REVISTE GLOSSY PENTRU FEMEI

Petitie Online pentru Pastrarea Integritatii Ambalajelor Revistelor Glossy

Protest impotriva desfacerii ambalajului revistelor de catre terte persoaneAm remarcat, din proprie experienta si din observatiile celorlalte cititoare de reviste glossy, ca exista o problema cu revistele, mai ales cele care au cadouri (chiar si numai mostre): le gasim la taraba cu ambalajul desfacut, iar unele mostre din pachet sunt luate.

Probabil ca este o situatie specifica anumitor orase (in Bucuresti exista cu siguranta), insa consider ca avem dreptul de a protesta impotriva acestui gest … infantil, care nu-si are rostul, mai ales ca publicul tinta al revistelor glossy pentru femei este constituit, in primul rand, din femeile educate si cu bun simt.

Cine a trecut prin experienta neplacuta de a constata, odata ajunsa acasa, ca revista cumparata a fost desfacuta si ca nu are in ea toate mostrele pentru care a platit, cu siguranta intelege la ce ma refer.

Totusi, este vorba de faptul ca noi dam bani pe revistele astea, le cautam la chioscuri si dorim sa fim tratate cel putin cu respect. Fara noi, aceste reviste nu ar mai avea rost, si-ar pierde cititoarele fidele si si-ar diminua din prestanta.

Asadar, petitia creata de mine o gasesti online: Protest impotriva desfacerii ambalajului revistelor de catre terte persoane. Te invit sa o semnezi si sa spui ceea ce te deranjeaza legat de acest subiect.

Multumesc pentru vot! %%-

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 2 comentarii aprobate până acum.

PETÍŢIE (conform DEX.RO) = Expunere scrisă adresată de o persoană sau de un grup de persoane unei instituţii, unei organizaţii, unei autorităţi, în care se formulează o cerere, o revendicare, un punct de vedere etc.

Noi asta facem, draga Marius, ne exprimam punctul de vedere. Tu, daca ai merge la magazin si ai gasi ambalajele altor produse desfacute, nu ai luat atitudine? Ai mai cumpara produsul respectiv?

“Adevaratele drame” de care ai pomenit nu se rezolva cu o petitie, insa chiar persoanele care semneaza petitii sunt constiente de ce se intampla in jurul lor si vor lua atitudine si vis-a-vis de alte probleme ce afecteaza mai multi oameni.

deci tu chiar vb serios? :|
alta problema mai importanta nu ai gasit sa faci petitie? nu ai gasit alt subiect sa iti consumi neuronii cu el???
aloo…exista oameni care mor de foame, razboaie, secete, adevarate drame si tu esti atat de nervoasa cu un handicapat de ambalaj al unei reviste era desfacut??
what’s wrong with you people????? 8-}