CARTI, FILME & CO

Iubesc muzica Simply Red

Sambata seara, la Brasov, inimile catorva mii de oameni s-au umplut de incatare. Oameni simpli, care stiu sa se bucure de lucruri simple. Cum ar fi muzica. In acea seara, totul a venit de la formatia Simply Red. A fost un concert superb, ridicandu-se la asteptarile mele. Sunt un mare fan Simply Red, si le multumesc organizatorilor Cerbului de Aur pentru inspiratia de a-l invita pe Mick Hucknall & co.

Inafara de organizarea salii, totul a fost foarte bine. Sonorizarea nu a pus probleme (cel putin nu le-am perceput eu), spatiul a fost destul de mic pentru a fi oricum aproape de scena, iar jocurile de lumini din fundal au completat perfect fiecare melodie.

Simply Red – Stars

Inca un vis devenit realitate pentru mine! Pana si vremea a fost de partea noastra, concertul desfasurandu-se in aer liber intro atmosfera aproape de vis. Am cantat fiecare melodie, am dansat pe fiecare ritm, mi-au dat lacrimile cand eu revenit la bis cu inca 3 cantece si nu voi uita niciodata spectacolul oferit de ei. Sper sa mai merg la inca un concert Simply Red pana in 2010, cand au decis sa se retraga din viata muzicala ;;) .

Mick a cantat superb, la cei 47 de ani ai sai fiind intro forma foarte buna. Mi-au placut si solo-urile la saxofon al lui Ian Kirkham. In public au fost multi care au venit special pentru acest concert, lucru ce s-a vazut atunci cand au tresarit la primele acorduri, recunoscand si cantand fiecare melodie. Nu stiu la ce s-au asteptat Simply Red, insa sper ca au fost placut surprinsi sa afle cat de multi fani au in Romania (in jur de 5.000 de persoane au fost la acest concert), fani ce l-au asteptat si au avut parte de clipe magice sambata seara, in Brasov.

Simply Red – Sunrise

Pentru mine, muzica Simply Red va ramane mereu una de suflet. Voi incerca sa transmit aceasta pasiune si copiilor mei, deoarece muzica de calitate merita pretuita :D/ .

Daca au fost muzicieni romani la acest concert, sper ca au invatat ceva de la acesti profesionisti.

Multumesc, Simply Red, pentru spectacolul oferit! |happy|

Simply Red – So not over you

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.