DE STIUT

Un alt stil de viata masculin

Produse MicroagriculturaMa gandeam … multe lucruri s-au schimbat in tara noastra privind felul in care traiesc oamenii. Da, ma refer la stilul de viata pentru care muncim si la care ravnim. Cei care pleaca sa munceasca in alte tari nu o fac pentru ca acolo e mai buna painea ci pentru a accesa un alt stil de viata care se obtine cu bani mai multi, evident. Americanii isi promoveaza foarte mult stilul de viata si spun ca sustin razboaie cu cei care-l ameninta.

Noi … noi trebuie sa intelegem intai ca avem libertatea sa facem multe lucruri bune pentru noi, insa trebuie sa punem osul la treaba pentru aceasta libertate. De aceea imi face multa placere sa ma plimb prin magazinele de bricolaj gen Hornbach sau Bricostore. Gasesc si chestii mai feminine cum ar fi perdele, plante sau accesorii pentru baie, insa ma mai opresc si pe randurile cu unelte. Imi place sa-i vad pe barbati preocupati sa gaseasca un atomizator ieftin; nici nu stiu exact ce e ala, dar imi imaginez ca omul ala e preocupat de dezinfectarea si tratarea recoltelor, plantatiilor mici si pepinierele pe care le are in grija. Poate nu e asta meseria lui, poate are doar o casa la parinti la tara si vrea sa-si umple ziua de sambata cu putina munca simpla in agricultura.

Nici nu cred ca e mare filosofie, dispozitivele astea au o structura compacta, nu presupun eforturi in intretinerea lor si au o presiune inalta si debit ridicat. La fel si in ceea ce priveste oferta de pulverizatoare; sunt recomandate pentru prevenirea bolilor si a parazitilor unor plante precum bumbac, orez, grau, pomi fructiferi dar si in plivirea chimica si protejarea legumelor.

Deci toti acesti oameni sunt preocupati de microagricultura, sau poate au un spatiu verde pe langa casa pe care vor sa-l ingrijeasca cat mai bine. Cativa pomi fructiferi aici, cateva rasaduri acolo … si uite asa are omul de treaba pe langa casa decat sa stea la crasma. Mie imi place directia asta, ne apropie de natura si ne invata sa pretuim si rezultatele muncii noastre brute, nu numai ale statului la birou.

Un amic de-al nostru si-a luat un motofierastrau de pe O-Mac.ro si mi-am dat seama ca-si ia rolul foarte in serios. El e foarte grijuliu sa nu dea o gramada de bani si sa se trezeasca cu produse contrafacute bine vopsite, de aceea cumpara numai de la branduri de renume. Nu degeaba ele sunt sustinute de povesti de succes iar produsele lor indeplinesc toate cerintele de conformitate si reglementarile impuse de noua oranduire europeana. Acu urmeaza sa ne arate ce stie sa faca cu el …

Barbatii vostri au astfel de hobby-uri?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.