PAREREA MEA

Imi schimb fierul de calcat haine

Philips fier de calcatNu sunt genul care sa se omoare dupa calcat rufe. O fac din necesitate, nu din placere. Nici nu am un fier de calcat de ultima generatie. E simplu, nu-i de firma cu renume, face si el abur si cam atat. Asta pana intr-o zi cand, in vizita la mama fiind, am avut ceva de calcat si am folosit fierul ei de calcat.

Ehee, cu totul alta poveste. Chiar mi-a placut sa calc. Au fost vreo 3 camasi si parca ar mai fi mers cateva, abia imi intrasem in mana. Nu mi s-a parut stresant ci chiar relaxant. Abia la final mi-am dat seama ca e vorba de fierul de calcat – era mult mai bun si mai performant decat ceea ce folosesc eu acum. Si m-a pus pe ganduri …

Daca nu-mi place sa calc rufe din cauza fierului de calcat? Asta inseamna ca, daca-mi cumpar alt fier de calcat, o sa-mi faca mai multa placere sa calc rufe? Raspunsul este un raspicat DA!, si stiu si de ce: m-am uitat pe net si am vazut explozia de tehnologie noua din acest domeniu. Bineinteles ca am pus ochii pe un fier de calcat pe care cred ca si sotul meu il va folosi cu drag. Acum, calcatul hainelor a devenit mai simplu ca niciodata. Pot calca orice articole de imbracaminte din matase, lana, bumbac, casmir si altele, in orice ordine fara sa reglez temperatura. Este vorba despre unul din noile fiare de calcat de la Philips, aparat care imi ofera rezultate perfecte fara riscul de ardere sau de creare a luciului.

Ce sa va mai zic? Ca fierul se opreste automat atunci cand este lasat nesupravegheat? Adica, daca este lasat pe piciorul de sprijinire, se va opri în 3 minute, cand este lasat pe talpa, se va opri in 2 minute. Sau ca tehnologia Optimal Temp este singura tehnologie care pastrează combinatia perfecta intre temperatura si aburi, astfel incat nu mai necesita reglarea setarii de temperatura atunci cand calc diferite materiale? Deja imi pare rau pentru fierul meu de calcat care este atat de … simplu!

Si, bineinteles, imi voi lua si o masa de calcat Philips asortata. Acum exista sistemul unic ShoulderWing ce face calcatul camasilor mai usor ca niciodata. Acest sistem inovator permite calcatul camasilor fara a necesita prea multe rearanjari, fiind retractabil in functie de tipul articolului care urmează a fi calcat. Si o sa calc tot felul de haine, cu siguranta.

Fierul tau de calcat ce smecherii stie sa faca? L-ai schimba cu altul mai destept?

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are niciun comentariu aprobat până acum.