REVISTE & BLOGGăRIţE

Revistele & Bloggăriţele – printesaurbana.ro

printesaurbana.ro1. Care este revista ta preferata (din Romania sau strainatate)?
Revista mea preferata era Good Homes, care din pacate nu mai apare de citeva luni. Nu dau bani pe nicio alta revista din Romania, pentru ca nu cred ca vreuna isi merita pretul de pe coperta. Am scris multa vreme pentru multe reviste de femei si barbati din Romania (din 2001 pina in 2010), am incercat sa creez continut de calitate pentru ele, din pacate putini dintre colegii mei din redactii faceau (sau inca mai fac) acelasi lucru. Era o vreme insa, acum 5-6 ani, cind cumparam cu drag Tango si Tabu, pentru scriitura. Intre timp am fost dezamagita si de ele.

2. Spune-ne un lucru pe care l-ai invatat din reviste.
Pentru mine, informatiile utile din reviste se rezuma la detalii despre destinatii de calatorie, retete sau decoratiuni interioare, desi internetul e un concurent serios pe toate aceste domenii.

3. Ce nu-ti place la revistele pentru femei?
N-am o parere foarte buna despre presa scrisa pentru femei. Revistele contin prea multe articole traduse din revistele omoloage straine, informatii irelevante sau chiar gresite care se repeta de la numar la numar, adaptari prost scrise si deloc documentate. Nevoia managementului de a mentine costurile de continut cit mai mici fac ca editorii sa fie prost platiti, rezultatul final fiind o suma de texte prost scrise, pline de greseli de logica sau exprimare, lipsite de informatie relevanta. E posibil ca pentru adolescente sa existe si reviste informative, pentru femeile de 28 – 35 de ani insa, adica cele care m-ar interesa si pe mine, nu exista optiuni valide, in opinia mea.

4. Care este ultima carte citita?
Zilele regelui, de Florian Filip.

5. Care este scopul blogului tau?
www.printesaurbana.ro e o invitatie la joaca adresata oamenilor mari. E un blog ultrapersonal, un jurnal public in care ma expun asumat in primul rind pentru ca am nevoie sa scriu ca sa inteleg lumea si ca sa ma inteleg, si in al doilea rind pentru ca sper ca experienta mea de viata (una destul de plina, cel putin pina acum) ii ajuta pe cititorii mei sa se inteleaga, să se simta mai putini singuri si neintelesi, sa spere, sa viseze, sa relationeze.

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.