM – CE NU TREBUIE SĂ RATEZI LA TIFF #19 – Cele mai noi premiere românești, un tribut adus regizorului Federico Fellini și o competiție internațională diverse – sunt doar câteva dintre surprizele celei de-a 19-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, ce are loc la începutul lui august la Cluj.

ELLE DOSAR – 2020 ÎN 11 DESCOPERIRI LITERARE – Dacă ai alege să recomanzi o singură carte dintre cele citite anul ăsta, care ar fi? 11 oameni din lumea literară îți împărtășesc descoperirile lor.

ELLE SOCIAL – PROFESORII DE MASCULINITATE: CUM EXPLOATEAZĂ ȘI ADÂNCESC PICKUP ARTIȘTII FRUSTRĂRILE BĂRBAȚILOR – O comunitate de speakeri motivaționali, cunoscuți și ca Pickup Artiști, exploatează financiar frustrările sexuale și romantice ale bărbaților heterosexuali, promițându-le metode sigure prin care își pot crește numărul de partenere sexuale.

ELLE SOCIAL – IDENTITATEA DE GEN, DINCOLO DE NEÎNȚELEGERI – În România educația sexuală e tabu, numărul actelor de violență domestică crește, victimele violului sunt mereu de vină, discursul sexist e la ordinea zilei. Tot în România, un proiect de lege adoptat interzice în școli și universități orice referire la identitatea de gen.

ELLE PSIHO – LIPSA DE COMPASIUNE, UN SIMPTOM AL SOCIETĂȚII MODERNE? – În lupta constantă pentru autorealizare și ritmul alert al vieții cotidiene, compasiunea a devenit un construct fantomă. Iar contextul pandemic, în care multe persoane traversează o perioadă realmente grea, ne trage un semnal de alarmă și ne arată că am uitat să fim buni cu alții, dar și cu noi înșine.

ELLE INTERVIU – O CONVERSAȚIE DESPRE DRAGOSTE ȘI VIAȚĂ CU CHERYL STRAYED – Mii de americani din toate colțurile țării au scris rubricii Dragă Sugar în căutarea unui sfat sau pentru alinare. S-a dovedit că cea care răspundea popularei rubrici era nimeni alta decât scriitoarea Cheryl Strayed.

ELLE x REGINA MARIA – ASCULTĂ-ȚI CORPUL: ANOREXIA NU ESTE O FAZĂ – Anorexia este o boală alimentară cu puternice implicații psihologice. Descoperă parcursul unei femei care a reușit să treacă peste aceasta.

ELLE INTERVIU – IRINA DEACONESCU: „DINTOTDEAUNA MI-AM DORIT SĂ FIU O TÂNĂRĂ MAMĂ – Irina Deaconescu este unul dintre starurile în plină ascensiune din YouTube-ul românesc. Acum este însărcinată, ELLE a stat de vorbă cu ea.

ELLE FASHION – ULTIMATE SUMMER – Lasă frâu liber imaginației și poartă ce îți place în această vară! Ignoră regulile și fii rebelă! Așa sună sfaturile Domnicăi Mărgescu, care realizează de data asta un pictorial care surprinde esența verii.

ELLE FASHION – PLEIN SUD – Pictorialul realizat de Cristina Crăciun te îmbarcă într-o călătorie vizuală cu destinația sud, unde predomină simplitatea, intimitatea și o atmosferă cât mai lejeră.

ELLE BEAUTY – SHOPPING – Descoperă care sunt produsele de beauty care nu trebuie să-ți lipsească din trusă vara aceasta: loțiuni de plajă, machiaj, dar și parfumuri senzuale.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: SKIN FASTING – Chiar dacă ești obișnuită să ai o rutină strictă de îngrijire a tenului, care include cel puțin patru pași, uneori pielea are nevoie de o pauză. Află cum ar trebui să faci acest detox.

sursa: elle.ro

În paginile numărului de vară Glamour, vei vedea cum explorează granița dintre izolare și întoarcerea la o nouă-veche normalitate cinci dintre ilustratoarele noastre favorite, vei reflecta împreună cu noi asupra iubirii de după pandemie, vei descoperi ce plăceri culturale mai au editorii Glamour, dar și cum vor arăta vacanțele pe meleaguri locale în acest an 2020.

În rubrica de fashion ne-am oferit răgazul să experimentăm mai mult, am croșetat și împletit rafie, am lăsat rochiile de casă și cămășile de noapte să-și facă loc în garderoba nostră, ne-am pus câteva întrebări despre viitorul modei și am aflat ce îi preocupă pe absolvenții la design.

Despre efectele stresului și ale luminii albastre asupra tenului nostru, despre solidaritatea cauzată de pandemie în industria de beauty și despre produsele esențiale ce te vor proteja în această vară vei citi în paginile de beauty.

Plus: descoperă interviuri cu artistele Lea Rasovzsky și Megan Dominescu, cu artista queer feministă Sofia Zadar, cu Ioana Bauer, președinta Asociației eLiberare care luptă împotriva traficului de persoane, dar și câteva insight-uri de pe platourile de filmare ale hitului Netflix, „The Umbrella Academy”.

sursa: buy.glamour.ro