REVISTE GLOSSY PENTRU FEMEI

Glossy on rocks

Am gasit in revista 24-FUN un articol despre revistele glossy. Nu reprezinta decat un punct de vedere. Insa concluzia este ca o lovitura in stomac: revistele glossy sunt o mare pacaleala la adresa cititorilor. Asa o fi? Poate si cadourile sunt un fel de mita, de exprimare a mustrarii de constiinta a editorilor?

Totusi, cred ca nu e chiar asa. Poate  din interiorul redactiilor lucrurile arata intrun fel, insa rezultatul nu este chiar o simpla vanzare de reclama. Presupun ca sunt oameni care-si bat capul cu articolele alea, fac cercetare si muncesc catre un dead-line.

As vrea ca redactiile revistelor sa comenteze acest articol, sa vedem si punctul lor de vedere. Va las sa-l cititi si sa-l comentati.

Glossy is dead - adticol din 24-FUN

0
  • Lasa un comentariu
Lasa un comentariu la acest articol sau un trackback de pe site-ul tau.
You can leave a comment, or trackback from your own site.
-->
Ți-a plăcut articolul? Votează-l!
Prinde și noutățile pe e-mail!

 

libris.ro zonia.ro anticexlibris.ro/

Adresa ta de e-mail rămâne confidențială. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:joy: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:( 
:unsure: 
;-) 
:star: 
:) 
;;) 
:ruj: 
:sos: 
O:-) 
b-( 
>:/ 
:-@ 
:cafea: 
:-?? 
[-( 
\\:D/ 
$-) 
:rom: 
;)) 
:-j 
:!! 
:idee: 
:admir: 
:-* 
:^o 
:)) 
L-) 
:lost: 
:-B 
%%- 
%-( 
^:)^ 
:wrong: 
:)>- 
:secret: 
[-O< 
:happy: 
:interzis: 
:shop: 
:scris: 
:econom: 
:urari: 
 
Acest articol are 4 comentarii aprobate până acum.
Ioana_m

da, eu nu sunt de acord cu “glossy is dead”, mai degraba “glossy is dead in romania”. daca ati observat in mai toate revistele nu mai exista articole originale, majoritatea sunt traduse (prost) de la “revista mama” din strainatate. se incurca actorii (de exemplu era vorba intr-un articol despre isaiah washington (burke din “grey’s anatomy”) si cea care a tradus articolul de referea la el drept “ea”. clar era o traducere de mantuiala si total nedocumentata. plus ca restul de greseli gramaticale sau de tehnoredactare ma insulta pe mine ca cititoare, mai ales la pretul pe care il pretind sa il platim. iar in ceea ce priveste invazia de articole despre sex ce sa mai vorbim. ok, gata, s-a terminat cu pudorile prostesti ale oamenilor neinformati, chiar ne trebuie manuale pt sex? exista oameni pe pamant de milioane de ani care au reusit sa perpetueze specia si sa se bucure de activitatea sexuala si fara manual. iar pt cei neexperimentati exista kama sutra. ne trebuie mai mult?

AlinaAmza

Mii de scuze daca am deranjat pe cineva, dar nu asta a fost intentia mea.
Va :-*

AlinaAmza

Adevarul e ca o revista buna cu greu mai gasesti in ziua de azi, sa aiba un articol pe care sa il citesti cu patima si sa aiba un public cu care sa impartasesti opiniile tale despre el. O revista la care sa arzi de nerabdare sa o deschizi si sa o rasfoiesti cap-coada pe nerasuflate si sa te regasesti in ea! Dar nu, noi citim pareri ale unora, ale altora, ne bucuram la ieftinituri si la faptul ca inca o alta “vedeta” ia locul I pe coperta. Articolele sunt pentru femei emancipate (oare?) cu articole din moda (uneori prea scumpe pentru buzunarul unei femei de rand!) etc.
Deci, oare ce mai inseamna in ziua de azi o revista glossy??
Eu personal, nu mai cumpar reviste decat daca gasesc cu adevarat ceva interesant din ele.

Cristina.

adevarul e ca deja articolele din reviste se repeta..
eu una nu mai cumpar revista daca nu are si un cadou care sa ma intereseze, fiindca tot ce scrie in revvista gasesc si pe net