DE STIUT

Noi date de contact pentru agenda ta

Ce te doare?Mai ai loc in agenda telefonului tau pentru inca 2 numere? Atunci adauga-le! Este vorba despre numarul de telefon de la Protectia Consumatorului 021.310.63.75 (daca esti din Bucuresti sau cauta numarul corespunzator sucursalei din judetul tau) si cel de la Ministerul Sanatatii 0800.800.885. Niciodata nu stii cand ai nevoie de ele. Sau poate nu o sa ai tu, ci vreun membru al familiei sau prieten.

Cand ai o problema, cel mai bine este sa-ti versi oful atunci, pe moment si la fata locului, cand impresiile sunt proaspete. Daca esti superstitios(oasa), e posibil sa nu ai nevoie niciodata de aceste numere acum  ca le ai trecute in agenda, insa nu se stie ce-ti rezerva viata. Potrivit legilor lui Murphy, daca le ai in agenda, nu le folosesti; daca nu le ai in agenda, ai nevoie de ele. Ce varianta preferi?

Altii se exprima mai bine in scris, asa ca exista si varianta e-mail-ului.  Daca te supara vreun prestator de servicii sau producator, ai la dispozitie: numejudet@opc.ro (vezi adresa pentru judetul tau). Daca dai de probleme in domeniul sanatatii, scrie-le la cetedoare@ms.ro.

Ce probleme ai?Dupa un eveniment neplacut, aduna-ti gandurile si trimite-le un mail celor desemnati / platiti sa se ocupe de mersul normal al lucrurilor. Sa nu uitam ca o mare parte din rezolvarea unei probleme consta in formularea ei corecta, asa ca nu uita sa dai multe detalii si informatii. :-]]

Sper sa nu ai vreodata nevoie sa apelezi aceste numere! Insa, daca va fi cazul, e obligatia noastra civica sa ne spunem punctul de vedere cu privire la produsele si serviciile pe care le platim si de care avem nevoie.

Eu le am déjà bagate in agenda si ma rog lui Dumnezeu sa nu am nevoie de ele niciodata. [-O=

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.