CALITATEA VIETII

Asa vreau sa arate primavara mea!

Parcul verde de primavara

Asa vreau sa arate primavara mea! Am luat repede aceasta decizie cand am fost vinerea trecuta la padure. Am avut parte de liniste (da’ ce liniste!), putin vant, pomi infloriti, iarba proaspat incoltita, fosnetul frunzelor uscate de asta toamna, apus minunat pe malul lacului ce marginea padurea, un mic picnic cu pizza la pachet si pepene galben (am avut grija sa nu lasam nicio urma dupa noi). A fost frumos, recunosc! Ca o gura de aer proaspat dupa iarna lunga. E dezmorteala binevenita.

Pentru cei ce vad partea goala a paharelor, pot sa mentionez ca au venit niste caini sa ne salute (initial am crezut ca atenteaza la pizza noastra, insa cred ca au vrut doar putina companie umana), odata cu apusul s-a lasat si racoarea iar lipsa toaletelor amenajate e greu de dus. Ah, plus albinutele si tot felul de ganganii ce veneau la flori. Plus copiii care nu faceau ce vroiam noi sa faca ci numai ce vroiau ei sa faca, insa asta e cu totul alta poveste (parintii stiu de ce).

M-ar placea sa lucrez zilnic, macar vreo doua ore, cu laptopul in mijlocul padurii (exact ca in poza) sau pe malul lacului sau intr-o zona linistita a parcului din spatele blocului. Nu am facut niciodata asta, imi place confortul biroului de acasa. Insa am nevoie sa simt aceasta primavara altfel, direct din mijlocul ei (chiar si doar pentru numai o saptamana).

Tu ai vreo imagine, chiar si doar mentala, despre cum vrei sa arate primavara ta?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro answear.ro melkior.ro

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 2 comentarii aprobate până acum.

@ Alina:
Ma bucura mult raspunsul tau.
Am fost in padurea de la Snagov. Este un spatiu amenajat pe malul lacului, vara e deschis pentru gratare, cu restaurant pentru evenimente, piscina pentru doritori. Acum e totul inchis si pustiu, numai bine pentru noi.

Alina

Wow ce imagine! Cand am vazut fotografia, am simtit ca trebuie sa dau click pe articol si nu-mi pare rau ca am facut-o.
Mi se pare o idee foarte buna sa mergi la picnic intr-o padure. Acum ceva timp, am castigat un rucsac echipat pentru picnic si nu l-am folosit niciodata de atunci. Sper sa il scot la plimbare cat mai repede. Ai putea, te rog, sa-mi spui in ce padure ai fost?
Cat despre intrebarea ta, privesc acum pe fereastra de la etajul 5 din cladirea in care lucrez si raspunsul meu ar fi ca primavara sa fie altfel decat e acum, sa fie mai insorita, cerul mai putin acoperit de nori, soarele mai zambitor pentru a scoate in evidenta pomii infloriti si verdele crud. Sa fie putin mai cald decat este, dar evident, sa nu credeti ca vad cu ochi buni incalzirea globala! Daca as putea pune in balanta, ar castiga confortul planetei, in nici un caz confortul meu. In rest, mi-as dori sa am mai multa energie pentru a petrece mai mult timp in natura. Desi cred ca daca as petrece mai mult timp in natura, atunci as avea mai multa energie. %%-