REVISTE & BLOGGăRIţE

Revistele & Bloggăriţele – crash4crantz.wordpress.com

crash4crantz.wordpress.com 1. Care este revista ta preferata (din Romania sau strainatate)?
Îmi plac tare mult revistele științifice, gen documentar, iar preferata mea, de când eram mică era National Geographic. Știu că vă așteptați la reviste pentru fete, dar na.. nu-mi plac bârfele din ele.

2. Spune-ne un lucru pe care l-ai invatat din reviste.
Păi, din revistele de care am zis mai sus am învățat multe curiozități și tot felul de experimente ciudate, dar mai ales cum să modelez hârtia.

3. Ce nu-ti place la revistele pentru femei?
Nu-mi plac bârfele. Nu suport articolele de scandal. Mă irită pur și simplu. Nu văd de ce m-ar interesa, sau cum m-ar ajuta pe mine pe viitor încârcându-mi memoria cu ce face X sau Y, cum se îmbracă X sau Y, cu cine se ceartă, ce mănâncă, unde se duc, cu cine se duc și alte tâmpenii. Consider că fiecare trebuie să aibă propria-i personalitate, nu copiată după alții că atunci nu mai ești TU.

4. Care este ultima carte citita?
Hmm, ”Hoțul de cărți” de Markus Zusak. E o carte tare interesantă din perioada nazistă. Acțiunea are loc în Germania, iar motto-ul ei este următorul ”Când moartea spune o poveste, TREBUIE să o asculți”. Din păcate m-am apucat de anu trecut de ea. N-am reușit să o termin atunci că au intervenit alte cărți ce trebuiau citite pentru școală, așa că mi-am terminat cartea primită cadou de la colegi abia acum. Apropo, vi-o recomand!

5. Care este scopul blogului / siteului tau? Mentioneaza numele si adresa lui.
Scopul blogului meu, ca al tuturor, este de a spune CEVA. Practic așa a început bloggingul, prin dorința de a spune ceva unui public cât mai mare, prin dorința de exteriorizare. Acum, blogul meu, tot așa a început, ca un jurnal secret și codificat. Pe parcurs însă l-am diversificat și am început să postez rețete culinare, recenzii de cărți, recenzii de filme, am început să critic ce mi se părea mie de criticat în jurul meu, vorbesc despre locuri ce ar trebui vizitate, atât din țară cât și din străinătate, melodii ce îmi inspiră tot felul de texte. AAA.. și da, îmi place să scriu tot felul de compuneri care mai de care mai pline de mister. Acum, dacă vreți să vedeți mai pe larg, vă invit aici: http://crash4crantz.wordpress.com. și vă învit și aici cu un like: facebook.com/Pishkyy .

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.