COLECTII

Reteta pentru stil

Geanta maro Coccinelle Nu stiu ce a fost intai: dorinta noastra de a ni se spune cum sa ne imbracam ca sa aratam bine sau “datoria” lor de ne scoate din nebuloasa vestimentara. Cert este ca editorii de moda isi fac datoria fara a rata nicio ocazie de a ne dezvalui din “secretele” detinute de ei.

Uneori sunt interesante sugestiile lor, alteori se vede clar interesul publicitar. Insa noi suntem educate si cu un bun simt al realitatii si “pescuim” ceea ce se potriveste personalitatii si formelor noastre.

Va prezint poza de mai jos nu pentru ca ne sfatuieste ce sa alegem pentru tinuta noastra acum ca a venit frigul, ci pentru ca imi place prezentarea.  Imi plac si geanta si ceasul-brata, insa asta e o alta poveste. Va invit sa va delectati cu ele si sa ignorati putin vremea de afara. Moda este frumoasa, asa-i?

Reteta pentru stil

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 1 comentariu aprobat până acum.
ioana BC

Eu nu cred ca exista retete pentru stil, ci mai degraba tendinte si propuneri. De multe ori ceea ce propun unii designeri nu poate fi pus in aplicare in viata de zi cu zi. Imi place moda insa nu tot ce este nou. cred ca fiecare ar trebui sa isi gaseasca propriul stil si sa ia din moda ce i se potriveste si cu ce ii sta bine. Din fotografie imi plac la nebunie cizmele cu toate ca aceasta lungime nu ma avantajeaza ca imi taie din lungime…care nu prea e lungime :D !!!